Žalgiris
Pranešimai: 95
Užsiregistravo: 2013 Lie 24 10:53
Palaikoma komanda: Žalgiris

Antrasis mačas: "Žalgiris" - "Lech"

2013 Rgp 04 11:56

Kokia tv rodys antrąjį mačą?

Žalgiris
Pranešimai: 95
Užsiregistravo: 2013 Lie 24 10:53
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Antrasis mačas: "Žalgiris" - "Lech"

2013 Rgp 08 10:23

PAGALIAU GALIU PASAKYTI KAD LRT IR VTV RODYS SVEIKINIU:)

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: Antrasis mačas: "Žalgiris" - "Lech"

2013 Rgp 13 17:12

A.Kupčinsko kantrybė trūko: V.Tomaševskis kviečiamas į dvikovą
Kauno meras konservatorius A.Kupčinskas meta pirštinę kontroversiškais pareiškimais garsėjančiam Lietuvos lenkų rinkimo akcijos lyderiui V.Tomaševskiui.
Antradienį A.Kupčinskas išplatino viešą kvietimą lenkų politikui susitikti futbolo aikštėje ir išmėginti jėgas 11 metrų baudinių serijoje. Kauno merą papiktino naujas V.Tomaševskio išsišokimas, kai šis pareiškė, jog lenkų futbolo sirgalių iškeltas plakatas „Lietuvių chame, klaupkis prieš lenkų poną“ buvo Lietuvos specialiųjų tarnybų provokacija.
„Ir visa tai, kai šiemet minime 1863 metų bendro sukilimo 150-ąsias metines, kai paminėjome „Lituanicos“ 80-ąsias metines ir žūties vietoje, ir visoje Lietuvoje! Aišku, kantrybė - dorybė, bet ponai pagaliau turi suprasti, jog lietuvių būdas irgi turi ribas ir nereaguoti nebegalime!
Siūlau, atliepiant į konfliktą, p.Tomaševskiui atvykti į Kauną ir tame pačiame S.Dariaus ir S.Girėno stadione draugiškai išmėginti jėgas 11 m baudinių serijoje, vardan „Mūsų ir Jūsų Laisvės“, dėl kurios grūmėsi sukilėliai ir vardan abiejų tautų vienybės! Tuo pačiu, Kaunas išreikštų palaikymą ir Žalgiriui, ir Vilniui, ir futbolui daug draugiškesnėse tribūnose“, - rašoma A.Kupčinsko pareiškime.
Kauno meras, miesto konservatorių lyderis A.Kupčinskas lrytas.lt žurnalistui sakė, kad tai jo asmeninė pozicija, inspiruota kelerius metus besitęsiančio V.Tomaševskio elgesio bei separatistinių pareiškimų.
„Nesantaikos kurstymas tarp lietuvių ir lenkų man nepriimtinas. Juo labiau, kad abi tautos turi pakankamai daug glaudžių istorinių sąsajų. Sunku pasakyti ar V.Tomaševskis priims šį kvietimą. Jeigu sutiktų, iš jo pusės tai būtų draugiškumo ženklas“, - sakė A.Kupčinskas.

Grįžti į