Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Lie 21 13:22

Europos lygos atrankos III etapo pirmąsias rungtynes „Sūduva“ ir „Sion“ žais Marijampolėje liepos 27-ąją. Rungtynių pradžia – 20 val.

Atsakomasis mačas bus žaidžiamas rugpjūčio 3-ąją Ženevoje.

Psichologas
Pranešimai: 1320
Užsiregistravo: 2015 Vas 02 18:02
Palaikoma komanda: Kauno Žalgiris
Miestas: Kaunas

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Lie 24 10:20

Paleido jau bilietus. Labai norėtųsi pilnai užpildytu A-H sektorius pamatyt. Kad rytinė pusė būtų pusaiu užpildyta turbūt iš vis tik šlapia marijampoliečio svajonė, atsimenu su Rumunais žaidžiant 2009 net nebuvo soldouto ten.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Lie 24 15:20

Būsimi ''Sūduvos'' varžovai Europos lygoje sezoną Šveicarijoje pradėjo pergale

Visą straipsnį galite rasti http://www.futbolas.lt/naujiena/401497/ ... jo-pergale" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Lie 24 15:37

V. Čeburinas: „Dėl rungtynių su „Sion“ kai kurie keitimai buvo būtini“
2017 Liepos 24 Sūduva Dalius
http://fksuduva.lt/v-ceburinas-del-rung ... vo-butini/" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduva“ pasirengimą Europos lygos atrankos III etapo rungtynėms su Šveicarijos „Sion“ pradėjo ne pačios geriausios nuotaikos – per A lygos rungtynes sekmadienį komandai teko nuryti karčią piliulę po pralaimėjimo 0:1 Utenos „Uteniui“.

„Sūduva“ rungtynes Utenoje pradėjo labai neįprasta sudėtimi, joje nebuvo daugumos pagrindinių žaidėjų, kurie dažniausiai būna aikštėje per svarbiausias rungtynes. Mačą su „Uteniu“ ant atsarginių žaidėjų suolo praleido vartininkas Ivanas Kardumas, gynėjai Vaidas Slavickas ir Algis Jankauskas, tik antrajame kėlinyje į aikštę žengė Paulius Janušauskas ir Ovidijus Verbickas, o Semiras Kerla, Radanfah abu Bakras, Robertas Vėževičius ir Karolis Laukžemis net nebuvo registruoti rungtynėms. Komandoje taip pat nebuvo traumą per rungtynes su „Liepaja“ patyrusio Povilo Leimono.

Marijampolės komandos vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas teigė, kad tokie keitimai buvo būtini atsižvelgiant į artėjančias rungtynes su „Sion“.

„Keletui žaidėjų buvo būtina leisti kiek atsikvėpti, nes jiems teko nemažas krūvis žaidžiant ir A lygoje, ir Europos lygos turnyre. Tos keletas dienų padės mums sunkiose rungtynėse ketvirtadienio vakarą, – sakė futbolo specialistas. – Kai kurie pasikeitimai buvo ir priverstiniai, nes pastarosios rungtynės su „Liepaja“ kainavo tikrai nemažai – buvo traumų, sumušimų. Kita vertus, jaunimui irgi reikia žaisti, sėdėdami ant atsarginių suolo jie netobulės.“

Vis dėlto permainos kainavo ir prarastus 3 taškus.

„Negaliu sakyti, kad kažkas nesistengė, nevykdė jiems skirtų užduočių. Vaikinai kovojo, tiesa, judėjimas aikštėje buvo ne toks greitas, kokio norėjome, – konstatavo V. Čeburinas. – Rungtynės buvo gana įdomios. Žaidėme su nauja, mums nepažįstama komanda, pradėjome rungtynes atsargiau, tarsi atlikdami žvalgybą. Sukūrėme pakankamai pavojingų momentų, gal net aštresnių nei varžovai. Bet jeigu nepataikome į vartus būdami patogiose pozicijose, kaip mes galime laimėti?“

Rungtynės tarp „Sūduvos“ ir „Sion“ Marijampolės „Arvi“ arenoje prasidės liepos 27-ąją (ketvirtadienį) 20 val. Futbolo gerbėjai jau gali įsigyti bilietus į rungtynes bilietai.lt tinklalapyje ir kasose, o nuo antradienio bilietais bus prekiaujama ir Marijampolės stadiono kasoje.

„Sūduva“, šį sezoną nuolat skatinanti aistruolius pirkti bilietus iš anksto, ir vėl nepaliks jų be dovanų. Burtais išrinktas vienas iš įsigijusiųjų bilietą iš anksto bus apdovanotas Marijampolės baro „Winis“ 15 eurų čekiu sąskaitai apmokėti!

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad iš anksto perkami bilietai – pigesni! Rungtynių dieną jie visada kainuoja brangiau, tad pirkti anksčiau – apsimoka!

Kviečiame ketvirtadienį atvykti į stadioną ir kurti „Sūduvos“ istoriją kartu su komanda!

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Lie 25 16:24

Atgimusį „Sion“ prieš išvyką į Lietuvą išretino traumos
2017 Liepos 25 Sūduva Dalius
http://fksuduva.lt/atgimusi-sion-pries- ... o-traumos/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sionas – nedidelis, apie 34 tūkst. gyventojų turintis miestas Šveicarijos pietuose. Miestas garsus dėl savo archeologinių paminklų, tačiau dabar jį labiausiai garsina 1909 metais įkurtas futbolo klubas.

Nuo išnykimo išgelbėjo architektas

Per savo netrumpą istoriją „Sion“ išgyveno įvairius laikotarpius. Paskutiniame praeito amžiaus dešimtmetyje klubas du kartus tapo šalies čempionu, nuolat dalyvaudavo Europos taurių turnyruose, nors itin dideliais laimėjimais pasigirti ir negalėjo.

1996-97 metų sezone tuometiniame Europos Taurių laimėtojų turnyre burtai „Sion“ suvedė ir su Lietuvos komanda – Šiaulių „Kareda“. Tuomet pirmosios rungtynės, vykusios Šveicarijoje, baigėsi šeimininkų pergale rezultatu 4:2, o antrosiose, Šiauliuose, buvo užfiksuotos lygiosios 0:0. Kitame etape šveicarai nesunkiai nugalėjo Vinicų „Niva“ iš Ukrainos, bet po to nieko negalėjo priešpastatyti garsiajam „Liverpool“, kuriam dvejose rezultatyviose rungtynėse nusileido bendru rezultatu 4:8.

Kaip kartais nutinka, po sėkmingo laikotarpio „Sion“ susidūrė su rimtais finansiniais sunkumais. Klubas iškrito iš aukščiausiojo Šveicarijos futbolo diviziono, o 2003 metais netgi atsisakė profesionalaus klubo licencijos.

Vis dėlto atsirado žmonių, kurie neleido klubui nugrimzti į nebūtį. „Sion“ atgimimas sietinas su Christianu Constantinu. Buvęs futbolininkas, vėliau dirbęs architektūros srityje, tapo komandos savininku ir kruopščiai, plyta po plytos ėmė atstatinėti kiek apgriuvusį „Sion“ statinį. Šios pastangos davė vaisius – 2006-aisiais „Sion“ grįžo į Šveicarijos Superlygą ir greitai vėl tapo vienu stipriausių šalies klubų.

Siono futbolininkai savo šalyje yra užsirekomendavę kaip tikra taurės turnyrų komanda. Net 14 kartų klubas pateko į Šveicarijos taurės turnyro finalą ir 13 (!!!) kartų „Sion“ futbolininkai kėlė taurę virš savo galvų. Vienintelis pralaimėjimas taurės finale buvo patirtas šiemet prieš pastarųjų metų Šveicarijos futbolo flagmaną „Basel“. Būtent buvusiame Europos Taurių laimėtojų turnyre kol kas pasiektas ir geriausias „Sion“ rezultatas tarptautinėse varžybose – ketvirtfinalis (1986-1987 m.).

Pastaraisiais metais šveicarai gana sėkmingai žaidžia ir UEFA Europos lygos turnyre – 2015-2016 m. sezone klubas sugebėjo prasibrauti į atkrintamąsias varžybas iš grupių etapo, kuriame varžėsi su tokiais stipriais klubais kaip Kazanės „Rubin“, „Bordeaux“ ir jau minėtas „Liverpool“. Tik turnyro šešioliktfinalyje po atkaklios kovos bendru rezultatu 3:4 buvo nusileista Portugalijos „Braga“ komandai.

Pergalė kainavo 3 žaidėjus

Praeitą Šveicarijos čempionato sezoną „Sion“ užbaigė ketvirtojoje vietoje. Siono komanda surinko 51 tašką, o ją aplenkė „Lugano“ (53), Berno „Young Boys“ (69) ir „Basel“ (86).

Tokie rezultatai netiko klubo vadovams, todėl į ekipą buvo pakviestas naujas treneris – Paolo Tramezzani. Daugelį metų profesionaliai aukštu lygiu žaidęs italas 2011-2016 metais buvo vienas Albanijos rinktinės vyriausiojo trenerio asistentų, o praeitą sezoną vadovavo „Sion“ aplenkusiai „Lugano“ ekipai.

Besirengdamas šiam sezonui „Sion“ sužaidė nemažai draugiškų rungtynių su žinomais ir stipriais klubais – dviem Šveicarijos ekipomis, Marselio „Olympique“ (pralaimėta 2:3), „Rennes“ (1:0), Eindhoveno PSV (0:1) ir Bilbao „Athletic“ (0:2).

Sekmadienį prasidėjusio 2017-2018 m. Šveicarijos čempionato pirmajame ture „Sion“ išvykoje 1:0 nugalėjo „Thun“, tačiau rungtynėse aktyvesni buvo varžovai. „Thun“ kontroliavo kamuolį 61 proc. laiko, atliko daugiau smūgių (į vartų plotą – 7:2, greta vartų – 15:6) ir kėlė daug daugiau kampinių (11:2). Vis dėlto vienintelį rungtynių įvartį 28 min. pelnė „Sion“ puolėjas iš Senegalo Moussa Konate.

Praeitą sezoną M. Konate pelnė 8 įvarčius ir buvo Chadraco Akolo iš Kongo Demokratinės Respublikos šešėlyje. Pastarasis „Sion“ išugdytas krašto saugas per sezoną pelnė 15 įvarčių ir vasarą už 6 mln. eurų buvo parduotas Vokietijos „Stuttgart“ ekipai.

Marijampolėje tikriausiai nežais ir pavojingiausias komandos vidurio saugas Carlito, praeitą sezoną Šveicarijos čempionate atlikęs 10 rezultatyvių perdavimų. Šį sezoną jis kol kas negali žaisti dėl traumos. Kitas atakuojantis saugas – iš brazilų „Flamengo“ vasarą pasikviestas Adryanas – galimybių pasireikšti aikštėje taip pat dar negauna.

Rungtynės su „Thun“ būsimų „Sūduvos“ varžovų gretas išretino dar labiau. Bene didžiausias nuostolis – brangiausias „Sion“ vasaros pirkinys, už 4 mln. eurų iš Milano „Inter“ įsigytas 19-metis kairiojo krašto gynėjas Federico Dimarco. Jis aikštę paliko 41 min. ir dėl pėdos traumos negalės žaisti mažiausiai mėnesį.

Toks pat likimas tą pačią 41 min. ištiko ir atraminį saugą Keviną Constantą iš Gvinėjos. Jo galimybės žaisti Marijampolėje vadinamos minimaliomis.

Tuo metu 19-metis vidurio gynėjas Eray Cumartas žaidė visas 90 min., tačiau po rungtynių atlikus tyrimus paaiškėjo, kad ir jis turės be futbolo praleisti ilgesnį laiką bei su „Sūduva“ nežais.

Atsakomosios rungtynės – ne Sione

Dar viena įdomi detalė apie laukiančią „Sūduvos“ kovą su „Sion“ yra ta, kad atsakomąsias rungtynes komandos žais ne 14 500 žiūrovų talpinančiame Siono „Stade Tourbillon“, o Ženevoje. Rungtynės perkeltos dėl Siono arenoje atnaujinamos vejos.

Atsakomąsias rungtynes 30 084 žiūrovus galinčiame priimti Ženevos „Stade de Geneve“ komandos žais rugpjūčio 2-ąją 19 val. Lietuvos laiku.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Lie 28 10:40

Europos lygos atrankos III etapo pirmosios rungtynės
„Sūduva“ 3 : 0 „Sion“
Marijampolėje
2017 m. liepos 27 d. Rungtynių pradžia – 20 val.

„SŪDUVA“ SUTRIUŠKINO ŠVEICARIJOS KLLUBĄ (ĮVARČIAI)
http://alyga.lt/naujienos/informacija/s ... a-ivarciai" onclick="window.open(this.href);return false;
2017-07-28 | alyga.lt

UEFA Europos lygos varžybose toliau sėkmingai varžosi ir Marijampolės „Sūduva“.

Lietuvos čempionato prizininkai ketvirtadienį laimėjo pirmąsias III etapo rungtynes namie, net 3:0 nukovę vieną pajėgiausių Šveicarijos klubų „Sion“.

Sūduviečiai į priekį išsiveržė jau 3 min. kai įvartį į savo vartus po standartinės situacijos įsimušė Paulo Ricardo. 9 min. rezultatą puikiu tolimu smūgiu padvigubino Paulius Janušauskas.

Nors „Sion“ vėliau stengėsi atakuoti daug, bet sušvelninti rezultato jie neįstengė. O paskutinę rungtynių minutę po kampinio trečią „Sūduvos“ įvartį pelnė Karolis Laukžemis – 3:0.

Atsakomosios rungtynės rugpjūčio 3 dieną vyks Ženevoje. Tokia vieta pasirinkta, nes Siono stadione šiu metu klojama nauja veja.

Europa lyga: Marijampolės „Sūduva“ – Sion „Sion“ įvarčiai
https://www.youtube.com/watch?v=NVRAotf64sA" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Lie 28 11:39

Stadium of Marijampole football club - Marijampole 27/07/2017
Third qualifying round , 1st leg
Sūduva 3 - 0 Sion

Įvarčiai:
Ricardo 3 og (į savus vartus)
Janušauskas 9
Laukžemis 90+1

Daugiau statistikos: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Lie 28 13:03

„Sūduvos“ pergalė, sukėlusi ant kojų ne tik Marijampolės stadioną
2017 Liepos 28 Sūduva Naglis Miknevičius
http://fksuduva.lt/suduvos-pergale-suke ... -stadiona/" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės ARVI arena

UEFA Europos lygos III atrankos etapo rungtynės

Rungtynių teisėjas – Aeksandras Harkamas /Austrija/

„Sūduva“ 3 – 0 FC„Sion“

3‘ [1:0] Ricardo (į savus vartus)

9‘ [2:0] P.Janušauskas

90+1‘ [3:0] K.Laukžemis
„Sūduva“:

I.Kardumas, R.Abu Bakras, E.Veliulis(77‘ M.Altiparmakovskis), K.Laukžemis, S.Kerla, A.Jankauskas P.Leimonas, K.Laukžemis, A.Švrljuga, P.Janušauskas(75‘ K.Chedukas), G.Matulevičius(66‘ P.Leimonas), V.Slavickas, O.Verbickas, A.Jankauskas.

FC„Sion“:

A.Mitryushkin, P.Ricardo, G.Karlen, M.Konate, B.Morgado, E.Zverotič, B.Ndoye, Q.Maceiras(69‘ N.Luchinger), J.Adao, Matheus(58‘ B.Toma), Adryan(58‘ M.Schneuwly).
Nuo pirmųjų rungtynių minučių jaučiasi „Sūduvos“ žaidėjų užsivedimas ir nusiteikimas kovai. Varžovai pasitinkami aukštai, nevengiama paspausti juos. Jokio susikaustymo, žaidžiama neprisibijant favoritais laikomu „Sionu“.

Saldžių vaisių sulaukiame greitai. 3-ą minutę netoli varžovų baudos aikštelės skiriamas baudos smūgis. Vaidas Slavickas pakelia kamuolį, jį pasiekia Karolis Laukžemis, pakeisdamas skriejimo kryptį, ir varžovų gynėjas Ricardo, bandydamas neutralizuoti pavojų, nukreipia kamuolį į savuosius vartus – 1:0!.

Tokia sėkminga rungtynių pradžia dar labiau įkvepia marijampoliečius – tiek esančius aikštėje, tiek tribūnose. Ir jau 9-ą minutę žiūrovai džiaugsmingai pašoka iš savo vietų. Paulius Janušauskas, nestabdydamas kamuolio, smūgio iš oro maždaug iš 18 metrų nepalieka jokių šansų „Siono” vartus ginančiam A.Mitriuškinui – 2:0 !!

Priešininkai kiek sutrikę, o „Sūduvos” išpuoliai nesiliauja. 15-ą minutę Vaidas Slavickas iš kairės aikštės pusės atlieka aštrų perdavimą. Kamuolys beveik pasiekia Ernestą Veliulį, bet šį kartą „Siono” futbolininkai neutralizuoja pavojų.

Kiek atsigavę varžovai perima kamuolio kontrolę ir pradeda ieškoti kelių link „Sūduvos” vartų.

22-ą minutę Ivanas Kardumas nutraukia šveicarų klubo ataką, kuomet „Siono” žaidėjas iš aštraus kampo bandė perduoti kamuolį komandos draugams.

„Siono” gynėjams neduoda ramybės Karolis Laukžemis, drąsiai stodamas kovon su augalotais varžovais. Būtent Karolis uždirba pirmą kampinį „Sūduvai”. Po jo pavojų galėjo sukurti prie kamuolio suskubęs Giedrius Matulevičius, visgi šveicarai apsigynė.

Kova aštrėja , ir ne tik aikštėje. Pasirodo ir pirmosios geltonos kortelės. Iš pradžių ja nubaudžiamas svečių atsarginis žaidėjas, stumtelėjęs prabėgantį Robertą Vėževičių.

36-ą minutę įspėjimą gauna ir aktyviai gynyboje priešininkų pastangas žlugdęs Radafanas Abu Bakras.

38-ą minutę laimę smūgiu iš toliau pabando aktyviausias iš varžovų brazilas Matheusas. Kamuolys praskrieja virš skersinio.

Paskutinę kėlinio minutę- vėl karšta prie „Siono” vartų. Dar viena standartinė situacija, sumaištis baudos aikštelėje ir „Siono” gynėjas vėl siunčia kamuolį netoli savo komandos vartų stačiakampio. Po pakelto kampinio smūgiuoja Ovidijus Verbickas, „Sūduva” uždirba dar vieną kampinį, visgi teisėjas iš Austrijos paskelbia pertrauką.

„Sūduva” aikštę palieka aidinti žiūrovų ovacijoms ir skanduotėms „Sūduva! Sūduva!”.

Po pertraukos abi komandos žengia aikštėn nusiteikę ryžtingai. Treneriai kol kas neatlieka nė vieno keitimo, bandydami „išspausti” maksimumą iš esamų pajėgumų.

48-ą minutę Andro Švrljuga pabaigia smūgiu iš eigos eilinę „Sūduvos” puolamąją kombinaciją. Smūgis kaire koja buvo stiprus, bet itin netikslus.

Po kelių minučių laimę iš toli pabando ir Ovidijus Verbickas, o 51 min. rezultatas galėjo tapti 3:0. Graži ataka, idealus Vaido Slavicko perdavimas ir į jį „atsiliepęs” Ernestas Veliulis smūgiuoja virš vartų, būdamas visai netoli jų.

Po šio epizodo „Siono” treneris atlieka dvigubą keitimą. Šveicarijos klubas perima kamuolio kontrolę, rengia daug pozicinių atakų, tačiau atrasti kelius link Ivano Kardumo vartų jiems nesiseka. Visų pirma, dėl organizuoto ir patikimo „Sūduvos” žaidimo ginantis. Realių progų svečiai iš Alpių šalies nesukuria visų rungtynių metu.O Marijampolės klubo gynyba savo patikimumu šiandien niekuo nenusileidžia šveicariškiems laikrodžiams.

Savo keitimais atsako ir Vladimiras Čeburinas. Kovon metami Povilas Leimonas, Karolis Chvedukas ir Marjanas Altiparmakovskis. Šių keitimų efektą pajuntame netrukus.

82-ą minutę po keitimo pasirodęs Povilas Leimonas atlieka perdavimą į baudos aikštelę įkirtusiam A. Švrljugai, jo „skersuotą“ kamuolį sugauna „Sion” vartų sargas.

Už poros minučių nedaug iki pavojingo momento prirūksta Marjanui Altiparmakovskiu, kuris galėjo išeiti vienas prieš vartininką, tačiau šiek tiek per toli atsileido kamuolį.

Šveicarai bando ieškoti laimės tolimais smūgiais. „Siono” kapitonas Zverotičius smūgiuoja maždaug iš 20 metrų – labai netiksliai. Kelis kartus pasiaukojamai žaidžia ir „Sūduvos” gynėjai, krisdami po varžovų kojomis ir neleidę pastariesiems smūgiuoti.

Bet tai dar nebuvo pabaiga. Tikras desertas gausiai Marijampolės stadione susirinkusiems žiūrovams buvo pateiktas rungtynių pabaigoje. Paskutinę rungtynių minutę „Sūduva” įgyja teisę į kampinį. Pakėlus jį, kamuolys užsilaiko „Siono” klubo baudos aikštelėje, kol galiausiai tiesiog „prilimpa” Karoliui Laukžemiui prie kojos. Fantastiškas smūgis iš eigos, A.Mitriuškinas net nekrusteli, , ir visa ARVI arena panyra į sunkiai apibūdinamą ekstazę – 3:0 !!!.

Rungtynių teisėjo švilpukas paskelbia apie netikėtą, sensacingą, bet pelnytą „Sūduvos” pergalę !!!!!

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Lie 28 13:08

ARVI stadione žiūrovų skaičius pagal oficialius duomenis 3758. :roll:

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Lie 28 16:36

„Sion“ treneris: „Pralaimėjome visas dvikovas visose aikštės vietose“
2017 Liepos 28 Sūduva Dalius
http://fksuduva.lt/19739-2/" onclick="window.open(this.href);return false;

Šveicarijos „Sion“ komandos vyriausiasis treneris italas Paolo Tramezzani po pralaimėjimo Marijampolės „Sūduvai“ per Europos lygos atrankos III etapo rungtynes rezultatu 0:3 pripažino, kad Lietuvos ekipa nusipelnė pergalės.

Po rungtynių Siono komandos strategas ilgai nesiryžo stoti prieš Lietuvos ir Šveicarijos žurnalistus. Telefonu į drabužinę paskambinęs vienas klubo vadovų informavo žurnalistus, kad P. Tramezzani ateis po minutės, tačiau praėjo daugiau nei 20 min. kol italas pagaliau pasirodė „Arvi“ arenos koridoriuje.

„Kita komanda žaidė geriau už mus, todėl pralaimėjome. Nebuvome susikaupę, varžovai laimėjo visas dvikovas visose aikštės vietose, todėl galiu tik pasveikinti juos sužaidus tikrai geras rungtynes, – kalbėjo treneris. – Atlikome vos vieną smūgį į vartų plotą. Kai negali sukurti progų įvarčiams pelnyti, reikia gerai gintis. Tačiau to nepadarėme. Mes ruošėmės rungtynėms, tačiau padarėme labai daug klaidų.“

Italui itin apmaudu, kad visus tris įvarčius „Sion“ praleido po standartinių padėčių. Nereikia būti dideliu futbolo specialistu, kad pažiūrėjęs keletą „Sūduvos“ rungtynių įrašų standartines padėtis pavadintum bene pavojingiausiu marijampoliečių ginklu.

„Mes žinojome, kad ši komanda yra pavojinga per kampinius, baudos smūgius, bet žaidėjai nebuvo pakankamai susikaupę, kad viską padarytų gerai“, – sakė P. Tramezzani.

Šveicarijos žiniasklaida po rungtynių teigia, kad „Sion“ yra pajėgus po savaitės namie revanšuotis „Sūduvui“ ir žengti į Europos lygos atkrintamąjį etapą. Tačiau Siono komandos treneris kol kas apie tai nenorėjo kalbėti.

„Savaitgalį žaisime Šveicarijos čempionato rungtynes išvykoje su „Lausanne“, tik po jų galvosime apie atsakomąsias rungtynes“, – tvirtino P. Tramezzani.

Antrasis „Sūduvos“ ir „Sion“ mačas bus žaidžiamas rugpjūčio 2-ąją Ženevoje.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Rgp 02 10:25

Milijonas eurų jau arti: ar suvalkai dar kartą privers keiktis šveicarus?

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... -24-834270" onclick="window.open(this.href);return false;

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Rgp 02 10:33

Jei neprasileis įvarčio per pirmas 15 min., gal ir turės tą milijoną.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Rgp 02 11:23

FC SION - : - FK SŪDUVA
2017 08 02, 19 val.
Stade de Geneve (Ženevos stadionas), Ženeva, Šveicarija
Third qualifying round , 2nd leg (3Q, atsakomosios rungtynės)

Kad milijoną paimti, reikia žaisti. Autobusų statymas labai pražūtingas dalykas. :roll:

Referee
Antony Gautier (FRA)

Assistant referees
Bertrand Jouannaud (FRA)
Michael Annonier (FRA)

Fourth official
Thomas Leonard (FRA)

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

O teisėjai prancūzai. :roll:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Rgp 02 13:09

bet kokiu atveju ši diena įeis į Lietuvos futbolo istoriją. Arba viena didžiausių mūsų klubinio futbolo pergalių, arba vienas skaudžiausių pralaimėjimų.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 3Q "Sūduva" vs. "Sion"

2017 Rgp 02 13:43

galėjo ir ne kaimynus teisėjauti paskirti...

Grįžti į