Audrius Laučys

Moderatorius: Respublik

vietinis2

Audrius Laučys

2015 Lie 01 13:12

Audrius Laucys ‘proud’ after being offered Development Squad deal
http://www.brentfordfc.co.uk/news/artic ... 08990.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciaran Brett

Defender reacts as he signs first Professional contract with Brentford

Audrius Laucys believes that the hard work starts now as he prepares to return to pre-season training as part of Lee Carsley’s Development Squad for the 2015/16 season.

The 18-year-old defender signed a new one-year contract at Griffin Park earlier this week after completing his two-year scholarship at Jersey Road.

The right-back, who is also capable of playing in the centre of defence, admitted that he was proud when he looked back at how far he had come since leaving his native Lithuania to join Brentford in 2011.

However with the standard of the first-team only going up he said now is not a time to rest but rather he must work even harder to make the next step from Development Squad player to first-team player.

“This is going to be my fifth year at Brentford so I was really happy to be offered a contract,” said Audrius. “I called my coach back in Lithuania and he said he was proud of me. I am proud of myself because I learned English really quickly and I had to adapt to English football quickly as well. I am going to push myself even more now to keep going forward.”

“The hard work starts from day one so I have to get into it. It is a big chance but I need to prove that I am good enough to have signed this contract. It will be harder than it was this season. Everybody needs to prove to the gaffer and the coaches that they are good enough to sign another contract and hopefully get to the first-team. The first-team are getting better and better so it is going to be even harder than it was before. The first-team are going to get to the Premier League soon so we need to be good enough to play at their level.”

Before hopefully graduating to the first-team squad Audrius said he needs to prove himself to Development Squad manager Lee Carsley.

With only a one-year contract Audrius believes that the months until Christmas will be crucial to his chances of getting a further deal and he will have to work hard in training every day to achieve his aim.

“The ten of us who have signed a pro contract need to impress Lee Carsley first to get into the Development Squad starting XI and then after that we need to impress the manager,” said Audrius. “I have played a few games under Lee and trained with him last season and I think he is a good coach.

“We really have four or five months until Christmas to prove that we are good enough. If we can’t do that then we are off basically. I think most of us have one year contracts so everybody needs to work hard until Christmas to prove that they are good enough to get another year. It is going to be a good challenge.”


...

Audrius Laučys

2015 Lap 26 14:00

Brentford‘o futbolo klube žaidžiantis Audrius: Lietuvoje auga daug talentų, tačiau kartais tenka viską paaukoti dėl savo svajonių Interviu
http://www.anglija.today/gyvenimo-istor ... o-svajoniu" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvis Audrius Laučys jau nuo pat vaikystės domėjosi futbolu ir tvirtai žinojo, kad šis sportas – neatsiejama jo gyvenimo dalis, todėl kryptingai siekia įsitvirtinti futbolo pasaulyje. Šis tikslas ir atvedė jį kartu su visa šeima į Jungtinę Karalystę – vaikinas prieš daugiau nei ketverius metus gavo pasiūlymą žaisti Brentford‘o futbolo klube.

Audrius, kuriam tuoj sukaks 19-lika, gimė ir užaugo Plungės miestelyje, Londone jau gyvena ketverius su puse metų ir visą šį laiką praleido žaisdamas futbolą Brentford‘o klube.

Vaikinas pasakojo, kad į Jungtinę Karalystę atsikraustė, kai jį pakvietė čia žaisti futbolą. Ilgai nesvarstę, kartu su visa šeima persikėlė, nes, kaip pats Audrius teigia, čia, Londone – geresnės sąlygos norint tobulėti ir siekti karjeros aukštumų futbolo srityje.

Sportininkas pasakojo, kad tik atvažiavus į D. Britaniją nebuvo lengva. Pusę metų visi kartu buvo apsistoję pas šeimos draugus, kol galiausiai tėvams pavyko susirasti darbus, o vaikinas pradėjo lankyti mokyklą. Audrius tvirtina, kad sunkiausia buvo dėl svetimos kalbos ir kitokių žmonių. O kur dar namų, draugų, giminaičių ilgesys. Sunkiomis akimirkomis gelbėdavo tėvų parama ir palaikymas. Be to, vaikinas teigia, kad žinojo, kodėl atsidūrė Londone ir nenorėjo pasiduoti – galiausiai po metų apsiprato ir viskas palengvėjo. Dabar Audrius džiaugiasi, kad daro tai, ką labiausia mėgsta – žaidžia futbolą Londono klube ir kuria tolimesnius ateities planus.

Apie gyvenimą Jungtinėje Karalystėje, darbą Brentford‘o futbolo klube ir tikslingą svajonių siekimą – interviu ANGLIJA.today skaitytojams.

Kada pradėjote domėtis futbolu? Ar Lietuvoje teko žaisti?

Vaikystėje išbandžiau daug ką – krepšinį, šokius, muziką, bet visgi labiausiai traukė prie futbolo. Tai buvo ta sritis, apie kurią labai mažai buvau girdėjęs, todėl norėjau sužinoti kuo daugiau ir pabandyti žaisti.

Lietuvoje futbolą žaidžiau nuo antros klasės Plungės vaikų futbolo klube „Žiogeliai“. Ši komanda man labai daug davė, daug su ja pasiekiau. Dalyvaudavome Lietuvos ir užsienio turnyruose – teko daug pakeliauti. Žaisdamas „Žiogeliuose“ tris kartus tapau mažojo futbolo čempionatu (salėje) ir vieną kartą didžiojo futbolo čempionu (lauke).
[Dar mažas Audrius žaidė Plungės vaikų futbolo klube „Žiogeliai“]
Esu labai dėkingas treneriui ir komandai, nes su jų pagalba atsidūriau čia, Londone, kur galiu siekti dar didesnių aukštumų. Be to, žaidžiu ir Lietuvos jaunių rinktinėse – dėl to labai džiaugiuosi, kad galiu garsinti ir Lietuvos vardą Europoje.

Gal ką nors studijavote susijusio su sportu?

Čia, Anglijoje, lankiau mokyklą ir baigiau ją tikrai neblogais rezultatais. Tada įstojau į koledžą, studijavau sporto bei treniravimo mokslus.

Kaip nutiko, kad pradėjote žaisti Londono Brentford‘o futbolo klube?

Dar prieš atsikraustant į Angliją, lankiausi joje kelis kartus ir man labai čia patiko, todėl pradėjau galvoti, kad visai norėčiau sieti savo ateitį su šia šalimi. Dalyvavau kelių D. Britanijos futbolo klubų peržiūrose, tačiau jų pagrindinis reikalavimas buvo – persikelti gyventi į Angliją. Tada mane pasikvietė Brentford‘o klubas – savaitę žaidžiau šioje komandoje, sekėsi tikrai gerai, todėl jie mane vėl pasikvietė. Nuvažiavęs sužaidžiau keliose varžybose ir po jų man pasiūlė pasirašyti ketverių metų kontraktą bei atsikraustyti gyventi į Jungtinę Karalystę.

Ar dalyvaujate rungtynėse užsienyje?

2012-tais metais Šiaurės Airijoje vyko vienas žymiausių Europos turnyrų, kuriame dalyvavome mes ir tokios komandos kaip CSKA, Liverpulio FC, Everton FC ir kitos. Tai buvo įsimintiniausia mano savaitė gyvenime – nugalėjome visus pasaulio grandus ir iškovojome auksą. Be to, kai žaidžiau už Plungę irgi dalyvaudavau įvairiuose turnyruose.

Gal galite išskirti, kuo žymus Brentford‘o klubas Londone?

Mūsų klubas – nedidelis, bet perspektyvus. Jau tikrai nemažai pasiekėme ir nežadame sustoti. Turime mažą savo stadioną, o mūsų klubas dar kartais vadinamas „šeimos klubu“, nes esame vieningi ir draugiški vienas kitam.

Ar jūs – vienintelis lietuvis, žaidžiantis šiame klube?

Kai atvažiavau, klube dirbo vienas lietuvis treneriu. Jis man labai padėjo per treniruotes dėl kalbos, kartais parveždavo namo. Bet praeitais metais išvyko dirbti į kitą komandą, todėl dabar esu vienintelis lietuvis Brentford‘o klube. Tačiau nenusiminiau, nes mūsų komanda labai draugiška ir neišskiria nei vieno. Esame lyg vienas kumštis.

Ar siejate savo ateitį su futbolu? Galbūt turite dar kokių nors užsibrėžtų tikslų ateičiai?

Taip, todėl čia ir atvažiavau – žaisti futbolą. Noriu pasiekti kažką gyvenime ir įrodyti ne tik sau, savo šeimai, artimiesiems, bet ir Lietuvai, kad joje auga daug talentų, tik kartais tenka viską paaukoti dėl savo svajonių. Ateityje norėčiau dirbti treneriu arba futbolo agentu – domiuosi šiais dalykais ir tikiuosi, kad pavyks pasiekti šiuos tikslus.

Ar galvojate grįžti į Lietuvą ir ten žaisti?

Į Lietuvą, žinoma, norėčiau grįžti, bet ne greitu metu... Atvažiavau čia, nes noriu siekti futbolininko karjeros aukštumų, todėl Anglijoje ir liksiu, o jau kaip bus ateityje – negaliu pasakyti. Tačiau kad ir kur bebūčiau, Lietuva yra mano kraštas, todėl norėčiau atstovauti jai.

Ko palinkėtumėte lietuviams, kurie dar tik neseniai atvyko į Jungtinę Karalystę ir ieško savo vietos?

Palinkėčiau sėkmės ir, svarbiausia, valios! Viskas ateina savo laiku, tik nepasiduokite. Jei žinote, ko norite, tą ir pasieksite. Apskritai kalbant, visiems lietuviams linkėčiau būti draugiškiems ir padėti vienas kitam.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Audrius Laučys

2015 Lap 26 18:18

Intervas topinis :)) Matosi, kad kalbino žmogus kuriam sportas visiškai svetimas..

labiausiai patiko šis klausimas:
"Ar dalyvaujate rungtynėse užsienyje?"

...

Re: Audrius Laučys

2015 Lap 27 10:41

Moldova U-19 - Lietuva U-19 0:1 (0:1)
Nelaso stadionas
Teisėjas - Nikola Popov (Bulgarija)
Įvartis: 17 min. Audrius Laučys (Lietuva).


17 minutę po Justo Lasicko pakelto kampinio pasižymėjo gynėjas Audrius Laučys.

http://www.lff.lt/lt/article/u-19_rinkt ... a_moldavus" onclick="window.open(this.href);return false;

nusimato
Pranešimai: 72
Užsiregistravo: 2015 Bal 17 13:34
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Audrius Laučys

2016 Vas 08 18:26

dar vienas atvejis, kuris dažniausiai mūsiškiams nieku geru nesibaigia: išnuomotas National League South (berods, 6ta pagal pajėgumą lyga) vidutiniokams..
http://www.brentfordfc.co.uk/news/artic ... 36232.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Development Squad defender Audrius Laucys has joined Hemel Hempstead Town on a one-month youth loan. The Lithuanian youth international linked with Vanarama National League South side yesterday, Tuesday 2 February, and played 74 minutes in their loss to Bishop’s Stortford last night. The deal was completed hours before kick-off yesterday and the defender will stay with Hemel initially for the rest of this month. The deal was finalised yesterday as non-league sides are not restricted by the January Transfer Window.

The 19-year-old, who can play at right back or in the centre of defence, turned professional last summer after completing his scholarship. Aidy, as he is known, has played 14 games for the Development Squad this term after signing a one-year contract. The Lithuanian was part of his country’s Under-18 squad last season and he will be available for Hemel’s next six league matches. The Hertfordshire club are currently ninth in the National League South.

https://nonleague.pitchero.com/uncatego ... ter-45031/
Vanarama National League South club Hemel Hempstead Town have signed Audrius Laucys on a month`s loan from Sky Bet Championship side Brentford.

The powerful young defender signed his first professional contract at Griffin Park in the summer of 2015 after completing his two-year scholarship.

The Lithuanian under-16 captain played every minute in the 2012 Milk Cup victory scoring the opening goal against CSKA Moscow in the group stages.

He made seven appearances for the youth team and Development Squad playing up as an under-16 during the 2012/13 season.

His first season as a scholar was disrupted by injury with Laucys making nineteen appearances in league and FA Youth Cup, scoring 3 goals.

Last season he established himself in the Bees` youth team as they reached the final of the Under-18 PDL Two play-offs, making twenty-four appearances, scoring once.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Audrius Laučys

2016 Vas 08 18:55

Nekurkit daugiau čia tų temų atskirų vaikams atsiprašant, visus tuo Laučius geriau į įvairius surašinėti

GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

Re: Audrius Laučys

2016 Vas 08 19:34

Nekurkit daugiau čia tų temų atskirų vaikams atsiprašant, visus tuo Laučius geriau į įvairius surašinėti
Kodel? Juk ir taip lietuviai uzsienyje yra nelabai pageidaujami ir ju bent jau profesionaliame lygyje yra tik apie 30, todel bet koks zaidejas uzsienyje jau yra sis tas :)


------
Easterford Out – Laucys In at Concord
https://nonleague.pitchero.com/uncatego ... ord-49248/
August 19, 2016

With the loss of Easterford, Vanarama National League South club Concord Rangers have signed Lithuanian defender Audrius Laucys.

Laucys signed a new one-year contract at Griffin Park in June 2015 after completing his two-year scholarship.

He went on loan to the Beachboys` league rivals Hemel Hempstead Town for a month last season from February 2016.

The 19-year-old, who can play at right-back or in the centre of defence, failed to make an appearance for the Bees before being released at the end of last season.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Audrius Laučys

2017 Lap 11 19:18

Audrius Laučys karjerą tęsia Harlow Town komandoje (7 pagal pajėgumą lyga).

New Defender For Hawks
https://nonleague.pitchero.com/transfer ... der-hawks/

Bostik League Premier club Harlow Town announced the signing of defender Audrius Laucys.

Laucys impressed for the Hawks during pre-season, before heading back to his native Lithuania for a trial.

Manager Danny Chapman has now secured his services to bolster the Hawks’ defence.

Laucys came through the academy at Brentford and he has also featured for Vanarama National League South sides Concord Rangers and Hemel Hempstead Town.

He can play at right-back or right centre-back, and was on the bench in the Hawks 3-1 home defeat by Needham Market.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Audrius Laučys

2017 Lap 11 20:35

7 lyga... Čia vis dar Anglija ? :lol:
Kaip ir minėjau, perskubam su atskirom temom jauniems žaidėjams, reikia juos mesti į bendrą katilą. O šiaip bendrai žiūrint, tai ta 7 lyga nelabai tikiu, kad ir mūsų I-lygos pajėgumą išneša....

GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

Re: Audrius Laučys

2017 Lap 12 11:46

7 lyga... Čia vis dar Anglija ? :lol:
Kaip ir minėjau, perskubam su atskirom temom jauniems žaidėjams, reikia juos mesti į bendrą katilą. O šiaip bendrai žiūrint, tai ta 7 lyga nelabai tikiu, kad ir mūsų I-lygos pajėgumą išneša....
Lukas Lidakevicius zaidzia National League South, kas yra 6-as levelis Anglijoje. Ir jis, mano asmenine nuomone, traukia A lygos pajeguma (ir pats zaides A lygoje tarp kitko). O is asmenines patirties galiu pasakyt, kad mazu maziausiai pirmu 5 leveliu komandos (https://en.wikipedia.org/wiki/English_f ... gue_system" onclick="window.open(this.href);return false;) sukovotu su A lygos klubais (aisku, ne visais, t.y. ne top 3) be problemu.

O tas Laucio naujas klubas, zinoma, pusiau megejiskas, bet manau, kad anas gaus svara kita kaip part-time job. Panasiai, kaip dabar ir Lidakevicius, kuris dirba su vaikais.

Grįžti į