bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Draugiškos rungtynės

2018 Sau 12 17:35

U-21 RINKTINĖ STOVYKLOJE KIPRE SUŽAIS TREJAS RUNGTYNES
2018-01-11
http://lff.lt/news/4529/u-21-rinktine-s ... rungtynes/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos jaunimo U-21 (iki 21 metų – gimę 1996 m. ir jaunesni žaidėjai) rinktinė pirmadienį išvyksta į Kiprą, kur surengs pirmą šiais metais treniruočių stovyklą ir per savaitę susitiks su trimis varžovais.

Stovykloje nedalyvaus nemaža dalis pagrindinės sudėties žaidėjų, kurie turi įsipareigojimus savo klubams, su kuriais įpusėjo arba ruošiasi naujam sezonui. Sudėtyje šį kartą bus šeši U-17 ir U-19 nacionalinėms komandoms atstovavę NFA akademijos žaidėjai ir įprastai mažiau jaunimo rinktinėje pasireikšti gaunantys futbolininkai.

Pasikeitusios U-21 rinktinės stovykloje lauks trejos rungtynės – sausio 17 dieną (trečiadienį) susitiks su Larnakos AEK klubu, sausio 18 dieną (ketvirtadienį) išbandys jėgas su Danijos U-19 rinktine, o sausio 21 dieną (sekmadienį) planuojama dvikova su Rusijos aukščiausios lygos klubu Jekaterinburgo „Ural“.

Tai bus pirmoji iš keturių šiais metais organizuojamų papildomų U-21 rinktinės stovyklų, kuriose vyriausiojo trenerio Carito Falcho štabas galės įvertinti potencialius naujokus, padėti jaunesnio amžiaus rinktinių žaidėjams integruotis į U-21 rinktinę bei treniruotėse šlifuoti taktinius bei fizinius aspektus.

Pasak C. Falcho, stovykla jam leis geriau pažinti ilgai stebėtus žaidėjus ir tobulinti žaidimą: „Visų pirma, labai džiugu, jog turėsime papildomas rinktinės stovyklas. Esu sakęs, jog per metus turėti kelias dienas treniruočių prieš svarbias rungtynes yra tikrai mažas laiko tarpas. Tad tokios pratybos mums suteiks daugiau lankstumo, padės ir treneriams geriau pažinti žaidėjus, ir patiems futbolininkams, ypač naujokams, adaptuotis prie komandos žaidimo bei darbo disciplinos. Taip pat tai bus pasiruošimo dalis ateinantiems Europos čempionato atrankos mačams kovą“.

„Visgi pagrindinis šių stovyklų programos tikslas – pagerinti jaunųjų talentų perėjimą iš jaunimo į vyrų futbolą naudojant individualias ir komandines taktines treniruotes. Mūsų talentai gaus neįkainojamos patirties dalyvaujant tarptautinėse rungtynėse, o trenerių štabas padės jiems adaptuotis tiek fiziškai, tiek psichologiškai“, – dėstė specialistas iš Danijos.

Kitos papildomos rinktinės stovyklos numatomos gegužės–birželio, rugpjūčio–rugsėjo ir lapkričio mėnesiais.
Lietuvos U-21 rinktinės žaidėjų sąrašas:

Vartininkai:

Arijus Bražinskas – „Sheffield Wednesday“ (Anglija)
Lukas Paukštė – be klubo
Vilius Stebrys – Nacionalinė FA

Gynėjai:

Rimvydas Sadauskas – Kauno „Stumbras“
Ričardas Šveikauskas – „Palanga“
Aleksandras Levšin – be klubo
Sigitas Olberkis – be klubo
Aldas Korsakas – be klubo
Domantas Šimkus – Klaipėdos „Atlantas“
Martynas Medelinskas – „Royal Antwerpen“ (Belgija)
Džiugas Raudonius – Nacionalinė FA

Saugai:

Dovydas Virkšas – Klaipėdos „Atlantas“
Matas Ramanauskas – Nacionalinė FA
Matas Vareika – Nacionalinė FA
Svajūnas Čyžas – „Trakai“
Domantas Antanavičius – Marijampolės „Sūduva“
Tomas Dombrauskis – Telšių „Džiugas“
Titas Milašius – „FCB Escola Varsovia“ (Lenkija)
Domantas Vitkus – Nacionalinė FA
Klaidas Janonis – be klubo
Skirmantas Rakauskas – Klaipėdos „Atlantas“
Domantas Putrius – Nacionalinė FA

Puolėjai:

Edvinas Baniulis – be klubo
Manfredas Ruzgis – „Koln“ (Vokietija)
Ernestas Mickevičius – Kauno „Žalgiris“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Draugiškos rungtynės

2018 Sau 18 12:53

KIPRE – NELENGVA U-21 RINKTINĖS PERGALĖ
2018-01-17
http://lff.lt/news/4544/kipre-nelengva- ... s-pergale/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos jaunimo U-21 (iki 21 metų – gimę 1996 m. ir jaunesni žaidėjai) rinktinės stovykla Kipre įsibėgėjo. Trečiadienį Carito Falcho treniruojama komanda susitiko su Limasolio AEK klubu ir šventė minimalią pergalę 1:0. Stovykloje, kurioje trenerių štabas išbando mažiau patirties rinktinėje turinčius žaidėjus, tai buvo pirmosios kontrolinės rungtynės. Sudėtyje buvę futbolininkai gavo pasireikšti po kėlinį.

Pirmajame kėlinyje abi komandos kontroliavo kamuolį apylygį laiko tarpą, bet Lietuva buvo pavojingesnė rengiant išpuolius prie oponentų vartų. Realiausią progą turėjo Manfredas Ruzgis, kuriam pritrūko labai mažai, jog galva pasiųstų kamuolį į vartus. Antrajame kėlinyje kovos aikštėje taip pat netrūko, bet ledai buvo pralaužti tik rungtynių pabaigoje. 87 minutę lietuviai įžaidė kampinį ir po nesėkmingai pasibaigusio varžovų bandymo neutralizuoti pavojų, Martynas Medelinskas tiksliai pasiuntė kamuolį į vartus. Susitikimas baigėsi Lietuvos pergale 1:0.

Kitas rungtynes Lietuva žais jau rytoj (ketvirtadienį) prieš Danijos U-19 rinktinę. Sekmadienį C. Falcho auklėtiniai išbandys jėgas su Jekaterinburgo „Ural“ klubu.
Rungtynių statistika:

Lietuva U-21 – Larnakos AEK 1:0 (0:0)
Larnakos stadionas
Įvartis: 87 min. M. Medelinskas (1:0)

Lietuvos startinė sudėtis: Lukas Paukštė, Rimvydas Sadauskas, Sigitas Olberkis, Ričardas Šveikauskas, Domantas Šimkus, Klaidas Janonis, Skirmantas Rakauskas, Domantas Antanavičius, Matas Vareika, Edvinas Baniulis, Manfredas Ruzgis.

Antrasis kėlinys: Lukas Paukštė, Džiugas Raudonius, Tomas Dombrauskis, Martynas Medelinskas, Aldas Korsakas, Matas Ramanauskas, Domantas Putrius, Aleksandr Levšin, Dovydas Virkšas, Svajūnas Čyžas, Ernestas Mickevičius.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Draugiškos rungtynės

2018 Sau 19 10:27

ANTROJOJE DVIKOVOJE NEPRILYGO DANIJOS KOMANDAI
2018-01-18
http://lff.lt/news/4546/antrojoje-dviko ... -komandai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kipre tęsiasi pirmoji Lietuvos jaunimo U-21 rinktinės stovykla šiais metais. Ketvirtadienį lietuviai sužaidė antrąsias kontrolines rungtynes, kuriose susitiko su Danijos jaunimo U-19 nacionaline komanda. Kaip ir praeitame mače su Larnakos AEK klubu, abiejuose kėliniuose žaidė skirtingi Lietuvos ekipos vienuoliktukai. Visgi rungtynės nesusiklostė taip sėkmingai, kaip trečiadienio dvikovoje.

Danijos rinktine per pirmąsias 15 minučių galingai startavo ir pelnė tris įvarčius. 20 minutę NFA auklėtiniui Matui Vareikai pavyko sušvelninti rezultatą, bet į žaidimą lietuviams sugrįžti nepavyko ir pirmąjį kėlinį oponentai laimėjo rezultatu 4:1. Po pertraukos Lietuvos žaidimas pagyvėjo ir jiems geriau sekėsi kurti pavojingas atakas prie danų vartų, bet realizuoti savo progų nepavyko – Martynas Medelinskas neįmušė 11 metrų baudinio, o kitos daug žadančios situacijos buvo išnaudotos neproduktyviai. Savo ruožtu Danija progomis naudojosi užtikrintai ir pelnė dar tris įvarčius. Susitikimas baigėsi rezultatu 1:7.

Paskutines stovyklos rungtynes Lietuva žais šeštadienį su Rusijos „Premier“ lygos klubu Jekaterinburgo „Ural“.
Rungtynių statistika:

Lietuva U-21 – Danija U-19 1:7 (1:4)
Derinijos stadionas, Kipras
Teisėjas – Marios Christoforou
Įvarčiai: 7 min. J. Okkels (0:1), 12 min. S. Buch (0:2), 15 min S. Buch (0:3), 20 min. M. Vareika (1:3), 26 min. J. Okkels (4:1), 50 min. M. Mattsson (5:1), 81 min. V. Torp (6:1), 86 min. A. Olsen (7:1).

Lietuvos sudėtis: Arijus Bražinskas, Sigitas Olberkis (46 min. Martynas Medelinskas), Ričardas Šveikauskas, Domantas Šimkus (46 min. Ernestas Mickevičius (79 min. Tomas Dombrauskis)), Skirmantas Rakauskas (46 min. Džiugas Raudonius), Manfredas Ruzgis (46 min. Aleksandr Levšin), Matas Vareika, Klaidas Janonis (46 min. Domantas Putrius), Domantas Antanavičius (46 min. Aldas Korsakas), Rimvydas Sadauskas (46 min. Titas Milašius; 78 min. Svajūnas Čyžas), Edvinas Baniulis (46 min. Domantas Vitkus). Atsargoje: Lukas Paukštė.

Tadisss
Pranešimai: 267
Užsiregistravo: 2017 Spa 27 15:40
Palaikoma komanda: Palanga

Re: Draugiškos rungtynės

2018 Sau 20 00:16

Rezultatas apgailetinas ir kitaip nepasakysi. Teisingai A.Liubinskas viename komentare pasake, kokia prasme vaziuoti i pasirengima, jeigu nesurenki komandos. Tikrai nebuvo ta situacija, kad visi klubai neisleidzia, tai gali buti, tik kazkoks pasiteisinimas is LFF puses, siekiant ir toliau "prekiauti" savo NFA zaidejais. ;) Kitas dalykas, puse zaideju surinktu, kurie net nesportave ir nelose normaliai jau seniai. Rakauskas, Janonis vieni is tu zaideju, kurie nezaide jau ilga laika, tai pasakojo, kad jaunesni dar geriau atrode ;) O pati atranka ir toliau liks nepaaiskinama.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Draugiškos rungtynės

2019 Kov 26 16:27

šiuo metu žaidžia su Baltarusiais. kol kas žaidimas kaip ir tikėjausi neblogas. bloga progų realizacija nes ne vieną jau turėjo. bus matyt koks rezultatas iš to išeis šiandiena.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Draugiškos rungtynės

2019 Kov 26 19:03

Nemačiau rungtynių. Kas ten pabaigoje įvyko, kad keturias raudonas parodė - susimušė? Na ir šiaip kaip vaizdas?

A, radau įrašą:

https://www.youtube.com/watch?v=36rAB6OcFcI


Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Draugiškos rungtynės

2019 Kov 26 20:34

Antrame kėlinyje futbolo nebebuvo.
O pirmas man patiko, tikiu šia rinktine. Aišku nemanau kad prades lygiai žaisti su vidutinėm europos komandomis. bet kažkas gero bus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Draugiškos rungtynės

2019 Kov 26 21:35

Santraukoje matosi, kad pavojingų momentų susikūrė, tik kaip visada, nėra įvarčių..

https://youtu.be/9sK4YXugui0


Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Draugiškos rungtynės

2020 Rgs 06 22:10

Penktadienį įvyko rungtynės, kurios LFF visatoje neegzistuoja ir visiškai nė žodžiu paminėtos nebuvo.

Kontrolinėje dvikovoje FC „Hegelmann Litauen” nusileido Lietuvos jaunimo rinktinei
http://www.hegelmannsports.lt/kontrolin ... rinktinei/

Kauno rajono FC „Hegelmann Litauen“ futbolininkai per Pirmos lygos pertraukė sužaidė kontrolines rungtynes su Lietuvos U-21 rinktine.

Puikiai savo progas realizavę rinktinės žaidėjai šventė įtikinamą pergalę 4:0. Pirmajame kėlinyje du įvarčius pelnė Justinas Marazas, vieną pridėjo Gytis Paulauskas. Po pertraukos pergalę įtvirtinto tikslus Naurio Petkevičiaus smūgis.

Mėlynai balti šias rungtynes pradėjo tokia startine sudėtimi: Matas Daškus, Ignas Dedura, Matas Dedura, Rokas Rasimavičius, Mantas Fridrikas, Vilius Armanavičius, Rimvydas Lipnevičius, Aurimas Raginis, Alex Kyeremeh, Povilas Kiselevskis ir Ugnius Lekečinskas.

Antrajame kėlinyje aikštėje pasirodė Justas Česnavičius, Mantas Sirvidas, peržiūroje esantis žaidėjas iš Japonijos, Jonas Supronas, Deividas Stradalovas ir Arnas Paura.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Draugiškos rungtynės

2020 Rgs 07 07:21

tai pala, FC „Hegelmann Litauen“ jau prisiskiria Kauno rajonui? anksčiau lyg visada nurodydavo Kauną

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Draugiškos rungtynės

2022 Rgs 24 16:39

U-21 rinktinė sužais dvejas kontrolines rungtynes
https://lff.lt/news/17026/u-21-rinktine ... rungtynes/

Neseniai atrankos į Europos čempionatą ciklą užbaigusi vaikinų rinktinė rugsėjį sužais dvejas draugiškas rungtynes. Vienerios iš jų bus žaidžiamos namuose, kitos – išvykoje.

Po to, kai Lietuvos vaikinų rinktinės trenerio postą paliko Marius Stankevičius, šios stovyklos metu rinktinei laikinai vadovaus Lietuvoje jau netrumpą laiką dirbantis specialistas iš Italijos Fabio Mazzone.

Rugsėjo 23 dieną lietuviai Kaune susirungs su Optibet A lygos dalyviais „Kauno Žalgiriu“, o vėliau kels sparnus į Vengriją ir rugsėjo 27 dieną Budapešte susitiks su Vengrijos bendraamžiais.

Įdomu tai, kad pastarąją rinktinę treniruoja buvęs legendinis Vengrijos futbolininkas, ne vienerius metus aukščiausioje Anglijos lygoje žaidęs saugas Zoltanas Gera.

Lietuvos vaikinų U-21 rinktinės sudėtis mačams su „Kauno Žalgiriu“ ir Vengrijos rinktine

Vartininkai: Danas Šimkevičius (FK „Panevėžys“), Geraldas Širvinskas (FK „Riteriai“);

Gynėjai: Žygimantas Baltrūnas (FK „Sūduva“), Matas Dedura (FK „Nevėžis“), Dovydas Jansonas (FK „Atmosfera“), Matijus Remeikis (FK „Panevėžys“), Motiejus Slivka (FK „Ekranas“), Nojus Stankevičius (FK „Jonava“), Gustas Zabita (FA „Šiauliai“);

Saugai: Žygimantas Baguška (FK „Panevėžys“), Motiejus Burba (FK „Žalgiris“), Emilis Gasiūnas (FA „Šiauliai“), Gustas Jarusevičius (FK „Žalgiris“), Juozas Lubas (FK „Jonava“), Deimantas Rimpa (FK „Riteriai“), Linas Zingertas (FK „Sūduva“), Karolis Žebrauskas (FK „Banga“);

Puolėjai: Kristupas Keršys (FS „Metta“, Latvija), Armandas Kučys („Oskarshamns AIK“, Švedija), Meinardas Mikulėnas (FK „Žalgiris“).

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Draugiškos rungtynės

2022 Rgs 28 15:39

Po Stankevičiaus atleidimo – du Lietuvos jaunimo rinktinės pralaimėjimai
https://lff.lt/news/17080/u-21-rinktine ... -vengrams/

Italo Fabio Mazzone laikinai vadovaujama komanda antradienį išvykoje 0:1 (0:0) pralaimėjo Vengrijos bendraamžiams. Vienintelį įvartį antro kėlinio pradžioje pakartotiniu smūgiu pelnė Andrasas Nemethas.

Didelį dėmesį rungtynėse gynybai skyrę Lietuvos rinktinės futbolininkai ilgai sėkmingai atrėmė visas varžovų atakas, tačiau antrojo kėlinio pradžioje įvartis krito.

Po vieno iš vengrų rinktinės nario smūgio kamuolys atšoko nuo virpsto, o jį tada į tinklą nukreipė pirmasis prie jo suskubęs Andrasas Nemethas. Tai ir tapo vieninteliu bei pergalingu šeimininkų rinktinės įvarčiu.

Praėjusį savaitgalį rinktinė Kaune repetavo savo žaidimą su „Kauno Žalgirio“ klubu ir nusileido identišku rezultatu 0:1, smūgiu galva pasižymėjus Nerijui Valskiui.

Dabar artimiausias Lietuvos vaikinų rinktinės iššūkis – lapkričio mėnesį laukiantis Baltijos taurės turnyras.

Grįžti į