karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

5 turas

2016 Kov 29 13:59

5 turas
2016-03-30 18:00 Trakai - Utenis LFF stadionas
2016-04-02 13:00 Atlantas - Kauno Žalgiris Klaipėdos dirbtinės dangos aikštė
2016-04-02 15:00 Žalgiris - Lietava Sportima
2016-04-03 14:00 Stumbras - Sūduva NFA stadionas

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 5 turas

2016 Kov 29 17:19

"Trakai" - "Utenis". Žaidėjų komentarai
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/quot ... komentarai" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolininkams iš Lietuvos rinktinės sugrįžus į savo klubus, trečiadienio vakarą prasidės penktasis A lygos turas. LFF stadione ginklus surems „Trakai“ ir Utenos „Utenis“. Rungtynėse greičiausiai galėsime stebėti Dmitrijaus Rekišo debiutą, kadangi, „riteriams“ padėti negalės Armėnijos rinktinėje likęs Davidas Aršakianas.

Portalas futbolas.lt prieš rungtynes nusprendė pakalbinti po vieną kiekvienos ekipos futbolininką.

„Trakų“ ekipos gynėjas Justinas Januševskis nenuvertino varžovų bei įvertino D.Aršakiano netektį.

„Po Velykų vakar turėjome treniruotę skirtą atsistatyti, o šiandien turėsime rimtą treniruotę, skirtą pasiruošti artėjančioms rungtynėms su „Uteniu“. Laikas greitai bėga, jo daug neturime, tad manau, kad ryt tikrai nebus lengvos rungtynės, „Utenis“ gera ir stipri komanda, kuri galbūt dar ieško savo žaidimo ir pirmų taškų. Lengva tikrai nebus. Atrodo mūsų komandai jau nieko netrūksta, atrandame praėjusių metų žaidimą ir judame į priekį. Žinoma, ryt jausis Davido netektis, nes jis tvirtas pagrindinės sudėties žaidėjas, vienas komandos lyderių, tačiau manau ryt gali debiutuoti naujas puolėjas Rekišas, kuris užpildys spragas“,- mintimis dalijosi 22-ejų metų fubolininkas.

Rinktinių petrauką puikiai išnaudojusio Utenos „Utenio“ saugas Jevgenijus Morozas prieš artėjančias rungtynes teigė, jog tiki, kad iš sostinės į Uteną jo komanda parvažiuos jau turėdama taškų.

„Kaip ir prieš bet kurią komandą, žaisim, kovosim ir labai stengsimės, kad jau rytoj iškovotume pirmuosius taškus. Mums dar trūksta susižaidimo, tačiau su kiekviena diena viskas gerėja. Dienų klausimas, kada tie taškai bus mūsų. „Trakai“ gera komanda, rodo ir žaidžia įdomų futbolą, bet tikimės, kad ryt būsim geresni už juos. Viskas priklauso nuo mūsų, svarbu nedaryti vaikiškų klaidų. Ruoštis šioms rungtynėms pradėjome praėjus vos porai dienų po rungtynių su „Žalgiriu“, tad manau, kad esame puikiai pasiruošę“,- pasakojo 26-erių metų futbolininkas.

Priminsime, kad šias rungtynes trečiadienį 18:00val. Tiesiogiai transliuos ir TV6 televizija.

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 5 turas

2016 Kov 29 17:26

siame ture visose porose aiskus kaip ir aiskus favoritai. Speju visi jie susirinks savo tritaskius

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 5 turas

2016 Kov 29 20:56

V-OJO TURO ANONSAS: RIMČIAUSIAS IŠBANDYMAS „LIETAVAI“
http://alyga.lt/naujienos/informacija/v ... s-lietavai" onclick="window.open(this.href);return false;

Penktame „SMScredit.lt A lygos“ ture keturios pajėgiausios praėjusio sezono čempionato komandos stos į kovą su ekipomis, kurias įveikti, siekiant įrodyti savo rimtas ambicijas lenktynėse dėl medalių, yra būtina.

„Trakai“ – Utenos „Utenis“. Kovo 30 dieną 18 val. Vilnius, LFF stadionas.

Po pralaimėjimo „Žalgiriui“ atsigavę ir tris pergales iš eilės iškovoję „Trakai“ sieks pratęsti sėkmingą seriją. Visgi kol kas taškų neiškovojęs „Utenis“ nebus lengvas kąsnelis – su aukštaičiais vargo turėjo tiek klaipėdiečiai, tiek vilniečiai.

„Riteriai“ spėjo sužaisti kontrolines rungtynes, kuriose 1:3 nusileido Baltarusijos čempionate rungtyniaujančiai Gardino „Neman“ komandai. Valdas Urbonas sulaukė rimto pastiprinimo: klubą papildė buvusio Kauno „Spyrio“ lyderis Dmitrijus Rekišas, tapęs ketvirtuoju baltarusiu „Trakų“ ekipoje. Visgi artėjančioje akistatoje vicečempionai versis be Davido Aršakiano, kuris gins Armėnijos jaunimo rinktinės garbę.

Uteniškiai per pertrauką taip pat gludino žaidimą ir nuvyko į Latviją, kur sužaidė be įvarčių su „Riga“ ekipa. Didžiausia „Utenio“ bėda vis dar išlieka puolimas. Per pastarąsias trejas rungtynes Mindaugo Čepo treniruojama komanda nepelnė nė vieno įvarčio ir išlieka nerezultatyviausia čempionato vienuolike. Vis dėlto „Utenio“ futbolininkai net ir po pralaimėtų susitikimų išlieka pozityvūs, tikėdami, jog pergalės netrukus ateis į jų kiemą. Uteniškiai praėjusiame sezone nutraukė užsitęsusią „riterių“ laimėjimų seriją – gal kažkas panašaus įvyks ir šį kartą?

Klaipėdos „Atlantas“ – „Kauno Žalgiris“. Balandžio 2 dieną 13 val. Klaipėda, centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštė.

Kauniečiams, negalintiems pasigirti gerais rezultatais gynyboje, teks keliauti į uostamiestį, kur juos priims vos vieną įvartį šiame sezone praleidęs „Atlantas“.

Iškritus iš rikiuotės Mariui Papšiui bei Andriui Bartkui, Klaipėdos klubo sirgaliams yra kuo pasidžiaugti: Lietuvos rinktinės mače su Rusija debiutavo jaunieji atlantiečiai – Ovidijus Verbickas bei Markas Beneta. Per pertrauką „Atlantas“ sužaidė kontrolines rungtynes Liepojoje, kur po Evaldo Razulio įvarčio 1:2 nusileido Latvijos čempionei „Liepaja“ ekipai. Šiame mače rungtyniavo puikiai žinomas rezultatyviausias visų laikų Gvinėjos rinktinės futbolininkas Pascalis Feindouno. Visgi afrikietis išvyko iš Klaipėdos, tačiau galutinai su patyrusiu žaidėju dar nėra atsisveikinta.

Po itin apmaudžia nesėkme pasibaigusio Kauno derbio žalgiriečiai šventes pasitiko niūriomis nuotaikomis. Tiek praėjusiame sezone, tiek šiame didžiausia „Kauno Žalgirio“ problema – braškanti gynyba. Daugiau kartų kamuolį iš savo vartų tinklo „SMScredit.lt A lygoje“ yra traukęs tik „Stumbras“, savo ruožtu, Laimio Bičkausko kariauna per kiekvieną mačą praleidžia po du įvarčius. Tokia tradicija Klaipėdoje taškų tikrai negarantuos.

Vilniaus „Žalgiris“ – Jonavos „Lietava“. Balandžio 2 dieną 15 val. Vilnius, „Sportimos“ maniežas.

Sėkmingai sezoną pradėjusiems „Lietavos“ futbolininkams teks rimčiausias iššūkis – dar nė taško neišbarstęs čempionas „Žalgiris“.

Vilniečių lokomotyvas pūškuoja užtikrintai: „Žalgiris“ įveikė du į medalius nusitaikiusius klubus bei neturi sau lygių pagal pelnytus įvarčius. Čempionų komandoje net aštuoni futbolininkai sugebėjo atidaryti įvarčių sąskaitą, o savo progos pasižymėti dar nekantriai laukia Vytautas Lukša, Justas Lasickas ir dar keli žaidėjai.

„Lietava“ patyrė pirmą nesėkmę, tačiau „Atlantas“ pergalingą įvartį įmušė tik mačo pabaigoje ir tik Povilo Valinčiaus dėka išvengė nemalonumų. Savaitės pertrauka Jonavos klubui turėjo išeiti į naudą: naujokai turėjo sustiprinti tarpusavio ryšius aikštėje treniruočių metu, o Savio – pagerinti fizines kondicijas. Bus įdomu įsitikinti, ko vertas „Lietavos“ naujokas, kovodamas su pajėgiausia šalies komanda.

Kauno „Stumbras“ – Marijampolės „Sūduva“. Balandžio 3 dieną 14 val. Kaunas, NFA stadionas.

Pergalių sąskaitą atidarę kauniečiai pateko liūtui į nasrus. „Sūduva“ sezono pradžioje vėl pradėjo klupti ir jau atsilieka nuo pagrindinių čempionato favoritų.

„Stumbras“ sužaidė kontrolines rungtynes su „Jelgava“ klubu iš Latvijos, kurios pasibaigė nulinėmis lygiosiomis, ir išbandė keletą naujokų. Du brazilai – 31-erių Eversonas Vazas ir 20-metis Douglasas de Souza – jau galės pasirodyti „SMScredit.lt A lygoje“. Savo ruožtu Kosta Rikos rinktinėje debiutavusio Francisco Floreso bei Eduardo Salleso registracijos dokumentai dar nėra sutvarkyti. Dramatiška pergalė prieš „Kauno Žalgirį“ turėtų suteikti Dariaus Gvildžio treniruojamiems futbolininkams daugiau pasitikėjimo, o pirmą įvartį pelniusiam Artūrui Rimkevičiui – dar daugiau entuziazmo kelti chaosą prie oponentų vartų.

Marijampoliečiai demonstruoja solidų žaidimą, tačiau akistatose su tiesioginiais konkurentais nesugeba rinkti taškų. Lyderių trijulė jau spėjo atitrūkti, tad prarasti taškai su „Stumbru“ ateityje gali kainuoti labai daug. Pirmo rato antroje dalyje „Sūduva“ kovos su apatinės turnyro lentelės dalies atstovais, o jei ir čia Marijampolės klubas barstys taškus – vėliau likviduoti susidariusią prarają bus išties sunku.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 5 turas

2016 Kov 30 08:52

siame ture visose porose aiskus kaip ir aiskus favoritai. Speju visi jie susirinks savo tritaskius
būtų kaip ir logiška, bet pagal tikimybių teoriją įtariu apie 50/50

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: 5 turas

2016 Kov 30 19:58

Toks jausmas, kad patys Utenio žaidėjai nesimėgauta tokiu futbolu ir akmeniniais veidais begioja.. kaip nuo medžių kamuolys atšokinėja.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 5 turas

2016 Kov 31 06:35

Tiesiog Utenis neturi potencialo puolime. Paprasta kaip 2x2. Nemušant įvarčių net lygiųjų sunku tikėtis

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 5 turas

2016 Kov 31 07:35

Tiesiog Utenis neturi potencialo puolime.
Kuomet pradės patys sudėtį susirinkinėti, o ne tenkinti kitų pageidavimus, tuomet ir atsiras potencialas. Dabar Utenio fanams belieka tikėtis , kad VŽ padės.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: 5 turas

2016 Kov 31 08:18

Tiesiog Utenis neturi potencialo puolime. Paprasta kaip 2x2. Nemušant įvarčių net lygiųjų sunku tikėtis
Kai tryse į puolima bėgi sunku turėti potencialo.

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 5 turas

2016 Kov 31 09:49

Kuomet pradės patys sudėtį susirinkinėti, o ne tenkinti kitų pageidavimus, tuomet ir atsiras potencialas. Dabar Utenio fanams belieka tikėtis , kad VŽ padės.
o kas jiems sudeti surinkineja? Ir kokiu budu jiems ZALGIRIS pades? skolins zaidejus?

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: 5 turas

2016 Kov 31 11:13

Pamenu skambias antraštes:

Į Utenį net iš Islandijos.....

Puolime medinis storulis Buinickis, Vaskela atraminiu. Freidgeimas krašto gynėju......treneris tiki komanda.....

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: 5 turas

2016 Kov 31 11:16

Vencevičių į Utenį??

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 5 turas

2016 Bal 02 13:20

Atlantas šiandien on fire :) jau 2:0 po 18 minučių

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 5 turas

2016 Bal 02 13:56

tai tik su registracija žiūrėt galima, ar yra per kur rodo?

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 5 turas

2016 Bal 02 13:57

kitas klausimas na tarkim transliacijos mokamos, tai sudėtis bent kad pažiūrėti irgi mokama ar kaip?

Grįžti į