Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Dzūkų Tankai

2020 Geg 22 22:29

Dzūkų Tankų #Legendos.
https://www.facebook.com/dzukutankai/po ... 9801915032

Ištikimiausieji „Dainavos“ gerbėjai puikiai prisimena klubo atgimimo sezoną 2011-aisiais. O prie to bene labiausiai prisidėjo trys legendiniai veteranai, pakloję ženklius pamatus Alytaus futbolui ir „Dainavoje“ užbaigę profesionalų karjeras. Sunku išskirti vieną, nes kiekvienas iš jų vertas atskiros padėkos ir rankos paspaudimo.

Eimantas PODERIS #73. Nors Eimantas „Dainavoje“ sužaidė tik dalį atgimimo sezono, jį drąsiai galime vadinti viena iš klubo legendų. Jo karjeros sąskaitoje – 108 įmuštų įvarčių A lygoje bei 5 įvarčiai – Lietuvos futbolo rinktinėje, kurioje sužaidė 22 rungtynes.

Solidumu, ramybe ir pasitikėjimu spindėjęs futbolininkas į Alytų persikėlė 2009 metais, kai atstovavo „Vidzgirio“ ekipai. Susijungus dviems klubams, saugo ir puolėjo pozicijoje žaidęs tuomet 37 metų amžiaus buvęs futbolininkas atgimimo sezone pasižymėjo 3 įvarčiais. Visų alytiškių pagarbą pelnytai užsitarnavęs veteranas profesionalo karjerą baigė antroje sezono pusėje, tačiau ilgam išliko visų atmintyje.

Virginijus MIKNEVIČIUS #13. Tikru miesto patriotu galintis vadintis saugas „Alyčio“ komandos marškinėlius vilkėjo nuo pat 2005 metų, o „Dainavos“ klubo garbę gynė dar ir 1998-2002 metų sezonuose. Neveltui, atgimimo sezone Virginijui Miknevičiui buvo patikėtos komandos kapitono pareigos.

Buvęs „Dainavos“ kapitonas visada jausdavo atsakomybę žaidžiant prieš savus sirgalius, niekada neleisdavo komandos draugams atsipalaiduoti ir palikti aikštės nepadėkojus mums. Miknė iki šiol nepraleidžia progos apsilankyti Alytaus stadione bei nuolat seka mūsų veiklą.

Saulius LAIBINIS #4. Arba tiesiog Laibinis. Tas pats asmuo, kuris treniruotėse su džinsais atbėgdavo antras. Alytiškio sprintus prisimins kiekvienas, matęs bent vienas jo rungtynes. Karjerą „Dainavoje“ puolėjas pradėjo dar 1997 metais, o šiek tiek išmėginęs save svetur, į „Alytį“ sugrįžo 2005 metais ir čia užsibuvo iki pabaigos. Tuomet 38 metų amžiaus buvęs veteranas aikštėje maudydavo ne tik savo tiesioginius oponentus, bet ir duodavo nemažai pamokų jaunesniems komandos draugams. Paskutiniame profesionalo sezone 2011-aisiais Saulius varžovus nuskausmino 5 įvarčiais.

Saulius turėjo bene šilčiausią ryšį su Dzūkų Tankų tribūna, po kiekvienų rungtynių prieidavo pasidalinti šviežiausiomis emocijomis bei atsidėkodavo už sukurtą palaikymą. Tas išliko iki šiol, puolėjas atstovauja „Dainavos“ senjorų komandai, o tėvo pėdomis sekęs Sauliaus sūnus iki pat dabar yra aktyvus Dzūkų Tankų tribūnos narys.

Pagarba legendiniam Alytaus futbolo trio už atiduotas jėgas! AČIŪ!

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Dzūkų Tankai

2020 Geg 27 02:48

Dzūkų Tankų #Legendos.
https://www.facebook.com/dzukutankai/po ... 3047690374

Nors atgimimo sezoną Alytaus „Dainava“ medalių neiškovojo, tačiau ir toji 7-oji vieta galutinėje A lygos turnyro lentelėje reiškė labai daug. O tuometė komandos atmosfera ir kovotojų dvasia būtų puikus pavyzdys ir šiai kartai. Praėjusią savaitę pasidalinę pirmuoju legendinių veteranų trejetu – negalime nepasidalinti ir kitais trimis Alytaus futbolo mohikanais, kurių jūs tikrai nepamiršote.

Giedrius ŠTREIMIKIS #99. Išskirtinio šarmo vartų sargas – gyva Alytaus legenda iki pat dabar. Nevengdavęs pademonstruoti net sau pačiam nematytų driblingo sugebėjimų vartų sargas yra įstrigęs turbūt kiekvienam Alytaus miesto stadiono lankytojui, mačiusiam bent vienas Štrikio rungtynes. Neretai priversdavęs papildomai sunerimti, šis alytiškis niekada neišgaruos iš Dzūkų Tankų galvų.

Atgimimo sezone vartininkas įvedė tik jam priklaususią tradiciją – alytiškis niekad nepamiršdavo po pergalingų rungtynių pamojuoti mūsų sektoriui kampinio vėliavėle. O apie Štrikio piruetus 2011-ųjų sezono uždarymo vakarėlyje papasakosime kitą kartą...

Ričardas PADEGIMAS #3. Štrikio bendraamžis didžiąją dalį futbolininko karjeros taip pat paskyrė Alytaus futbolui. Dzūkijos sostinėje Ričardas žaisti pradėjo nuo pat 1994 metų. Be konkurencijos būdavęs vienas pagrindinių Alytaus „Alyčio“ ir „Dainavos“ gynėjų varydavo į neviltį visus varžovų puolėjus. Negana to, Rička mokėdavo nepastebimai atsidurti ir puolime, taip Alytaus sirgalius nustebinęs ne vienu įvarčiu.

Profesionalas išliko tikru pavyzdžiu ir dabarties futbolininkams bei legendinį tandemą su anksčiau minėtomis „Dainavos“ žvaigždėmis sudaręs Padė amžiams išliko alytiškių atmintyse.

Martynas BIRŽINIS #17. Be abejonės, jaunatviškiausias trijulės ir tų metų „Dainavos“ futbolininkas augo ir subrendo tik Alytaus futbolo sistemoje. Karjerą „Dainavoje“ saugas pradėjo vos 16 metų ir klubo garbę gynė net 12 sezonų. Atkaklus, emocingas ir užsispyręs alytiškis niekada nenusileisdavo priešininkams ir tuo užkariavo „Dainavos“ sirgalių simpatijas.

Patarimų ir pastabų Dzūkų Tankams niekada nestokojęs futbolininkas pastebima asmenybe Alytuje išliko iki šiol. Šiandien pedagogo ir futbolo trenerio darbą Alytuje dirbantis Beržas augina naująją kartą, kuri vieną dieną gins ir Alytaus „Dainavos“ klubo spalvas.

Sebas
Pranešimai: 457
Užsiregistravo: 2013 Kov 26 13:16
Palaikoma komanda: Dainava

Re: Dzūkų Tankai

2020 Bir 08 10:29

2020-06-06. Alytus

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Į pergalingas sezono atidarymo rungtynes susirinko ir pirmąją bei labai įsimintiną sezono pergalę išvydo virš 100 Dzūkų Tankų bei dvi dešimtys B Tribūnos atstovų. Padėka jiems!

Aktyvus pasiruošimas šiam savaitgaliui prasidėjo prieš daugiau nei savaitę. Nors pirminė choreo mintis buvo visai kita, šių dienų aktualijos pakoregavo mūsų planus.

Rungtynių pradžioje iškelta daugiau nei 150 kvadratinių metrų užėmusi choreo - rekordinis pasiekimas ne tik DT, bet ir visai Lietuvos futbolo fanscenai. Choreografijos iškėlimas, pareikalavęs ne vienos valandos galvosūkių bei raudonai mėlynų dūmų užsklanda buvo išpildyta 100 procentų. Verta paminėti, jog būtent tokios choreo išpildymo galimybės lėmė DT sprendimą ilgesniam laikui apsistoti šiame sektoriuje.

Pirmajame kėlinyje aikštėje dominavę raudonai mėlyni antroje rungtynių pusėje sulaukė kiek rimtesnio mažeikiškių pasipriešinimo. Džiaugiamės, jog vedami Dzūkų Tankų dainaviečiai surado jėgų antrą kartą persverti rungtynių rezultatą - pergalingą įvartį pačioje rungtynių pabaigoje pelnė Lukas, praeityje ne kartą buvęs DT sektoriuje!

Labai tikimės, jog antrame rate turėsime galimybę apsilankyti svečių mieste, į kurį sulaukėme kvietimo iš Alytuje kiek nepritapusio Valieros!
Ačiū susirinkusiems, ačiū komandai - laukia įdomus sezonas! Šios rungtynės visiems buvusiems įsimins dar labai ilgai!

Sebas
Pranešimai: 457
Užsiregistravo: 2013 Kov 26 13:16
Palaikoma komanda: Dainava

Re: Dzūkų Tankai

2020 Bir 09 14:52

Dzūkų Tankai kviečia prisidėti prie Dainavos palaikymo!

Paveikslėlis

Praėjusį savaitgalį sukurtas palaikymas atkreipė daugelio dėmesį. Ne paslaptis, jog tai pareikalavo ne tik žmogiškųjų išteklių, bet ir finansinių resursų. Būtent tai ir lemia tokių įvykių retenybę Lietuvos futbolo fanscenoje.

Kaskart sulaukiame klausimų iš žmonių, gyvenančių užsienyje ar dėl kitų priežasčių negalinčių prisijungti prie DT, kaip būtų galima prisidėti prie Dainavos palaikymo kūrimo.

Specialiai tam buvo sukurtas profilis Patreon platformoje, skirtas visiems, norintiems bent tokiu būdu prisidėti prie Alytaus Dainavai kuriamo palaikymo. Visi surinkti pinigai bus naudojami vizualaus palaikymo kokybės gerinimui.

Tapti DT patronu galite čia: https://www.patreon.com/dzukutankai

Na, o šiame video įraše pamatysite tai, kaip vyko pasiruošimas praėjusioms rungtynės (choreo gamyba) bei vizualinis išpildymas stadione:
https://www.facebook.com/dzukutankai/vi ... 4407508886

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Dzūkų Tankai

2021 Sau 14 13:50

Tragedija: autokatastrofoje žuvo visi penki automobiliu į Alytų keliavę žmonės, iš jų du „Dzūkų tankai“
Visą straipsnį galite rasti https://www.sportas.lt/naujiena/426896/ ... uku-tankai

Perkūnas
Pranešimai: 79
Užsiregistravo: 2018 Vas 14 15:19
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Dzūkų Tankai

2021 Geg 03 08:16

Dzukų Tankų FB:
2021-04-30. Vilnius
Diena, kai įdomiausi įvykiai vyko ne aikštėje, o šalia jos.
Stadiono prieigose, besišnekučiuodami su seniai matytais Rytas Ultras vaikinais ir laukdami atvykstančių kitų Dzūkų Tankų, sulaukėme organizuoto puolimo iš jungtinių Pietų IV ir Vakarų Fronto pajėgų. Kartu su B tribūna šventėme pergalę, o užpuolikams, visų akivaizdoje surengusiems kūlversčių pasirodymą, teko pasitikrinti (pa)bėgimo sugebėjimus.
Žaliai baltiems pabėgus, netrukus prisistatė gausios policijos pajėgos. Nieko rimtesnio su pareigūnais neįvyko, tad sulaukę paskutiniųjų atvykusių alytiškių įsikūrėme už LFF stadiono tvoros.
Keturios dešimtys fanatų stengėsi palaikyti komandą viso maču metu, tačiau ne pačios geriausios sąlygos privertė rinktis kiek trumpesnes skanduotes. Visgi, rungtynių pabaigoje dainaviečiams pralaimint, o LFF stadione tvyrant laidotuvių nuotaikoms, tribūna kiek išsijudino ir pasilinksmino.
Po rungtynių, kaip įprasta, sulaukėme dainaviečių, padėkojome vieni kitiems bei paraginę nenusiminti palikome stadioną, į kurį, tikėkimės, sugrįšime jau po sušvelninto ar pasibaigusio karantino.
Sudaužyta p4 jų pačių mieste. Laikai keičiasi.

Sebas
Pranešimai: 457
Užsiregistravo: 2013 Kov 26 13:16
Palaikoma komanda: Dainava

Re: Dzūkų Tankai

2021 Lie 01 10:21

Interviu | Josef Sznappsen: apie groundhopping’o įspūdžius Lietuvoje, tarptautinę fansceną ir gyvenimą pagal rungtynių tvarkaraštį

Kiekvienais metais DFK „Dainavos“ rungtynėse sulaukiame nemažai groundhopperių. Vieną iš Jų, Josefą, pakalbinome. Vokietis papasakojo apie įspūdžius Lietuvoje, tarptautinę fansceną bei kaip sekasi gyventi pagal futbolo rungtynių tvarkraštį.

http://dzukutankai.lt/2021/06/28/interv ... arkarasti/

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Dzūkų Tankai

2021 Rgp 16 06:20

„Dzūkų tankai“ - vieni garsiausių futbolo fanų Lietuvoje

https://www.youtube.com/watch?v=h1Pacj-gkQw

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Dzūkų Tankai

2021 Rgp 18 20:20

Rugpjūčio 29 dieną, sekmadienį, visų Dzūkų Tankų laukia ypatingos rungtynės – minėsime 20 metų gimtadienį!

2001–aisiais grupelė ištikimiausiųjų pradėjo keliauti paskui komandą. Nepaisant to, jog klubas kurį laiką buvo išnykęs, jį pavyko atkurti, tad ši kelionė tęsiasi jau 20 metų.

Rungtynių prieš Vilniaus „Žalgirį“ pradžia – 19 valandą.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Dzūkų Tankai

2022 Kov 21 09:36

Kaune – agresyvus „Dzūkų tankų“ įsiveržimas į aikštę


Dainava su savo fanais | dfkdainava.com nuotr. Savaitgalį startavo Lietuvos I-osios lygos pirmenybės, bet jas pritemdė Alytaus „Dainavos“ sirgalių elgesys. „Dzūkų tankai“ nesutvardė savo emocijų Kaune vykusiose rungtynėse prieš „Be1 NFA“. Šiame mače „Dainava“ ilgą laiką pirmavo, bet paskutinę minutę rezultatą išlygino Martynas Džiugas. Būtent tada „Dainavos“ ultros išbėgo į aikštelę ir užsipuolė įvartį pelniusį šeimininkų žaidėją. Agresyviai nusiteikę fanai buvo sugrąžinti į savo vietas tik po to, kai juos raminti pradėjo apsaugos darbuotojai, kurių pradinė reakcija buvo gan vangi. Nuraminti savo sirgalius ėmėsi ir „Dainavos“ žaidėjai. „Oi, oi, čia „dzūkų tankai“ ir „B tribūna“ pradeda siautėti. Manau, kad reikės ir policijos įsikišimo. Tokie dalykai futbolo nepuošia“, – sakė rungtynes komentavęs futbolo komentatorius Lukas Gintautas. Kuomet į aikštę įsiveržę fanai ėjo atgal link tribūnos, juos pasitiko kitų žiūrovų skanduotė „Gėda, gėda“. Rungtynės galiausiai ir baigėsi lygiu rezultatu 1:1.

Visą straipsnį galite rasti https://www.sportas.lt/naujiena/452485/ ... s-i-aikste

Makenzis
Pranešimai: 7334
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Dzūkų Tankai

2022 Kov 21 11:30

Pradėtas tyrimas. Kažin, ką nustatys. Rezultatai bus žinomi penktadienį. :roll:

2017–2018 m. sezone Atėnų „Panathīnaïkós“ dėl sirgalių elgesio buvo nuskalpuotas ir nugarmėjo iki tryliktos vietos Superlygoje. :roll:

Jeigu kokius devynis tūkstančius eurų baudos klubas gaus ir minus šešiolika taškų, tai..... :roll: sezonas dzūkams baigsis jau kovo mėn. :roll:

Kalinauskas
Pranešimai: 3256
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: Dzūkų Tankai

2022 Kov 21 12:15

Pradėtas tyrimas. Kažin, ką nustatys. Rezultatai bus žinomi penktadienį. :roll:

2017–2018 m. sezone Atėnų „Panathīnaïkós“ dėl sirgalių elgesio buvo nuskalpuotas ir nugarmėjo iki tryliktos vietos Superlygoje. :roll:

Jeigu kokius devynis tūkstančius eurų baudos klubas gaus ir minus šešiolika taškų, tai..... :roll: sezonas dzūkams baigsis jau kovo mėn. :roll:
Normaliam pasaulyje būtų:
vartininkui diskvalifikacija 1-2 rungtynėms
BE1 klubui bauda 500-1000 eurų ir rungtynės be žiūrovų
Metusiam į vartininką butelį - teistumas ir metai be renginių
Dainavos klubui bauda 1000 ir rungtynės be žiūrovų

Bet čia LFF, ir jie prisimint gali visus plakatus "fuck lff" ir t.t.

Makenzis
Pranešimai: 7334
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Dzūkų Tankai

2022 Kov 21 12:19

Normaliam pasaulyje būtų:
vartininkui diskvalifikacija 1-2 rungtynėms
BE1 klubui bauda 500-1000 eurų ir rungtynės be žiūrovų
Metusiam į vartininką butelį - teistumas ir metai be renginių
Dainavos klubui bauda 1000 ir rungtynės be žiūrovų

Bet čia LFF, ir jie prisimint gali visus plakatus "fuck lff" ir t.t.
Tu labai sentimentalus ir švelnus. :roll: Budulius reikia rykštėmis plakti miesto aikštėje, kol oda nuo vienos vietos nusilups.

O pas mus, greičiausiai, viską suvers klubui, ir, DFK kontora susimokės už kelis neadekvatus. :roll:

Vakar ir šiandien FK Obilič klubo istorija domėjausi, tai šitie eina Arkano pėdom. :roll:

Paveikslėlis

Kalinauskas
Pranešimai: 3256
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: Dzūkų Tankai

2022 Kov 21 13:49

Normaliam pasaulyje būtų:
vartininkui diskvalifikacija 1-2 rungtynėms
BE1 klubui bauda 500-1000 eurų ir rungtynės be žiūrovų
Metusiam į vartininką butelį - teistumas ir metai be renginių
Dainavos klubui bauda 1000 ir rungtynės be žiūrovų

Bet čia LFF, ir jie prisimint gali visus plakatus "fuck lff" ir t.t.
Tu labai sentimentsus ir švelnus. :roll: Budulius reikia rykštėmis plakti miesto aikštėje, kol oda nuo vienos vietos nusilups.

O pas mus, greičiausia, viską suvers klubui, ir, DFK kontora susimokės už kelis neadekvatus. :roll:

Vakar ir šiandien FK Obilič klubo istorija domėjausi, tai šitie eina Arkano pėdom. :roll:

Paveikslėlis
Prie medžio rišt reik tuos, katrie iš degalinių šokoladus vagia. Čia šiaip karštas kraujas.

Makenzis
Pranešimai: 7334
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Dzūkų Tankai

2022 Kov 21 14:12

Prie medžio rišt reik tuos, katrie iš degalinių šokoladus vagia. Čia šiaip karštas kraujas.
O jeigu degalinę valdo maskoliai? :roll: Tada vogimas lyg didvyrių išpuolis? :roll:

Grįžti į