...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 13 12:32

Šiandien - dublerių lyderių rungtynės
2012 birželio 13d.

Trečiadienį, birželio 13 d., 17 val. Panevėžio futbolo akademijos stadione (Smėlynės g. 2b) "Ekrano" jaunimo komanda susitiks su dublerių pirmenybių lydere Gargždų "Bangos" rezervine komanda.

Pastaroji savo sąskaitoje turi 31 tašką, "Ekranas-2" atsilieka vienu tašku. Pirmasis mačas tarp šių komandų Gargžduose baigėsi 3:0 Panevėžio ekipos naudai.

Įėjimas nemokamas, tad kviečiame atvykti ir palaikyti panevėžiečius svarbioje dvikovoje!
______________________________________________________________________
http://www.fkekranas.lt/naujienos/siand ... -rungtynes

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 14 15:23

"Ekranas-2" 0 - 1 "Banga-2"
XVI (16) turas, 2012 06 13, 17:00, PFA stadione

Skaudi nesėkmė namuose

Panevėžio „Ekranas-2” futbolo akademijos stadione dublerių čempionato XVI ture nusileido 0:1 (0:0) Gargždų „Bangos” rezervinei komandai.

Rungtynių pradžioje ekraniečiams priklausė kamuolio kontrolė, atakas grindė tiek kraštais, kur aktyviai rungtyniavo Lukas Narbutas bei kitame krašte Lukas Čerkauskas, tiek ir aikštės viduriu. Neretai aštrūs perdavimai į laisvą plotą buvo skirti priekyje rungtyniavusiam Edvardui Tamulevičiui. Svečiai iš Gargždų klaidų gynyboje nedarė ir ekraniečiams neleido sukurti pavojingų momentų. Galiausiai ir patys išlygino žaidimą ir įsivyravo lygių priešininkų kova.

Visus planus teko perkelti antram kėliniui, nes per pirmąją rungtynių pusę įvarčių nebuvo pasiekta.

Antro kėlinio pradžioje Edgaras Baranauskas imitavo smūgį ir suklaidino vieną varžovą ir patogiai pasitaisęs kamuolį stipriai smūgiavo maždaug iš 20 metrų, tačiau šis praskriejo kiek virš vartų.

Iniciatyva priklausė ekraniečiams, neretai visi „Bangos-2” futbolininkai atsitraukdavo į savo aikštės pusę ir didelėmis pajėgomis gynėsi bandymami pasinaudoti ekraniečių klaidomis.

Įpusėjus kėliniui svečiai po L. Čerkausko pražangos gavo šansą pasinaudoti standartine situacija, iš kairiojo krašto skersavo kamuolį į baudos aikštelę, čia vartininkas Tadas Kauneckas išmušė kamuolį tolyn, pirmas prie suskubo Andrius Bitinas, kuris iškart smūgiavo į vartus. Kamuolys pataikė į vieną iš žaidėjų ir pakeitęs kryptį suklaidino vartininką ir suspurdėjo vartų tinkle.

Po praleisto įvarčio ekraniečiai totaliai užspaudė varžovus, tačiau atakoms vis pritrūkdavo tikslumo, o neretai svečius lydėjo tiesiog sėkmė. „Ekranas-2” neišlygino rezultato ir jų 20 nepralaimėtų rungtynių serija nutrūko. Jaunimo ekipa patyrė kiek netikėtą pralaimėjimą, o „Banga-2“ turnyro lentelėje atitrūko keturiais taškais.
_________________________________
http://www.fkekranas.lt/naujienos/skaud ... me-namuose

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 15 11:56

„Sūduva-2“ namuose palaužė „Atlanto“ jaunimą

„General Financing A lygos“ dublerių čempionato rungtynės Marijampolėje tarp vietos „Sūduva-2“ ir „Atlantas-2“ baigėsi šeimininkų pergale minimaliu rezultatu 1-0. Įdomu, kad pirmasis šių komandų susitikimas baigėsi analogišku rezultatu, tačiau tuomet pergalę šventė klaipėdiečiai.

Paveikslėlis

„Arvi“ futbolo arenos treniruočių aikštynas, 60 žiūrovų
Rungtynių teisėjas – Egidijus Kriaučiūnas
Marijampolės „Sūduva-2“ 1 - 0 Klaipėdos „Atlantas-2“
26‘ [ 1 – 0 ] Audrius Brokas

„Sūduva-2“: M.Matuzas ( 46‘ D.Lastauskas ), G.Urba, D.Isoda, V.Lasevičius, D.Tumosa, V.Bagdanavičius, P.Kiselevskis ( 62‘ A.Kulikauskas ), A.Breivė ( 77‘ A.Miravinskas ), A.Bielkauskas ( 46‘ A.Kliučinykas ), A.Brokas ( 69‘ E.Maižvila ), R.Beniušis ( 46‘ K.Strolys )

„Atlantas-2“: M.Šumskis ( 46‘ G.Štreimikis ), D.Gordej( J.Povičenkin ), T.Sean, E.Žilinskas, R.Benetis, E.Alekna, E.Mastianica (46‘ G.Imnadze ), M.Perepliotovas ( 75‘ L.Plačas ), A.Serošenko, K.Laukžemis ( 46‘ V.Kovalenko ), A.Drozdovas.

Marijampolės „Sūduvos“ antroji sudėtis susitikimą pradėjo aktyviu žaidimu. Jau ketvirtąją rungtynių minutę Ričardas Beniušis buvo išvestas į puikią padėtį smūgiuoti, bet jo bandymas iš keleto metrų atsitrenkė į vartų skersinį.

12 minutę marijampoliečiai grubiai suklydo aikštės viduryje, o į priekį nuskubėjęs Karolis Laukžemis smūgiavo į vartų plotą, tačiau savo vietoje buvo Martynas Matuzas. Tai buvo viena realiausių klaipėdiečių progų įmušti.

„Sūduvai“ savo tikslą pasiekti pavyko sužaidus daugiau nei pusę pirmojo kėlinio. Vienas iš marijampoliečių perdavė kamuolį vartų link atbėgančiam Audriui Brokui, kuris šaltakraujiškai pasiuntė kamuolį į vartų kampą ir išvedė savo komandą į priekį.

57 rungtynių minutę neblogą galimybę pasižymėti turėjo Aldas Kliučinykas. „Atlantas-2“ komandą nuo įvarčio išgelbėjo tik sėkmingai sužaidęs vartininkas Giedrius Štreimikis. „Sūduva-2“ sukūrė dar ne vieną pavojingą ataką, bet visos jos liko neišnaudotos, o mačas pasibaigė rezultatu 1-0.

Po 15 sužaistų turų „Sūduvos“ dubleriai pakilo į antrąją vietą turnyrinėje lentelėje. Marijampoliečiai turi 32 taškus, o pirmoje vietoje esantis „Bangos“ jaunimas – 34 taškus.
______________________________________
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... nto-jaunim

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 15 11:58

Dubleriai šventė pergalę Šiauliuose

Žalgiriečiai dublerių pirmenybėse rezultatu 3:2 nugalėjo „Šiaulių“ rezervinę komandą ir iškovojo svarbią pergalę

Paveikslėlis

Trečiadienį, Lietuvos futbolo federacijos „General Financing A lygos“ dublerių čempionato XVI ture, Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris-2” iškovojo septintąją pergalę. Svečiuose žaidę žalgiriečiai rezultatyvioje dvikovoje 3:2 įveikė Šiaulių „Šiaulius-2” ir juos vienu laipteliu aplenkė turnyrinėje lentelėje.

Rungtynėse pirmieji į priekį išsiveržė „Žalgirio“ dubleriai. Pirmojo kėlinio pabaigoje 41 minutę pasižymėjo Povilas Krasnovskis, tačiau vos tik prasidėjus antrajai susitikimo pusei rezultatą 49 minutę išlygino šiauliečiai. Svečių saugas Markas Beneta 54 minutę rezultatą dar kartą persvėrė savo komandos naudai, o 80 minutę jį padvigubino. „Šiauliai“ 82 minutę sėkmingai realizavo 11 metrų baudinį ir sušvelnino atsilikimą, tačiau tai buvo viskas, ką jiems pavyko padaryti per likusį rungtynių laiką.

„Susitiko dvi viena kitos vertos komandos. Išvydome daug įvarčių ir gražių epizodų tiek prie vienų, tiek prie kitų vartų. Sugebėjome geriau realizuoti susikurtas progas, todėl pasiekėme pelnytą pergalę“, - sakė žalgiriečių treneris Mindaugas Čepas.- „Dėkoju vaikinams. Jie puikiai vykdė duotus nurodymus ir aikštėje atidavė visas jėgas.“

Ši pergalė žalgiriečius dublerių pirmenybėse kilstelėjo į penktąją turnyrinės lentelės vietą, o „Šiaulių“ rezervinę ekipą nustūmė į šeštąją poziciją.
______________________________________________
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... uose_.html

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 18 11:22

Dubleriai pralaimėjo Pakruojyje

„General Financing A lygos“ dublerių čempionate nesėkmę patyrė Marijampolės „Sūduvos“ jaunimas. Dubleriai, kaip ir pagrindinė komanda, Pakruojo futbolininkams nusileido minimaliu rezultatu 1-0.
Pakruojo miesto stadionas, 40 žiūrovų
Rungtynių teisėjas – Gediminas Macevičius
Pakruojo „Kruoja-2“ 1 – 0 Marijampolės „Sūduva-2“
24‘ [ 1 – 0 ] Gvidas Juška

„Kruoja-2“: G.Kvedaras, K.Jarmalavičius, M.Bilyk, M.Filatov, D.Strockis, L.Savastas ( 46‘ E.Poznaskis ), D.Žigas, T.Miklinevičius, V.Čistjakovs, G.Juška, R.Diakiv.
„Sūduva-2“: M.Matuzas, G.Urba, D.Isoda, D.Tumosa, V.Lasevičius, V.Bagdanavičius, A.Kulikauskas, K.Strolys ( 69‘ E.Maižvila ), A.Bielkauskas, A.Brokas ( 46‘ A.Kliučinykas ), A.Breivė.
Rungtynes marijampoliečiai pradėjo susikaupę ir turėjo žaidybinę persvarą. Vis dėlto netrukus labiau patyrę „Kruoja-2“ žaidėjai perėmė iniciatyvą ir 24 minutę pelnė vienintelį šių rungtynių įvartį. Tai smūgiu iš baudos aikštelė padarė buvęs Marijampolės „Sūduvos“ žaidėjas Gvidas Juška.
„Sūduvos“ jaunimui sunkiai sekėsi kurti progas įvarčiui pelnyti. Geriausią galimybę įmušti 58 – ąją minutę turėjo Aivaras Bielkauskas, kuris griūdamas pavojingai smūgiavo į vartus. Savo komandą nuo įvarčio išgelbėjo vartininkas Giedrius Kvedaras.
Po visų šio turo rungtynių „Sūduva-2“ turnyrinėje lentelėje užims antrą arba trečią vietas ( 32 taškai ), tačiau „Kruoja-2“ atsilikimą nuo marijampoliečių sumažino iki vieno taško. Kokias vietas užims komandos priklausys nuo to, kaip sužais „Ekranas-2“ komanda.
______________________________________
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... pakruojyje

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 19 11:40

Dublerių čempionate – kovingos lygiosios

Dublerių pirmenybių XVII ture žalgiriečiai kovingose rungtynėse sužaidė lygiosiomis 2:2 su Vilniaus REO rezervine komanda

Legendiniame Vilniaus „Žalgirio“ stadione vykusiose rungtynėse pirmieji į priekį įsiveržė aikštės šeimininkai - REO futbolininkai. Pirmojo kėlinio pradžioje sužaidus 13 minučių pasižymėjo saugas Ronaldas Solominas. Rezultatą 52 minutę išlygino žalgirietis Paulius Janušauskas, tačiau jau po penkių minučių REO komanda vėl atsidūrė pirmaujančiųjų vaidmenyje, kuomet kamuolį į vartus nukreipė Liutauras Smilga. Įvarčių fiestą žalgiriečių gretose pratęsė ir antrą kartą šiose rungtynėse pusiausvyrą 62 minutę atstatė Povilas Krasnovskis. Per likusį laiką nė viena ekipa daugiau nebepasižymėjo.

„Rungtynės buvo labai kovingos. Varžovai kelis kartus bandė atitrūkti, tačiau mes jiems to neleidome padaryti. Pasiekėme rezultatą – išvykoje iškovojome tašką“, - sakė VMFD „Žalgiris“ rezervinės komandos treneris Mindaugas Čepas.

VMFD „Žalgiris-2“: Marius Rapalis, Karolis Urbaitis (40’ Simonas Mizera), Luka Peričius (46‘ Daniel Šaputko), Martinas Morozas, Edgaras Žarskis, Markas Beneta, Paulius Janušauskas, Povilas Krasnovskis, Arminas Vaskela, Erlandas Juška, Augustinas Maniušis.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 19 11:46

Tai, net Žalgirio jaunimas nemato reikalo įveikti REO. Be to ir kroatai vakar pralošė :)

bananero
Pranešimai: 312
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 15:36
Palaikoma komanda: Žalgiris Vilnius
Miestas: Vilnius

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 19 11:48

Jo, šūdas visiškas su futbolu :(
Paveikslėlis

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 19 11:57

Jo, šūdas visiškas su futbolu :(

FKE jau senai degradavo, o ŽALGIRIS, kaip antroji komanda seka iš paskos. :twisted:

bet mes turime KRUOJĄ ir REO, tai LT futbolo ateitis.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 19 12:37

bet mes turime KRUOJĄ ir REO, tai LT futbolo ateitis.
Klubai be savo sirgalių, tušti stadionai... Tokios ateities mums ir reikia.

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 19 12:46

Klubai be savo sirgalių, tušti stadionai... Tokios ateities mums ir reikia.
Joo, tokia ateitis šviesi. Juk, kai nėra sirgalių, tai ir nereikia nei bilietų pardavinėti, nei užtikrinti saugumo, nei apsaugos samdytis, nei policijos.
Įsijungti futbolo.tv ir žiūri sterilioje aplinkoje. Namie...

Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 19 21:58

bet mes turime KRUOJĄ ir REO, tai LT futbolo ateitis.
Klubai be savo sirgalių, tušti stadionai... Tokios ateities mums ir reikia.
na upelis gali paprasyti savo remiejiu danu kad y jiu runktynes danai atvestu pora tukstanciu bekonu :) vot cia tai butu orginalus palaikymas beto runktyniu komisaras gautu uskaityti bekonus kaip zirovus :lol: ir mentai nemazai darbo turietu tramdydami 2000 upelio sirgaliu
o su reo blogesnie padetis nebent susigrazintu savo senaji pavadinima Vilniaus Milicija :roll:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 20 07:23

na upelis gali paprasyti savo remiejiu danu kad y jiu runktynes danai atvestu pora tukstanciu bekonu :)
Spėčiau, kad paprasčiau Kruojos rungtynes perkelti į danų kiaulidę. Vis tik ne kiaulėms futbolo reikia, o futbolui žiūrovų :)

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 20 09:28

Juokingiausia dalis, kad Tauragėje tų žiūrovų ne prūdais daugiau kaip Pakruojyje. Ką Rulis sau į kompaniją kviesis? Kokius gyvius?

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Bir 20 10:41

Nutrūko dublerių pergalių serija

Sekmadienį Gargžduose "Bangos" dubleriai nesugebėjo įveikti svečių iš Tauragės.
Po aštuonių laimėtų rungtynių serijos užfiksuotos lygiosios 1:1.

Iš protokolo. Banga-2 – Tauras-2 1:1 (1:0).
Teisėjas: E.Amšiejus (Šiauliai), 100 žiūrovų.
Įvarčiai: 23 min. A.Marcinkevičius („Banga“); 66 min. R.Zubrickas („Tauras“).
Įspėjimai: 35 min. A.Ruškys, 74 min. M.Pocevičius, 76 min. S.Urbys („Banga“); 38 min. E.Auryla, 71 min. T.Vyšniauskas, 82 min. L.Martišauskis („Tauras“).
Pašalinimai: 90 min. Ž.Stirbys („Banga“).
"Banga-2" sudėtis: R.Bogužas, G.Petkevičius (50' Ž.Stirbys), M.Stirbys, G.Giorgadze, Sig.Urbys, A.Bitinas, A.Butkus (65' M.Pocevičius), A.Ruškys, S.Alsys, A.Marcinkevičius, S.Urbys.

"Nuo pirmų iki paskutinių minučių nepaleidome iniciatyvos iš savo rankų - valdėme kamuolį, sukūrėme aibę progų pasižymėti, bet nesugebėjome jų paversti įvarčiais" - rungtynes apibendrino dublerių treneris S.Vyšniauskas.
______________________________________
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... -dubleriai

Grįžti į