Džiugas Bartkus

Moderatorius: Respublik

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Interviu

2020 Lie 19 18:01

Džiugas Bartkus apie futbolą, Lenkiją, Maltą, Izraelį ir tikybą:
https://baltyckifutbol.pl/dziugas-bartk ... ozityviai/
Trumpas bet įdomus interviu :) Internetu klausinėjai?

Rapolas255
Pranešimai: 80
Užsiregistravo: 2018 Spa 22 21:52
Palaikoma komanda: Polonia Varšuva
Miestas: Varšuva

Re: Interviu

2020 Lie 19 19:12

Ačiū. Taip, via messenger

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2020 Rgs 06 15:36

D. Bartkus: apie Lietuvos vartininkus Izraelyje bei rinktinės stiprybę
https://lff.lt/news/11308/d-bartkus-api ... -stiprybe/

Pirmadienį Lietuvos nacionalinė rinktinė sužais antrąsias UEFA Tautų lygos rungtynes prieš Albanijos rinktinę. Nacionalinės rinktinės vartininkas Džiugas Bartkus į naują etapą žiūri optimistiškai ir tiki, kad Lietuvos rinktinės stiprybė slypi komandiškume.

„Geros nuotaikos, labai smagu grįžti į Lietuvą po kurio laiko. Labiausiai pasiilgau aplinkos, namų ir pačios Lietuvos“, - teigė D. Bartkus, kuriam sugrįžimas į Lietuvą buvo pirmasis per paskutinį pusmetį.

Sezonas Izraelyje: nuo aukštų tikslų iki kovos dėl išlikimo

Pasakodamas apie praėjusį sezoną, rinktinės vartininkas neslėpė, jog rezultatai nebuvo tokie, kokių tikėjosi tiek komanda, tiek aistruoliai. „Sezonas komandai nebuvo lengvas, jis buvo banguotas, tikslas buvo sugrąžinti komandą į geresnius laikus, užimti kuo aukštesnę poziciją, tačiau nesusilipdė komanda ir antrus metus iš eilės mūsų likimas sprendėsi paskutinėse rungtynėse. Buvo sunkus sezonas, bet su laiminga pabaiga. Žiūrime į ateitį, dabar naujas sezonas, pasiruošimas, iškelti aukštesni tikslai, keičiasi klubo komplektacija ir mąstymas.“

Lietuvos vartininkų reputacija Izraelyje

Džiugas Bartkus teigė, jog Izraelyje Lietuvos vartininkai yra labai vertinami ir turi gerą reputaciją. Pasak žaidėjo, didelę įtaką tam turėjo prieš tai Izraelyje žaidę lietuviai.

„Lietuvos vartininkai yra labai vertinami Izraelyje, užsitarnavo gerą reputaciją. Iš pradžių Izraelyje žaidė E. Zubas, tuomet E. Šetkus. Mano situacija paprasta, klubui reikėjo vartininko, jie pasižiūrėjo, sako, yra du geri vartininkai iš Lietuvos, pažiūrėkime, kas dar yra rinktinės sąraše – o tuo metu kaip tik aš buvau rinktinėje. Matyt, pamatė, kad trečias vartininkas sąraše D. Bartkus, taip ir prasidėjo pirmas kontaktas bei susidomėjimas“, - šypsenos neslėpė rinktinės vartininkas.

D. Bartkus taip pat pabrėžė, jog konkurencija tarp rinktinės vartininkų – normalus dalykas. „Sąraše yra ne du, ne trys vartininkai, jų yra daugiau, bet dėl skirtingų aplinkybių ne visi gali atvažiuoti. Galbūt ne visada gaunu kvietimą, tačiau kiekvieną kartą kai gaunu, esu labai laimingas. Konkurencija yra normalus dalykas, kai gauni kvietimą esi patenkintas bei būni maksimaliai pasiruošęs.“

Rinktinės stiprybė – komandiškumas

Prieš akistatą su albanais vartininkas neslėpė, jog dabartiniai varžovai – įveikiami. „Naujas etapas, naujas naujas ciklas, nauja grupė. Dabartiniai varžovai nėra kažkokie neįveikiami, lygiu skiriasi nuo Serbijos, Ukrainos ar Portugalijos, kurios yra ženkliai didesnio rango komandos ir su jomis labai sunku kovoti.

Aš manau, kad galime žaisti ir tikrai važiuojame dėl pergalės, visi stengiasi, atiduoda visas jėgas. Esame kovingai nusiteikę, optimistiškai ir tikiu, kad kovosime dėl pergalių.

Mes neturime daug individualiai stiprių žaidėjų, kurie gali savarankiškai patempti komandą, todėl mūsų stiprybė yra komandinis žaidimas ir disciplina aikštėje ir už jos ribų“, - kalbėjo D. Bartkus.


Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2020 Lap 23 14:14

Fantastiškas rungtynes Izraelyje sužaidęs Dž.Bartkus: „Esu laimingas dėl savo gerų rungtynių”
https://www.sportas.lt/naujiena/424204/ ... -rungtyniu

Šeštadienį Izraelio aukščiausioje lygoje labai geras rungtynes sužaidė vartininkas Džiugas Bartkus.

31-erių metų lietuvis labai tvirtai atstovėjo pirmajame kėlinyje, bet antrajame kėlinyje tiesiog varė „Bnei Yehuda“ ekipos puolėjus iš proto. Dž.Bartkaus atstovaujamas Kirjat Šmonos „Hapoel Ironi“ klubas laimėjo 2:0, o rungtynių pabaigoje Dž.Bartkus atrėmė net kelis varžovų smūgius iš labai arti ir lyg magas neleido kamuoliui kirsti vartų linijos.

Po šios pergalės Kirjat Šmonos ekipa bent jau laikinai su 11 taškų pakilo į pirmą vietą. Komandos žaidimą giria ne tik patys žaidėjai, bet ir vietos žiniasklaida, kuri po rungtynių pakalbino ir Dž.Bartkų.

„Sužaidėme geras rungtynes. Tvirtai jas pradėjome ir buvome agresyvūs. Nusiteikimas buvo geras ir toks išliko iki pat pabaigos. Žinoma, esu laimingas dėl savo gerų rungtynių, bet gera gynyba buvo visos komandos dėka“, - sakė Dž.Bartkus.

„Dar per anksti žiūrėti į turnyrinę lentelę, bet esame laimingi ir bandome žengti po vieną žingsnį į priekį. Lyginant su praėjusiu sezonu, turime geresnį puolimą, gerą ir subalansuotą gynybą. Esame tikrai gera komanda”, - pridūrė vartininkas iš Lietuvos.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2021 Kov 21 17:41

Izraelyje realiai pasibaigė reguliari sezono dalis, Bartkaus Ironi Kiryat Shmona vienintelis iš Lietuvių klubų pateko į dėl Europos vietų kovojančių klubų grupę (4 vieta reg. sezone), paskutinėse rungtynėse 1-0 įveikę Šimkaus Hapoel Kfar Saba, kurie liko priešpaskutiniai vienuolikti.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2021 Kov 21 17:53

Beje teko matyti komentarų, kad šį sezoną Bartkus yra top 2-3 vartininkas lygoje, tiktai po Coheno.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2021 Geg 12 20:13

Izraelyje futbolą žaidžiančiam rinktinės vartininkui naktį teko slėptis: atmosfera ne pati maloniausia
https://www.lrt.lt/naujienos/sportas/10 ... aloniausia

Pirmadienį Izraelyje prasidėję kariniai grupuotės „Hamas“ išpuoliai prieš Izraelio valstybę raketų salvėmis nesiliauja iki šiol, o abiejų pusių kariniai veiksmai jau pražudė 38 žmones, daugiausia palestiniečius. Izraelyje šiuo metu rungtyniauja 3 futbolininkai iš Lietuvos, jie yra saugūs, bet tikina, kad jausmas virš galvos sprogstant bomboms nėra malonus.

Saugiausiai jaučiasi vartų sargas Džiugas Bartkus, gyvenantis ir žaidžiantis šalies šiaurėje prie Libano sienos esančiame Kirjat Šmonos mieste.

„Taip išeina, kad su šeima esame vienoje saugiausių šalies vietų, šiaurėje. Tai nėra kas nors nauja čia, tik tas kiekis raketų yra žymiai didesnis, būdavo apie šimtą, o dabar per dvi dienas ar ne virš tūkstančio paleido. Įtampa didesnė, komandoje visi kalba, visi aptarinėja, neeilinė diena. Draugai, kurie gyvena šalies centre, pasakojo, kad per naktį žmonės ėjo į bunkerį.

Mes negirdime, kiekvienas miestas turi savo sirenas, yra visokių programėlių, per kurias gauni perspėjimus telefone. Spindulys iki mūsų neprieina, vyksta šimtas kilometrų iki mūsų. Vietiniai ar legionieriai, čia esantys ilgesnį laiką, ramina, sako, kad čia nieko naujo. Izraelio gynybos sistema tikrai veikia, nedaug raketų nukrenta, bet mūsų draugai gyvena Holone, Tel Avivo priemiestyje, beveik jų gatvėje sprogo autobusas nuo nukritusios bombos“, – LRT.lt pasakojo Dž. Bartkus.

„Pirmadienį jau perkėlė vienas mūsų rungtynes, šeštadienį turėjome žaisti Beer Ševoje, pietinėje pusėje, kur viskas vyksta, aišku, kad tų rungtynių nebus. Dabar vyksta kalbos, aš taip suprantu, priklauso nuo to, kiek ilgai viskas tęsis. Prognozės yra skirtingos, sako Netanyahu, kad gali užsitęsti“, – kalbėjo Dž. Bartkus.

Lietuvis rungtyniauja Kirjat Šmonos „Ironi“ klube, jis po 26 rungtynių šalies futbolo lygoje užima ketvirtąją vietą.

Pirmą sezoną Izraelyje žaidžiantis buvęs Vilniaus „Žalgirio“ saugas Domantas Šimkus gyvena kur kas arčiau įvykių, bet teigė, kad, be įspėjamųjų sirenų kauksmo, jo poilsio naktį daugiau niekas netrukdė. Kfar Sabos mieste esantis žaidėjas teigė, kad mieste nerekomenduojama be reikalo eiti į gatvę.

Arčiausiai skriejančių raketų gyvena Tel Avivo „Hapoel“ vartininkas ir geriausias 2019 m. Lietuvos futbolininkas Ernestas Šetkus, jam su šeima naktį teko slėptis ir specialiame kambaryje.

„Naktį buvo paleista virš 300 raketų ir į Tel Avivą, bet dauguma jų atmuša tas „Irone Dome“ (Izraelio oro gynybos sistema – LRT). Bute yra vadinamasis saugos kambarys su geležinėmis sienomis ir durimis, kiekvienas naujesnės statybos butas tokį turi. Išgirdęs sireną turi per 30 sekundžių nueiti į tą kambarį ir jame užsidaryti – teko 21 val. vakare ir 4 ryto ten eiti ir mums. Mieste eismas yra, bet, aišku, ne kaip įprastą dieną, gal per pusę žmonių sumažėjo. Vietiniai žiūri ramiau, jie labiau pripratę, mums tai atrodo baisiau. Gal tik niekas neatsimena, kad būtų tiek daug paleista į Tel Avivo pusę, „Iron Dome“ tikrai daug raketų atmuša, bet nukrito kelios, yra žuvusiųjų. Atmosfera ne pati geriausia. Aš jau ketveri metai Izraelyje, bet pirmą kartą teko išgirsti sprogimus, kai „Iron Dome“ numuša raketą. Jausmas ne koks, ne pats maloniausias. Atmušimai tolokai nuo namų, girdisi sprogimai, bet sienos nedreba. Tas procentas, kad kažkas bus sužeistas, nėra didelis, bet malonumo didelio nėra. Girdi sprogimus ir tokia mintis galvoje – nukris ar ne“, – pasakojo vartininkas E. Šetkus.

Antradienio vakare E. Šetkus su komanda turėjo eiti į aikštę ir žaisti Izraelio taurės pusfinalio rungtynes, bet rungtynės buvo atidėtos ir kol kas futbolas ir treniruotės Izraelyje yra sustabdytos. Anot lietuvių, apie išvykimą iš Izraelio žaidėjai dar negalvoja.

„Kol kas nėra naujienų. Nėra leidžiama treniruotis, visi namuose sėdi. Veikla sustabdyta, klubas teiraujasi, rūpinasi, ramina. Aišku, jei padėtis nesikeis savaitėmis, reikės ką nors galvoti“, – teigė E. Šetkus.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2021 Geg 14 22:21

Lietuvos vartininkai – košmaro Izraelyje liudininkai: teko slėptis bunkeryje ir palikti Tel Avivą
https://www.delfi.lt/sportas/futbolas/l ... d=87191957

Izraelio saugumo pajėgos ne tik per antskrydžius bombarduoja ir artilerijos sviediniais apšaudo Gazos Ruožą, bet taip pat deda pastangas suvaldyti žmonių gyvybių pareikalavusius susirėmimus tarp žydų ir arabų šalies viduje. Be to, trys raketos ketvirtadienį Izraelio link buvo paleistos iš pietinės Libano dalies.

„Ketvirtadienį čia iš Libano pusės švilpė raketos, kažkokia provokacija“, – teigė Dž. Bartkus, su šeima įsikūręs Kirjat Šmona mieste šiaurės Izraelyje, prie sienos su Libanu.

„Jau pirmadienį nukėlė mūsų rungtynes, nukeltos taurės turnyro pusfinalio kovos, jos planuojamos į kitą savaitę. Klaustukas, ar jos bus, jei vyks, klausimas kur. Mūsų artimiausias mačas iš šio šeštadienio nukeltas į kitą ketvirtadienį“, – apie sujauktą sezono finišą pasakojo Dž. Bartkus.

„Kalbant apie Kirjat Šmoną miestą, čia ramu, tai žydiškas miestas. Nėra susirėmimų, nesigirdi sirenų, šalies šiaurėje tikrai ramu, bent jau šiai minutei. Mūsų ypatingai raminti nereikia, daugiau nerimo tiems, kurie šalies centrinėje dalyje gyvena“, – kalbėjo 31-erių vartininkas iš Lietuvos. „Labai neramina ne tik susišaudymai su Gaza, bet ir situacija miestuose, kuriuose gyvena ir žydai, ir gausios arabų bendruomenės. Vyksta susirėmimai ir liejasi kraujas“, – pridūrė Dž. Bartkus.

Lietuvis palaiko ryšius ir su Tel Avivo „Hapoel“ žaidžiančiu Ernestu Šetkumi ir su Beer Ševos „Hapoel“ saugu Domantu Šimkumi.

„Vakar bendravau su Ernestu, jis paliko Tel Avivą, išvyko kuriam laikui į Haifą. Jis ketvirtus metus gyvena Izraelyje. Sako, dar taip nebuvo, kad tektų slėptis bunkeryje, girdėtum viršuj švilpiančias raketas ir galvotum, užkris ar ne. Susikrovė daiktus ir išvyko į šiaurę. Jausmas ne pats maloniausias“, – kalbėjo Dž. Bartkus.

Krepšinį Izraelyje žaidžiantys legionieriai jau prabilo apie norą nebetęsti čempionato, kol kas tokių dalykų, anot Dž. Bartkaus nėra, tačiau situacijai kaistant dalis užsieniečių skuba palikt šalį.

„Keturi Tel Avivo „Maccabi“ legionieriai jau išvyko namo, tačiau kiek supratau, trumpam, jie turėtų grįžti. Buvęs Vilniaus žalgirietis, antroje lygoje žaidžiantis Higor Vidal tiesiogiai buvo labai arti pavojaus. Į jo namą pataikė raketa, iš jo nieko neliko. Laimei, žaidėjas tuo metu slėpėsi bunkeryje, po kelių dienų iškart paliko šalį.

Kalbant apie sezono finišą, nėra kalbos apie čempionato nutraukimą, liko vos kelios rungtynės, vieniems trejos, kitiems vienas mačas. Kažkaip planuojama iki mėnesio pabaigos užbaigti sezoną. Gal šiaurinėje pusėje bus tęsiamas čempionatas. Greičiausiai bus žaidžiama be žiūrovų, nes, kalbama, policija negali užtikrinti apsaugos sirgaliams“, – kalbėjo Dž. Bartkus.

„Jau būtume nusipirkę bilietus namo, labai laukiame atostogų, tačiau nežinia, kada žaisime paskutines rungtynes. Negali kažko planuoti, nežinai, kas bus rytoj“, – kalbėjo Lietuvos rinktinės kandidatas.

Dž. Bartkaus komanda „Hapoel Ironi“ čempionatą tęsia pajėgiausiųjų šešete ir turi galimybę pakilti į ketvirtą vietą. Palankiai susiklosčius taurės turnyro rezultatams, klubas iškovotų bilietą į Europos turnyro atranką.

„Izraelyje vertinama, kai patenki į Top-6. Komanda po septynerių metų kovoja dėl vietos Europos turnyruose. Minimalius tikslus įvykdėme, nuotaikos komandoje geros, yra šansų pakovoti dėl 4-os vietos. Reiktų laukti palankių taurės rezultatų, gal turėtume šansą žaisti Europoje“, – vylėsi lietuvis.

Dėl taurės kovos E. Šetkaus Tel Avivo „Hapoel“, kuri pausfinalyje turi susitikti su Tel Avivo „Beitar“. Kitoje poroje dėl vietos finale kovos Haifos ir Tel Avivo „Maccabi“ ekipos.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2021 Bir 01 11:07

Dž.Bartkus lieka Izraelyje dar metams
https://www.sportas.lt/naujiena/434248/ ... dar-metams

Trejus metus Izraelyje žaidžiantis Džiugas Bartkus šioje šalyje praleis ir ketvirtąjį sezoną.

Kirjat Šmonos „Hapoel Ironi“ klubas, pasibaigus 2020/2021 metų sezonui, pranešė, kad pasinaudojo sutartyje numatytu punktu ir lietuvio kontraktą pratęsė dar vienam sezonui.

Šiame sezone Dž.Bartkus padėjo savo komandai finišuoti šeštoje lygos vietoje. Per visą sezoną jis sužaidė 35 lygos rungtynes, praleido 41 įvartį, o 11 kartų išlaikė sausus vartus.

Bendrai 31-erių metų kaunietis „Hapoel Ironi“ gretose per tris metus sužaidė 73 lygos rungtynes ir netgi yra įmušęs vieną įvartį, kuomet pasižymėjo po kampinio.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2021 Rgp 04 14:27

Dž.Bartkus Izraelyje buvo įveiktas tik rungtynių pabaigoje
https://www.sportas.lt/naujiena/438045/ ... -pabaigoje

Izraelio „Toto“ taurės turnyre šiandien pirmąsias rungtynes sužaidė Kirjat Šmonos „Hapoel Ironi“ klubas, kurio vartus gina Džiugas Bartkus. Lietuvio komanda namuose sužaidė lygiosiomis 1:1 su „Nof Hagalil“ klubu.

Dž.Bartkus puikiai pradėjo sezoną, kadangi sugebėjo atremti net penkis varžovų smūgius, o vienintelį įvartį jis praleido jau per pridėtą rungtynių laiką.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2021 Rgp 29 23:10

Izraelyje Lietuvos vartininkai pradėjo naujo sezono kovas
https://www.sportas.lt/naujiena/439438/ ... zono-kovas

Tuo metu Džiugas Bartkus naująjį Izraelio lygos sezoną pradėjo taip pat praleisdamas vieną įvartį, bet jo atstovaujama Kirjat Šmonos „Hapoel Ironi“ ekipa nelaimėjo, o sužaidė lygiosiomis 1:1 su Petah Tikvos „Maccabi“.

Dž.Bartkus turėjo žymiai daugiau darbo ir atrėmė net penkis varžovų smūgius, o vienintelį kartą lietuvis buvo nuginkluotas 61 minutę nuo vienuolikos metrų žymos.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2022 Vas 02 07:14

Dž.Bartkus pralaimėjo Izraelyje

Pirmadienį užsienio lygose buvo galima išvysti du vartininkus iš Lietuvos. Izraelio pirmenybėse žaidė Džiugas Bartkus, kuris turėjo daug darbo, o jo atstovaujama Kirjat Šmonos „Hapoel Ironi“ galiausiai 0:1 pralaimėjo „Sakhnin” klubui.

„Hapoel Ironi“ šiose rungtynėse jau nuo 27 minutės žaidė dešimtiese, nes krašto gynėjas gavo raudoną kortelę. Dž.Bartkus šiame mače atrėmė net 6 varžovų smūgius, bet 57 minutę praleido vienintelį įvartį.

Po šio pralaimėjimo Kirjat Šmonos klubas su 25 taškais rikiuojasi dešimtoje lygos vietoje.

https://www.sportas.lt/naujiena/449196/ ... tugalijoje

Tuo metu Portugalijos aukščiausioje lygoje ant suolo toliau lieka sėdėti vartininkas Emilijus Zubas, o lietuvio atstovaujamas „Arouca“ klubas išvykoje sužaidė lygiosiomis 0:0 su „Famalicao” ekipa.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Džiugas Bartkus

2022 Bal 25 12:51

Dž.Bartkus šiame sezone daugiau nežais, bet toliau rungtyniaus Izraelyje

Lietuvos rinktinės vartininkas Džiugas Bartkus šiame sezone daugiau nežais, bet jį ir toliau bus galima išvysta Izraelyje. Kirjat Šmonos „Hapoel Ironi“ klubas pranešė, kad lietuvis pratęs savo kontraktą su klubu dar sezonui, o tai reiškia, kad lietuvis žais jau penktąjį savo sezoną Kirjat Šmonoje, į kurią futbolininkas atvyko 2018 metais iš Vilniaus „Žalgirio“. Šiame sezone Dž.Bartkus sužaidė 28 lygos rungtynes, per kurias praleido 34 įvarčius, bet 8 kartus išsaugojo sausus vartus. „Hapoel Ironi“ klubas šiuo metu rikiuojasi 7 lygos vietoje ir dėl vietos Europoje jau nekovoja. Kadangi „Hapoel Ironi“ yra saugūs kovoje dėl išlikimo, o dėl aukštesnių vietų pakovoti jau negali, būtent dėl to Dž.Bartkus ir klubas sutarė, kad 32-ejų metų lietuviui reikia pilnai išsigydyti rankos traumą, kuri kaunietį kamuoja beveik viso sezono metu. Dėl šio tikslo Dž.Bartkus sugrįžo į Lietuvą ir gimtinėje atliks reabilitaciją bei pilnai pasveikęs sugrįš į Izraelį, kur jau ruošis kitam sezonui.
Visą straipsnį galite rasti https://www.sportas.lt/naujiena/454701/ ... -izraelyje

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2022 Lie 22 17:09

Trečiadienį draugiškas rungtynes žaidė Kirjat Šmonos „Hapoel Ironi“ klubas. Nyderlanduose treniruočių stovyklą rengiantis Izraelio klubas susirėmė su „Go Ahead Eagles“ ekipa, bet jai pralaimėjo rezultatu 0:1. Kirjat Šmonos miesto klubo komandos gretose vartus gynė Džiugas Bartkus.

https://www.sportas.lt/naujiena/460037/

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Džiugas Bartkus

2022 Rgp 22 19:54

Bartkus už praėjusio sezono rezultatus buvo CIES įtrauktas kaip geriausias vartininkas į sezono Ha`Al lygos geriausiųjų rinktinę.
https://www.football-observatory.com/IM ... /wp382/en/

Grįžti į