bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Draugiškas turnyras LFF Kalėdinei taurei laimėti

2010 Gru 04 22:14

Įvyko pirmasis draugiškas turnyras LFF Kalėdinei taurei laimėti
2010-12-04 17:35
http://www.lff.lt/lt/article/ivyko_pirm ... ei_laimeti" onclick="window.open(this.href);return false;

Paveikslėlis

Gruodžio 4 dieną Kaune, Nacionalinėje futbolo akademijoje, futbolas suvienijo įvairių profesijų atstovus. Dėl pirmą kartą įsteigtos Lietuvos futbolo federacijos Kalėdinės taurės varžėsi Lietuvos Respublikos Seimo nariai, Kauno savivaldybės, medicinos, žurnalistikos, prokuratūros ir LFF darbuotojai.

Turnyro finale susirungė LFF ir Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubo „Press'as" komanda. Po atkaklios ir inirtingos kovos rezultatu 5:2 pergalę šventė LFF komanda, kurios garbę gynė ir prezidentas Liutauras Varanavičius, generalinis direktorius Julius Kvedaras, nacionalinės rinktinės treneris Raimondas Žutautas.

Dėl mažosios taurės kovojo LR Seimo ir medikų rinktinės. Šioje dvikovoje pajėgesni rezultatu 7:2 buvo Seimo nariai, kuriuos į pergalę vedė Aleksandras Sacharukas, Artūras Paulauskas ir Mindaugas Bastys.

Penktoji vieta turnyre atiteko prokurorų komandai „Justicija", kuri net 12:0 sutriuškino Kauno miesto savivaldybės atstovus. Šešis įvarčius pelnęs Prokuratūros darbuotojas Remigijus Dabužinskas tapo turnyro rezultatyviausiu žaidėju.

Turnyro apdovanojimus dalyviams įteikė varžybų idėjos autorius ir organizatorius, LFF Vykdomojo komiteto narys Romualdas Lavrinavičius ir LFF varžybų ir renginių skyriaus vadybininkas Romas Pikčilingis.

Geriausiu turnyro žaidėju pripažintas LFF komandai atstovavęs J.Kvedaras. Žurnalistų komandos geriausiu žaidėju išrinktas Tautvydas Vencevičius, o Seimo narių ekipoje - A.Sacharukas.

Tokios sezono uždarymo varžybos rengiamos pirmą kartą.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Draugiškas turnyras LFF Kalėdinei taurei laimėti

2011 Gru 11 22:19

Kalėdinis futbolo turnyras antrus metus iš eilės Kaune sukvietė įvairių profesijų atstovus
2011-12-11 13:50
http://www.lff.lt/lt/article/kaledinis_ ... u_atstovus" onclick="window.open(this.href);return false;

Antrus metus iš eilės Kaune dėl Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Kalėdinės taurės varžėsi įvairių profesijų specialistai. Nacionalinės futbolo akademijos dengtame manieže tarpusavio jėgas mini futbolo turnyre išbandė Lietuvos Respublikos Seimo nariai, policininkai, medikai, žurnalistai, Kauno miesto savivaldybės atstovai bei Lietuvos futbolo federacijos ekipa. Komandos rungėsi suskirstytos į dvi grupes po tris. Geriausiai sekėsi praeitų metų finalininkams - Lietuvos žurnalistų sąjungos „Press'as" atstovams bei LFF rinktinei. Šios ekipos įveikusios savo varžovus pateko į varžybų finalą. Turnyrą stebėję žiūrovai finale išvydo atkaklią ir nuožmią kovą, kuri baigėsi be įvarčių. Baudinių serijoje sėkmė lydėjo futbolo atstovus, kurių trys smūgiai pasiekė tikslą. Žurnalistai tiksliai smūgiavo tik kartą. „Finalas buvo sunkus, o priešininkas buvo stiprus. Manau, mūsų komandą šiandien labiau lydėjo sėkmė", - po finalinių rungtynių pergale džiaugėsi LFF komandoje žaidęs buvęs nacionalinės rinktinės treneris Raimondas Žutautas.

Penktoji vieta turnyre atiteko Kauno m. savivaldybės komandai, kuri po baudinių serijos 7:6 pranoko šio miesto policijos pareigūnus. Mažajame finale antrus metus iš eilės triumfavo Lietuvos Respublikos Seimo rinktinė. Ji rezultatu 5:2 įveikė Kauno medikų rinktinę. Po turnyro visas komandas pasveikino ir apdovanojo Kauno apskrities futbolo federacijos prezidentas Romanas Levinskas bei varžybų sumanytojas, LFF Vykdomojo komiteto narys Romualdas Lavrinavičius.

Prizais apdovanoti ir geriausi visų komandų žaidėjai:
Dangis Pravdzinskas (Kauno Policija)
Tomas Grigalevičius (Kauno miesto savivaldybė)
Darius Skaudickas (Kauno medikai)
Andžej Rudzianec (LR seimas)
Gintautas Dulskas ("Press'as")
Maksimas Bechterevas (LFF komanda)

Tokios futbolo sezono palydėtuvės vyksta jau antrus metus iš eilės. Organizatorių teigimu ši graži tradicija bus pratęsta ir ateityje.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: Draugiškas turnyras LFF Kalėdinei taurei laimėti

2011 Gru 12 16:33

Tai visdelto ir Tomas Grigalevicius futbola zaidzia :P

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Draugiškas turnyras LFF Kalėdinei taurei laimėti

2011 Gru 12 16:56

Haha, geras :) Spėja būsimos A lygos komandos peržiūroje sudalyvauti, o kitą dieną - pažaisti už mėgėjus turnyre. Vikrus.. :)

...

Re: Draugiškas turnyras LFF Kalėdinei taurei laimėti

2011 Gru 13 12:40

bronius, britty ir kitiems

Jūs su naujienomis nedėkite foto tiesiai iš LFF puslapio, nes kai papildo naujienas, tai ten pasikeičia linkai ir vietoje foto lieka tik užrašas "Paveikslėlis".
Graudu į tai žiūrėti... arba nėra į ką...
LFF ir kiti saitai yra netinkami forumams. Vos tik atnaujinimai būna, tai linką pakeičia ir jūsų klijuotės pradingsta...

Foto turi būti iš saugyklos, archyvo, kur niekas nekaitalioja linkų, pavadinimų, netrina informacijos.
Na, iš FKE saito galima klijuoti, arba jeigu turite savo foto kaupyklas.

Grįžti į