Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Be1 Futbolo Akademija

2022 Lie 27 12:44

Tuščias reikalas visi tie Serie D klubeliai, kas penkis metus bankrutuoja ir vėl atkuriami su "švaria" ir ilgas istorija....

tik tiek, kad italija.... :roll: Vėl galės pretenduoti į pačio pigiausio vartininko nominaciją. :roll: Kad bent kiek naudos būtų pačiam grajokui iš tų mėgėjų klubelio... :roll:

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Be1 Futbolo Akademija

2022 Rgp 23 22:39

Bebenčiukų gretose atsirado naujokas, Kalinausko numylįtinis Lažas Traore, kuris kitados buvo riteris, o dabar jau gryns kaaunietis. :lol:

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Be1 Futbolo Akademija

2022 Rgp 23 23:03

Gal dar brolį prikalbintų atvykti?

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Be1 Futbolo Akademija

2022 Rgp 24 10:10

Dėl brolio abejoju, bet štai pora Liberijos atstovų atvyko ir jau spėjo save parodyti. :roll:

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: Be1 Futbolo Akademija

2022 Rgp 24 15:22

Bebenčiukų gretose atsirado naujokas, Kalinausko numylįtinis Lažas Traore, kuris kitados buvo riteris, o dabar jau gryns kaaunietis. :lol:
Akademija augina talentus....Lažas ten eina lažą...greičiausiai

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Be1 Futbolo Akademija

2022 Rgp 24 15:54

Akademija augina talentus....Lažas ten eina lažą...greičiausiai
Ne greičiausiai, o garantuotai. :roll: Buvo toks filmas "Vergė izaura", tai ten visus juos botagais, nagaikom... :roll:

Kelinti anie? penkti, jeigu gerai pamenu. O be bizūno, galiorkoje trintųsi. Žėk, kitais metais nueis į A lygą.

Nesenai gi jų kontora gavo keturių žvaigždučių grandą. Paauksuos delniukus. Bet čia tik šefams. O kitiems laža ir lažas. :D


----
Naujas treneris

Akademijos trenerių štabą stiprina, Pro licenciją turintis, strategas iš Ispanijos — David Muro!

David patirtį kaupė Ispanijos futbolo grandų akademijose, kaip CD Leganés SAD, Atlético de Madrid ir Getafe FC.

“Atvykti dirbti į Kauną buvo lengvas ir greitas sprendimas — puiki infrastruktūra, profesionali aplinka ir gerai nubrėžta ateities vizija neleido dvejoti, tad nekantrauju prisidėti prie šios organizacijos augimo”, teigia treneris.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Be1 Futbolo Akademija

2022 Lap 25 03:21

Kauniečiai liko be apdovanojimų: medaliai iš rankų netikėtai iškrito paskutinę akimirką
https://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/ ... a-25216859

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) I lygoje intrigos netrūko iki paskutinio turo, kuris lėmė galutinę komandų rikiuotę ant nugalėtojų pakylos. „Be1 NFA“ futbolininkams iki bronzos apdovanojimų pritrūko vieno tikslaus smūgio.

Paskutiniame ture Kauno „Be1 NFA“ komandai teko išbandyti jėgas su „Marijampolė City“ futbolininkais. Pastarieji jau nebegalėjo pakilti iš penktosios vietos.

Laipteliu aukščiau įsitvirtinęs „Be1 NFA“ klubas turėjo galimybių pasipuošti bronzos apdovanojimais, tačiau tik tuo atveju, jeigu trečiojoje vietoje esantis Kėdainių „Nevėžis“ neiškovos pergalės prieš „Garliavą“ (Kauno r.), o pati Kauno komanda įveiks svečius.

Garliaviškiams pergalė taip pat buvo labai naudinga – jie galėjo iš 12 vietos kilstelėti net į devintąją. Pakaunės komanda įteikė dovaną kauniečiams, tačiau ji liko neišpakuota.

Nepavyko įrodyti pranašumo

Abi itin svarbios dvikovos praėjusį savaitgalį vyko pagal labai panašų scenarijų ir baigėsi vienodu rezultatu – 1:1.

„Be1 NFA“ pirmavo po Roko Lavrono Mazuro įvarčio 19-ąją dvikovos minutę, tačiau 50-ąją minutę rezultatą išlygino Suvalkijos sostinės komandos atstovas Audrius Brokas.

„Garliavą“ į priekį 26-ąją minutę išvedė Lukas Odincovas. Rezultatas tapo lygus 57-ąją minutę, kai taikliu smūgiu pasižymėjo Aurimas Raginis.

„Be1 NFA“ surinko 57 taškus ir tenkinosi ketvirtąja vieta, „Garliava“ su 30 taškų liko 12 vietoje.

I lygos nugalėtoja tapo 67 taškus surinkusi Alytaus „DFK Dainava“, kuriai šis laimėjimas suteiks galimybę vėl praverti A lygos duris. Čempionate dalyvavo 16 komandų.

Jaunimas užsigrūdino aikštėje

„Be1 NFA“ klubo vadovas Andrius Markevičius nesureikšmino paskutinės sezono dvikovos su „Marijampolė City“ komanda, per kurią sprendėsi apdovanojimų likimas.

„Pralaimėjome keliose ankstesnėse rungtynėse, kuriose barstėme taškus, nors neturėjome jų barstyti“, – įsitikinęs A.Markevičius.

Nors „Be1 NFA“ komanda I lygoje iki paskutinio turo kovėsi dėl aukščiausių vietų, jis neliko nusivylęs šio sezono pasirodymu.

„Išlaikėme jaunuosius futbolininkus, kurie aikštėje gavo vertingos patirties“, – kalbėjo A.Markevičius. Klubo vadovas priminė, kad jo vadovaujama futbolo akademija pakliūva į trijų geriausiųjų šalyje sąrašą.

Kito sezono tikslai priklausys tiek nuo rėmėjų, tiek nuo miesto valdžios požiūrio į jauną ir ambicingą futbolo komandą.

„Jaučiame susidomėjimą ir dabar laukiame svarbių atsakymų, susijusių su komandos ateitimi“, – užsiminė A.Markevičius.

Pasak jo, viena didžiausių klubui išlieka infrastruktūros problema, o Kaune pasirinkimas nėra didelis.

„Komandai reikia namų, kuriuose ji jaustųsi kaip namuose“, – kalbėjo klubo vadovas. A.Markevičius užsiminė, kad išbandyti atnaujinto Dariaus ir Girėno stadiono veją I lygos komandai nėra neišpildoma svajonė ir dėl to vyksta pokalbiai.



Pablo Rios Freire klube dirbs dar mažiausiai vienerius metus

Džiaugiamės pratęsdami bendradarbiavimą su vyriausiuoju komandos treneriu Pablo Rios Freire — 37-erių metų strategas iš Ispanijos klube dirbs dar mažiausiai vienerius metus.

“Esu labai laimingas galėdamas ir toliau dirbti kartu su BE1 Nacionaline futbolo akademija. Mano manymu, augimui, tobulėjimui ir ateities perspektyvai, tai yra viena geriausių organizacijų Lietuvoje. Taip pat norisi padėkoti klubui už pasitikėjimą manimi dar metams. Su nekantrumu laukiu ateinančio sezono, kurį pasitiksime sunkiu darbu — esame pasiryžę turėti ne ką mažiau skambesnių pergalių nei turėjome 2022-ų metų sezone.” — mintimis apie kontrakto pratęsimą dalinasi vyriausiasis komandos treneris Pablo Rios Freire

“BE1 Nacionalinės futbolo akademijos treneriai, darbuotojai ir žaidėjai yra vertinami ne tik pagal profesionalias žinias savo srityje, bet atsižvelgiame ir į žmogiškąsias jų savybes. Pirmiausia, norime užauginti asmenybes, o tik po to futbolo žaidėjus — siekiame, jog visi būtume lyg viena šeima. Labai džiaugiuosi, kad pavyko pratęsti bendradarbiavimą su vyriausiuoju treneriu Pablo dar bent vienam sezonui, kadangi, pirmiausia, jis bando fubolininkus išmokyti būti žmonėmis, ugdo jaunus žaidėjus tapti tikrais profesionalais ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų, o visa tai yra labai vertinga patirtis mūsų jauniesiems žaidėjams.

Iš profesinės pusės, manau, jog tai yra labai didelis laimėjimas mūsų klubui, nes sugebėjome ne tik išlaikyti vyriausiąjį trenerį, bet ir komandos branduolį, todėl kitais metais reikės mažiau laiko pažinti vienas kitą. Ateinančio sezono tikslai išlieka tie patys, kurių sieksime pasitelkę lygiai tuos pačius metodus: integruojant daugiausiai lygoje jaunų žaidėjų į vyrų futbolą skaičių ir praleidžiant mažiausiai įvarčių. Tik ateinantį sezoną bandysime būti dar agresyvesni puolime.” — klubo vadovo Andriaus Markevičiaus įžvalgos.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Jonava

2022 Gru 22 17:36

Jonavos futbolo klubas bendradarbiaus su BE1 Nacionaline futbolo akademija
https://jonava.lt/gyventojams/naujienos ... mija:10731

VšĮ „Jonavos futbolas“ pradeda bendradarbiauti su BE1 Nacionaline futbolo akademija (BE1 NFA). Ketvirtadienį Jonavos rajono savivaldybėje „Jonavos futbolas“ direktorius Eisvinas Utyra ir BE1 NFA vadovas Andrius Markevičius pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Šalys susitarė kartu formuoti pagrindinę komandą, kuri atstovaus Jonavos miestui LFF Pirmos lygos futbolo pirmenybėse.

Akademijos specialistai taip pat prisidės prie Jonavos jaunųjų futbolo žaidėjų ugdymo proceso.

„Sveikinu šį Jonavos klubo ir Nacionalinės futbolo akademijos bendradarbiavimą ir tikiuosi, kad naujieji partneriai padės grąžinti pergales į Jonavą, o akademijos sukaupta patirtis ir specialistų žinios leis užtikrinti kokybišką jaunųjų talentų ugdymą Jonavos rajone bei sėkmingą jų įsiliejimą į suaugusiųjų komandas“, - sako Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius.

BE1 NFA vadovas A. Markevičius patikino, kad šis bendradarbiavimas bus abipusiai naudingas ir suteiks Jonavos gyventojams daug gerų emocijų futbolo stadione.

„Kai pirmą kartą buvome pakviesti aptarti galimybės prisidėti prie jaunųjų Jonavos futbolo žaidėjų ugdymo proceso, pajautėme, kad Jonava yra miestas, pasiryžęs pokyčiams – miesto vadovai siekia sparčiai augti, o turima sporto infrastruktūra yra aukščiausio lygio. Todėl priėmėme sprendimą ne tik prisidėti ugdant jaunuosius talentus, bet ir perkelti pagrindinę BE1 NFA komandą į Jonavos miestą“, - sakė A. Markevičius.

2022 m. sezono metu LFF I lygoje BE1 NFA komanda tik per 1 tašką liko be bronzos apdovanojimų, praleido mažiausiai įvarčių, lyderiavo lygoje pagal jaunimo integraciją į vyrų futbolą.

FK „Jonava“ pastarąjį sezoną žaidė A lygoje, tačiau neiškovojo nei vienos pergalės ir savo pasirodymą užbaigė paskutinėje turnyro lentelės vietoje.

Jonavos rajono savivaldybės taryba lapkritį pritarė sprendimui investuoti papildomų lėšų į Jonavos futbolą ir perimti VšĮ „Jonavos futbolas“ valdymą.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Jonava

2022 Gru 22 17:37

tikriausiai pagrindiniai pretendentai laimėt I lygą kitais metais.
Be1 gal kiek ankštoka būtų Kaune jei į A lygą eiti, tai manau labai protingas žingsnis keltis į Jonavą.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Jonava

2022 Gru 22 17:53

Tris. Man įdomiau ką Kauno Be1 komanda sutarė kad veiks? Ar liks kaip Kaune ugdomo jaunimo dubleriai kokioje II Lygoje, ar visai eis?

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Jonava

2022 Gru 22 18:09

Tris. Man įdomiau ką Kauno Be1 komanda sutarė kad veiks? Ar liks kaip Kaune ugdomo jaunimo dubleriai kokioje II Lygoje, ar visai eis?
manau tiek Jonava, tiek Be1 turės savo dublerius žemesnėse lygose arba jaunimo lygose.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Jonava

2022 Gru 22 18:14

Tris. Man įdomiau ką Kauno Be1 komanda sutarė kad veiks? Ar liks kaip Kaune ugdomo jaunimo dubleriai kokioje II Lygoje, ar visai eis?
manau tiek Jonava, tiek Be1 turės savo dublerius žemesnėse lygose arba jaunimo lygose.
Tai jaunimo lygos nesiskaito. Klausimas apie vyrų lygmens komandą, o to žemesnio lygio po LFF I tiek ir tėra.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Jonava

2022 Gru 22 18:22

be 1 neturės vyrų komandos, turės bet ji atstovaus Jonavai.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Jonava

2022 Gru 22 18:22

Kiek netikėtas, bet ganėtinai logiškas posūkis. Pamatysim kaip viskas realybėj gausis. Įdomu, kad nebuvo jokių gandų apie šitas jungtuves :)

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Jonava

2022 Gru 22 23:10

be 1 neturės vyrų komandos, turės bet ji atstovaus Jonavai.
:arrow: taigi, kad neturės. O jeigu neturės, tai kaip gali kažkam atstovausti? :arrow:

Sakysime taip, kad Jonava liko be argentiniečių, ukrainiečių, su keliais savo jaunuoliais, taigi bebenčiukų invazija į Jonavą bus bet kuriuo atveju. :roll: Savotiškai gaunasi, kad su žąsinu vėliavą žais, bet abiems toks variantas tinka. Už Jonvos saviva;dybės pinigus bėgios bebenčiukai. :roll: Ir talentai sotūs ir Jonavoje futbolo bus... :roll:

Grįžti į