...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Spa 29 11:38

„Sūduva-2“ iškovojo dar vieną pergalę
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... ien-pergal" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduvos“ dublerių komanda tęsia sėkmingą pasirodymą 2012 metų „General Financing A lygos“ dublerių čempionate. Šiandien, spalio 28 dieną, marijampoliečiai savo aikštėje rezultatu 6-1 įveikė Klaipėdos „Atlanto“ antrąją sudėtį.
Marijampolės „Arvi“ futbolo arenos maniežas
Rungtynių teisėjas – Dainius Greviškis
Marijampolės „Sūduva-2“ 6 – 1 Klaipėdos „Atlantas-2“
5‘ [ 1 – 0 ] Andrius Urbšys
16‘ [ 2 – 0 ] Audrius Brokas
19‘ [ 3 – 0 ] Andrius Urbšys
51‘ [ 4 – 0 ] Aldas Kliučinykas
83‘ [ 4 – 1 ] Edgaras Ditmonas
88‘ [ 5 – 1 ] Aivaras Bielkauskas
90‘ [ 6 – 1 ] Armandas Breivė

„Sūduva-2“: D.Bartkus ( 46‘ D.Lastauskas ), R.Freidgeimas ( 77‘ E.Šidlauskas ), V.Lasevičius, D.Isoda, D.Tumosa ( 74‘ A.Miravinskas ), A.Kulikauskas, P.Kiselevskis, A.Kliučinykas, K.Strolys, A.Urbšys ( 56‘ A.Bielkauskas ), A.Brokas ( 56‘ A.Breivė ).
„Atlantas-2“: M.Greeco, F.Boissier, S.Juška, L.Plačas, G.Malvicas, E.Ditmonas, J.Vilavičius, E.Razonas, N.Smith ( 46‘ A.Peištaras ), Z.Jesipovas ( 74‘ T.Šileris ), A.Nausėda.

Pirmąjį įvartį marijampoliečiai pelnė nuo mačo pradžios praėjus vos penkioms minutėms. Audrius Brokas atliko savalaikį perdavimą baudos aikštelėje buvusiam Andriui Urbšiui, o jis smūgiu į tolimąjį kampą „nuginklavo“ svečių vartininką.
16 mačo minutę pasižymėti sugebėjo ir pats A.Brokas. Šįkart rezultatyviu perdavimu pasižymėjo Aldas Kliučinykas, kuris aikštės krašte suklaidino gynėją ir tiksliai skersavo kamuolį baudos aikštelėje buvusiam komandos draugui.
Netrukus trečiąjį komandos ir antrąjį savo įvartį pelnė A.Urbšys. Marijampolės ekipa pirmajame kėlinyje turėjo dar ne vieną galimybę pasižymėti, bet jomis pasinaudoti nesugebėjo.
Padidinti rezultatą savo naudai pavyko 51 rungtynių minutę. „Sūduva-2“ gražiai ištampė varžovų gynybą, o A.Kliučinykas, sulaukęs komandos draugo perdavimo iš krašto, kamuolį pasiuntė į nesaugomus vartus.
Didelę persvarą įgiję marijampoliečiai „užmigo ant laurų“ ir buvo nubausti varžovų futbolininko Edgaro Ditmono, kuris tolimu smūgiu 83 mačo minutę sušvelnino rezultatą – 4-1.
Nors įvartį praleido likus žaisti mažiau nei 10 minučių, „Sūduvos“ dubleriai sugebėjo į jį atsakyti dviem tiksliais smūgiais. 88 minutę įvartį po Armandos Breivės perdavimo pelnė Aivaras Bielkauskas, o po dviejų minučių A.Breivė realizavo Povilo Kiselevskio uždirbtą 11 metrų baudinį. Po šio epizodo teisėjas paskelbė rungtynių pabaigą ir „Sūduvos“ komandos pergalę rezultatu 6-1.

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Spa 29 11:39

„Sūduva-2“ – čempionai!
Sekmadienis, 28 Spalis 2012

Paveikslėlis

Marijampolės „Sūduvos“ dublerių komanda šiandien iškovojo pergalę prieš Klaipėdos „Atlanto“ jaunimą. Tuo tarpu artimiausi marijampoliečių persekiotojai kovoje dėl pirmosios vietos Panevėžio „Ekrano“ dubleriai lygiosiomis 1-1 sužaidė su Gargždų „Bangos“ antraja sudėtimi.

Šie šiandien vykusių rungtynių rezultatai lėmė tai, kad 81 tašką surinkusi „Sūduva-2“ tapo nebepavejama antroje vietoje žengiantiems panevėžiečiams ( 76 taškai ). Per likusius du čempionato turus „Sūduva-2“ įsirašys tris taškus už techninę pergalę prieš „REO-2“ ir išvykoje žais su „Kruojos“ dubleriais.

„Sūduvos“ antroji sudėtis dublerių čempionate triumfavo 2009 ir 2010 metais, o praėjusiame sezone užėmė trečiąją vietą.

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Spa 29 11:40

A.Dvareckas: “Pergalė – komandos žaidėjų nuopelnas”
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... -nuopelnas" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės “Sūduvos” dubleriai anksčiau laiko triumfavo “General Financing A lygos” čempionate. Fksuduva.lt pasikalbėjo apie tai su komandos vyriausiuoju treneriu Algimantu Dvarecku.

- Treneri, tapote dublerių čempionato nugalėtojais. Sveikiname!
- Noriu padėkoti ir pasveikinti visus savo komandos žaidėjus su šia pergale. Sezono metu buvo sunkių momentų, bet sugebėjome pasiekti galutinį tikslą.

- Koks jausmas apėmė sužinojus, kad tapote čempionais?
- Na, sakykime, kad šiandien to nesitikėjome. Nemaniau, kad „Ekrano“ dubleriai nelaimės savo rungtynių ir praras šansus kovoti dėl čempionų titulo.

- Turbūt laukėte sunkių 35 turo rungtynių Pakruojyje?
- Taip, laukėme sunkių rungtynių ir joms ruošėmės.

- Kaip manote, kokia buvo pagrindė priežastis, lėmusi „Sūduvos“ jaunimo pergalę čempionate?
- Pasikartosiu, kad tai komandos žaidėjų nuopelnas. Sezono eigoje ši komanda įgavo daugiau patirties, subrendo... Pernai likome trečioje vietoje, nors taip pat galėjome tapti čempionais. Galbūt ir tai suteikė komandai motyvacijos labiau pasistengti šiais metais.

- Kada patikėjote, kad ši komanda gali tapti dublerių čempionato nugalėtoja?
- Aš visada tikėjau šia komanda. Buvo sunkių akimirkų, kai jaunimui pritrūkdavo patirties ir stabilumo, kuris yra labai svarbus... Bet visada tikėjau, kad galime laimėti ir mums pavyko.

- P.Kiselevskis šio sezono pabaigoje pradėjo žaisti pagrindinėje komandoje. Kiek dar jaunų futbolininkų iš dublerių komanda yra ant pagridinės komandos sleksčio?
- Įvardyti pavardėmis nenorėčiau, bet tokių futbolininkų yra tikrai ne vienas. Svarbiausia, kad žaidėjai sulauktų savojo šanso. P.Kiselevskis taip pat nežaidė pagrindinėje komandoje, bet gavęs šansą jį išnaudojo. Taigi tiesiog reikia jauniems žaidėjams suteikti šansą žaisti.

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Spa 29 15:48

Dubleriai pralaimėjo kovą dėl penktosios vietos
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... etos_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pirmadienį dublerių čempionato XXXIV turo rungtynėse VMFD "Žalgiris-2" ekipa svečiuose rezultatu 0:1 nusileido "Šiauliams-2"

Žalgiriečių rezervinė komanda Šiauliuose pralaimėjo tiesioginiams savo konkurentams kovoje dėl penktosios vietos dublerių pirmenybėse.

Vienintelį įvartį "Šiaulių" komanda įmušė pirmojo kėlinio viduryje, kuomet 25-ąją minutę kamuolį į vartus šeimininkams pavyko nukreipti po pakelto kampinio.

Per likusį mačo laiką pakeisti rezultatą realių progų neturėjo nei viena, nei kita ekipa.

"Į Šiaulius atsivežėme tik labai jaunus žaidėjus. Jie stengėsi, kovojo, tačiau likome be taškų. Aikštėje pritrūko teisingų sprendimų, kitokio mąstymo. Atsižvelgiant į tai, kad varžovų gretose buvo ne vienas futbolininkas iš pagrindinės sudėties, galutinis rezultatas nėra labai prastas", - sakė vienas dublerių komandos trenerių Dimitrijus Kartašovas.

"Rungtynėse nestigo kovos, tačiau priešininkai neturėjo progų padidinti persvarą, mes išlyginti rezultatą. Nesėkmingas mūsų epizodas po standartinės situacijos nulėmė susitikimo baigtį. Vartininkams šį kartą nebuvo daug darbo", - reziumavo žalgiriečių treneris.

Pralaimėjimą patyrusi VMFD "Žalgiris-2" (44 taškai) ekipa lieka šeštoje, pergalę iškovoję "Šiauliai-2" (50 taškų) penktoje turnyro lentelės vietoje.

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Lap 03 10:48

Medalius užsitikrinę dubleriai kovoja dėl sidabro apdovanojimų
http://www.fkkruoja.lt/naujienos-kruoja ... dovanojimu" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienį Pakruojo „Kruojai-2“ oficialiai įrašyti trys taškai už neįvykusias A lygos dublerių pirmenybių rungtynes su Vilniaus „Reo-2“. Medalius užsitikrinę pakruojiečiai įnirtingai kovoja dėl sidabro apdovanojimų.

„Kruoja-2“ įsirašiusi 76 taškus. Gargždų „Banga-2“ turi 61 ir per likusius du mačus nebeturi jokių galimybių patekti tarp prizininkių.

Pakruojiečiai žengia treti. Laipteliu aukščiau – tiek pat taškų iškovojęs „Ekranas-2“. Abejoms ekipoms laimėti A lygos dublerių pirmenybes liko teoriniai šansai – pirmaujanti Marijampolės „Sūduva-2“ turi 81 tašką.

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Lap 05 11:04

Lengviausia dublerių pergalė
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... -dubleriai" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį vykusiose rungtynėse „Bangos“ antroji ekipa nušlavė „Tauro“ rezervinę ekipą 8:0.

Iš protokolo. Banga-2 – Tauras-2 8:0 (2:0).
Teisėjas: V.Gerasimovas (Klaipėda), 30 žiūrovų.
Įvarčiai: 15 min., 48 min. ir 57 min. G.Nikabadzė, 17 min. S.Alsys, 53 min. R.Uselis, 74 min. D.Pačkauskas, 85 min. A.Dapkus, 90 min. A.Marcinkevičius (Banga).
Įspėjimai: 9 min. M.Šiaulytis (Banga); 42 min. N.Cutolo (Tauras).
Pašalinimai: 50 min. N.Cutolo (už 2-ą įspėjimą), 60 min. H.Eskis, 61 min. I.Beišys (Tauras).
Banga-2 sudėtis: E.Grudys (55' M.Draukšas), Sig.Urbys (40' R.Pleikys), M.Bitinas, G.Giorgadze, M.Stirbys, S.Alsys, M.Šiaulytis, Ž.Banys (58' D.Pačkauskas), M.Kura (45' R.Uselis), A.Marcinkevičius, G.Nikabadze (63' M.Dapkus).

„Šios rungtynės nebuvo vertos rungtynių statuso, o rezultatas pasako viską apie komandų pajėgumą. Pirmojo kėlinio pirmąją dalį dar žaidėme kombinacinį futbolą, o vėliau, atradę varžovo silpnąsias vietas, žaidėjai pradėjo lenktyniauti kas daugiau įmuš ir komandinis žaidimas išsiderino. Antrame kėlinyje varžovams neatlaikė nervai ir rungtynes teko baigti 11 prieš 8 – to mano karjeroje dar nėra buvę“- po rungtynių kalbėjo dublerių vyr.treneris V.Liutikas.

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Lap 05 11:29

Dubleriai čempionatą baigė pergale
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... ig-pergale" onclick="window.open(this.href);return false;

Čempionės titulą jau užsitikrinusi Marijampolės „Sūduvos“ dublerių komanda šiandien rungtynėmis su Pakruojo „Kruojos“ antraja sudėtimi baigė pasirodymą „General Financing A lygos“ dublerių čempionate. Paskutinėse rungtynėse marijampoliečiai įveikė savo varžovus rezultatu 3-0.

Marijampolės „Sūduva-2“ 3 – 0 Pakruojo „Kruoja-2“
28‘ [ 1 – 0 ] Audrius Brokas
52‘ [ 2 – 0 ] Armandas Breivė
58‘ [ 3 – 0 ] Audrius Brokas

„Sūduva-2“: D.Bartkus ( 46‘ D.Lastauskas ), V.Bagdanavičius, V.Lasevičius, D.Isoda, D.Tumosa ( 75‘ E.Šidlauskas ), K.Strolys ( 67‘ S.Veverskis ), A.Kliučinykas, A.Bielkauskas, A.Kulikauskas, A.Brokas, A.Breivė.

Kovingose rungtynėse tarp komandų antrųjų sudėčių marijampoliečiai sugebėjo pasižymėti 28 minutę. Po traumos pilnai atsigavęs Audrius Brokas gražiu tolimu smūgiu išvedė savo komandą į priekį.

Antrajame kėlinyje „Sūduva-2“ pelnė dar du įvarčius. 52 minutę eilinį kartą pasižymėjo A.Breivė, o po šešių minučių antrąjį savo įvartį šiandien įmušė A.Brokas.

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Lap 08 11:34

Paveikslėlis

Dublerių mače – net 12 įvarčių!
http://www.fkekranas.lt/naujienos/duble ... 12-ivarciu" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio "Ekrano" jaunimo ekipa šeštadienį net 8:4 (6:2) įveikė Klaipėdos "Atlanto-2" komandą ir į savo sąskaitą įsirašė 24-ąją pergalę.

Nors Panevėžio „Ekranas-2” pirmosiomis mačo minutėmis praleido įvartį, 15 minutę rezultatą išlygino Tomas Salamanavičius, o per pirmą kėlinį Jevgenij Moroz pelnė net 3 įvarčius, dar po vieną pridėjo Dovydas Norvilas ir Lukas Narbutas, varžovai atsakė vienu taikliu smūgiu.

Antroje mačo pusėje antrąkart pasižymėjo rezultatyviausias „Ekranas-2“ žaidėjas T. Salamanavičius, kuriam tai buvo 20-asis įvartis, bei gynėjas Aivaras Meškinis. Varžovai atsakė dviem taikliais smūgiais bei mačas baigėsi rezultatyvia pergale 8:4.

ATLANTAS-2 4 - 8 FKE-2

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Lap 12 16:06

Šiandien - dublerių sezono finišas (FKE TV)
2012 lapkričio 12d. http://www.fkekranas.lt/naujienos/siand ... sas-fke-tv" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio "Ekrano-2" jaunimo komanda šiandien baigia futbolo sezoną ir paskutinėse rungtynėse susitinka su Pakruojo "Kruojos" dublerių ekipa.

"Ekranas-2" savo sąskaitoje turi 79 taškus, varžovai surinko 76 taškus. Tad būtina komandai nepralaimėti, jog "Ekranas-2" užsitikrintų sidabro medalius. Rungtynių pradžia - 14 val., mačas įvyks Panevėžio futbolo akademijos stadione. Kviečiame atvykti, įėjimas nemokamas!

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Lap 12 16:12

EKRANAS DU 5 - 0 KRUOJA DUJAI
2012 11 12


PIRMASIS KĖLINYS

Martynas Dūda 10 minutę išveda panevėžiečius į priekį! 1:0 FKE jaunimas pirmauja prieš "Kruojos" dublerius.
Marčius pradėjo KRUOJS triuškinimą.
32 minutę Lukas Narbutas didina FKE-2 persvarą iki 2:0.

ANTRASIS KĖLINYS

77 minutę muša Kęstutis Vedeckis. 3:0 FKE jaunimas jau gali kabintis sidabro medalius.
Per porą minučių rezultatas šokteli iki 5:0!
Senelių namų auklėtiniai ir tie iškarštų Linksmučių kaimo bernams PYPT`ines.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Lap 12 16:25

ŽALGIRIS-2 7 - 0 DAINAVA-2
2012 11 11

Triuškinanti dublerių pergalė sezono finiše
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... nise_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Paskutinėse dublerių čempionato XXXVI turo rungtynėse VMFD "Žalgiris-2" ekipos vaikinai rezultatu 7:0 (3:0) nugalėjo Alytaus "Dainavą-2"

Įtakos turnyrinėje lentelėje neturėjusioje dvikovoje pergalę iškovoję žalgiriečiai stipriai trinktelėjo durimis ir užėmė šeštąją vietą 2012 m. "General Financing A lygos" dublerių pirmenybėse.

Pirmadienį Vilniuje vykusioje akistatoje VMFD "Žalgiris-2" komandos futbolininkai įtikinamą persvarą susikrovė jau pirmajame kėlinyje. Per šiek tiek daugiau nei pusvalandį vilniečiai įmušė tris įvarčius, o savus vartus išlaikė "sausus". Tiesa, varžovai turėjo kelias labai geras progas pasižymėti.

Antroje susitikimo pusėje svečiai iš Alytaus priešinosi neilgai. Pakiliai rungtyniavę žalgiriečiai kėlinio viduryje įgijo net penkių įvarčių pranašumą. Mačui artėjant prie pabaigos dubleriai išnaudojo visas susikurtas progas ir rungtynes laimėjo daugiau nei užtikrinta persvara - 7:0.

Sėkmingai finišavę VMFD "Žalgiris-2" ekipos futbolininkai šiame sezone surinko 50 taškų.

"Vaikinai norėjo sezoną užbaigti pergalingai. Į rungtynes jie atėjo gerai nusiteikę. Varžovų akyse nemačiau tokios didelės ugnelės. Mūsų žaidėjai buvo labiau motyvuoti, todėl jiems sekėsi geriau", - sakė vienas VMFD "Žalgiris-2" komandos trenerių Dimitrijus Kartašiovas.

"Propagavome atakuojantį futbolą, puikiai realizavome susikurtas progas. Nuo pat mačo pradžios netrūko gerų emocijų. Patikimai žaidė mūsų vartininkas. Prie gero jo pasirodymo tikriausiai prisidėjo patyręs treneris Vincas Kateiva, davęs naudingų patarimų.", - teigia D. Kartašovas. - Treneriai dėkoja vaikinams už pastangas ir įdėtą darbą šiame sezone."

...

Re: A lygos komandų dubleriai

2012 Lap 13 14:32

„Ekrano“ dubleriams – sidabras!
2012 lapkričio 12d. http://www.fkekranas.lt/naujienos/ekran ... --sidabras" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio „Ekrano“ jaunimo ekipa galingai baigė sezoną, paskutinėse rungtynėse dublerių čempionate 5:0 (2:0) sutriuškinusi Pakruojo „Kruojos” rezervinę komandą.

Panevėžio „Ekrano“ pagrindinės komandos pamaina ne kartą įrodė, jog jau gali tinkamai pagelbėti ir A lygos pirmenybėse, o dublerių čempionate yra viena stipriausių ekipų. 25 pergalės, 7 lygiosios ir 4 pralaimėjimai bei 82 taškai – tokia pagrindinė “Ekrano-2” statistika dublerių čempionate.

Deja, mažiausiai pralaimėjimų patyrusi komanda turnyre liko antroje vietoje. Pirmą vietą ir dublerių čempionatą laimėjo „Sūduvos“ rezervinė ekipa, 5 taškais aplenkusi panevėžiečius.

Paskutinėse rungtynėse jaunieji ekraniečiai be didelio vargo 5:0 (2:0) įveikė Pakruojo „Kruojos“ dublerius. Pastaroji ekipa užėmė trečią vietą ir jai paskutinėse rungtynėse buvo reikalinga pergalė prieš Panevėžio komandą, nes tik ji būtų leidusi pakilti į antrą vietą. Tačiau apie pergalę jaunieji ekraniečiai svečiams neleido net pasvajoti. Užtikrintai rungtyniavusi komanda į priekį išsiveržė 10 min., tiksliu smūgiu nuo baudos aikštelės prieigų smūgiavo komandos kapitonas Martynas Dūda. 33 min. rezultatą padvigubino Lukas Narbutas. Antrajame kėlinyje 77 min. pasižymėjo Kęstutis Vedeckis, 82 ir 85 min. įvarčius pelnė Darijus Šulnis.

Po rungtynių „Ekrano-2” treneris Valdas Dambrauskas džiaugėsi auklėtinių progresu: juk praėjusiais metais ekipa užėmė 5 vietą, šiemet komanda jau rimtai pretendavo į aukso medalius.

Anot stratego, pritrūko stabilumo, patirties kai kuriose rungtynėse, jog „Ekrano“ jaunimas pasektų pagrindinės komandos keliu ir užimtų pirmą vietą. Tačiau ne ji yra esminis tikslas, o pamainos ruošimas „Ekranui“.

Jau keli dublerių komandos žaidėjai šiemet puikiai įrodė, jog gali pakeisti lyderius ir sėkmingai rungtyniauti aukščiausioje lygoje. Edgaras Baranauskas, Rytis Pilotas antroje sezono pusėje dažnai aikštėje pasirodydavo pagrindinės komandos sudėtyje, joje debiutavo Rokas Stanulevičius, Tomas Salamanavičius.
KRUOJA degradavusi per visas siūles... :mrgreen:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: A lygos komandų dubleriai

2013 Kov 11 20:31

2013 m. LFF A lygos dublerių čempionato I turo statistika (2013 03 10, 11)
2013-03-11 15:52
http://www.lff.lt/lt/article/2013_m_lff ... 3_03_10_11" onclick="window.open(this.href);return false;

2013 03 10

4) Ekranas-2 (Panevėžys) - Dainava-2 (Alytus) 0:0 (0:0)
Teisėjas: M.Pomeckis (Panevėžys), 70 žiūrovų
Įvarčiai: nėra
Įspėjimai: 53 min. E.Tamulevičius („Ekranas-2")

1) Atlantas-2 (Klaipėda) - Sūduva-2 (Marijampolė) 5:1 (1:1)
Teisėjas: D.Rumšas (Palanga), 15 žiūrovų
Įvarčiai: 9 min. V.Trakys, 49 min. ir 68 min. K.Laukžemis, 52 min. ir 71 min. S.Rakauskas („Atlantas-2"); 35 min. V.Lasevičius („Sūduva-2")
Įspėjimai: 34 min. M.Beneta, 45 min. A.Staponka („Atlantas-2"); 45 min. V.Bagdanavičius („Sūduva-2")

2013 03 11

2) Šiauliai-2 (Šiauliai) - Banga-2 (Gargždai) 6:2 (2:2)
Teisėjas: D.Bisigirskas (Jonava), 50 žiūrovų
Įvarčiai: 27 min. T.Rapalavičius, 42 min. R.Gedminas, 51 min. ir 80 min. D.Medžiaušis, 76 min. V.Gašpuitis, 87 min. R.Leščius („Šiauliai-2"); 3 min. M.Šiaulytis, 37 min. G.Nikabadzė („Banga-2")
Įspėjimai: 40 min. P.Pocius („Šiauliai-2"); 32 min. G.Kavtarašvili, 56 min. A.Marcinkevičius („Banga-2")

3) Kruoja-2 (Pakruojis) - Tauras-2 (Tauragė) 2:1 (0:1)
Teisėjas: M.Jackus (Šiauliai), 50 žiūrovų
Įvarčiai: 48 min. J.Bušmič, 66 min. D.Arlauskis („Kruoja-2); 36 min. A.Midvykas („Tauras-2")
Įspėjimai: 36 min. M.Eltermanis („Kruoja-2"); 38 min. E.Savickas, 90+2 min. K.Zobiela („Tauras-2")

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: A lygos komandų dubleriai

2013 Kov 11 20:34

FKE jaunimui nepavyko pralaužti "Dainavos-2" gynybos
2013 kovo 10 d.
http://www.fkekranas.lt/naujienos/fke-j ... -2-gynybos" onclick="window.open(this.href);return false;

Po pirmųjų "SMScredit A lygos" rungtynių oficialų sezoną pradėjo ir "Ekrano" jaunimo komanda. FKE vaikinams pirmosiose rungtynėse nepavyko pralaužti „Dainavos“ dublerių gynybos. Komandos išsiskyrė be įvarčių – 0:0. Po lygiosiomis pasibaigusio susitikimo FKE jaunimo komandos strategas Valdas Dambrauskas sakė, kad laimėti nepavyko dėl progų realizacijos stokos. Taip pat vaikinai neišpildė uždavinio įmušti greitą įvartį. „Tikslai buvo du – nepraleisti įvarčio ir laimėti rungtynes. Išpildėme tik pusę šio uždavinio. Išsaugojome sausus vartus. Gavosi kaip gavosi, daug progų neišnaudojome. Kai kurios, galima sakyti, buvo šimtaprocentinės. Žaidėjai neįmušė išeidami vienas prieš vieną su varžovų vartininku. Pirmo kėlinio pabaigoje gerą progą turėjo T.Salamanavičius, tačiau irgi neįmušė.“ – tvirtino V.Dambrauskas. „Antrame kėlinyje žaidėme šiek tiek plačiau, atviresnį futbolą. Varžovai šimtaprocentinių progų praktiškai neturėjo. Na, nepaisant to smūgio į vartų konstrukciją. Nors, manau, ir ten nebuvo ta proga, kuri nulemtų rezultatą.“ – sakė FKE jaunimo strategas. Kovo 18-ą dieną, pirmadienį, FKE vaikinai vyks į Pakruojį, kur susitiks su vietos „Kruojos“ dubleriais. „Ekrano“ jaunimo vyr. treneris V. Dambrauskas sako, kad būsimas mačas nebus nei kiek lengvesnis, nei rungtynės su „Dainavos“ jaunimu.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: A lygos komandų dubleriai

2013 Kov 11 23:59

Dubleriai startavo laimėjimu
11 kovo 2013
Giedrius Vaitkevičius
http://www.fkkruoja.lt/naujienos-kruoja ... -laimejimu" onclick="window.open(this.href);return false;

Pirmadienį pirmosiose A lygos dublerių pirmenybių rungtynėse Pakruojo „Kruoja-2“ Panevėžyje 2:1 (0:1) nugalėjo Tauragės „Taurą-2“. „Kruoja-2“ pirma praleido įvartį. Po gynėjų klaidos 36-ąją minutę įmušė Arminas Midvikas (0:1). Pakruojiečiams rezultatą pavyko išlyginti 48-ąją minutę. Po užsitęsusios atakos kamuolys pataikė į virpstą, o pakartotiniu bandymu varžovų vartininką nuginklavo Justas Bušmičius (1:1). Pergalingas įvartis įmuštas 66-ąją minutę. Po greitos atakos tiksliai smūgiavo Davydas Arlauskis (2:1). „Sunku žaisti, nes dubleriai taip pat negali pasigirti geromis treniruočių sąlygomis. Tenka treniruotis salėje, – rungtynes komentavo „Kruojos-2“ vyriausiasis treneris Aidas Dambrauskas. – Mače žaidė daug futbolininkų iš pagrindinės sudėties. Stipriai nuvylė užsieniečiai. Galbūt jie galvoja, kad dvikova bus lengvas pasivaikščiojimas“. A. Dambrauskas gyrė „Kruojos-2“ vartus gynusį Marį Eltermanį. Trenerio nuomone, jei ne latvis, rezultatas galėjo būti ir kitoks.
Pakruojo „Kruoja-2“ – Tauragės „Tauras-2“ 2:1 (0:1)
Teisėjas: M. Jackus (Šiauliai), 50 žiūrovų.
Įvarčiai: 48 min. J. Bušmič, 66 min. D. Arlauskis („Kruoja-2“); 36 min. A. Midvikas („Tauras-2“).
Įspėjimai: 36 min. M. Eltermanis („Kruoja-2“); 38 min. E. Savickas, 90+2 min. K. Zobiela („Tauras-2“).

Grįžti į