Emilijus Zubas

Moderatorius: Respublik

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2020 Rgp 24 20:43

Klausimas ar čia jau labai gerai. Taip, ten pinigų yra, bet vykimas į Turkiją jūs jau patys suprantate ką reiškia..... Nepasidomėjau labiau ir komandos pajėgumu, kas jie per vieni
Ir ką vykimas į vieną iš top-10 pajėgiausių Europos lygų reiškia tavo manymu? Čia Arvydo atveju aišku. Ypatingai jeigu gauni garantijų dėl žaidimo laiko.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Emilijus Zubas

2021 Geg 10 10:16

Emilijaus Zubo atstovaujamas Adana Demirspor Kulübü triumfavo Turkijos antroje lygoje ir kitą sezoną varžysis aukščiausioje Turkijos lygoje.

Zubas sužaidė 27 rungtynes iš 34, bet paskutinius turus užėmė vietą ant atsarginių suolo.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2021 Lie 10 12:23

Negaliu rasti tai patvirtinančio straipsnio, bet atrodo Demirspor paleido Zubą ir 1 divizione jo nebus.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2021 Lie 10 12:26

Edit: oficialu, laisvas.

We have parted ways by mutual agreement with our esteemed goalkeeper Emilijus Zubas. We thank him for his services to our club and wish him success in his future football career.
https://ajansspor.com/haber/adana-demir ... ari-577350

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Emilijus Zubas

2021 Gru 08 12:47

į Portugalijos aukščiausią lygą

Lithuanian Emilijus Zubas “closes” Arouca's goal
https://www.diarioaveiro.pt/noticia/77288

Arouca announced the signing of Lithuanian international goalkeeper Emilijus Zubas until 2023, strengthening the options for goal, which were limited to Cameroonian Norbert Haymamba and Brazilian Victor Braga, after the injury of Fernando Castro, who has been out of the competition for more two months.
“I know that I come to a very good League, with high quality clubs and victorious histories in European competitions. It's very tactical football, but fast, thanks to the many quality players that play here. Many start here and then play in the biggest leagues in the world”, said Emilijus Zubas in statements to the Arouquenses' social networks.
The 31-year-old goalkeeper, who is 1.95 meters tall, was out of a contract after ending his relationship with Turkish club Demirspor - the club for which he won the II League last season -, now starting a new experience in Portugal , after having passed through Poland, Latvia, Denmark, Cyprus and Israel, where he won a Cup, which adds to his record that still includes three Lithuanian championships.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2021 Gru 14 11:45

E.Zubas keliasi į Portugalijos elitinę lygą: „Viskas ekspromtu ir netikėtai“
https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-1611042

Emilijui Zubui netrukus priklausys stipriausioje futbolo lygoje žaidžiančio Lietuvos futbolininko statusas. 31-erių panevėžietis vartininkas prieš keletą dienų pasirašė sutartį su Portugalijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančiu „Arouca“ klubu. „Primeira Liga“ yra šeštasis pagal pajėgumą Europos nacionalinis čempionatas, o jame debiutuoti iki šiol yra pavykę vos vienam mūsų šalies atstovui – Čempionų lygos laimėtojui Edgarui Jankauskui.

E.Zubas suraitė parašą ant sutarties, kuri galios iki 2023-ųjų birželio.

„Mano agentas turkas paskambino vieną rytą ir pasakė, kad yra variantas išvykti į Portugalijos aukščiausią lygą. Iš karto pasakiau, kad norėčiau, nes žaisti tokiame lygyje – kiekvieno futbolininko tikslas. Užtrukome gal kokias penkias valandas, kol suderinome sąlygas, jie nupirko bilietus, kitą rytą atskridau ir vakare pasirašiau kontraktą. Trečią dieną jau treniruojuosi su komanda. Viskas ekspromtu ir netikėtai“, – 15min pasakojo Lietuvos vartų sargas.

Porto aglomeracijoje įsikūręs klubas savo istoriją pradėjo 1951-aisiais, kaip garsiojo „Porto“ klubo filialas. Pirmuosius penkis dešimtmečius komanda žaidė regioninėse lygose, kol 2010-aisiais galiausiai pasiekė antrąjį pagal pajėgumą Portugalijos divizioną ir dar po trijų sezonų pakilo į aukščiausią lygą. Elitiniame divizione „Arouca“ praleido tris sezonus, bet po to buvo nukritusi ne tik į antrą, bet ir į trečią lygą. Praėjusį sezoną antroje lygoje „Arouca“ finišavo trečia, bet po sėkmingos papildomos atkrintamųjų serijos vėl sugrįžo į stipriausią „Primeira Liga“.

Nors klubo vadovai prieš sezoną neslėpė, kad pagrindinis komandos tikslas yra išlikti elite, kol kas laikytis nusibrėžto kurso „arokėnams“ sekasi ypač gerai. Sužaidus trylika turų „Arouca“ tarp 18 komandų žengia devintoje pozicijoje.

„Man visada komandos tikslai yra svarbesni už asmeninius pasiekimus. Svarbiausia yra kolektyvinė sėkmė. Tikiuosi, jog būsiu tas žaidėjas, kuris padės komandai kovoti dėl išlikimo lygoje. Taigi šį tikslą sezono pabaigoje mes visi kartu pasieksime“, – prisistatydamas vietos sirgaliams kalbėjo E.Zubas.

Vietos specialisto Armando Evangelistos treniruojamos komandos pagrindą sudaro legionieriai iš Brazilijos. Jų klube yra 10 – netgi daugiau nei vietos futbolininkų.

Su dviem brazilais – Victoru Braga ir Fernando Castro – Emilijui teks konkuruoti dėl vietos starto sudėtyje. „Arouca“ turi ir ketvirtą vartininką – 22-ejų kamerūnietį Noybertą Haymambą.

31-erių panevėžiečiui Portugalija bus jau septinta užsienio šalis, kurioje jis rungtyniaus. „Ekrane“ karjerą pradėjęs vartininkas yra žaidęs Latvijos, Lenkijos, Kipro, Danijos, Izraelio ir Turkijos ekipose.

„Prieš priimdamas šį pasiūlymą dar šiek tiek konsultavausi su Portugalijoje žaidusiais keliais futbolininkais iš Izraelio. Vienas jų – Ernesto Šetkaus bendraklubis. Jis viską papasakojo apie klubą, atsiliepimai buvo geri. Kita vertus, kvietė Portugalijos aukščiausios lygos klubas, tad tų dvejonių pernelyg daug ir nebuvo. Tai man geras šansas. Reikėjo jį pasirinkti“, – 15min teigė E.Zubas.

– Ar turėjote daugiau variantų?

– Turėjau kelis pasiūlymus, bet jie tikrai nebuvo tokie geri, kaip šis iš Portugalijos. Kai sulaukiau jo, iš karto pasakiau, kad galit pirkti bilietus (juokiasi). Prieš tai buvusiems pasiūlymams gerokai trūko konkretumo – tai nori, tai po to klubų atstovai dingsta kuriam laukui. Čia – viskas tiesiai šviesiai. Po kelių valandų paskambino vartininkų treneris, videoskambučiu pabendravome, viską išsiaiškinome ir susidėliojome.

– Kalbėjotės apie savo vaidmenį komandoje?

– Kai kviečia į komandą, visada žada, kad būsi pagrindinis vartininkas (šypsosi). Šis kartas irgi ne išimtis. Visgi tą vietą reikės išsikovoti ir dirbti kiekvieną dieną. Garantuotų pozicijų tokio lygio futbole tiesiog nebūna – privalai kiekvienoje treniruotėje įrodinėti, kad esi to vertas.

– Kaip priėmė komandos draugai?

– Gana šiltai, džiaugiuosi, kad daug žaidėjų kalba angliškai. Man tai buvo svarbiausia. Kiekvieną dieną jaučiuosi vis geriau. Klubo treniruočių bazė yra įsikūrusi Porto apylinkėse. Visi žaidėjai gyvena šiame mieste ir į treniruotes važiuoja apie 30 min. Treniruočių sąlygos taip pat yra geros, klubas turi kelias aikštes, visas atsistatymo priemones. Kol kas gyvenu viešbutyje, bet ieškau apartamentų Porto mieste. Kai juos pavyks surasti, atvyks ir šeima.

– Sezono pradžioje „Arouca“ maloniai stebina ir yra įsitvirtinusi turnyro lentelės viduryje. Ar jau teko kalbėtis apie komandai keliamus tikslus?

– Nei su treneriais, nei su vadovais apie uždavinius per daug nekalbėjome, bet, kaip jie sako, Portugalijoje aplenkti didįjį penketą – Lisabonos „Benfica“, Lisabonos „Sporting“, „Porto“, „Braga“ ir Gimarainso „Vitoria“ – reikia stebuklo. Visos likusios komandos, anot trenerių, panašaus lygio, su jomis tikrai galima kovoti. Visada reikia kelti aukščiausiu tikslus, bet manau, kad pirmasis aštuntukas ar dešimtukas yra tikrai realus.

– Kada galima sulaukti jūsų debiuto?

– Teoriškai įmanoma, kad žaisčiau jau ateinantį savaitgalį. Dabar dirbu treniruotėse, treneriai vertina mano galimybes ir fizinę būklę. Lietuvoje dirbau su vartininkų treneriu Mindaugu Malinausku. Tad noriu jam labai padėkoti, kad padėjo išlaikyti formą. Kiekvieną dieną jaučiuosi vis stipresnis. Jeigu ne šį savaitgalį, tai kitą jau tikrai būsiu pasirengęs ir registruojamas. Na, o dėl žaidimo spręs treneriai.

– Ar nebuvo sunku palikti Turkiją, kurioje rungtyniavote iki praėjusio birželio?

– Su Adanos „Demirspor“ tapome antrojo diviziono nugalėtojais, o Turkijoje yra normali praktika iškopus į elitinę lygą stiprintis ir pakeisti didžiąją dalį sudėties. Adanos komanda irgi pirko daug, iš 25 futbolininkų liko gal šeši, o tarp naujokų buvo net Mario Balotelli. Su turkais išsiskyrėme tikrai gražiai, be pykčių ir konfliktų.

– Lietuvos rinktinės treneriu tapus Valdui Ivanauskui į nacionalinę komandą nebuvote kviečiamas. Galbūt ši sutartis su „Arouca“ padės susigrąžinti pagrindinio vartininko pirštines ir rinktinėje?

– Per šį laikotarpį teko kalbėtis su vartininkų treneriu Audriumi Ramonu. Šnekėjome apie vaidmenį ir situaciją rinktinėje. Man atstovauti rinktinei ir savo šaliai visada buvo garbė ir neapsakomas jausmas. Kiekvienas žaidėjas turi norėti apsivilkti rinktinės marškinėlius ir siekti šio tikslo, o mes, vyresni žaidėjai, turime būti pavyzdžiu jaunimui, kuris deda dar pirmus žingsnius futbolo pasaulyje.

Žinoma, teko skaityti ir apie situaciją tarp V.Ivanausko ir Modesto Vorobjovo. Manau, kad abu turėtų susiskambinti, vyriškai pasikalbėti ir išspręsti konfliktinę situaciją. Privalome gerbti trenerius ir visą kolektyvą, bet tokie žaidėjai kaip Modestas taip pat yra labai svarbūs ir reikalingi rinktinėje.

Istorijoje – tik vienas lietuvis

E.Zubas gali tapti tik antruoju lietuviu, kuriam yra pavykę debiutuoti Portugalijos aukščiausioje lygoje, kuri visai neseniai Europos stipriausių lygų reitinge užėmė 5-ąją vietą ir lenkė net Prancūzijos „Ligue 1“ (dabar „Primeira Liga“ vėl sugrįžo į šeštą poziciją – aut. past.).

Iki šiol Iberijos pusiasalio pakraštyje yra žaidęs tik Edgaras Jankauskas, kuris per savo karjerą atstovavo trims šios šalies klubams – Lisabonos „Benfica“, „Porto“ ir „Belenenses“.

Karjerą neseniai baigęs Lukas Spalvis taip pat turėjo sutartį su Lisabonos „Sporting“, bet patyrė traumą jau per pirmąsias priešsezonines rungtynes ir aukščiausioje Portugalijos lygoje nedebiutavo. Vėliau jis buvo paskolintas „Belenenses“ ekipai, bet ir joje dėl traumos nesužaidė nė vieno mačo.

Lisabonos „Benfica“ klubui vis dar priklauso Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ekipai paskolintas Vilius Armalas, bet jis prasibrauti į Čempionų lygos aštuntfinalį šiemet pasiekusios legendinės portugalų komandos sudėtį irgi šansų neturi.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2021 Gru 14 11:49

Vartininkas Emilijus Zubas savo karjerą Portugalijoje pradėjo ant suolo
https://www.tv3.lt/naujiena/sportas/var ... o-n1129021

„Arouca“ klubas jau registravo lietuvį rungtynėms, tačiau į pagrindinio vartininko vietą vis dar statė 22-ejų metų kamerūnietį Norbertą Haymambabą, kuris „Arouca“ vartus gynė trečiose rungtynėse iš eilės.

Visgi, šis kartas E.Zubo komandos draugui buvo prasčiausias – jam pavyko atremti tik vieną smūgį iš penkių, o „Arouca“ 1:4 pralaimėjo „Vizela“ klubui.

Išvykoje laimėjęs „Vizela“ su 13 taškų pakilo į dešimtą vietą, o į vienuolikta poziciją nustūmė tą pačią „Arouca“ ekipą, kuri taip pat turi 13 taškų.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Emilijus Zubas

2021 Gru 30 22:51

pamatęs, kad Arouca pralaimi Bragai 0-6 namie, išsgandau kad nebūtų Zubo debiutas.
Bet ne, Zubas ant suolo stebėjo komandos pažeminimą.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2021 Gru 31 20:55

Elitinėje Portugalijos lygoje Zubas atsidūrė netikėtai: puošiau eglutę, kai paskambino agentas
https://www.lrt.lt/naujienos/sportas/10 ... no-agentas

Vienas geriausių Lietuvos vartininkų Emilijus Zubas pirmomis gruodžio dienomis su šeima rengėsi didžiausioms metų šventėms, kai sulaukė lemtingo agento skambučio. Jau kitą dieną jis skrido į aukščiausios Portugalijos futbolo lygos klubą „Arouca“. „Labai ekspromtu ir greitai viskas įvyko“, – apie karjeros šuolį kalba futbolininkas. 31-erių panevėžietis Naujaisiais metais tikisi užsitarnauti pirmojo komandos vartininko poziciją ir sugrįžti į Lietuvos rinktinę.

Šiuo metu jis yra aukščiausio lygio klube žaidžiantis Lietuvos futbolininkas. Portugalijos lyga rikiuojama šešta pagal pajėgumą pasaulyje. Jai nusileidžia tik elitiniai Anglijos, Ispanijos, Italijos, Vokietijos ir Prancūzijos čempionatai.

Šią vasarą E. Zubas abipusiu sutarimu nutraukė sutartį su Turkijos klubu „Adana Demirspor” ir laiką leido Lietuvoje, bet agento skambutis viską pakeitė.

„Gruodžio pirmomis dienomis su žmona puošėme eglutę, ruošėmės Kalėdoms namuose, kai paskambino agentas ir pasakė, kad yra galimybė persikelti į Portugaliją. Klausė, ar man tiktų toks pasiūlymas. Aišku, daug nesitikėjau. Dažnai būna, kad agentų pasiūlymas reiškia gal tik 1-2 proc. tikimybę, kad bus parašas. Bet jis man perskambino už dviejų valandų ir pasakė, kad už valandos jau bus oficialus pasiūlymas. Sako – ruoškis lagaminus, skrisi į Portugaliją. Aš vis tiek dar netikėjau, bet jau rimčiau žiūrėjau. Po valandos buvo pasiūlymas, o kitos dienos vakare aš jau skridau į Portugaliją. Labai ekspromtu ir greitai viskas įvyko“, – prisimena jau beveik mėnesį Portugalijoje gyvenantis E. Zubas.

Iki šiol aukščiausioje Portugalijos lygoje yra debiutavęs tik vienas lietuvis – su „Porto“ klubu Čempionų lygą laimėjęs Edgaras Jankauskas. Lukas Spalvis priklausė Lisabonos „Sporting“ klubui, bet dėl traumų jame taip ir nedebiutavo.

E. Zubas vietą aikštėje taip pat dar reiks išsikovoti. Šiuo metu pagrindinio vartininko poziciją „Arouca“ komandoje užima brazilas Victoras Braga. Tiesa, ketvirtadienio rungtynėse jis praleido net šešis įvarčius rungtynėse su „Braga“ klubu. Šiuo metu „Arouca“ užima dvyliktą vietą Portugalijos čempionate.

– Jūsų derybos su klubu buvo labai trumpos. Klubui skubiai reikėjo naujo vartininko?
– Jiems reikėjo vieno vartininko ir rinkosi iš kelių. Aš vasarą bendru sutarimu nutraukiau kontraktą su Turkijos klubu ir kelis mėnesius buvau be klubo. Todėl, kai atkeliavo pasiūlymas iš Portugalijos, aš ilgai nemąsčiau. Tai buvo puiki galimybė žaisti aukštame lygyje Portugalijoje.

– Ar jau spėjote susipažinti su naujosios komandos istorija? Kokie jos tikslai?
– Klubas nėra naujas, įkurtas prieš 60 metų. Tai klubas su istorija, bet tai jis iš mažo miestelio Arokos, kuris yra šalia Porto. Mes su šeima gyvename Porto ir aš kiekvieną dieną važinėju į Aroką. Mano klubo tikslas nėra patekti į top trejetuką ar penketuką, šiais metais jie nori išlikti aukščiausioje lygoje. Tačiau komanda tikrai yra gera ir turi gerų žaidėjų. Tai aukšto lygio klubas.

– Ar su treneriu jau aptarėte, kada ir kiek minučių galite tikėtis aikštėje?
– Visada tikiesi gauti kuo daugiau minučių. Atvyksti žaisti, o ne sėdėti, bet už simpatijas niekas neduoda žaidybinio laiko, todėl reikia įrodyti savo vertę kiekvieną dieną treniruotėse. Esu čia kol kas tik trečią savaitę, tai su treneriu kalbamės, jis rodo jų žaidimo stilių, taktikas. Tikiuosi greitu metu debiutuoti aukščiausioje Portugalijos futbolo lygoje.

– Kas jūsų konkurentai dėl vietos aikštėje?
– Yra brazilas Victoras Braga, kuris klube jau trejus metus. Jis dabar ir žaidžia, yra įsitvirtinęs, bet treneris minėjo, kad nėra labai patekintas jo žaidimu, todėl niekada negaliu žinoti, kada gausiu galimybę. Yra dar vienas jaunas ir perspektyvus vartininkas, bet manau, kad jam dar reikia laiko, kad būtų pirmu vartininku.

– Ar jau pajautėte, kad žaidžiate aukščiausiame lygyje iki šiol?
– Čia kol kas esu tik kelias savaites ir dar nepamačiau viso to lygio, bet jaučiasi treniruotėse, kad tai aukšto lygio futbolininkai. Man labai malonu žaisti prieš tokias komandas kaip Lisabonos „Sporting“, „Porto“, „Benfica“, „Braga“. Tai yra labai stiprios komandos ir žinomos visoje Europoje, todėl man labai malonu žaisti tokiame čempionate. Aišku, Cristiano Ronaldo šioje šalyje yra Dievas, bet Portugalijoje niekada netrūko futbolo žvaigždžių.

– Portugalijoje itin aukštas vakcinacijos lygis. Ar COVID-19 ribojimai griežti?
– Kol kas rungtynės vyksta su žiūrovais. Aišku, jie turi turėti neigiamą testo rezultatą arba būti pasiskiepiję. Mes esame tikrinami prieš kiekvienas rungtynes. Jeigu rezultatas yra teigiamas, turi izoliuotis dešimčiai dienų. Prieš dvi savaites komandoje buvo vienas atvejis.

– Pastaruoju metu jūsų rinktinėje nematėme. Ar bendraujate su vyriausiuoju treneriu Valdu Ivanausku?
– Bendraujame su vartininkų treneriu Audriumi Ramonu, tai aš visada tikiuosi gauti iškvietimą, bet tai yra trenerių sprendimas. Aš visada noriu žaisti rinktinėje. Tiksliai nepamenu, bet lyg ir metus jau nebuvau iškviestas į rinktinę.

– Kaip vertinate Lietuvos rinktinės varžovus Tautų lygoje?
– Aišku, stipriausia bus Turkija, bet su kitais dviem varžovais (Farerų Salos, Liuksemburgas) tikrai galime kovoti ir siekti teigiamų rezultatų. Manau, kad grupė nėra lengva, nes mums lengvų grupių nebūna. Visi moka žaisti futbolą. Bet treneriai padarys savo darbą ir atvažiuos žaidėjai, kurie verti atstovauti Lietuvai ir sieksime gerų rezultatų.

– Saulius Mikoliūnas pratęsė sutartį su Vilniaus „Žalgiriu“ ir greičiausiai čia baigs karjerą. Ar jūs jau pagalvojate, kur norėtumėte atsisveikinti su futbolu?
- Saulius yra pavyzdys jaunimui, nes labai profesionaliai atlieka savo darbą. Kiekvienas žaidėjas norėtų turėti tiek jėgų ir taip žaisti tokių metų. Pats apie karjeros pabaigą dar negalvoju. Man 31-eri, vartininkui tai dar nėra daug. Manau, kad dar žaisiu ne vienerius ir ne dvejus. Dabar yra tikslas užsitarnauti pirmojo vartininko poziciją šiame klube ir toliau siekti savo tikslų.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2022 Sau 09 21:27

Zubas toliau sėdi ant suolo.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2022 Sau 21 23:14

Zubas prieš Benfica irgi nedebiutavo, klubas pralaimėjo 0–2.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2022 Sau 29 18:33

E.Zubas vis dar nesulaukė savo debiuto Portugalijoje
https://www.sportas.lt/naujiena/448971/ ... tugalijoje

Portugalijos stipriausioje lygoje toliau savo debiuto laukia Emilijus Zubas. Vartininkas šeštose rungtynėse iš eilės buvo paliktas ant „Arouca“ klubo suolo.

Tiesa, pirmą kartą iš paskutinių šešių rungtynių „Arouca“ ketvirtadienio vakarą galėjo džiaugtis pergale, kadangi lietuvio komanda išvykoje 2:1 palaužė „Estoril“ klubą.

Įdomu tai, kad išlyginamąjį įvartį „Arouca“ pelnė tik 89 minutę, o pergalingą – net septintą pridėto laiko minutę.

Po šios pergalės „Arouca“ su 17 taškų pakilo į keturiolikta vietą.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2022 Vas 08 17:48

Portugalijos stipriausioje lygoje ant suolo toliau paliekamas vartininkas Emilijus Zubas, o lietuvio atstovaujamas „Arouca“ klubas namuose žaidė su galinguoju „Porto“ klubu ir jam pralaimėjo rezultatu 0:2.

https://www.sportas.lt/naujiena/449618/

Kitos rungtynės pirmadienį su ex-panevėžietiškuoju Maritimo.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2022 Geg 15 20:36

Emilijus Zubas vakar paskutinėse sezono rungtynėse debiutavo Portugalijos Primeira ir išlaikė vartus sausus, rungtynės baigėsi lygiosiomis 0–0. Žaidė prieš Belenenses, kurie liko paskutiniai lygoje.

Arouca sezoną užbaigė penkiolikti ir išliko lygoje.

https://youtu.be/0cz2lZSTlX4

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Emilijus Zubas

2022 Rgp 05 21:52

Zubas lieka ant suolo Portugalijos lygos starte, žais naujai vasarą atvykęs vartininkas iš Urugvajaus lygos vidutiniokų.

Grįžti į