slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Deividas Česnauskis

2010 Kov 07 21:35

Ergotelis 1 - 1 Atromitos
Česnauskis pakeistas 20 min.

Plastilinas
Pranešimai: 80
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:14
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: Deividas Česnauskis

2010 Kov 08 13:50

o ko taip anksti? Trauma?

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Deividas Česnauskis

2010 Kov 28 19:28

po 28 min. Kavala 0 - 1 Ergotelis , Cesnauskis imuse 22min.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Deividas Česnauskis

2010 Bal 18 22:04

PAOK - Ergotelis 4-1
žaidė visas rungtynes

Toxico
Pranešimai: 88
Užsiregistravo: 2010 Kov 22 15:33
Palaikoma komanda: Neptunas
Miestas: Klaipeda

Re: Deividas Česnauskis

2010 Bal 19 21:26

http://www.futbolas.lt/2010/04/19/d-ces ... nuoliktas/
D.Česnauskis šį sezoną Graikijos „Superlygoje“ sužaidė 23-is mačus, iš jų 21-ą – startinėje „Ergotelis“ ekipos sudėtyje. Saugas iš Lietuvos pelnė du įvarčius ir atliko septynis rezultatyvius perdavimus. Pagal pastarąjį rodiklį D.Česnauskis užėmė antrą vietą tarp visų lygos žaidėjų. Daugiau rezultatyvių perdavimų – vienuolika – atliko tik Atėnų „Panionios“ klubo gynėjas Giorgos Tzavelas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Deividas Česnauskis

2010 Bal 30 01:28

D.Česnauskis: „Sirgaliai čia – pakvaišę, tačiau nuo jų nukentėti dar neteko“
Įrašo autorius - Paulius Jakelis, 2010-4-29
http://www.futbolas.lt/2010/04/29/d-ces ... %E2%80%9C/

Graikijos aukščiausios lygos Herakliono „Ergotelis“ komandai atstovaujantis saugas iš Lietuvos Deividas Česnauskis šį sezoną įrodė, jog vis dar yra vienas geriausių savo amplua žaidėjų Lietuvoje. Apie tai liudija ir jo asmeninė statistika – Graikijos Superlygoje per 23 rungtynes pelnyti du įvarčiai ir atlikti net septyni rezultatyvūs perdavimai. Interviu Futbolas.lt D.Česnauskis pasakoja apie gyvenimą Graikijoje, pakvaišusius vietos sirgalius ir, žinoma, už nugaros likusį sezoną.

Kuršėnuose gimęs ir jau 15 metų Panevėžio „Ekrano“ marškinėlius apsivilkęs futbolininkas prieš kelias savaites užbaigė permainingą Graikijos Superlygos sezoną. Nors vienu metu „Ergotelis“ rimtai kovojo dėl apdovanojimų, vėliau komandos žaidimas pateko į „duobę“ ir pasibaigus sezonui teko tenkintis vieta antrajame dešimtuke – 11 pozicija.

Nepaisant to, pats lietuvis jau sezono pradžioje įgavo trenerių pasitikėjimą ir greitai prisitaikė prie graikiško futbolo. Debiutinis sezonas šioje šalyje saugui nebuvo blogas – du įvarčiai ir septyni rezultatyvūs perdavimai, kurie pagal šį statistikos rodiklį jam netgi leido užimti antrąją vietą visoje lygoje.

- Keturis sezonus praleidai Škotijoje, tačiau praėjusią vasarą persikėlei į Graikiją. Ar dabar nesigaili tokio savo sprendimo?, – Futbolas.lt pasiteiravo D.Česnauskio.
- Tikrai ne. Graikijoje jaučiuosi labai gerai. Tiek kalbant apie visus su futbolu susijusius dalykus, tiek ir apie patį gyvenimą Kretoje.

- Graikijoje žaidžiamas kiek kitoks futbolas. Kokie esminiai skirtumai?
- Čia rungtyniauja nemažai žaidėjų iš tokių futbolo šalių kaip Argentina ir Brazilija. Graikijoje futbolas labiau grįstas technika, kai tuo tarpu Škotijoje vyksta agresyvi, kieta, kontaktinė kova.

- Prisiminkime pirmąsias tavo dienas Graikijoje. Kaip priėmė komanda?
- Nuo pat pirmų dienų tiek visa klubo vadovybė, tiek ir komandos draugai sutiko labai šiltai ir draugiškai. Tai tikrai padėjo greičiau prie visko priprasti ir įsilieti į „Ergotelis“ žaidimą.

- Herakliono komandoje kartu su tavimi rungtyniauja ir „braliukas“ Maris Verpakovskis. Gal su juo bendrauji kiek artimiau nei su kitais komandos nariais?
- Turiu pripažinti, jog su Verpakovskui sutariame puikiai. Esame kambariokai, tad ir sutariame geriausiai.

- Visi esame girdėję apie Graikijos futbolo aistruolius. Ar dar neteko “paragauti” kokio žiebtuvėlio ar į aikštę skriejančio butelio? Kuo pasižymi “Ergotelis” fanai?
- Visiška tiesa – dėl futbolo sirgaliai čia tiesiog pakvaišę. Laimei, pačiam nuo jų nukentėti kol kas neteko. Kas liečia mūsų komandos aistruolius, jų skaičius nėra labai didelis. „Ergotelis“ fanai – pakankamai ramūs ir draugiški.

- Viename interviu Tavo žmona užsiminė, jog Graikijoje kaimynai – labai draugiški. Kartais prie durų netgi esate radę vyno ar vynuogių kekę. Gal patys puoselėjate panašias tradicijas? Kaip aistruoliai – mieste atskiria?
- Kas liečia kaimynus, tai jie išties pasižymi draugiškumu. Mes gyvename naujai pastatytoje gyvenvietėje. Čia yra apsistoję ir vasaroja nemažai užsieniečių. Itin gerai sutariame su viena anglų šeimyna. Sirgaliai mieste atpažįsta, palinki sėkmės ir gerų rungtynių.

- Kokia tavo nuomonė apie prabėgusį sezoną?
- Viskas prasidėjo labai neblogai. Pirmame rate demonstravome išties gerą futbolą ir užėmėme pakankamai aukštą poziciją. Deja, antrame rate žaidimas išsiderino. Dažnai keitėsi sudėtis. Vieni vis kankinosi su traumomis, kiti prisirinko kortelių ir taip pat negalėjo rungtyniauti. Manau, tai taip pat prisidėjo prie žaidimo kreivės kelionės žemyn. Mes esame maža komanda ir jei iš rikiuotės iškrenta du – trys žaidėjai, tai labai stipriai įtakoja visą mūsų žaidimą.

- Trumpai pakalbėkime apie Lietuvą. Prie nacionalinės rinktinės vairo jau stovi Raimondas Žutautas. Kokia tavo nuomonė šiuo klausimu?
- Šiuo metu yra pakankamai sudėtinga kažką pasakyti. Su juo yra tekę kartu rungtyniauti rinktinėje. Viską pasakys rezultatai. Kaip jam seksis vadovauti – pamatysime jau visai greitai. Tada ir bus galima daryti kažkokias išvadas.

- Tavo brolis Edgaras šiuo metu atstovauja Maskvos „Dinamo“ ekipai. Pats esi ten žaidęs ir, neabejoju, prisidėjai prie to, jog jis šiuo metu yra būtent ten. Ką broliui patarei?
- „Dinamo“ klubas turi labai gilias tradicijas. Kiek žinau, tai vienintelė komanda, kuri per visą savo gyvavimo istoriją nėra iškritusį į žemesnė Rusijos lygą. Kai brolis gavo pasiūlymą daviau tik vieną patarimą – pasirinkti „Dinamo“. Kontrakto sąlygos buvo labai geros, o ir klubas aukšto lygio. Tikiuosi pamatyti jį žaidžiantį UEFA Čempionų lygoje.

Paulius Jakelis, Futbolas.lt

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Deividas Česnauskis

2010 Geg 04 12:58

http://www.lrytas.lt/-12729636001271912 ... 3-aris.htm

Lietuvos futbolo rinktinės saugą D.Česnauskį vilioja Salonikų „Aris“
lrytas.lt
2010-05-04 11:46

Herakliono „Ergotelis“ saugas Deividas Česnauskis patraukė kito Graikijos futbolo klubo dėmesį. Šios šalies žiniasklaida skelbia, jog 28 metų lietuvis veda derybas Salonikų „Aris“ ekipa, kurią treniruoja buvęs Milano "Inter" ir „Valencia“ treneris Hectoras Cuperas.
D.Česnauskis įsitvirtino Graikijoje.
D.Česnauskis įsitvirtino Graikijoje. "Reuters"

Salonikų komanda šį sezoną Graikijos futbolo pirmenybėse užėmė penktąją vietą.

Nuo 2009 metų rudens „Ergotelis“ ekipai atstovaujantis D.Česnauskis per 12 šio sezono rungtynių pelnė vieną įvartį.

Per savo karjerą lietuvis yra atstovavęs Panevėžio „Ekranui“, Maskvos „Dinamo“, Maskvos „Lokomotiv“, FBK „Kaunui“ ir Edinburgo „Hearts“.

kiek zinau nera suzaides jis nei vienu rungtyniu uz fbk, o aris zinoma stipresne visomis prasmemis komanda dabar dar play off dalyvauja del aptekimo i cl...

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Deividas Česnauskis

2010 Geg 04 13:13

D.Česnauskis karjerą tęs „Aris“ klube
Įrašo autorius - Paulius Jakelis, 2010-5-04
http://www.futbolas.lt/2010/05/04/d-ces ... %9C-klube/

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės saugas Deividas Česnauskis kitą sezoną pradės viename pajėgiausių Graikijos klubų „Aris“. Techniškasis lietuvis po sėkmingo sezono Herakliono „Ergotelis“ vienuolikėje sulaukė „geltonųjų“ pasiūlymo, kuriam davė žalią signalą.

Nors po palankiai susiklosčiusio debiutinio sezono Graikijoje D.Česnauskį ir toliau savo gretose norėjo matyti „Ergotelis“ vadovai, vienas geriausių savo pozicijos žaidėjų Lietuvoje nusprendė pasirinkti „Aris“ ekipą, su kuria turės galimybę žaisti Europoje.

„Ergotelis“ savo pasirodymą Graikijos pirmenybėse užbaigė 11-oje pozicijoje, tuo tarpu „Aris“ reguliariajame sezone finišavo penktoje vietoje ir tęsia kovą dėl apdovanojimų. Kelialapį į Europą „Aris“ užtikrino patekimas į Graikijos taurės finalą, kuriame 70 000 žiūrovų akivaizdoje rezultatu 0:1 teko pripažinti Atėnų „Panathinaikos“ pranašumą.

„Aris“ – vienas populiariausių šalies klubų, pasaulio futbolo žemėlapyje atsiradęs dar 1914 m. Per paskutinius šešis metus „Aris“ net tris kartus pateko į Graikijos taurės finalą. Komandoje netrūksta legionierių. 2008-2009 m. sezone „Aris“ dalyvavo UEFA taurės turnyre.

D.Česnauskis šį sezoną „Ergotelis“ gretose pasižymėjo dviem įvarčiais ir septyniais rezultatyviais perdavimais. Pastarasis rodiklis – antras geriausias visoje lygoje.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Deividas Česnauskis

2010 Geg 04 13:14

vieni raso, kad tik vilioja kiti kad jau tes :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Deividas Česnauskis

2010 Geg 05 11:21

Deividas Česnauskis: "Graikijos spauda paskubėjo mane perkelti į "Aris"
2010 gegužės 05 d., trečiadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.243 ... -aris.html

Deividas Česnauskis: "Graikijos spauda paskubėjo mane perkelti į "Aris"
Lietuvos futbolo rinktinės saugas Deividas Česnauskis per vieną sezoną puikiai užsirekomendavo Graikijos čempionate - 28 metų lietuvis sulaukė pajėgiausių šios šalies klubų dėmesio.

Šį sezoną D.Česnauskis žaidė Kretos salos sostinėje Heraklione įsikūrusiame klube "Ergotelis". Lietuvio ekipa sėkmingai pradėjo Graikijos čempionatą ir kurį laiką kovojo dėl vietos pirmajame penkete, tačiau vėliau užgriuvusi nesėkmių serija bloškė komandą žemyn. 16 komandų turnyre "Ergotelis" sezoną baigė būdamas 11 vietoje, jis tik dviem taškais aplenkė į žemesnę lygą iškritusią "Levadiakos" komandą.

Nors komandos rezultatai ir prasti, solidus D.Česnauskio žaidimas graikams paliko gerą įspūdį. Jau dabar neabejojama, kad kitą sezoną lietuvis pradės kur kas pajėgesnėje komandoje. Juo domisi net keturi klubai, šalies čempionate užėmę 2-5 vietas: Pirėjo "Olympiakos", Salonikų PAOK, Atėnų AEK ir Salonikų "Aris". Visi šiuo metu kovoja atkrintamosiose varžybose, kurių nugalėtojui atiteks bilietas į Čempionų lygos varžybas. Likusieji trys varžysis Europos lygoje.

Graikijos spauda jau suskubo perkelti D.Česnauskį į "Aris", tačiau Lietuvos futbolininkas kol kas neigia šiuos gandus. "Mano agentas derasi su visomis 2-5 vietas užėmusiomis komandomis. Turėsiu galimybę priimti patraukliausią kvietimą", - „Lietuvos žinioms“ pasakojo D.Česnauskis.

- Kada ketinate apsispręsti dėl naujo klubo?
- Kai baigsis atkrintamosios varžybos - antroje gegužės pusėje.

- "Ergotelis" tikriausiai norėjo Jus išsaugoti savo gretose?
- Taip, dar praėjusių metų gruodį jie man siūlė trejų metų sutartį, bet nesutikau, nes nebuvo jokių garantijų, kad klubas neiškris į žemesnę lygą. Siūlė likti ir pasibaigus sezonui, tačiau noriu save išbandyti aukštesnio lygio komandoje.

- Kodėl "Ergotelis" taip nesėkmingai rungtyniavo antroje sezono dalyje?
- Mūsų klubas yra labai mažas, palyginti su grandais, todėl dažnai pritrūkdavome teisėjų palankumo. Buvo tokių rungtynių, kur arbitrų sprendimai kėlė daug diskusijų. Bet neneigsiu - ir patys žaidėme silpnokai.

- Kokius prisiminimus paliko pirmieji Kretoje praleisti metai?
- Graikijos čempionate žaidžiamas techniškas futbolas, kuris man yra priimtinas. Klimatas čia taip pat puikus. Kartais būna karšta, tačiau dažniausiai rungtynes žaidžiame vakarais, kai oras atvėsta. Tik vasarą, prasidėjus sezonui, tenka rungtyniauti ir esant 30 laipsnių karščio.

- Visi žinome, kad Graikijoje per rungtynes būna karšta ne tik aikštėje, bet ir tribūnose...
- Kai kurie klubai turi itin agresyvias futbolo sirgalių grupuotes, todėl muštynės ir riaušės stadionuose čia nėra retenybė. Laimei, futbolininkai kol kas nenukenčia. Klubo "Ergotelis" aistruoliai ne tokie aršūs. Apskritai Heraklione mane dažnai pažindavo gatvėje, bet gerbėjų dėmesys nebuvo įkyrus - pasisveikindavo, nusišypsodavo, palinkėdavo sėkmės.

- Sezonas Jums jau baigtas, tačiau gegužės 25 dieną Lietuvos rinktinės laukia draugiškos rungtynės su Ukraina. Rengiatės joms?
- Vis dar esu klubo "Ergotelis" narys, su šia komanda treniruosiuosi iki gegužės 20 dienos. Sunku pasakyti, ar padėsiu rinktinei gegužės 25-ąją. Po ilgo sezono norisi pailsėti ir atgauti jėgas, kad tinkamai pasirengčiau kitam sezonui. Gegužės pabaiga - ne pats tinkamiausias metas rinktinės draugiškoms rungtynėms. Manau, poilsio gali norėti ir daugiau rinktinės narių. Tačiau ateityje tikrai neatsisakysiu padėti savo šalies rinktinei.

Šaltinis: Vilmantas Remeika, "Lietuvos žinios"

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Deividas Česnauskis

2010 Bir 16 14:15

http://www.football-news.lt/news.php?readmore=7457

D. Česnauskis pasirašė sutartį su „Aris“ klubu

Oficialus „Aris“ puslapis prieš keletą savaičių pranešė, kad penktąją vietą Graikijos pirmenybėse užėmusi komanda pasirašė trijų metų sutartį su lietuviu Deividu Česnauskiu.

Atakuojantis saugas iš Lietuvos yra gimęs 1981 metais, birželio 30-ąją dieną Kuršėnuose. Kaip profesionalaus futbolininko karjerą D. Česnauskis pradėjo Panevėžio „Ekrano“ klube 1997 metais. 2000-iais metais per 54 rungtynes pelnyti 6 įvarčiai.

Būtent po šio sėkmingo sezono Deividas pradėjo legionieriaus karjerą. 2000-03 metais kuršėnietis atstovavo Maskvos „Dinamo“ ekipos garbę. Tuomet per sužaistas 69 rungtynes buvo pelnyti 5 įvarčiai. 2003-04 metų sezone D. Česnauskis nusprendė atstovauti kito Rusijos klubo garbę, kuris buvo „Lokomotiv“. Šis sezonas saugui nebuvo itin sėkmingas. Sužaista vos 10 rungtynių bei įvarčių nebuvo pelnyta.

Dar po metų D. Česnauskis grįžo rungtyniauti į gimtinę, tačiau FBK „Kaunas“ išnuomojo žaidėją Škotijos klubui Edinburgo „Hearts“. Per keturis sezonus Deividas šiame klube sužaidė 68 rungtynes, bet pelnė vos vieną įvartį.

Vėliau futbolininkas nusprendė rungtyniauti Graikijos aukščiausioje lygoje, kuomet atstovavo „Ergotelis“, tačiau dabar D. Česnauskis pasirašė trijų metų sutartį su „Aris“.

„Džiaugiuosi, kad atstovausiu be galo stipraus klubo gretas.“, - sakė D. Česnauskis.

„Esu patenkintas, kad sutartį pavyko pasirašyti jau dabar. Žinau, kad Aris yra vienas didžiausių klubų Graikijoje, todėl šiame klube stengsiuosi įgauti tokią formą, kuri džiugintu ir mane, ir klubą. Manau, kad su Aris kitame sezone puikiai pasirodysime tiek Graikijos, tiek Europos turnyruose.“

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Deividas Česnauskis

2010 Lie 18 10:50

interviu su Česnauskiu, Aris ultrų puslapyje. Tik viskas graikiškai :)
http://www.super3.gr/main.asp

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Deividas Česnauskis

2010 Rgp 06 11:15

D.Česnauskio klubas pateko į UEFA Europos lygos futbolo turnyro atkrintamąsias varžybas
„Reuters“-BNS ir http://www.lrytas.lt/-12810496771279067 ... mpaign=rss
2010-08-06 02:05

Ketvirtadienį atsakomąsias 2010-2011 metų sezono Europos lygos futbolo turnyro trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynes Deivido Česnauskio Salonikų „Aris“ (Graikija) klubas namuose lygiosiomis 2:2 (1:1) su Lenkijos taurės laimėtoja Balstogės „Jagiellonia“ komanda, kurioje žaidė du lietuviai, ir tęsia kovą dėl vietos pagrindiniame turnyre.

Bendrą pergalę „Aris“ futbolininkams garantavo prieš savaitę svečiuose rezultatu 2:1 (2:1) laimėtas susitikimas.

D.Česnauskis šeimininkų gretose rungtyniavo nuo 69 minutės, o svečių ekipos kapitonas Aandrius Skerla ir Tadas Kijanskas žaidė visą mačą.

Svečiai dusyk pirmavo po to, kai Ronaldo Guiaro (26 min.) pasiuntė kamuolį į savo vartus ir po Marcino Burkhardto (66 min.) tikslaus smūgio, o abu įvarčius nugalėtojams pelnė Danijelis Cesarecas (19 min. ir 75 min. iš 11 m baudinio).

Salonikų klubo varžovas dėl kelialapio į pagrindinį turnyrą paaiškės penktadienį po burtų traukimo.

Europos futbolo taurių turnyrų debiutantas dviejų lietuvių Novosibirsko „Sibir“ klubas tęsia kovą dėl vietos pagrindiniame 2010-2011 metų sezono UEFA Europos lygos futbolo turnyre.

Ketvirtadienį atsakomosiose trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynėse „Sibir“ futbolininkai svečiuose 1:2 (0:1) nusileido Limasolio „Apollon“ (Kipras) vienuolikei, tačiau pateko į antkrintamąsias varžybas. Pirmąsias rungtynes namuose Novosibirsko komanda laimėjo 1:0 ir į kitą varžybų etapą pateko dėl svečiuose įmušto įvarčio.

Visą susitikimą žaidęs Arūnas Klimavičius 38-ąją minutę buvo įspėtas, o Mantas Savėnas mačui nebuvo registruotas.

Įvartį, garantavusį teisę likti turnyre, į aikštės šeimininkų vartus įmušė Igoris Ševčenka (63 min.), o „Apollon“ ekipoje, kuri rungtynes baigė be pašalinto iš aikštės Kamilo Kosowskio (15 min.), pasižymėjo Jose Semedo (12 min.) ir Antonio Nunez (71 min.).

„Sibir“ klubo varžovas atkrintamosiose varžybose paaiškės penktadienį po burtų traukimo.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Deividas Česnauskis

2010 Rgp 30 14:18

Graikijos futbolo čempionate pergalingai startavo abi „lietuviškos“ komandos
2010 rugpjūčios 30 d., pirmadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.252 ... andos.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Savaitgalį startavusiame Graikijos futbolo čempionate, pergalę išvykoje iškovojo lietuvio Artūro Rimkevičiaus atstovaujamas Tripolio „Asteras Tripolis“ klubas 1:0 (1:0) įveikęs „Ergotelis“ ekipą.
Vienintelis mačo įvartis buvo pelnytas ketvirtą minutę, kuomet pasižymėjo Antonis Ladakis. A.Rimkevičius šiam mačui registruotas nebuvo, kadangi vis dar sveiksta po patirtos kelio traumos.

Pergale čempionatą pradėjo ir Salonikų „Aris“ komanda su Deividu Česnauskio, taip pat išvykoje 1:0 (1:0) įveikdama „Kavala“ klubą. 28 rungtynių minutę pergalingas buvo ispano Oriol įvartis. D.Česnauskis rungtynes pradėjo startinėje „Aris“ ekipos sudėtyje ir žaidė iki 87 minutės, kuomet buvo pakeistas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Deividas Česnauskis

2010 Spa 25 18:54

„Aris“ klubas su D.Česnauskiu nusileido Graikijos lygos lyderiui
BNS ir http://sportas.delfi.lt/abroad/aris-klu ... d=37876717" onclick="window.open(this.href);return false;
2010 spalio mėn. 25 d. 18:10

Ketvirtą pralaimėjimą Graikijos futbolo pirmenybių septintame ture patyrė ir į aštuntą vietą smuktelėjo Deivido Česnauskio atstovaujamas Salonikų "Aris" (9 tšk.) klubas, sekmadienį svečiuose rezultatu 0:1 (0:1) nusileidęs šešiolikos ekipų turnyro lyderei Pirėjo "Olympiakos" (18 tšk.) komandai. Lietuvis žaidė visą mačą, o pergalingo įvarčio autoriumi tapo Albertas Riera (2 min.). Antroje vietoje su 14 taškų lieka čempionų titulus ginantys Atėnų "Panathinaikos" futbolininkai, o į trečią poziciją su 13 taškų pakilo Atėnų AEK klubas. Tripolio "Asteras" (Artūras Rimkevičius, 10 taškų) ekipa - šešta.

Grįžti į