Makenzis
Pranešimai: 7340
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Be1 Futbolo Akademija

2023 Sau 08 16:34

2023 m. didžiausias nusišnekėjimas, kad bebenčiukai atstovaus Jonavai. :roll: Jeigu pusvelčiui naudosis Jonavos miesto stadionais ir Pirmos lygos rungtynės 2023 m. sezone vyks ne Kaune, o Jonavoje, tai dar nereiškia, kad V`uon taps Jonavos klubeliu. Kaip suprantu jų biudžetas bus solidus ir toliau sieks medalių, galimo patekimo į A lygą, o ta Jonava lyg ir ne prie ko.

Jeigu Rygos Daugava (ir eilė kitų Rygos ekipų) namų rungtynes žaidė Salaspilyje, tai dėl to juk neatstovavo Salaspiliui. :roll: Sanedas irgi rungtyniavo tai Žagarėje, tai Pakruojyje, bet stadionas nuomojamas ir tiek reikalų. :roll:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Be1 Futbolo Akademija

2023 Vas 22 18:13

Baigė bendradarbiavimą su Jonava

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Be1 Futbolo Akademija

2023 Vas 22 18:18

Baigė bendradarbiavimą su Jonava
kažkokia komedija ten jau po pirmų interviu buvo, vieni nesupranta, ką kiti daro...

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Be1 Futbolo Akademija

2023 Vas 22 21:10

Galima konteksto?

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Be1 Futbolo Akademija

2023 Kov 22 14:17

https://lietuvosfutbolas.lt/zaidejai/ma ... er-314975/

Markevičius padkaste sakė, kad šio žaidėjo mama lietuvė.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Be1 Futbolo Akademija

2023 Lie 28 11:22

D.Šluta žais Be1 akademijoje
2023.07.28 10:05
Ilgametis Telšių „Džiugo“ žaidėjas Domantas Šluta vedamas idėjos derinti studijas su futbolu neseniai pranešė apie sprendimą kandidatuoti į LSU (Kaunas), kur stengsis derintis mokslus su sportu atstovaudamas BE1 NFA futbolo akademijai. Domantas tapo klubo auklėtiniu nuo pat „Džiugo“ atkūrimo 2014 m. Vėliau kelerius metus jaunas, perspektyvus žaidėjas buvo persikėlęs į tuometinio LFF projekto „Nacionalinės futbolo akademijos“ treniruočių centrą. Nuo 2019 m. žaidėjas grįžo į gimtinę ir prisijungė prie „Džiugo“ Pirmoje lygoje, kur debiutavo labai jaunas ir tapo Optibet I lygos nugalėtoju. 2021 m. laikinai nuomos pagrindais buvo persikėlęs į Mažeikių „Atmosferą“, o A lygoje per 2 sezonus spėjo sužaisti net 38 rungtynes. Atsisveikindamas 18-metis Domantas prisiminė laiką Telšiuose sakydamas: „Džiugas“ buvo mano pirmasis klubas, kuriame galėjau pradėti tobulinti savo įgūdžius, artėti link profesionalumo ir stiprinti meilę futbolui, būtent čia įgyvendinau savo svajonę žaisti vyrų futbole. Čia aš subrendau ne tik kaip žmogus, kaip asmenybė, bet subrendo ir mano vertybė – sportas. Šiandien futbolas yra mano neatsiejama gyvenimo, kasdienybės dalis, todėl nusprendžiau savo ateitį ir ateities profesiją sieti būtent su juo. Atsisveikinti su „Džiugo“ klubu nėra lengva, tačiau žinau ir tikiuosi, kad kažkada aš vėl grįšiu į savo gimtąjį miestą, į savo pirmąjį klubą, ir karjerą tęsiu čia, „Džiuge“. Ačiū visam klubui, administracijai, fanams ir žaidėjams už puikius prisiminimus, patirtis ir laiką.“

Visą straipsnį galite rasti https://www.sportas.lt/naujiena/481522/ ... kademijoje

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Be1 Futbolo Akademija

2024 Vas 03 23:32

BE1 VYRŲ KOMANDA NUO ŠIOL ATSTOVAUS JONAVOS MIESTUI

Oficialu – BE1 NFA Pirma komanda keliasi į Jonavos miestą. Šis sprendimas nėra didelė naujiena – galimybė persikelti į Jonavą buvo svarstoma dar 2022 m. pabaigoje. Sprendimas nuo 2024 m. reprezentuoti Jonavą buvo priimtas matant aktyvaus sporto miesto potencialą bei Jonavoje ypač sparčiai vystomą sporto infrastruktūrą, kuri itin reikalinga, siekiant užtikrinti tolygų bei profesionalų žaidėjų tobulėjimą. Nuo pat BE1 NFA susikūrimo pradžios komanda treniravosi ir rungtyniavo LFF Kauno treniruočių centre, kurį ilgą laiką vadinome ,,namais“, tačiau kylant komandos lygiui, pastebėjome, jog pradedame „išaugti“ vietinę sporto infrastruktūrą ir turime ieškoti būdų, kaip žaidėjams suteikti palankiausias sąlygas.

2024 m. sezono metu FK ,,BE1” komanda treniruosis bei rungtyniaus pagal praėjusiais metais puikiai pasitvirtinusią tuometinės „BE1 NFA" komandos praktiką, tačiau šiais metais jau kartu su Jonavos jaunaisiais žaidėjais.

„BE1 NFA“, kurią praėjusiais metais sudarė vyrų ir akademijos jaunimo komandos, išskyrėme į 2 juridinius vienetus: BE1 Nacionalinė futbolo akademija (BE1 NFA) ir toliau veiklą vykdys Kaune, o FK „BE1" žaidėjai taps Jonavoje registruotos įstaigos dalimi. FK „BE1” sezono metu bus itin reikalingas sirgalių palaikymas, todėl kviečiame visą BE1 bendruomenę gausiai palaikyti komandą įnirtingoje kovoje dėl patekimo į aukščiausią Lietuvos futbolo lygą!

FK „BE1" komandos kelią pergalių link kviečiame sekti FC BE1 Jonava paskyroje!

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Be1 Futbolo Akademija

2024 Vas 24 13:44

Džiaugiamės galėdami pristatyti naująjį artėjančio 2024 metų sezono Jonavos FK „BE1” techninį partnerį - PUMA.
------
PARTNERSHIP WITH AIRDRIEONIANS F.C.

Vasario 2–4 dienomis Jonavos FK „BE1” vadovas A. Markevičius lankėsi Škotijos Airdrieonians F.C. klube. Vizitas buvo itin turiningas – jo metu pasiektas susitarimas dėl Airdrieonians F.C. bei FK „BE1” bendradarbiavimo. Bendradarbiavimas jau duoda vaisių: Airdrieonians F.C. klubo peržiūroje sausio mėnesį dalyvavo FK „BE1” gynėjas M. Dedura, o artėjančią vasarą partneriai iš Škotijos planuoja vizitą Lietuvoje, kurio metu bus žaidžiamos draugiškos rungtynės.

,,Kartu su Airdrieonians F.C. atstovais priėmėme sprendimą dėl klubų bendradarbiavimo, kurio pagrindą sudaro žaidėjų mainų programa, FK „BE1” žaidėjų ir trenerių stažuotės Škotijos futbolo klube bei partnerių vizitai Jonavoje,” – pagrindinius klubų partnerystės aspektus atskleidė A. Markevičius.

Dėkojame Airdrieonians F.C. už pradėtą bendradarbiavimą ir tikime, jog ši partnerystė yra perspektyvi bei abipusiai naudinga. Didelis ačiū partneriams Consilium Sports Group už pagalbą sudarant partnerystę tarp Škotijos ir Lietuvos klubų.

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Be1 Futbolo Akademija

2024 Vas 24 13:45

prioritetinės sporto šakos: Jonavos BE1 - 130 tūkst. eurų
FK „BE1" atstovai (vadovas Andrius Markevičius, sporto vadovas Laimis Bičkauskas, komandos vyr. treneris Miguel Machado, fizinio rengimo treneris Dominykas Bartusevičius ir komandos žaidėjų atstovas Denis Ževžikovas) Jonavos bendruomenei pristatė nuo 2024 m. Jonavos miestui atstovaujantį futbolo klubą „BE1"
Pristatytas naujas futbolo klubas bei Jonavos BE1 futbolo komanda
https://www.jonavoszinios.lt/naujiena/p ... lo-komanda

Vasario 22 d. Jonavos miesto stadiono konferencijų salėje visuomenei pristatytas naujas futbolo klubas bei Jonavos BE1 futbolo komanda.

Kauno mieste susikūrusi BE1 futbolo komanda, praėjusiais metais rungtyniavusi I lygoje, šiemet persikėlė į Jonavos miestą. BE1 Nacionalinė futbolo akademija, kurioje yra ugdomi jaunieji Lietuvos futbolo talentai, dalyvaujantys jaunimo, jaunių, jaunučių bei vaikų amžiaus grupių Lietuvos futbolo čempionatuose ir pirmenybėse, savo veiklą tęs Kauno mieste – į Jonavą persikėlė tik BE1 vyrų komanda.

Naujai susibūrusi komanda vadinasi FK BE1 Jonava, o vasario 5 d. vykusio Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Licencijavimo komiteto posėdžio metu buvo priimtas sprendimas Jonavos miesto FK „BE1” 2024 m. išduoti A lygos licenciją.

Kaip pristatymo metu kalbėjo BE1 klubo vadovas Andrius Markevičiaus, sprendimą persikelti į Jonavą klubas priėmė matydamas aktyvaus sporto miesto potencialą bei Jonavoje ypač sparčiai vystomą sporto infrastruktūrą.

,,Ačiū, kad priėmėt į savo šeimą. Noriu padėkoti Jonavos savivaldybei, kad įvertino mūsų futbolo pasiekimus. Tikėkimės, kad tai tik pradžia ir pasiekimai augs. Ketiname garbingai atstovauti miestą ir viliamės, jog šis bendradarbiavimas bus ilgalaikis bei naudingas abiem pusėms. Mes džiaugiamės, kad galime naudotis tokia puikia infrastruktūra čia, kur vyksta ne tik nacionalinio, bet ir tarptautinio masto čempionatai”,- kalbėjo BE1 klubo vadovas Andrius Markevičius.

Pristatydamas komandą, vadovas Andrius Markevičius pabrėžė, kad nors yra išduota A lygos licencija, tačiau dar nėra LFF Vykdomojo komiteto sprendimo, kuriuo bus tvirtinamas galutinis 2024 m. A lygos dalyvių sąrašas. Šiuo metu koncentruojamasi dalyvavimui TOP sport I lygos pirmenybėse bei tikimasi tapti prizininkais ar net čempionais ir varžytis A lygoje.

,,Komandos sudėtis - konkurencinga. Žaidėjai jauni, turime ilgalaikes sutartis. Penkerių metų bėgyje matau viziją - iš akademijos išugdytų žaidėjų būti A lygoje prizininkais. Tikiu tuo, ką darome, tikiu mūsų jaunimu. O Jonavoje galėsime užtikrinti palankiausias sąlygas žaidėjų tobulėjimui, galėsime siekti savo tikslo – pagerinti Jonavos futbolo lygį, išvesti Jonavos miesto komandą į aukščiausią Lietuvos futbolo lygą ir garsinti Jonavos vardą”, - kalbėjo A. Markevičius.

Pristatydamas komandos sudėtį - žaidėjus, trenerius, vadovus - apžvelgus komunikacijos kanalus bei planuojamą 2024 m. biudžetą, A. Markevičius sulaukė Jonavos futbolo bendruomenės atstovo klausimo dėl iš Jonavos r. savivaldybės biudžeto lėšų skirtų 130 tūkstančių eurų: ,,Kokia nauda Jonavai, kad jūs atėjot ir gavot mūsų finansavimą, atėmus jį iš Jonavos klubų?”.

,,Garsinsim Jonavos vardą gerais rezultatais, nes mes esame stipriausia jaunimo ugdymo organizacija”, - atsakė BE1 klubo vadovas.

Pristatyme dalyvavusi Jonavos r. vicemerė Birutė Gailienė priminė, jog Jonavos rajono savivaldybės administracija organizuoja Sporto projektų, programų finansavimo iš Jonavos rajono savivaldybės biudžeto konkursą, kuriame dalyvavo ir aptariamas klubas, veiklą registravęs Jonavos rajone. O atitikus konkurso sąlygas, jam skirtas ir finansavimas.

Skiriamas finansavimas nesumažintas ir kitiems Jonavos klubams. Patvirtintame Jonavos r. savivaldybės 2024 m. biudžete, sporto projektų lėšos paskirstytos taip:
vaikų futbolo programa - 220 tūkst. 200 eurų
fizinis aktyvumas - 47 tūkst. 270 eurų
prioritetinės sporto šakos: Jonavos CBET - 480 tūkst. eurų
prioritetinės sporto šakos: Vikingai - 50 tūkst. eurų
prioritetinės sporto šakos: FK Jonava - 100 tūkst. eurų

prioritetinės sporto šakos: Aušrinė - 60 tūkst. eurų.

Jonavos „BE1“ komandai 2024 m. sezono metu bus itin reikalingas sirgalių palaikymas, todėl komanda kviečia tiek anksčiau jų kelią stebėjusią bendruomenę, tiek naujai prisijungsiančius sirgalius gausiai palaikyti komandą įnirtingoje kovoje dėl patekimo į aukščiausią Lietuvos futbolo lygą.

Grįžti į