Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 13 10:28

Pirmosios rungtynės (rungtynių statistika):

FK „Žalgiris“ 2:1 (0:1) Razgrado „Ludogorets“

Įvarčiai: 78 min. S.Nyuiadzi, 86 min. M.Kuklys; 18 min. Anicetas

Geltonos kortelės: 9 min. S.Blagojevičius, 62 min. M.Ljujičius, 64 min. ir 90+4 min. D.Šernas, 90+1 min. B.Atajičius; 29 min. G.Campanharo, 87 min. L.Sasha

Raudona kortelė: 90+4 min. D.Šernas

„Žalgiris“: A.Vitkauskas, D.Slijngardas, M.Mbodjis, L.Klimavičius, E.Vaitkūnas, S.Blagojevičius, M.Kuklys, M.Ljujičius (73 min. B.Atajičius), Elivelto (88 min. V.Lukša), L.Antalis (60 min. S.Nyuiadzi), D.Šernas.

„Ludogorets“: Renanas, G.Terzievas, Natanaelis, L.Sasha, G.Campanharo, Anicetas, J.Cafu, C.Moti, Marcelinho, Wandersonas (84 min. I.Plastunas), J.Lukoki (79 min. C.Kešeru).

---

UEFA Champions League second qualifying round | Žalgiris 2:1 Ludogorets | Full highlights
https://www.youtube.com/watch?v=O82Sd56QHOk" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 13 10:28

BULGARIJOS ČEMPIONAMS – ŽALGIRIEČIŲ NOKDAUNAS
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n672 ... aunas.html" onclick="window.open(this.href);return false;

FK „Žalgiris“ pirmose antrojo Čempionų lygos atrankos etapo rungtynėse iškovojo įspūdingą pergalę ir padovanojo nepakartojamas emocijas savo sirgaliams, namuose atsitiesęs ir 2:1 (0:1) palaužęs Razgrado „Ludogorets“ futbolininkus.

Dvikovos pradžioje bulgarai kiek ilgiau kontroliavo kamuolį, rengdami pozicines atakas, savo ruožtu, „Žalgiris“ atsakė dviem pavojingais išpuoliais, kurių smaigalyje atsidūrė Darvydas Šernas. Pirmame epizode puolėjas galva smūgiavo kiek virš skersinio, o antrame – buvo arti to, jog smūgiu į tolimąjį vartų kampą užkluptų vartininką nepasiruošusį.

Visgi 18-ąją minutę svečiai nubaudė „Žalgirį“ greitos kontratakos metu bei išsiveržė į priekį. „Ludogorets“ ekipos legionierius iš Madagaskaro Anicetas sulaukė savalaikio komandos draugo perdavimo ir, patogiai nusimetęs kamuolį, akistatoje su Armantu Vitkausku smūgiavo nepriekaištingai.

25-ąją minutę vilniečiai turėjo idealią progą atstatyti pusiausvyrą: Matija Ljujičius baudos aikštelėje efektingai suklaidino varžovą ir surado laisvą D.Šerną, kuriam smūgis iš artimos distancijos nepavyko, o prie kamuolio suskubęs vartininkas Renanas išgelbėjo ekipą nuo išlyginamojo įvarčio.

Antroje kėlinio pusėje Razgrado klubas surengė aštrią ataką, kuri baigėsi pavojingu Jonathano Cafu smūgiu galva, o Renanui teko dar kartą gelbėti savo komandą, kai pavojingai kampinį pakėlė Mantas Kuklys.

Antrame kėlinyje svečiai žalgiriečių nespaudė, tad šie turėjo progų ilgiau kontroliuoti kamuolį. Visgi A.Vitkauskui teko atmušti du pavojingus varžovų smūgius, tačiau charakterį parodę vilniečiai atsitiesė, o labiausiai žibalo į ugnį įpylė po keitimo aikštėje pasirodęs Serge‘as Nyuiadzi. 78-ąją minutę prancūzas po D.Šerno perdavimo ir vėliau sekusio gynėjo Cosmino Moti prisilietimo prie kamuolio pats nuginklavo Renaną, o dar po aštuonių minučių sukūrė dėkingą progą M.Kukliui, kuris įstabiu smūgiu pasiuntė oponentus į nokautą, išvalydamas visus voratinklius iš viršutinio vartų kampo.

Vienintelis nemalonus epizodas mačo pabaigoje, apkartinęs Lietuvos klubo pergalę, buvo antra D.Šerno gauta geltona kortelė. Puolėjas ketvirtą pridėtą laiko minutę buvo pašalintas ir atsakomajame mače, kuris įvyks lygiai po savaitės, negalės padėti savo komandai.

Paveikslėlis

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 20 10:36

LUDOGOREC 4 : 1 ŽALGIRIS
2017 07 19, Razgradas (Bulgarija)
2Q, atsakomosios rungtynės
---


RUMUNO BENEFISAS SUŽLUGDĖ „ŽALGIRIO“ VILTIS
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n674 ... iltis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://WWW.ZALGIRIS-VILNIUS.LT" onclick="window.open(this.href);return false; 2017/07/19 23:04:00

Ir ketvirtasis „Žalgirio“ futbolo klubo mėginimas peržengti UEFA Čempionų lygos antrojo atrankos etapo barjerą buvo nesėkmingas. Nors žalgiriečiai Razgrade pirmi pramušė „Ludogorets“ gynybą, bet Bulgarijos čempionai atsakė keturiais tiksliais smūgiais ir, iškovoję pergalę 4:1 (1:1), pratęsė kovą prestižiniame turnyre.

15 min. Serge‘as Nyuiadzi po Matijos Ljujičiaus perdavimo nuginklavo šeimininkų vartus saugojusį argentinietį Jorge Brouną. Tačiau pirmo kėlinio pabaigoje Natanaelis pramušė Armantą Vitkauską ir sukėlė ant kojų „Ludogorets Arena“ tribūnas užpildžiusius sirgalius. Antrame kėlinyje svarų žodį tarė Bulgarijos čempionų ekipos lyderiai Marcelinho ir Wandersonas. Pastarasis 55 min. pelnė antrą įvartį, o po to suteikė galimybę pasižymėti puolėjui Claudiu Kešeru. 30-metis puolėjas 56 ir 74 minutėmis išnaudojo savo progas ir nukalė „Ludogorets“ ekipai pergalę.

Pirmame komandų susitikime Vilniuje „Žalgiris“ iškovojo pergalę 2:1. Razgrade abiejų ekipų treneriai atliko po keletą permainų startinėse sudėtyse. Georgis Dermendžijevas nuo pirmų minučių į aikštę išleido vartininką J.Brouną, pirmas rungtynes dėl traumos praleidusį kapitoną Svetoslavą Dyakovą, gynėją Igorį Plastuną bei puolėją iš Rumunijos C.Kešeru. Valdas Dambrauskas atsakė rokiruotėmis. Startinėje sudėtyje pasirodė pirmojo mačo Vilniuje didvyris Serge‘as Nyuiadzi ir Mahamane‘as Traore. Netradicinėje sudėtyje puolėjo vaidmuo atiteko Matijai Ljujičiui.

Būtent po jo perdavimo S.Nyuiadzis pasiuntė kamuolį į „Ludogorets“ vartus ir nutildė šeimininkų sirgalius. 17 min. Elivelto išprovokavo pražangą prieš varžovų vartus. Slavko Blagojevičius smūgiavo į apatinį vartų kampą, bet kamulolys prasilenkė su virpstu. Vis dėlto, po praleisto įvarčio prie sienos priremti šeimininkai perėmė iniciatyvą. 22 min. savo meistriškumą pademonstravo Armantas Vitkauskas, atrėmęs labai pavojingą Marcelinho smūgį. „Ludogorets“ futbolininkai ir toliau didino spaudimą, perkėlę žaidimą į „Žalgirio“ aikštės pusę. 27 min. jau Lucasas Sasha smūgiavo į vartus, bet kamuolys skriejo pro šalį. Po kelių minučių jau C.Kešeru baudos aikštelėje sulaukė perdavimo, bet ir jo spirtas kamuolys skriejo virš vartų.

36 min. kampinis prie „Žalgirio“ vartų baigėsi labai pavojingomis oro dvikovomis. S.Blagojevičius numušė kamuolį nuo vartų linijos, o paskui varžovai pažeidė taisykles prieš A.Vitkauską. Netrukus po ilgesnės pauzės savo ataką pamėgino surengti ir žalgiriečiai, bet šeimininkai apsigynė. Tačiau trumpam perleidę iniciatyvą „Ludogorets“ atsakė skaudžiu kirčiu. Kairiame krašte kelis žalgiriečius prie savęs sutraukęs Wandersonas atliko perdavimą į baudos aikštelę, o joje savo šanso sulaukęs Natanaelis smūgiavo tiksliai. Paskutinės pirmojo kėlinio minutės prabėgo varžovams keliant kamuolius į „Žalgirio“ baudos aikštelę, bet vilniečiai užtikrintai apsigynė.

Po pertraukos M.Traore vietą aikštėje užleido Bahrudinui Atajičiui. Švedijos pilietybę turintis bosnis užėmė vietą atakos smaigalyje. Žalgiriečiai mėgino aktyviai presinguoti varžovus, tačiau 55 ir 56 minutėmis „Ludogorets“ parodė savo jėgą. Iš pradžių klastingas Wandersono smūgis iš dešiniojo krašto užklupo žalgiriečius nepasiruošusius ir kamuolys antrą kartą atsidūrė „Žalgirio“ vartų tinkle. Įsibėgėję šeimininkai nežadėjo sustoti. Po minutės „Ludogorets“ futbolininkai surengė pavyzdinę kontrataką, kurią neatremiamu smūgiu užbaigė rumunas C.Kešeru.

Susikrovę persvarą šeimininkai pradėjo žaisti kiek ramiau. 67 min. V.Dambrauskas metė į aikštę Vytautą Lukšą. Jis pakeitė įvarčio autorių S.Nyuiadzį. 70 min. patyręs alytiškis išprovokavo varžovo pražangą, tačiau išpešti apčiuopiamos naudos iš standartinės situacijos žalgiriečiams nepavyko. Netrukus jau šeimininkai atsakė kelių kampinių serija. Po vieno iš jų Marcelinho ir L.Sasha praskrodė „Žalgirio“ gynybą, o paskutinį tašką smūgiu iš kelių metrų padėjo C.Kešeru.

Rungtynių pabaigoje „Žalgirio“ futbolininkai pamėgino atkurti intrigą, tačiau daugiau įvarčių šiose rungtynėse nebuvo.

Nesėkme daug vilčių teikusį pasirodymą užbaigęs „Žalgiris“ jau šį šeštadienį tęs kovas A lygoje. Liepos 22 dieną 19 val. LFF stadione „Žalgiris“ susitiks su Kauno „Stumbro“ komanda.

https://www.youtube.com/watch?v=_uZxvdBkEpM" onclick="window.open(this.href);return false;



Razgrado „Ludogorets“ – „Žalgiris“ 4:1 (1:1).

Įvarčiai: 15 min. S.Nyuiadzi; 41 min. Natanaelis, 55 min. Wandersonas, 56 ir 74 min. C.Kešeru.

Geltonos kortelės: 9 min. E.Vaitkūnas, 61 min. D.Slijngardas; 45 C.Moti, 70 min. Natanaelis, 75 min. C.Kešeru, 76 min. S.Dyakovas.

Teisėjai: M.K.Kristoffersenas, H.Sonderby, D.W.Rasmussenas.

„Ludogorets“: J.Brounas, Natanaelis, Lucas Sasha, Anicetas, S.Dyakovas, J.Cafu (81 min. V.Misidjanas), C.Kešeru (88 min. J.Lukoki), C.Moti, I.Plastunas, Marcelinho, Wandersonas (86 min. J.Paulo). Atsarginiai: Renanas, G.Terzievas, J.Quixada, A.Vasilevas.

„Žalgiris“: A.Vitkauskas, D.Slijngardas, L.Klimavičius, M.Mbodjis, E.Vaitkūnas, S.Blagojevičius, M.Kuklys, M.Traore (46 min. B.Atajičius), Elivelto, S.Nyuiadzis (66 min. V.Lukša), M.Ljujičius (76 min. D.Oyarzunas). Atsarginiai: Dž.Bartkus, R.Baravykas, K.Uzėla, D.Romanovskis.

Paveikslėlis

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 20 10:38

V.DAMBRAUSKAS: „MŪSŲ LAUKIA SUNKAUS DARBO METAI“
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n674 ... 80%9C.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Skaudus pralaimėjimas Razgrade privertė „Žalgirio“ futbolo klubą dar bent metams atidėti į šalį su žaidimu Europos taurių turnyrų grupių etapuose susijusius planus. Nors šį kartą žalgiriečiai antrame Čempionų lygos atrankos etape iškovojo vieną pergalę ir pelnė tris įvarčius, bet šių pasiekimų neužteko.

Pralaimėjimas 1:4 atsakomosiose rungtynėse sudavė skaudų smūgį Lietuvos čempionų ambicijoms. To neslėpė ir grabingai po susitikimo varžovus su pergale pasveikinęs „Žalgirio“ vyriausias treneris Valdas Dambrauskas. „Visus pralaimėjimus Europoje labai sunku priimti. Nes mes Europos turnyruose žaidžiame tik kartą per metus, o visą likusį laiką tam ruošiamės. Mums šis nuotykis trunka tik dvi savaites, o jam pasibaigus sunku grįžti į Lietuvą, nes visi žinome, jog mūsų laukia dar vieneri labai sunkaus darbo metai. Tai labai skaudu pripažinti“, – teigė trečią kartą su „Žalgiriu“ Čempionų lygos aukštikalnes šturmavęs V.Dambrauskas.

Į Razgradą žalgiriečiai atvyko turėdami vieno įvarčio rezervą, o 15 min. kamuolį į varžovų vartus pasiuntęs Serge'as Nyuiadzi vilniečių pranašumą dar labiau padidino. Tačiau išsaugoti persvaros „Žalgiris“ nesugebėjo. Pirmo kėlinio pabaigoje varžovai rezultatą išlygino, o antrame trimis tiksliais šūviais galutinai nugramzdino „Žalgirio“ laivą. Pasak V.Dambrausko, bendrame pralaimėjimo fone mažos pergalės nublanksta. „Klubo ir mano asmenines ambicijas gali patenkinti tik patekimas į grupių etapą – Čempionų arba Europos lygoje. Matome, kad mums dar daug ko trūksta. Visų pirma – tokio lygio rungtynių patirties. Mūsų čempionatas nereikalauja iš žaidėjų maksimalių pastangų, nereikia kiekvienose rungtynėse iki galo išsikrauti, o tai ir tampa didžiausia mūsų problema Europos taurėse, – konstatavo V.Dambrauskas. – Šį kartą mes pirmi įmušėme. Atrodė, kad tai mums turėjo suteikti pasitikėjimo savo jėgomis, leisti žaisti dar geriau, laisviau. Bet vietoje to mes atsitraukėme prie savo vartų, pasipylė klaidos, nesusikalbėjimas, visiškai nepavyko žaidimas atakoje. Nesugebėjome palaikyti kamuolio, žaisti drąsiau, ypač kai priešininkai mus labai aktyviai spaudė.

Tačiau dabar analizuoti rungtynių nesinori. Reikia išgyventi tą nusivylimą ir padėti žaidėjams kuo greičiau atsigauti. O išvadas ir išsamią analizę padarysime vėliau“.

Vis dėlto, net ir po skaudaus pralaimėjimo „Žalgirio“ vyriausias treneris nepamiršo ištikimiausių klubo gerbėjų. „Dėkoju visiems mūsų fanams, kurie mumis tikėjo ir mus palaikė. Tikėjimas daro stebuklus. Už tai jiems didžiausias dėkingumas. Mes žaidžiame ir dirbame jums ir dėl jūsų. Tas palaikymas tikrai vertas Europos taurių turnyrų grupių etapo. Ir aš neabejoju, kad vieną dieną mes tai padarysime“, – pareiškė V.Dambrauskas.

Ketvirtadienį žalgiriečių laukia kelionė į Vilnių. O jau šį šeštadienį „Žalgiris“ pratęs kovas Lietuvos futbolo A lygos čempionate. Liepo 22 dieną 17-ojo turo rungtynėse LFF stadione žalgiriečiai susitiks su Kauno „Stumbro“ ekipa. Mačo pradžia 19 val.

https://www.youtube.com/watch?v=yMpsiZmpN8Y" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 20 10:39

PRALAIMĖJIMAS RAZGRADE – PAMOKA ATEIČIAI
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n674 ... iciai.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://WWW.ZALGIRIS-VILNIUS.LT" onclick="window.open(this.href);return false; 2017/07/20 02:05:00

FK „Žalgirio“ futbolininkai pirmą kartą per pastarųjų ketverių metų žygį Čempionų lygoje buvo kuriam laikui tapę padėties šeimininkais, tačiau susikrautos persvaros Razgrade išlaikyti nepavyko.

Po pirmame mače Vilniuje iškovos pergalės bei Serge'o Nyuiadzi tikslaus smūgio 15-ąją minutę „Ludogorets“ klubo deficitas siekė du įvarčius, tačiau Bulgarijos čempionai pirmo kėlinio pabaigoje įkvėpė gaivaus oro gurkšnį po Natanaelo benefiso, o po pertraukos sužaidė trumpą, bet labai efektingą atkarpą, po kurios pajuto savo žaidimą ir užtikrintai išlaikė susikrautą persvarą

„Pritrūko savo žaidimo, kurį žaidėme Vilniuje. Kai atsitraukiame, dažniausiai būna problemų, taip ir įvyko. Reikėjo žaisti taip pat, kaip Vilniuje ir varžovus daugiau presinguoti. Tą sakė ir treneris – nežinau, kodėl neįvykdėme, už tai ir buvome nubausti. Apmaudu ir gaila. Kai duodi žaisti varžovams, kai jie pajaučia savo žaidimą prie savo žiūrovų ir pradeda mėgautis futbolu, taip ir būna.

Pirmose rungtynėse jiems to daryti neleidome, todėl ir rezultatas buvo teigiamas. Jų komandoje yra daug brazilų, kurie mėgsta žaisti su kamuoliu, todėl nieko keisto, kad jie susikurs progų, kai atsitrauksi atgal. Šį kartą jie priekyje pastatė tikrą puolėją, kuris ir pelnė du įvarčius.

Reikia atsigauti psichologiškai, bet nėra kur dėtis. Grįšime, atgausime jėgas ir kibsime į darbus. Jeigu norime vėl įvykdyti savo svajonę, turime vėl tapti Lietuvos čempionais, to ir sieksime“, – pasakojo rungtynes Razgrade be keitimų sužaidęs žalgirietis Mantas Kuklys.

Savo ruožtu dar kartą kamuolį į „Ludogorets“ klubo vartus pasiuntęs S.Nyuiadzi teigė, jog taip susiklosčiusios rungtynės – vertinga pamoka ateičiai: „Turėjome planą, kuris pradžioje veikė gerai, tačiau po to išryškėjo aukštas varžovų komandos lygis. Antrame kėlinyje oponentai užsivedę žengė į aikštę ir parodė geriausią savo futbolą. Mes žinojome, kad tai yra komanda, kuri ir šiemet sieks patekti į Čempionų lygos grupių etapą. Žinosime, kur reikia tobulėti ir esame nusivylę. Tai mums pamoka, nors pralaimėti nėra lengva – dirbsime ir toliau.“

GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

Re: ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 20 12:29

Matome, kad mums dar daug ko trūksta. Visų pirma – tokio lygio rungtynių patirties. Mūsų čempionatas nereikalauja iš žaidėjų maksimalių pastangų, nereikia kiekvienose rungtynėse iki galo išsikrauti, o tai ir tampa didžiausia mūsų problema Europos taurėse. Šį kartą mes pirmi įmušėme. Atrodė, kad tai mums turėjo suteikti pasitikėjimo savo jėgomis, leisti žaisti dar geriau, laisviau. Bet vietoje to mes atsitraukėme prie savo vartų, pasipylė klaidos, nesusikalbėjimas, visiškai nepavyko žaidimas atakoje. Nesugebėjome palaikyti kamuolio, žaisti drąsiau, ypač kai priešininkai mus labai aktyviai spaudė.
Net nemates abeju rungtyniu po ju reziumavau ta pati, ka ir Zalgirio vyr. treneris. Kazin, gal problema yra per dideliame tiek jo, tiek vadovybes, tiek fanu naivume? Kad kazkada galbut atsigaus kitos A lygos komandos ir jie gaus geresniu varzovu? Ir kad nebutina jiems patiems zaisti kuo daugiau susitikimu su geresniais kitu saliu klubais? Jiems dabar per negaliu reikia lysti ar kurti kazkokia lyga ar projekta, kur butu galima zaisti su geriausiais, antraip isvarves pirma kantrybe, o paskui ir pinigu kranelis nuo savivaldybes ir klubas paliks toks, kaip dabar Atlantas. Ar kaip ir daug aplinkiniu saliu klubu (Baltijos), kaip Skonto, tas pats apmires Ventspils, ar Estijos grandai, kurie jei jau ir sukuria kazkoki gera projekta (pvz. Kalju ar Infonet) ar iskyla kaip Ventspils (net iki grupiu etapo), jis galop paskesta savo salies futbolo nykioje realybeje del tu paciu problemu (is esmes), del ko Zalgiriui nepavykta iveikti truputi galingesniu klubu Europoje.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 20 13:52

[Andrius]
Prisiminti vakarykštes rungtynes net nelabai ir norisi, bet reikia, juk pralaimėjimai padaro stipresnius. :)
Pozityvių minčių surasti sudėtinga, galima nebent padėkoti Pietų IV už palaikymą, ką jau padarė Valdas.
Negatyvių visgi daugiau:
• Geriausias A lygos žaidėjas, rinktinės narys Mantas Kuklys atrankoje sužaidė 165 minutes visiškai tragiško, kiemo lygio futbolo.
• Nors Vitkauską tiesiogiai galima kaltint nebent dėl įvarčiu netyčia tapusio perdavimo (kur jau iki tol susitvarkyti visgi turėjo gynėjai), padorus vartininkas būtų pagelbėjęs ir kiek daugiau.
• Egidijus Vaitkūnas yra profesionalus futbolo žaidėjas, tai yra pagrindinis jo darbas bei užsiėmimas.
• Apskritai, naujojo Žalgirio legendų trio yra ryškiai silpniausios grandys komandoje ir tai šiek tiek liūdina.
• Gynyba, pasikartosiu, buvo lyg prisiriję migdomųjų – Mamadou nebelabai sekė žaidimą, Klimavičiaus pavojingiausiuose epizoduose net kadre nebūdavo, Donovano vakarykštį žaidimą paaiškintų video, kuriame jis prieš mačą supučia kasiaką, o Egidijus Vaitkūnas yra gynėjas :).
• Du klynai per vieną ataką yra nuostabu.
• Kad ir kas buvo bandoma su čiliečio gynėjo įleidimu vietoj Ljujičiaus (ar perėjimas į 3-5-2, ar Mbodj perstūmimas į puolimą pagal visas FIFA panetkes), nepavyko.
• Sakyti, kad čia Ludogorets antrose rungtynėse parodė savo lygį ir dėl to nunešė Žalgirį, būtų melas. Antrajame kėlinyje žalgiriečiai net nebandydavo atiminėti kamuolio – pasitikdavo aukštai ir prisilaikydami atstumo nuo Cafu ar Wandersono lėtai bėgdavo atgal, leisdami ir smūgiuoti, ir pasuoti kaip tik brazilų širdys geidžia.
• Plika akimi matėsi, jog Žalgiriui net esant labai dideliam reikalui lemiamo šturmo surengti nepavyks. Tam reikia mokėti išlaikyti kamuolį, pereiti į varžovų aikštės pusę ir, neduok Dieve, neužsimanyti staiga pažaisti futbolo, įprasto Puliso West Bromwichui, o ne Dambrausko Žalgiriui.
• Bahrudinas Atajičius turi kontraktą su Vilniaus „Žalgiriu“.
O šiaip, kaip sako Šaras, pritrūko ir kiaušinių.

GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

Re: ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 20 14:06

Jo, del Kuklio, Vaitkuno ir Vitkausko trio tai jau senas bajeris :) Gaila kad Zalgirio lietuviai nelabai moka zaisti futbola (ta prasme, tikra, ne A lygos futbola) ir kazka reikia leisti i aikste lakstyti. Rezultato prasme tikrai stabilesne komanda butu su visais 11 legionieriu, bet cia jau tik iseitine problema is esmines.

Matas
Pranešimai: 2787
Užsiregistravo: 2012 Bal 04 15:28

Re: ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 20 14:48

Na daug Zalgirio fanu Kukli laiko geriausiu komandos zaideju, tai zinot... :lol:

Marens
Pranešimai: 388
Užsiregistravo: 2012 Vas 06 14:54
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Šiauliai

Re: ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 20 17:42

Radot atpirkimo ožį pažiūrėkit į Vatkūno benefisus, aš pradefu pastebėt jei kas ne taip Kuklys kaltas.

Matas
Pranešimai: 2787
Užsiregistravo: 2012 Bal 04 15:28

Re: ČL 2Q "Žalgiris" vs. "Ludogorec"

2017 Lie 20 18:08

Aš šneku, kad visi starto sudėtyje žaidžiantys lietuviai yra Žalgirio silpnoji grandis. O Kuklys dvi rungtynes malė visisšką šūdą. Tik tiek, kad įvartį įmušė.

Grįžti į