Arnas Ribokas

Moderatorius: Respublik

...

Arnas Ribokas

2014 Vas 18 18:23

A.Ribokas keliasi į Kroatijos „Inter Zaprešič“, kur yra žaidęs ir L.Modričius
2014-02-18 http://futbolo.tv/straipsniai/2014-meta ... -modricius" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžietis futbolininkas Arnas Ribokas savo karjerą tęs Kroatijos „Inter Zaprešič“ klube, kuris praėjusiame sezone iškrito iš aukščiausios šalies lygos, tačiau siekia ten sugrįžti. Lietuvis sėkmingai pasirodė peržiūroje ir Kroatijoje žais bent iki vasaros.

1929 m. įkurtas klubas namų rungtynes žaidžia beveik šešis tūkstančius aistruolių talpinančiame „Zaprešič“ stadione ir kelia tikslus grįžti į Kroatijos futbolo elitą. 1992 m. „Inter Zaprešič“ iškovojo Kroatijos taurę, o 2004/05 m. sezone Kroatijos aukščiausioje lygoje iškovojo sidabrą ir dalyvavo UEFA taurės atrankos turnyre.

Futbolo.TV susisiekus su pačiu Arnu šis džiaugėsi naujuoju karjeros posūkiu: „Pasiūlymas atsirado iš agentūros, kuri mane atstovauja. Pasakė, jog yra variantas Kroatijoje, komanda ieško krašto saugo. Žinoma, sutikau nuvykti į peržiūrą. Čia esu jau antrą savaitę, po truputį apsiprantu. Komanda tikrai gero lygio, čia futbolas tikrai greitesnis ir techniškesnis, jei lygintume su Lietuva. Komandos tikslai – grįžti į aukščiausią lygą“, - mintimis dalinosi A.Ribokas.

Panevėžietis naujosios ekipos gretose spėjo sužaisti nemažai draugiškų rungtynių ir treneriams paliko teigiamą įspūdį.

„Rungtyniavome ir su slovėnais, ir su bosniais, ir su komandomis iš mūsų lygos. Treneriai davė daug žaidybinio laiko ir, manau, blogo įspūdžio nepalikau. Apie komandos istoriją žinau tiek, jog Madrido „Real“ saugas Luka Modričius čia žaidė 2004 m. nuomos pagrindais“, - tęsė saugas.

Pasak „Inter Zaprešič“ naujoko, klubas sudarė puikias sąlygas ir visą dėmesį belieka skirti futbolui: „Sąlygos geros. Skyrė butą, yra maitinimas. Viskas tikrai gerame lygyje. Treniruočių sąlygos man irgi patinka, lieka tik dirbti.“

Paklaustas, ar nėra gaila palikti Panevėžio „Ekrano“, Arnas išliko diplomatiškas: „Aišku, pirmą kartą palieku Lietuvą ir Panevėžį, apmaudu išvykti iš „Ekrano“, kur praleista tiek gerų metų. Vis tik toks sportininkų gyvenimas, reikia žiūrėti į priekį. Neplanavau, kad „Ekranas“ bus vienintelė mano karjeros stotelė. Juk dėl to ir dirbi, kad išbandytum save užsienyje. Sieksiu įsitvirtinti pagrindinėje sudėtyje, nuolat žaisti ir padėti komandai laimėti lygą bei sugrįžti tarp elito“, - ambicingai pokalbį baigė lietuvis.

Paulius Jakelis, Futbolo.TV

...

Re: Arnas Ribokas

2014 Vas 18 18:29

Paveikslėlis

Oficialus saitas: http://www.inter.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;


Bale-Rovinj, 06.02.2014. u 15.3o sati:
FC Szolnoki (HUN)vs NK Inter-Zaprešić
1 : 0 (1 : 0)

Strijelci: Hamar 24'
FC Szolnoki: Pokorni, Vari, Racsko, Antal, Fritz, Sipeki, Lengtei, Toth B., Szolnai, Rokszin, Hamar. Još su igrali: Toth Z., Pinter, Papuscek, Balogh, Ritsza, Mile, Balasko, Bohner, Zvara, Kallai, Szepesst.
NK Inter: Radošević, Filipović, Rogač, Simić, Čeliković, Lee, Dramac, Sarić, Ribokas, Maruna, Nestorovski. Još su igrali: Posavec, Bagarić, Lončar, Jakšinić, Bosec, Hanžek, Grabovac, Blažević.


Grįžti į