Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Arvydas Novikovas

2016 Kov 15 07:37

kas dabar jam nutiko? (KAISERSLAUTERN - BOCHUM 0:2) po keitimo pasirode 73min. o 85min. pakeistas.. :?:

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Arvydas Novikovas

2016 Bal 03 22:44

http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/blan ... -uzsienyje" onclick="window.open(this.href);return false;

Nesėkmę Vokietijos antroje lygoje patyrė Arvydo Novikovo "Bochum" ekipa. Saugas iš Lietuvos po keitimo aikštėje pasirodė tik 66-ąją minutę, o jo ekipa rezultatu 1:3 turėjo pripažinti čempionato lyderio "Leipzig" pranašumą. Po šio pralaimėjimo "Bochum" su 44 taškais užimą penktą turnyrinės lentelės vietą.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Arvydas Novikovas

2016 Bal 19 15:37

A.NOVIKOVAS – ATVIRAI APIE TĖVYSTĖS RŪPESČIUS IR NORĄ ŽAISTI
http://futbolo.tv/naujienos/informacija ... ora-zaisti" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės ir Vokietijos „Bochum“ klubo saugo Arvydo Novikovo gyvenime – didelis ir džiugus įvykis. Prieš keletą savaičių jį su žmona Rūta aplankė gandrai. Kovo paskutinę dieną pasaulį išvydusiai mergaitei tėvai išrinko Arianos vardą.

Apie tėvystės rūpesčius, sezoną Vokietijoje ir Lietuvos futbolo rinktinę A. Novikovas kalbėjosi su Futbolo.TV.

Arvydai, pradėkime nuo to, jog neseniai kartu su žmona tapote tėveliais. Kaip sekasi tvarkytis su tėvystės rūpesčiais?

Viskas labai gerai. Dar prieš gimimą tikrai daug domėjomės, ką ir kaip reikės daryti, rinkome informaciją, tad jaučiamės viskam pasiruošę ir kol kas su tais rūpesčiais puikiai tvarkomės.

Kiek šis įvykis pakeitė tavo gyvenimą ir visą režimą?

Aišku, kad tai yra labai didelis įvykis tiek man su žmona, tiek ir mūsų tėvams. Ir aš, ir žmona esame vieninteliai vaikai šeimoje, tad seneliai ir tėvai labai laukė šios dienos, visi dabar labai laimingi, džiaugiasi, jog gimė sveika ir graži mergaitė.

Kas liečią režimą, tai būna ir sunkesnių naktų, tačiau šiaip neblogai išsimiegu, einu anksčiau miegoti. Mano žmona naktį labai gerai su viskuo susitvarko, ačiū jai. Tiesa, ir pats tikrai padedu, jeigu tik reikia pagalbos. Tai malonūs rūpesčiai.

Kalbant apie futbolą – Lietuvos rinktinei pradėjo vadovauti naujas treneris Edgaras Jankauskas, pats komandai Rumunijoje ir Rusijoje nepadėjai, kadangi netrukus laukė žmonos gimdymas?

Aš neatsisakiau kvietimo, tiesiog paprašiau, kad manęs nekviestų, nes žmona netrukus turėjo gimdyti ir aš turėjau būti šalia jos. Manau, kad vyrai gerai žaidė ir visi tai matė, neabejoju, jog mūsų žaidimas ateityje tik gerės.

Su naujuoju treneriu, žinoma, apie visa tai bendravau ir jis, įvertinęs visą mano situaciją, patikino, kad nėra jokių problemų. Priėmė supratingai. Rinktinei visada atstovauju su didžiausiu malonumu, man tai didelė garbė.

Pats rungtyniauji Vokietijos „Bochum“ klube, tačiau dažniau kyli nuo suolo negu rungtynes pradedi starto sudėtyje. Kaip asmeniškai įvertintum šį sezoną?

Šis sezonas man asmeniškai nieko gero, nežaidžiu tiek, kiek noriu, o aš esu jaunas ir man reikalingas žaidybinis laikas.

Kaip manai, ko trūksta, kad taptum stabiliu „Bochum“ pagrindinės sudėties žaidėju?

Net nežinau. Atrodo treniruotėse ir rungtynėse viską atlieku taip, kaip prašo treneris ir jaučiuosi pasiruošęs žaisti ir 90 minučių. Reikia tiesiog toliau laukti šanso.

Komanda demonstruoja neblogą žaidimą ir rezultatus. Kokie tikslai keliami šiam sezonui? Turnyro lentelėje šiuo metu esate penkti.

Konkrečių tikslų lyg ir nėra, tačiau aišku, kol mes žengiame tarp lyderių ir turime šansų patekti į aukščiausią lygą, visi tik apie tai ir kalba. Tiesa, mūsų šansai po savaitgalio jau nebent teoriniai, nes prieš tai praradome svarbius taškus, o dabar dar ir pralaimėjome tiesioginiams konkurentams „St. Pauli“

Jau kuris laikas gyveni Vokietijoje. Ar ši šalis jau tapo savotiškais namais?

Mano namai yra Lietuva, Vilnius. Visada buvo ir bus. Tačiau aišku, Vokietija irgi gera šalis. Pasižyminti stabilumu, aukštas futbolo lygis. Pats jau išmokau vokiečių kalbą. Norėtųsi čia užsibūti ir ilgiau, tačiau sportininko karjeroje niekada negali žinoti, kas bus.

Žvelgiant į ateitį – ar dar ilgai save matai „Bochum“ klube? Ar komandos vadovai ir treneriai patenkinti tavo žaidimu?

Aš manau, kad jie yra patenkinti, kita vertus jie tikrai matė ne viską, ką aš galiu. Jei ir toliau gausiu tiek nedaug žaidybinio laiko, reikės kažką spręsti, judėti toliau.

Ar seki įvykius Lietuvos „SMScredit.lt A lygoje“?

Visada pasižiūriu santraukas, įvarčius, rezultatus. Tikrai galima drąsiai teigti, kad seku.

Kokį įspūdį palieka Lietuvos čempionatas?

Manau, kad ir toliau bus įdomus čempionatas. Matėme net trijuose turuose paeiliui, kad ir Vilniaus „Žalgiriui“ yra kas pasipriešina, ne tik „Trakai“. Nepaisant to, manyčiau, kad „Žalgiris“ dabar supyko ir pradės vėl žaisti savo žaidimą.

Kas kol kas labiausiai stebina?

Manau, kad tai Jonavos „Lietavos“ klubas. Esu giliai įsitikinęs, jog jie stebina ne vien mane.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Arvydas Novikovas

2016 Rgp 06 20:56

A.Novikovą pristabdė trauma
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/anov ... bde-trauma" onclick="window.open(this.href);return false;

Vokietijos antroje lygoje žaidžiantis Bochumo „Vfl Bochum“ klubas šiandien pirmose sezono rungtynėse 2:1 (0:0) įveikė Berlyno „Union“ ekipą ir į savo sąskaitą įsirašė pirmuosius tris taškus. Tačiau „Bochum“ ekipai priklausantis lietuvis Arvydas Novikovas nepateko net į rungtynėms registruotų žaidėjų 18-uką.

Portalui futbolas.lt pasidomėjus to priežastimis, 25 metų futbolininkas paaiškino, kad kol kas negali žaisti dėl sveikatos problemų. „Turėjau atlikti tam tikrą medicininę procedūrą, dėl kurios visą mėnesį negalėjau sportuoti. Dabar jau pradedu treniruotis. Tikiuosi, kad bent jau iki pirmų rinktinės rungtynių atrankos varžybose būsiu visiškai pasirengęs“, - teigė A.Novikovas.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Interviu

2016 Rgs 03 15:03

Arvydas Novikovas atsako į futbolas.lt lankytojų klausimus

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Arvydas Novikovas

2016 Spa 09 13:44

Novikovui reikia nešti muilą iš Bochumo. Ta komanda jo nevertina, treneris neduoda žaisti. Arvydas gali puikiausiai žaisti kokioj Olandijoj ir vargo nematyti.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Arvydas Novikovas

2016 Spa 09 14:31

Ar galų gale Lenkijoje, nebėra ką jam toj Vokietijoje veikti

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Arvydas Novikovas

2016 Spa 25 10:40

Arvydui Novikovui pagaliau pakilus nuo suolo, jo klubas buvo sutriuškintas

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/sportas/naujiena/fu ... -24-701903" onclick="window.open(this.href);return false;
„Bochum“ 0:3 nusileido „Kaiserslautern“ ekipai.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Arvydas Novikovas

2016 Spa 25 10:41

Šansą pagaliau gavęs Arvydas Novikovas: „Manau, jog treneris matė pasirodymą rinktinėje“
http://www.15min.lt/sportas/naujiena/fu ... -24-701967" onclick="window.open(this.href);return false;

Beveik pusė metų. Tiek laiko buvo prabėgę nuo to momento, kai oficialiose rungtynėse Arvydas Novikovas vilkėjo Vokietijos klubo „Bochum“ marškinėlius.

Pats futbolininkas neneigė, kad santykiai tarp jo ir vyriausiojo klubo trenerio Gertjano Verbeeko buvo įtempti, ir pirmąsias devynerias šio sezono rungtynės Lietuvos nacionalinės rinktinės vienas lyderių leisdavo tribūnoje.

Pats Arvydas kalbėjo, kad žiemą greičiausiai ieškos parinkčių ir bandys surasti klubą, kuriame galėtų reguliariai rungtyniauti. Po sėkmingai sužaistų rungtynių prieš Škotijos rinktinę netgi atsirado kalbų, kad technišką saugą viliotų galimybė sugrįžti į Škotiją, kurioje futbolininkas pradėjo savo profesionalo kelią.

Pirmadienį Vokietijos antroje lygoje vyko susitikimas tarp klubų, kurie dar prieš keletą metų gynė savo klubo spalvas „Bundesliga“ čempionate. Dvikovoje tarp „Bochum“ ir „Kaiserslautern“ lietuvis į aikštę žengė 63 min., kai jo komanda atsilikinėjo 0:2. Nors A.Novikovas aktyviai įsiliejo į žaidimą ir buvo pastebimas, įvykių eigos pakeisti nepavyko, ir svečiuose rungtyniavę „Bochum“ futbolininkai nusileido 0:3.

Po rungtynių specialiai Futbolo.TV žaidėjas sakė: „Esu laimingas, kad pagaliau gavau žaidybinės praktikos, kuri šiuo metu man yra labai svarbi ir reikalinga“.

Žaidėjas yra įsitikinęs, kad geri rinktinės rezultatai ir jo žaidimas buvo vieni iš faktorių, privertę trenerį pakeisti nuomonę apie jį: „Su treneriu bendraujame gerai, neatrodo, kad jis būtų piktas ar nusistatęs prieš mane. Jo sprendimai praeityje man nebuvo palankūs ir visada suprantami. Manau, kad jis stebėjo rinktinės rungtynes ir nusprendė man suteikti šansą, kurį aš vertinu ir džiaugiuosi“.

Lapkričio 11 dieną Lietuvos nacionalinės rinktinės laukia dar vienas išbandymas – susitikimas svečiuose su labai pajėgia Slovakijos komanda.

„Į rinktinę visada važiuoju nusiteikęs puikiai ir pasiruošęs atiduoti visą save savo šaliai. Tikiuosi gauti daugiau laiko klube, kad į rinktinės stovyklą atvykčiau dar geriau pasiruošęs“, – sakė Lietuvos nacionalinės rinktinės saugas.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Arvydas Novikovas

2016 Lap 26 21:08

Šiandiena Novikovas sužaidė startinėje sudėtyje 60 minučių. Savaitę prieš ėjo po keitimo žaisti. Situacija gerėja

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Arvydas Novikovas

2017 Sau 05 14:34

Gal šį sezoną žais kartu su Černychu Bialystoke, rašo futbolas.lt.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Arvydas Novikovas

2017 Sau 05 14:42

Gal šį sezoną žais kartu su Černychu Bialystoke, rašo futbolas.lt.
kažkaip įdomiai suformuluota:

"Vienas geriausių šalies futbolininkų Arvydas Novikovas po sezono paliks „Bochum“ klubą ...Šiuo metu perėjimų langas jau yra atsidaręs, tad A.Novikovo ateitis gali paaiškėti kiekvieną dieną. "

tai po sezono, ar šiuo metu. jei po sezono, tai tikėkimės, kad Fedia jau bus kur geriau iškeliavęs.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Arvydas Novikovas

2017 Sau 05 15:32

o dar rašoma, kad diskutuojama lenkų forumuose :)
Mes čia irgi galėtume pridiskuoti.. bet, kad ne lenkai :/

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: Arvydas Novikovas

2017 Sau 05 16:29

Na bent 90minut.pl nekalba apie Jį ir Jagą

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Arvydas Novikovas

2017 Sau 05 19:20

bandau užsiregint Jagos fanų forume :) jeigu netyčia pavyks, pažiūrėsiu ką šneka

Grįžti į