zaruliom

Re: Deividas Matulevičius

2013 Rgp 27 08:53

D.Matulevičius įmušė Rumunijoje

6 rungtynės – 4 įvarčiai. Tokiu ritmu naująjį sezoną pradėjo Rumunijos klubo Tirgu Žiu “Pandurii” puolėjas Deivydas Matulevičius. Jis yra rezultatyviausias savo komandoje.

Rumunijos pirmenybių 5 turo rungtynėse “Pandurii” išvykoje 5:1 sutriuškino Kiažnos “Concordia” komandą. D.Matulevičius pasižymėjo 80 minutę, po komandos draugo perdavimo išbėgęs vienas prieš vartininką ir jį nuginklavęs. Po lietuvio smūgio rezultatas tapo 4:1.

Per 6 turus 10 taškų surinkęs “Pandurii” klubas su Timišoaros “Poli” ir Bukarešto “Steaua” dalinasi 5-7 vietomis. Turnyre netikėtai pirmauja “Botošani” (14 tšk.).

http://penalty.lt/d-matulevicius-imuse-rumunijoje/" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Deividas Matulevičius

2013 Rgp 30 11:30

Istorinė diena D.Matulevičiui – „Pandurii“ iš UEFA Europos lygos eliminavo galingąją „Braga“
2013-08-30 http://futbolo.tv/straipsniai/2013-meta ... gaja-braga" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės puolėjas Deivydas Matulevičius praėjusį vakarą prisimins dar ilgai. Jo atstovaujamas „Pandurii“ klubas ketvirtadienį Bragos „Estadio AXA“ iš UEFA Europos lygos sensacingai eliminavo dar prieš porą metų UEFA Europos lygos finale žaidusią ir praėjusiame sezone Čempionų lygos grupių turnyre besivaržiusią „Braga“ (2:1 serijoje).

Kadangi pirmoji komandų akistata Rumunijoje pasibaigė poros favoritų pergale 1:0, nedaug kas tikėjo, jog „Pandurii“ išvykoje galėtų atsirevanšuoti. Portugalijos spauda dar dvikovos išvakarėse drąsiai trimitavo apie patekimą į kitą etapą, o sirgaliai interneto forumuose planavo, kokiu rezultatu rumunus įveiks.

Tačiau „Pandurii“ futbolininkai vos žengę į aikštę pademonstravo, jog atvyko kautis dėl pergalės ir nors iniciatyva priklausė šeimininkams, 15-ąją minutę kamuolį netikėtai į vartų tinklą pasiuntė svečių žaidėjas Florianas Buleica (1:0).

Po tokio įvykių posūkio „Braga“ visiškai perėmė iniciatyvą ir kontroliavo žaidimą, sukurdama ne vieną pavojingą progą. Nepaisant to, „Pandurii“ noras ir atsidavimas bei sėkmingi vartininko veiksmai leido į pertrauką eiti švieslentėje degant teigiamam rezultatui 1:0.

Antroje rungtynių pusėje niekas nesikeitė – „Braga“ aštriai atakavo, o „Pandurii“ stengėsi išnaudoti kiekvieną galimybę kontratakuoti. Nors „Bragos“ pranašumas abejonių nekėlė, „Pandurii“ atakos buvo apgalvotos ir pavojingos, aktyviai žaidė tiek krašto saugai, tiek puolėjas Deivydas Matulevičius.

Kuo labiau artėjo pagrindinio laiko pabaiga, tuo labiau „Braga“ atakavo. Keletą kartų „Pandurii“ nusišypsojo sėkmė, tačiau sakoma, jog sekasi tiems, kurie to nusipelnė.

Du pratęsimo kėliniai buvo įdomūs ir nenuspėjami. „Braga“ ir toliau laikė žaidimo gijas savo rankosė, bet tuo pat metu ir ne kartą privalėjo paplušėti gynyboje. Būtent šeimininkai pirmieji sudrebino vartų konstrukciją, tačiau jau po kelių minučių tuo pačiu netikėtai atsakė ir „Pandurii“.

Kai jau atrodė, jog rungtynės be baudinių serijos neišsivers, 117-ąją minutę išaušo Alexandru Ciucuro žvaigždžių valanda – saugas sėkmingai prasiveržė kairuoju kraštu ir iš aštraus kampo fantastiškai pasiuntė kamuolį į vartus (2:0!).

Kad ir kaip stengėsi „Braga“, laiko atsigriebti tiesiog nebuvo ir teisėjo finalinis švilpukas užfiksavo UEFA Europos lygos debiutantų triumfą – prestižiniame turnyre pirmą kartą žaidę rumunai iš karto užsitikrino vietą grupių turnyre, eliminuodami vieną lygos favoritų!

Lietuvos rinktinės puolėjas D.Matulevičius ženkliai prisidėjo prie didžiausio pasiekimo per visą „Pandurii“ istoriją. Snaiperis visas 120 minučių žaidė be keitimų ir buvo išties aktyvus, taip pat keletą kartų grąsino varžovų vartams, drąsiai žaidė su kamuoliu.

„Pandurii“ varžovai grupių turnyre paaiškės jau ryt. „Play-off“ etapą pavyko įveikti ir Giedriaus Arlauskio Kazanės „Rubin“, kuris serijoje net 5:0 sutriuškino „Molde“. Tiesa, lietuvis nerungtyniavo. Grupių turnyre rungtyniaus ir dar vienas lietuvis – Karagandos „Šahtior“ saugas Gediminas Vičius.

Paulius Jakelis, Futbolo.TV

...

Re: Deividas Matulevičius

2013 Rgp 30 16:34

“Steaua” nori įsigyti D.Matulevičių
http://penalty.lt/steaua-nori-isigyti-d-matuleviciu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rumunijos spaudos teigimu, šios šalies čempionai Bukarešto “Steaua” norėtų įsigyti Tirgu Žiu “Pandurii” puolėją Deivydą Matulevičių.

Anot žiniasklaidos, “Steaua” už 24 metų lietuvį ketina sumokėti 1 mln. eurų išpirką. Abu klubai dar turi kelias dienas susitarimui pasiekti. Šias Rumunijos pirmenybes D.Matulevičius pradėjo sėkmingai. “Pandurii” puolėjas per 6 turus pelnė 4 įvarčius. Praėjusį sezoną D.Matulevičius per 31 susitikimą pasižymėjo 10 kartų.

...

Re: Deividas Matulevičius

2013 Spa 07 15:25

D.Matulevičius įmušė "dublį" Rumunijos čempionate (video nuo 00:36 ir 04:55).

Sageata Navodari - Pandurii Targu Jiu 0-4 ~ 6 Octombrie 2013


...

Re: Deividas Matulevičius

2013 Spa 21 11:03

D. Matulevičius toliau muša įvarčius Rumunijoje

Šeštą įvartį Rumunijos futbolo čempionato rungtynėse pelnė puolėjas Deividas Matulevičius, o lietuvio atstovaujama vicečempionė Tirgu Žiu „Pandurii“ (20 tšk.) ekipa iškovojo šeštą pergalę XI-tojo turo rungtynėse bei aštuoniolikos komandų turnyre pakilo į ketvirtą vietą.

Sekmadienį „Pandurii“ namuose 6:1 (3:0) sutriuškino į penktą poziciją nukritusius „Botošani“ (19 tšk.) futbolininkus.

Visą mačą žaidęs lietuvis tapo pirmojo rungtynių įvarčio (16 min.) autoriumi.

Dviem įvarčiais nugalėtojų gretose pasižymėjo brazilas Ericas de Oliveira (45 min. iš 11 m baudinio ir 49 min.) bei pastarojo tautietis Alexas (73 ir 89 min.), vienu - olandas Nicandro Breeveldas (43 min.).

Vienintelio įvarčio autoriumi svečių gretose tapo Gabrielis Vašvaris (70 min.).



http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/d- ... z2iLEvteGc" onclick="window.open(this.href);return false;

mafia7
Pranešimai: 7308
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Deividas Matulevičius

2013 Spa 21 23:54

Bet nacionaliniu lygmeniu jis labai nekoks atrodo.Net sunku suprasti, kad jis kažkur įmuša.
Kas pritariate, jaučiu, kad šneku tiesą.

...

Re: Deividas Matulevičius

2014 Vas 27 14:36

Susisiekėme su Deivydu Matulevičiumi, kuris deda daug pastangų, kad galbūt jau balandį grįžtų į aikštę.

Apie operaciją, reabilitacijos procesą, EČ burtus ir Karpatų kalnus žaidėjas papasakojo Futbolo.TV!


Sparčiai sveikstantis D.Matulevičius: „Į aikštę grįžti tikiuosi balandžio mėnesį“
2014-02-27 http://www.futbolo.tv/straipsniai/2014- ... dzio-m-nes" onclick="window.open(this.href);return false;

Rumunijos „Pandurii“ klubui pastarieji keli sezonai buvo neįtikėtinai sėkmingi. Nuo to laiko, kai 2012 m. lietuvis Deivydas Matulevičius papildė šios ekipos gretas, „Pandurii“ ne tik užėmė antrąją vietą šalies čempionate, bet ir pirmą kartą istorijoje prasibrovė į UEFA Europos lygos grupių etapą.

Prie tokios sėkmės ženkliai prisidėjo ir mūsų Deivydas. Snaiperis, vilkėdamas „Pandurii“ marškinėlius, per 41 rungtynes pelnė net 16 įvarčių ir spėjo užsitarnauti ne tik komandos draugų, bet ir žiniasklaidos bei fanų pagarbą. Dar praėjusių metų pabaigoje Lietuvos rinktinės puolėjas buvo siejamas su persikėlimu į kelis kitų šalių klubus, deja, visus planus sujaukė patirta rimta trauma.

Šiuo metu vienas geriausių šalies puolėjų pluša pagal specialią programą ir su dideliu nekantrumu laukia akimirkos, kai galės vėl žengti į aikštę oficialiose rungtynėse. Apie traumą, reabilitacijos procesą, nenumaldomą troškimą vėl žaisti ir dar neaplankytą Drakulos pilį futbolininkas papasakojo interviu Futbolo.TV.

- Deivydai, Lietuvos futbolo gerbėjai apie tave jau kuris laikas nieko negirdėjo. Papasakok, kaip sekasi gydytis traumą? Kiek žinom, lapkričio pradžioje tau buvo atlikta kelio operacija, - Futbolo.TV žurnalistas Paulius Jakelis pasiteiravo puolėjo.

- Taip, lapkričio pirmą dieną man buvo sėkmingai atlikta kelio operacija. Ji truko dvi su puse valandos ir nebuvo labai sudėtinga, kadangi jau kitą dieną buvau išrašytas iš ligoninės. Šioje situacijoje daug svarbesnis ir sunkesnis už operaciją yra pats reabilitacijos periodas.

- Teko skaityti, jog tai buvo įsisenėjusi problema. Tai – tiesa?

- Iš pradžių manėme, kad man plyšo meniskas ir visi galvojome, jog po mėnesio laiko jau galėsiu žaisti futbolą, tačiau paskui paaiškėjo tikroji priežastis – buvo pažeista ir kremzlė, ją reikėjo operuoti. Viskas išėjo taip, kad reabilitacija prasitęsė nuo keturių iki šešių mėnesių.

- Kiek laiko teko apskritai nesportuoti? Dabar darbuojiesi pagal individualią programą, papasakok apie ją.

- Be futbolo šiuo metu esu jau ketvirtą mėnesį, bet visą tą laiką atlikinėjau reabilitaciją. Buvau išsiųstas pusantro mėnesio gydytis į Vokietiją. Šioje šalyje sąlygos ir specialistai yra labai geri. Dabar dirbu su vienu geriausių Rumunijos trenerių. Kiekvieną dieną treniruotės trunka apie keturias valandas. Viskas prasideda sporto salėje, o paskui persikelia ir šiek tiek į lauką, kur jau po truputį bėgioju.

- Kada tikiesi sugrįžti į aikštę? Tikriausiai net nereikia klausti, ar pasiilgai futbolo...

- Savaime suprantama, kad esu išsiilgęs futbolo ir degu noru kuo greičiau grįžti į aikštę! Na, jei viskas klostysis sėkmingai ir nebus jokių komplikacijų, tikimės galbūt balandžio pradžioje ar viduryje sugrįžti į futbolą.

- Dar prieš patiriant traumą spaudoje buvai siejamas su persikėlimu į kelias kitas komandas. Vienu iš realiausių variantų buvo įvardijamas vokiečių „Duisburg“. Kiek tose kalbose buvo tiesos ir ar labai pergyvenai, jog persikėlimus kitur teko bent jau kuriam laikui atidėti?

- Su „Duisburg“ buvau siejamas jau praeitą žiemą, bet klubas susidūrė su finansinėmis problemomis ir sandėris neįvyko. Šį sezoną taip pat pradėjau neblogai, todėl buvo atsiradę realių variantų pakeisti klubą ir išbandyti jėgas aukštesniame lygyje.

Apmaudu, tačiau viską sujaukė trauma. Aišku, šiek tiek skaudu, kad taip atsitiko, bet juk negali sėdėti ir graužti savęs, traumos yra neatsiejama karjeros dalis. Nuo jų mes nesame apsaugoti, todėl reikia stengtis kuo greičiau grįžti į aikštę ir atgauti gerą sportinę formą.

- Galbūt patyrus traumą atsirado daugiau laisvo laiko?

- Daug laisvalaikio tikrai neturiu. Stengiuosi maksimaliai išnaudoti kiekvieną treniruotę, o laisvas minutes pagrinde skiriu poilsiui.

- Rumunija garsėja viena ypatinga vieta – Grafo Drakulos arba Brano pilimi. Gal teko kažkada apsilankyti šioje garsioje vietoje?

- Tikrai žinau, kad tokios vietos Rumunijoje yra, deja, dar neteko pačiam apsilankyti. Nepaisant to, yra tekę pabūvoti Karpatų kalnuose. Turiu pripažinti, vaizdas ten išties kvapą gniaužiantis!

- Prie lietuvių rungtyniaujančių Rumunijoje tik ką prisidėjo ir Vaidas Slavickas bei Aurimas Vertelis. Ar nesijauti, jog savo sėkmingu žaidimu prisidėjai prie to, jog rumunai į lietuvių futbolininkus žiūri palankiau?

- Manau, pamatus padėjo pirmieji Lietuvos futbolininkai, kuria čia atvyko. Jie tikrai gerai užsirekomendavo. Žvelgiant iš kitos pusės, klubai juk šiaip žaidėjų nesikviestų, reiškia jie ir patys turėjo save parodyti iš geriausios pusės.

- Ar tenka pabendrauti su kitais lietuviais žaidžiančiais Rumunijoje?

- Dažnai susiskambiname su vartininku Tadu Simaičiu, tačiau atstumas nemažas, tad sudėtinga susitikti. Štai, dabar Nerijus Valskis pasirašė sutartį, mus skiria tik 120 kilometrų. Kai grįšiu į savo miestą, manau, tikrai susibėgsime.

- Ir pabaigai tiesiog negaliu nepaklausti apie Europos čempionato burtus. Kaip pats juos vertini ir ar tiki, jog palankiai susiklosčius aplinkybėms mes galime atimti taškus iš anglų ir šveicarų?

- Mano akimis burtai yra labai įdomūs ir mes galime kovoti su visais ir iš visų atimti taškus. Tiesiog reikia tikėti, jog esame pajėgūs tai padaryti. Mano nuomonė tokia, kad tikrai turime geras galimybes pakovoti grupėje bent dėl trečios vietos.

Kalbėjosi Paulius Jakelis, Futbolo.TV

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Deividas Matulevičius

2014 Geg 13 14:20

http://www.ivartis.net/kitos-salys/po-i ... koni/28363" onclick="window.open(this.href);return false;

Po ilgos pertraukos D.Matulevičius vėl prisiminė įvarčių skonį (VIDEO)

Šiame sezone dėl traumos ilgą laiką rungtyniauti negalėjęs puolėjas Deivydas Matulevičius vėl prisiminė įvarčių skonį. Tirgu Žiu „Pandurii“ ekipos puolėjas pasižymėjo šio vakaro mače ir padėjo savo klubui lygiosiomis 2-2 sužaisti su Rumunijos čempionų titulą jau anksčiau užsitikrinusiu Bukarešto „Steaua“ klubu.

„Steaua“ puikiai pradėjo rungtynes ir jau 8 minutę paskirtą vienuolikos metrų baudinį realizavo Claudiu Keseru. Po dar aštuonių minučių šeimininkų persvarą padvigubino Gabrielis Iancu.

Visgi kėlinio pabaigoje raudoną kortelę gavo „Steaua“ narys Federico Piovaccari, todėl „Pandurii“ įgavo kiekybinę persvarą.

Ja svečiai pasinaudojo iškart po pertraukos, kadangi 46 minutę rezultatą sušvelnino lietuvis D.Matulevičius. Svečiams tašką išplėšė Danas Nistoras, kuris įvartį pelnė 72 minutę. Verta paminėti, kad D.Matulevičius žaidė visas 90 minučių. Po šių lygiųjų Tirgu Žiu miesto klubas su 44 taškais liko 7 vietoje.

D.Matulevičius paskutinį kartą įvartį pelnęs buvo spalio mėnesio 20 dieną, kuomet „Pandurii“ net 6-1 įveikė „Botosani“ ekipą. Tačiau to mėnesio pabaigoje lietuvis patyrė rimtą traumą ir į aikštę jis grįžo tik kovo 7 dieną.

Nuo to laiko D.Matulevičius žaidė jau šešiuose Rumunijos aukščiausios lygos mačuose, tačiau pasižymėti jam pavyko tik šiandien – septintose rungtynėse. Verta paminėti, kad tai buvo ir septintasis D.Matulevičiaus įvartis šiame sezone.

Rezultatas:

„Steaua“ 2 – 2 „Pandurii“
8‘ [1 – 0] Claudiu Keseru (11 m)
16‘ [2 – 0] Gabriel Iancu
39‘ Federico Piovaccari („Steaua“) – raudona kortelė
46‘ [2 – 1] Deivydas Matulevičius
72‘ [2 – 2] Dan Nistor

Matas
Pranešimai: 2787
Užsiregistravo: 2012 Bal 04 15:28

Re: Deividas Matulevičius

2014 Geg 15 23:15

Matulevičius Rumunijoj dar du įdūrė ;)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11744
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Deividas Matulevičius

2014 Rgp 30 21:58

16 minučių aikštėje praleidęs D. Matulevičius pasižymėjo įvarčiu (komanda iškovojo pirmą pergalę)
BNS ir http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/16 ... d=65701720" onclick="window.open(this.href);return false;
2014 m. rugpjūčio 30 d. 09:24



Trečią pergalę Rumunijos futbolo pirmenybių šešto turo rungtynėse iškovojo ir į penktą vietą aštuoniolikos komandų turnyre pakilo Piatros Niamco „Ceahlaul“ (10 tšk.) ekipa su saugu Vaidu Slavicku, penktadienį namuose 2:0 (0:0) nugalėjusi keturioliktoje pozicijoje esančią Kiažnos „Concordia“ (4 tšk.) komandą. Lietuvis žaidė visą susitikimą, o abu įvarčius į svečių vartus įmušė Vladas Achimas (71 min. ir 76 min. iš 11 m baudinio). Pirmą pergalę čempionate iškovojo ir į dešimtą vietą pakilo puolėjo Deivydo Matulevičiaus Tirgu Žiu „Pandurii“ (6 tšk.) klubas, svečiuose 2:0 (1:0) nugalėjęs į aštuntą poziciją smuktelėjusius Mediašo „Gaz Metan“ (8 tšk.) futbolininkus. Pirmą įvartį nugalėtojams pelnė Alinas Buleica (35 min.), o svečių pergalę įtvirtino nuo 74 minutės žaidęs ir 11 metrų baudinį realizavęs D. Matulevičius (88 min.). Pirmenybių lyderiu išlieka Ploješčio „Petrolul“ (13 tšk.) komanda, lenkianti čempiono titulą ginantį Bukarešto „Steaua“ klubą su vartininku Giedriumi Arlauskiu bei Džurdžu „Astra“ (po 12 tšk.) ekipą. Saugo Nerijaus Valskio Krajovos „Universitatea“ (2 taškai) klubas – septynioliktas.

...

Re: Deividas Matulevičius

2014 Rgs 05 11:32

Rinktinei sugrįžus į Vokietiją pokalbiui pakvietėme į JAE vartus vienintelį lietuvių įvartį įmušusį puolėją Deivydą Matulevičių. Futbolininkas atvirai papasakojo apie praėjusias rungtynes, atsigavimą po traumos, Rumuniją, artėjantį atrankos ciklą ir sugrįžtantį pasitikėjimą savimi.



karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Deividas Matulevičius

2014 Rgs 29 20:35

jei livescore nemeluoja (nes soccerway kitus autorius rodo) tai matulia 2 bankes į otelul vartus lygoje įsūdė, kaip ir džiugu būtų prieš rinktinės varžybas...

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11744
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Deividas Matulevičius

2014 Rgs 30 13:04

Rumunijoje – puolėjo D. Matulevičiaus dublis per pusvalandį
BNS ir http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/ru ... d=65983176" onclick="window.open(this.href);return false;
2014 m. rugsėjo 29 d. 21:40

Du įvarčius Rumunijos futbolo pirmenybių IX turo rungtynėse įmušė Deividas Matulevičius, o jo atstovaujamas Tirgu Žiu „Pandurii“ klubas namuose 4:0 (0:0) sutriuškino septynioliktoje pozicijoje likusią Galačio „Otelul“ (5 tšk.) ekipą ir, iškovojęs antrąją pergalę, su 10 taškų pakilo į vienuoliktą vietą. Nuo 55 minutės žaidęs lietuvis pasižymėjo 59 ir 82 minutę. Dar du įvarčius į svečių, kurie susitikimą baigė be pašalinto iš aikštės Razvano Gradinaru (84 min.), vartus įmušė Mihai Romanas (58 ir 61 min.).





Aštuoniolikos ekipų turnyre pirmauja čempiono titulą ginantis Bukarešto „Steaua“ (22 tšk.) klubas su vartininku Giedriumi Arlauskiu, lenkiantis Klužo CFR (19 tšk.) klubą ir Džurdžu „Astra“ (19 tšk.) futbolininkus. Devintą vietą čempionate užima Piatros Niamco „Ceahlaul“ (12 tšk.) komanda su saugu Vaidu Slavicku, o saugo Nerijaus atstovaujama Valskio Krajovos „Universitatea“ (11 taškų) – dešimta.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Deividas Matulevičius

2014 Lap 29 10:09

Pandurii pralošė 0-3, o Matulevičius įsimušė pirmą įvartį į savo vartos. Gal tikrai namo nori.

...

Re: Deividas Matulevičius

2014 Lap 29 10:24

Pandurii pralošė 0-3, o Matulevičius įsimušė pirmą įvartį į savo vartos. Gal tikrai namo nori.
dar keli įvarčiai ė savo vartus ir romaly išpirdonins jį namo..

jeigu dar tie Panduriai moka ne kažką, tai ŽALGIRIS gali atrodyti visai neblogas variantas..

Grįžti į