Du veikėjai -stumbrėkas aka Jokūbas, pasiskelbė aktyviausiu forumiečiu ir pakvietė aktyviausius padiskutuoti. Kaip miela.

Bet forumą skaito ne tik tie du spirdžiai. Kažin koks paeinamumas? 70-150 žmonių, bet du gaidžiukai senus vilkus nori prašalinti.

Jokūbas galvoja, kad jeigu į forumą parašys 10-50 kartų, kad reikia baninti, tai bus išgirstas.
Ne visi čia zombiai, yra mąstančių.
Aš pats išmokiau forumiečius, ką skaityti, o ką atmesti.

Buvo ramu ir gražu, bet spirdžių fanai pasiuto. Galvojate, kad smegenis išplausite seniems vilkams??? Viščiukų maištai juokingi.
Mane ruskiu ir vatnyku išvadinote..
ot, nusipelnėte Lietuvai ir Lietuvos futbolui. Keista, kad kamuotis, slasherį į durnyną kišo, o slasheris dabar kojas ėmė jam bučiuoti.
Tikrai, kad bobų forumas tapo. Tokiame gėda ir būti. Senbuviai žino - CEZIS ir CEZIO Kontora - du skirtingi dalykai.
O mano ciocės apie šitą forumą nežino. Mažų paslapčių turiu.

Balsuokit, ką norit, man nusispjauti į mažvaikių spirdžių nuomonę. Išgirdau tik Anbo, Tobex, mafia ir bronius.
Kauniečiai čia daro perversmą. Kažin, koks po to būtų forumas..
HALA BC ŽALGIRIS??? Vien diskusijos apie Laimio genijų???
Jeigu tokio forumo reikia, tai žinot..
Gerai jokūbėlis parašė: "aktyviausi".. ir jie, aktyvūs, bando "padaryti" visą forumą, o CEZIS neleidžia, vadinasi blogas..
Cha cha.. kai penki bando primesti savo taisykles, tai žemas lygis, konservatorių frakcija visada pasižymėjo populizmu.
Geriausia, kad Anbo kampuotis apšaukė vatnyku.. daugiau nieko mažvaikiai nesugeba.. tik dergtis.
Kažin, kam bausmes reikia skirti?
Mane ruskiu, - kas yra tautinės nesantaikos kurstymas- dar glušu vadina ir bando išnervinti.
Man ne 21 metai, kad bukoje diskusijoje kraujas užvirtų.
Aš ne Saakašvilis.

O diagnozes nusistatinėkite patys sau.. Aš pasiimu atostogas ir varau ilsėtis. kai grįšiu, vienas kitą būsite suėdę.
kamuočiai ir stumbrėkai tada ras kitą taikinį.. Žemas lygis.

Ate.