sakai kaupiasi šiandien?Atakuos rytoj cezis savo postais
Nenoriu aš su nepažįstamais nikais varžytis toto. Jokio azarto.Iš esmės dėl to ir sukurtas 90min.lt feisbuko profilis - paskleisti šią žinią, stengiantis pritraukti dalyvių skaičių totalizatoriuje (o gal ir į forumą).
Tai, kaip suprantu, jau pernai tą dareiNenoriu aš su nepažįstamais nikais varžytis toto. Jokio azarto.Iš esmės dėl to ir sukurtas 90min.lt feisbuko profilis - paskleisti šią žinią, stengiantis pritraukti dalyvių skaičių totalizatoriuje (o gal ir į forumą).
rulis senai matitas sugadinai losimusneleidzia speti kazkoki bjauru uzrasa meta va tokiWarning: fopen(/hfs/virtual/h476gedi/90min.lt/data/toto/addon/tipp/tipps/9M16LA_Rulis.tip) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /hfs/virtual/h476gedi/90min.lt/data/toto/addon/tipp/lmo-tippopenfile.php on line 31
ka tai galietu reiksti
gal bronius labiau paaiškins, bet jokio ten laiško nebūna aktyvuoji lygą, o po to pasirenki tą lygą, su tuo pačiu accountų kaip ir forume (jei neklystu)Gal kas galite paaiškinti, kaip reikia aktyvuoti tolalizatoriaus registraciją, nes jau kelias savaites išmetinėja, kad acc nėra aktyvuotas, o niekur jokio laiško aktyvacijai taip ir nesulaukiau...
o tai neveikia tas pats loginas kaip šiaip forume? ne aš šimtą metų kaip užsiregistravęs tame totalizatoriuje, tai atvirai sakant neprisimenu, parašyk broniui...Tai kaip man aktyvuoti tą lygą, jeigu aš prisijungti negaliu?