Ernestas Šetkus

Moderatorius: Respublik

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2019 Sau 11 17:13

Oficialu: dviejų metų kontraktą sudaręs E. Šetkus vasarą pakeis komandą
https://www.futbolas.lt/naujiena/404919/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos vyrų futbolo rinktinės ir Haifos „Hapoel“ komandos vartininkas Ernestas Šetkus ateinančią vasarą pakeis komandą. 33-ejų metų vartų sargas pasirašė dviejų metų sutartį su Jeruzalės „Beitar“ klubu ir į jį persikels vasarą, o iki tol toliau žais Haifos komandoje.

Vienu geriausių Izraelio lygos vartininkų vadinamas E. Šetkus jau ilgą laiką domino pajėgius Izraelio klubus, tačiau kovą dėl lietuvio parašo laimėjo būtent šiuo metu tik vienuoliktą vietą lygoje užimantis „Beitar“ klubas, kuris praėjusiais metais užėmė trečią vietą lygoje.

Šiame sezone „Hapoel“ vartininkas sužaidė 17 rungtynių ir per jas tris kartus išsaugojo savo vartus sausus. Iš viso lietuvis praleido 24 įvarčius, o „Hapoel“ lygoje užima septintą vietą.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Ernestas Šetkus

2019 Bir 24 20:46

Ernestas Šetkus pakeitė klubą, bet liko Izraelyje
https://www.lrt.lt/naujienos/sportas/10 ... -izraelyje

Lietuvos futbolo rinktinės vartininkas Ernestas Šetkus turi naują karjeros stotelę – du metus praleidęs Haifos „Hapoel“ klube tauragiškis keliasi į Be’er Ševos „Hapoel“ gretas.

Klubą 34-erių vartų sargas pakeitė kaip laisvasis agentas, tad išpirka už jį sumokėta nebuvo.

Socialiniame tinkle futbolininkas atskleidė, jog perėjimas turėjo įvykti jau pernai.

Naujasis E. Šetkaus klubas per visą istoriją penkis kartus yra tapęs šalies čempionu, o pasibaigusiame sezone finišavo trečias ir žais Europos lygos varžybose.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2020 Geg 09 20:38

Sumažėjęs atlygis geriausio Lietuvos futbolininko negąsdina: per karantiną daugiau atradau nei praradau
https://www.lrt.lt/naujienos/sportas/10 ... i-praradau

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Ernestas Šetkus

2020 Lie 24 14:16

Nacionalinės rinktinės vartininkas Ernestas Šetkus lieka Izraelyje, tačiau keičia klubą ir keliasi į Hapoel Tel Aviv Fc

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2020 Spa 07 21:42

Futbolininkas Šetkus sulaukė antrosios atžalos: dalijasi jautria akimirka
https://www.tv3.lt/naujiena/sportas/106 ... a-akimirka

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2020 Gru 10 05:10

Izraelyje - penktasis E.Šetkaus komandos pralaimėjimas
https://www.sportas.lt/naujiena/425148/ ... laimejimas

Izraelio aukščiausioje lygoje trečiadienį buvo sužaistos vienerios atidėtos trečiojo turo rungtynės. Jose du įvarčius praleido Ernestas Šetkus, o jo atstovaujamas Tel Avivo „Hapoel“ 0:2 nusileido Haifos „Hapoel“ klubui.

Tel Avivo komandos vartus gynęs lietuvis pirmą kartą buvo įveiktas 56 minutę, kuomet varžovai realizavo paskirtą baudinį. Antrą įvartį E.Šetkus praleido jau per pridėtą rungtynių laiką. Varžovai pasižymėjo ketvirtą pridėto laiko minutę ir įtvirtino savo pergalę.

Tai buvo penktasis Tel Avivo „Hapoel“ komandos pralaimėjimas per devynias rungtynes ir kol kas E.Šetkaus komanda su 6 taškais yra tik tryliktoje vietoje.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2021 Kov 21 17:47

Izraelyje realiai pasibaigė reguliari sezono dali, Šeškaus Hapoel Tel Aviv paskutinėse rungtynėse miesto derbyje sužaidė lygiosiomis 1-1 su Maccabi Tel Aviv taip iš pastarųjų pavogdami pirmą vietą turnyrinėje lentelėje. Hapoel tuo tarpo reg. sezone liks 12 iš 14 klubų.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2021 Geg 12 20:36

Skirtinga lietuvių naktis Izraelyje – nuo nukeltų rungtynių iki slėpynių bunkeriuose
https://www.sportas.lt/naujiena/433161/ ... unkeriuose

Visą pastarąją savaitę Tel Avivo „Hapoel“ ekipa su Ernestu Šetkumi ruošėsi antradienį turėjusioms įvykti Izraelio taurės rungtynėms prieš Tel Avivo „Beitar“ klubą. Dėl palestiniečių grupuočių „Hamas“ ir „Islamo džihadas“ atakų, šios rungtynės buvo nukeltos į trečiadienį. Jau dabar aišku, kad jos neįvyks ir šį vakarą.

„Taip ir gyvename. Laukėme rungtynių – sužinojome, kad jos neįvyks. Be abejo, malonumo didelio nėra, nes prieš tai labai retai kada raketos atskriedavo iki Tel Avivo. Turime viskam būti pasiruošę – kiekviename bute yra kambarys tarsi bunkeris, kuriame per 30 sekundžių nuo aliarmo pradžios privaloma užsidaryti“, - sportas.lt sakė geriausias 2019 metų Lietuvos futbolininkas Ernestas Šetkus.

Šiandien laisvadienį turi ir vos penkiolika kilometrų nuo Tel Avivo nutolusiame Kfar Sabos mieste gyvenantis ir „Hapoel“ garbę ginantis Lietuvos rinktinės saugas Domantas Šimkus. Anot jo, bent kol kas didelės panikos nėra.

„Nėra malonu, kai aplinkui nuolat kaukia signalizacijos, bet bandome išlikti optimistais, nepanikuojame ir tikime, kad mūsų mieste nenukris jokia raketa. Tuo pačiu, laukiame menedžerio skambučio – tuomet ir patys žinotumėm daugiau“, - sportas.lt komentavo D.Šimkus.

Trečiasis Izraelyje žaidžiantis lietuvis Džiugas Bartkus apie neramumus daugiau sužino iš spaudos nei iš vaizdo pro langus. Kirjat Šmonos miestas, kuriame žaidžia vartininkas, nuo sostinės yra nutolęs per 150 kilometrų ir bent kol kas vienintelis dalykas, leidžiantis žinoti apie šalyje vykstančias negeroves yra nukeltos rungtynės.

„Kalbant apie visą Izraelį, tai šurmulys yra didesnis nei bet kada. Prieš pora metų buvo kažkas panašaus, bet.. tokio kalibro ir tokio bombinimo nebuvo. Kalbant apie Šiaurę, tai čia ramu, iš tikro nelabai kas ir jaučiasi. Sunku nuspėti, kiek visa tai tęsis, bet kol kas tikrai viskas yra gerai“, - sakė Dž.Bartkus.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2021 Bir 13 00:39

Šetkus – apie EURO 2020 favoritus, sprogstančių raketų košmarą ir merdintį Tauragės futbolą
https://www.delfi.lt/sportas/euro-2020/ ... d=87440013

„Visur gerai, bet namuose geriausia“, – džiaugiasi po pusantrų metų į gimtinę grįžęs geriausias 2019-ųjų Lietuvos futbolininkas. Per šį laikotarpį Tel Avivo „Hapoel“ vartininko gyvenime netrūko dramatiškų patirčių ir pokyčių.

Pandemijai sujaukus įprastą futbolo sezono ritmą pernai vartų sargas iš Lietuvos viso labo turėjo vos 10-ies dienų atostogas. Tad Šetkų šeima nusprendė nesiblaškyti, nešvaistyti laiko skrydžiuose ir tas dienas praleisti gerai pažįstamame Izraelyje. Čia 2020-ųjų spalį gimė sūnus, žiemą Ernestas persirgo koronavirusu, o pavasario pabaigoje patyrė tai, ko niekada neregėjo per ketverius gyvenimo Izraelyje metus.

Sustiprėjus kariniams veiksmams tarp Izraelio ir islamistų kontroliuojamo Gazos Ruožo, šeima buvo priversta slėptis nuo skriejančių ir numušinėjamų raketų. Situacijai prastėjant šeima bėgo į šalies šiaurę, o vienos svarbiausių sezono rungtynių vyko dar aidint šalyje sprogimams.

Futbolininkas su Tel Avivo „Hapoel“ išsiskyrė tik atostogoms iki liepos pradžios: E. Šetkus ramus dėl kito sezono, tauragiškis turi su klubu dar vienerius metus galiojančią sutartį.

– Sezonas finišavo pralaimėtomis šalies taurės finalo rungtynėmis, ar atslūgo nusivylimas po nesėkmės?
– Be abejo, finale visada skaudu pralaimėti. Iš tikrųjų rungtynių pradžia nieko blogo nežadėjo, pirmavome 1:0, tačiau varžovai išlygino rezultatą. Pratęsime greitai praleidome antrą įvartį, jo pabaigoje buvome pasižymėję, deja, po VAR peržiūros arbitrai neįskaitė įvarčio. Nusivylimas didelis, turėjome realius šansus ir galėjome laimėti taurę, visada skaudžiausia pralaimėti finale.

Tačiau laimėta taurė vargu ar būtų atvėrusi klubui duris į Europą. „Hapoel“ buvo bankrutavęs ir įkurtas naujas klubas, kuris perėmė legendinį vardą. Senasis klubas dar turi skolų, kurias bandoma likviduoti. Tad klausimas, ar turėtume galimybę žaisti Europoje, tačiau būtų ieškoma tokių galimybių.

– Pernai „Hapoel“ užėmė 5-ą vietą, šiemet komanda kovojo dėl išlikimo ir liko 11-a. Ko trūko, kad ekipa geriau pasirodytų čempionate?
– Dėl pandemijos ir koronaviruso situacijos Izraelio klubai susidūrė su tam tikra nežinia prieš sezono startą. Žiūrovai negalėjo lankytis stadionuose, klubai dėl to prarado nemažas pajamas. Buvo klausimas, ar Vyriausybė suteiks finansinę pagalbą futbolui, tad jie savo biudžetus formavo labai atsargiai.

Mums sezono pradžia buvo labai sunki, po pirmo rato likome paskutiniai, nuo priešpaskutinės vietos, jei neklystu, atsilikome gal 6 taškais. Tačiau čempionatui įpusėjus pasistiprinome ir kėlėme tikslą tik išlikti aukščiausioje lygoje. Žinoma, užimta 11 vieta yra prastas rezultatas „Hapoel“ klubui. Bet sezono pabaigą vertinu teigiamai: patekome į taurės finalą, lygoje išlikome be didesnių dramų. Būtų buvęs didelis pasiekimas laimėti taurę, tačiau yra kaip yra.

– Čempionato pradžioje žaidėte tuščiuose stadionuose, tačiau pavasarį nuotaikos turbūt buvo jau kur kas geresnės, kai į tribūnas grįžo sirgaliai?
– Taip, Izraelyje pradėjus vakcinaciją greitai situacija ėmė keistis į gerąją pusę. Sparčiai mažėjo sergančiųjų skaičiai, po truputį grįžo socialinis gyvenimas, dingo COVID-19 ribojimai ir, galima sakyti, Izraelis įveikė koronavirusą. Tiesa, neaišku kuriam laikui.

– Gegužės pirmoje pusėje Izraelyje netrūko įtampos dėl karinių veiksmų tarp Izraelio ir islamistų kontroliuojamo Gazos Ruožo. Kaip atrodė tos karštos savaitės jūsų akimis?
– Ketverius metus gyvenu Izraelyje ir pirmą kartą teko išgirsti numušinėjamas raketas. Buvo labai nemalonu. Nors kai ten gyveni, supranti, kad tikimybė, jog raketa pataikys į tavo namą yra minimali, bet vis tiek tikrai nemalonu užsidarius bunkeryje galvoti, pataikys, ar ne, ir kas bus toliau.

Po pirmos nakties slėptuvėje su žmona nusprendėme traukti į šiaurinę pusę, kuri nebuvo apšaudoma raketomis. Bet tikrai situacija buvo nemaloni ir nežinia, kaip šis konfliktas klostysis toliau. Visa ta savaitė buvo kaip ant adatų.

Klubas Haifos mieste išnuomojo viešbutį, jame apsistojome, su dviem vaikais, situacija ne pati lengviausia švelniai tariant. Tuo metu kelioms dienoms sutriko ir treniruočių procesas. Vėliau jos buvo perkeltos šiauriau nuo Gazos ruožo. Pradėjome treniruotis, ruoštis taurės pusfinaliui, kuris kelis kartus jau buvo nukeltas. Vėliau nuspręsta jį sužaisti Šiaurės Izraelyje, Haifoje. Žaidėme pusfinalį tuomet, kai dar pietinėje Izraelio pusėje aidėjo sprogimai.

– Ar turėjai laiko stebėti šalies futbolo rinktinės kovas Baltijos lygoje ir mačą su ispanais?
– Visada stebiu rinktinės rungtynes, tačiau per atostogas stengiuosi atsiriboti nuo futbolo, prisipažinsiu, jog nežiūrėjau rungtynių. Rezultatai nesmagūs, ką čia bepridursi. Kalbant apie Baltijos taurės turnyrą, lieku nuomonės, kad lietuvių, latvių, estų rinktinės yra apylygės, tiesiog kurie tą dieną geriau atrodė, tie ir laimėjo. Bet žinoma, pagrindo džiūgauti nėra.

– Kokia asmeniškai jūsų situacija rinktinėje, kurioje paskutinį kartą žaidėte dar 2019-ųjų pabaigoje? Gal čia jau padėtas taškas?
– Ne, niekas jokių taškų nededa. Viską lėmė ir situacija dėl koronaviruso, ir šeimyninės aplinkybės. Pernai rudenį gimė sūnus, nenorėjau palikti vienos žmonos, o ji skristi kartu negalėjo, tai teko atsisakyti kvietimų į rinktinę. Matysime, jei reikės mano paslaugų, su malonumu grįšiu.

– Asmeniškai gegužės pabaigoje šventėte 36-ąjį gimtadienį, ar kyla mintys ką veikti gyvenime po profesionalios karjeros pabaigos? Ir kiek dar yra tos motyvacijos žaisti aukščiausiame lygyje?
– Motyvacijos tikrai nestokoju. Kol jėgų turiu, tol ir motyvacija niekur nedingusi. Jei sveikata siųs signalus, tada teks galvoti. Dabar jaučiuosi gerai, traumos nepersekioja, apie karjeros pabaigą minčių nėra.

– Esate kilęs iš Tauragės, garsėjančios giliomis futbolo tradicijomis. Ar nėra apmaudu dėl gimtojo krašto nelinksmų futbolo reikalų? Nėra jokios komandos iš Tauragės net II lygoje, tik Kauno apskrities mėgėjų čempionate galime rasti „Taurą“, kuris prieš dešimtmetį kovojo A lygoje ir varžėsi Europos lygos atrankoje.
– Be abejo skaudu, kad Tauragė neturi komandos bent jau I lygoje. Tauragėje žmonės mėgsta futbolą, čia gilios tradicijos. Bet iš tiesų visoje Lietuvoje nėra gera situacija, trūksta finansavimo, ypač mažesnių miestelių klubams. Tikiuosi, ateityje situacija keisis ir komanda grįš į A lygą.

Ko reikia Tauragės futbolui? Žaidžiančio ir talentingo jaunimo Tauragėje visada netrūko, tiesiog reikia rimto klubo, į kurį jaunimas norėtų patekti ir žaisti jame. Trūksta ir atsakingų, futbolą mylinčių žmonių iniciatyvos.

– Pamenu, jūsų tėtis Jaunius Šetkus buvo vienas Tauragės klubo dalininkų, savo laiku skyręs daug dėmesio „Taurui“.
– Dabar jis atsiribojęs nuo Tauragės futbolo. Eilę metų kiek galėjo, padėjo klubui, ir finansiškai, ir darbais. Tiesiog trūko jam palaikymo iš šalies, jog ne viskas ant jo vieno pečių kristų.

– Koks atostogų planas Lietuvoje?
– 15 mėnesių nebuvus gimtinėje norisi daugiau laiko praleisti su tėvais, pakeliauti po Lietuvą, be abejo, pažvejoti. Nusimato toks ramesnis poilsis.

– Į Izraelį turbūt grįžtate kaip į namus?
– Taip, šalis tapo kaip ir antraisiais namais, tačiau sakoma, visur gerai, bet namuose geriausia. Visi planai sukasi apie grįžimą į Lietuvą po karjeros pabaigos. Čia tikrai jaučiamės gerai, dukra laisvai kalba hebrajiškai, lanko darželį, dėl to bandome nesiblaškyti, likti Izraelyje, kol dar tęsiasi futbolo karjera.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2021 Rgp 01 14:00

Futbolininkas su Tel Avivo „Hapoel“ išsiskyrė tik atostogoms iki liepos pradžios: E. Šetkus ramus dėl kito sezono, tauragiškis turi su klubu dar vienerius metus galiojančią sutartį.
Žaidė draugiškose už Hapoelį.
Motor Lublin - Hapoel Tel Awiw 0:1, kolejny młodzieżowiec z umową
https://www.dziennikwschodni.pl/sport/p ... 92596.html

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2021 Rgp 03 13:16

Izraelio „Toto“ taurės turnyre pergalę iškovojo Tel Aviv „Hapoel“ klubas, kurio vartus gina Ernestas Šetkus. „Hapoel“ ekipa 1:0 nugalėjo Petah Tikvos „Maccabi“, o E.Šetkus šiose rungtynėse itin daug darbo neturėjo – jam reikėjo atremti tik vieną varžovų smūgį.

https://www.sportas.lt/naujiena/437928/ ... ie-ivarcio

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2021 Rgp 28 20:19

Į rinktinę sugrįžęs E. Šetkus: „Atstovauti savo šaliai visada yra didelė garbė“
https://lff.lt/news/12467/i-rinktine-su ... ele-garbe/

Lietuvos rinktinės treneris Valdas Ivanauskas ketvirtadienį paskelbė sudėtį rugsėjo mėnesio pasaulio čempionato atrankos rungtynėms. Rinktinėje pirmą kartą po beveik dvejų metų išvysime ir sugrįžtantį vartininką Ernestą Šetkų.

36-erių vartininkas paskutinį sykį rinktinės vartus gynė 2019-ųjų lapkritį, kontrolinėje akistatoje su Naujosios Zelandijos vienuolike, o praėjusiais ir šiais metais pagrindinio vartų sargo vietą rinktinėje užėmė Tomas Švedkauskas.

Visgi, kaip pasakojo pats E. Šetkus, noras atstovauti rinktinei nebuvo niekur dingęs – prie jo nebuvimo rinktinėje prisidėjo ir asmeninės priežastys, ir griežta karantino tvarka Izraelyje, kur jis pastaruoju metu rungtyniauja.

„Be abejo, visada malonu sulaukti kvietimo į Lietuvos rinktinę, kadangi atstovauti savo šaliai yra didelė garbė. Su treneriu apsikalbėjome, išsakiau savo poziciją, dėl ko negalėdavau atvykti į prieš tai buvusias stovyklas. Šį kartą, pasitaręs su žmona, nusprendžiau atvykti, kadangi sūnus jau paūgėjęs, žmonai lengviau, taip pat padėti atvyko ir mano mama, tad sąlygos kiek pasikeitė ir ramia galva galiu vykti į rinktinę ir atstovauti Lietuvai“, – mintimis dalinosi Tel Avivo „Hapoel“ vartininkas.

Kaip atskleidė tauragiškis, treneriui jo įtikinėti ilgai nereikėjo, mat noro atstovauti rinktinei jam niekada netrūko.

„Įtikinti nereikėjo, nes mano noras atstovauti savo šaliai tikrai nebuvo dingęs, tiesiog pandemija buvo apsunkinusi išvykimo iš Izraelio sąlygas – nei šeima negalėjo išvykti iš Izraelio, kai aš būčiau vykęs į rinktinę, nei kažkas būtų galėjęs atvykti padėti šeimai. Situacija buvo sunki, tai nebuvo susiję su noro stoka ar kažkuo panašaus. Treneriui pasakiau, kad būsiu pasiruošęs rungtyniauti, ginti šalies garbę ir būti profesionalu“, – pasakojo vartininkas.

Jis taip pat teigė besitikintis, kad naujo trenerio prisijungimas prie rinktinės turės teigiamą impulsą, o tai leis ir kovoti dėl taškų.

„Lietuvos rinktinės rezultatai visada yra tokie banguojantys – po eilės sėkmingų rungtynių būna nesėkmingų mačų, tikiuosi, kad su nauju treneriu bus tas etapas, kai mus lydės sėkmė ir rezultatai bus geresni, nei buvo prieš tai. Yra daugiau jaunimo, matysime, reikia jaunimui įrodinėti savo vertę, stengtis ir tikiuosi, kad pasieksime neblogų rezultatų“, – vylėsi 30 mačų Lietuvos rinktinėje iki šiol sužaidęs futbolininkas.

Jis nebus vienintelis didelę patirtį sukaupęs žaidėjas – taip pat rinktinėje bus ir kiti rinktinės veteranai, kaip Saulius Mikoliūnas ar taip pat sugrįžtantis Vaidas Slavickas. E. Šetkus teigia, jog patyrę žaidėjai turi būti pavyzdžiais jauniems žaidėjams, kurių šio lango rinktinėje netrūks.

„Esame patyrę žaidėjai, turime rodyti pavyzdį ir vesti rinktinę į priekį, o jaunimas turi eiti iš paskos ir atiduoti visas jėgas. Kiekvienoje komandoje yra veteranai ir jaunimas, tai mūsų veteranų pareiga yra padėti jaunimui, pagelbėti, pasidalinti savo patirtimi“, – sakė vartų sargas.

Šiame lange lietuvių laukia akistatos su Šiaurės Airija, Bulgarija bei Italija. Kaip teigė pats E. Šetkus, didžiausi akcentai, jo akimis, turėtų būti dedami ant pirmų dviejų mačų, o akistata su naujaisiais Europos čempionais italais bus tarsi geras desertas.

„Iš tikrųjų dar net negalvoju apie rungtynes su Italija, dar bus rungtynės su Šiaurės Airija ir Bulgarija, kurios, manau, mūsų rinktinei yra svarbesnės, nes tas lygių skirtumas nėra toks didelis, galima pakovoti dėl pergalės ar dėl lygiųjų. Manau, kad mums pirmi du mačai bus daug svarbesni. Rungtynės su Italija bus kaip desertui, visose rungtynėse stengsimės atiduoti visas jėgas ir iškovoti taškus“, – pasakojo E. Šetkus.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2021 Rgp 29 23:10

Izraelyje Lietuvos vartininkai pradėjo naujo sezono kovas
https://www.sportas.lt/naujiena/439438/ ... zono-kovas

Izraelio stipriausioje lygoje tris taškus iškovojo Tel Avivo „Hapoel“ klubas, kurio vartus gina Ernestas Šetkus. „Hapoel“ namuose 2:1 palaužė „Ashdod“ žaidėjus.

E.Šetkus šiose rungtynėse atrėmė tie vieną smūgį, bet varžovai į vartų plotą smūgiavo tik du kartus, o antrasis jų smūgis 90 minutę buvo tikslus.

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2022 Vas 02 07:09

Sekmadienį stipriausioje Izraelio lygoje žaidė vartininkas Ernestas Šetkus, tačiau lietuvis vieną kartą buvo nuginkluotas ir jo atstovaujamas Tel Avivo „Hapoel“ 0:1 nusileido Haderos „Hapoel“ klubui. E.Šetkus šiame mače atrėmė tris varžovų smūgius, o įvartį praleido 55 minutę.

Po šio pralaimėjimo Tel Avivo klubas su 33 taškais rikiuojasi ketvirtoje vietoje.

https://www.sportas.lt/naujiena/449140/

Respublik
Pranešimai: 8537
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Ernestas Šetkus

2022 Vas 05 18:32

Izraelio čempionte pralaimėjimą patyrė Tel Avivo „Hapoel“ klubas su vartininku Ernestu Šetkumi.

Lietuvio komanda 0:1 pralaimėjo „Sakhnin“ klubui, o įvartis į E.Šetkaus vartus buvo įmuštas 43 minutę.

Lietuvis šiose rungtynėse taip pat atrėmė vieną varžovų smūgį.

https://www.sportas.lt/naujiena/449527/ ... te-pergale

Grįžti į