bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Šiauliai

2010 Lap 24 19:44

Tomas Kančelskis bucų ant vinies dar nekabina
2010 11 24
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12205" onclick="window.open(this.href);return false;
Giedrius VAITKEVIČIUS
[email protected]

35-erių Tomas Kančelskis — futbolo klubo „Šiauliai“ gynėjas. Kelias rungtynes sužaidė Lietuvos rinktinėje, atstovavo Edinburgo “Hearts“. Iš futbolininkų šeimos kilęs šiaulietis dar nėra tikras dėl kito sezono — viskas priklausys nuo to, ar jis bus reikalingas, ar leis sveikata.

Augo futbolininkų šeimoje

— Tomai, tavo tėtis — žymus futbolininkas Česlovas Kančelskis. Ar prisimeni, kaip stadione stebėdavai tėčio žaidimą?
— Pamenu, kai tėtis žaisdavo, bet ne taip ryškiai. Į futbolą atvedė brolis Deivis. Man buvo septyneri. Su juo žaisdavome lauke vienas prieš kitą. Jis vyresnis, turbūt laimėdavo dažniau. Nuo pat mažens labai pykdavau, kai mane įveikdavo. Visada norėdavau laimėti. Tas pats išliko ir dabar.

— Trumpai papasakok apie savo karjerą.
— Žaidžiau savo amžiaus vaikų komandose. Kai buvau 15-kos, pakvietė į Šiaulių „Taurą“. Po pusantrų metų perėjau į Šiaulių “Sakalą“. 18-kos metų pakvietė Mažeikių “Romar“. Po to vėl grįžau į Šiaulius — “Karedą“. 2000-aisiais metais persikėliau į “Kauną“. 2007-aisiais iškeliavau į Edinburgą ir žaidžiau “Hearts“, o tada — vėl “Kaunas“, Šiauliai“.

— Ne kartą esi tapęs šalies čempionu. Atsimeni pirmąjį titulą?
— Pirmasis čempiono titulas iškovotas su Mažeikių „Romar“ 1994 metais. Tada buvo labai gera, gan draugiška komanda. Gruodžio 3-ąją dieną kaip tik bus komandos susitikimas.

— Kurie metai buvo sėkmingiausi?
— Visi neblogi, tačiau pagal pasiekimus — tie metai, kai buvau išvykęs į Škotiją. Pagal futbolo lygį Škotijoje buvo aukščiausias lygis, kuriame teko žaisti. Marškinėliai dingo oro uoste

— Ką reiškia penktasis marškinėlių numeris?
— Su šiuo numeriu pradėjau žaisti dar savo amžiaus vaikų komandose. Kur ateidavau, visada tekdavo tas numeris. Man jis tapo mielas.

— Futbolininkai turi tradiciją po rungtynių keistis marškinėliais. Kurie žymiausi tavo kolekcijoje?
— Turbūt portugalo Luišo Figu, bet aš juos turėjau neilgai — kelias valandas. Jie dingo oro uoste. Turiu „Liverpool“ žaidėjo Boudevijno Zendeno marškinėlius. Jų labai nesureikšminu — prisiminimai ir tiek.

— Koks ryšys sieja su buvusiu Rusijos rinktinės žaidėju Andriejumi Kančelskiu?
— Dėl to buvo daug klausimų, bet, kiek žinau, tik bendra pavardė.

Brolis parodė geltoną kortelę

— Dažnai konfliktuoji su teisėjais. Kodėl?
— Už aikštės ribų turiu draugų teisėjų, pasišneku, tačiau rungtynėse pagauna azartas. Visada galvoji, kad esi teisus, o teisėjas — ne. Taip ir kyla konfliktai.

— Pameni, kai brolis teisėjaudamas tau parodė geltoną kortelę ir tai nuskambėjo per visą Lietuvą?
— Tai buvo jo kompetencija parodyti kortelę. O ar ji buvo reikalinga, ar ne — spręsti jam.

— Ar visada planavai grįžti į Šiaulius?
— Kiekviename mieste — Mažeikiuose, Kaune ar Edinburge praleidau gerus metus. Malonių prisiminimų daug. Tačiau Šiauliai — gimtasis miestas. Kadangi dabar karjeros saulėlydis, visada malonu grįžti į gimtąjį miestą ir dar pažaisti.

— Kai grįžai į „Šiaulius“, tuo metu ekipą treniravo brolis Deivis. Koks jausmas?
— Iš brolio, kaip iš trenerio, bandau paimti tai, kas geriausia.

— Kaip vertini šį sezoną?
— Vidutiniškai. A lygoje trečiosios vietose neužėmėme. Tačiau prasibrovėme į Lietuvos futbolo federacijos taurės pusfinalį. Nepraradome galimybių kovoti dėl kelialapio į Europos lygos atrankos turnyrą.

— Ar po šio sezono dar neketini kabinti bucų ant vinies?
— Šiuo metu nieko tiksliai negaliu pasakyti. Bus atostogos, pailsėsiu. Matysiu, ar situacija leis, ar klubui dar būsiu reikalingas.

— Nuo šio sezono esi ir „Šiaulių“ antrosios ekipos trenerio asistentas. Planuoji tapti treneriu?
— Nepabandęs nesužinosi. Kol kas tik padėjau.

— Ar Deivis dažnai dalija patarimus?
— Kiekvienam žmogui reikia patarimų, bet iš Deivio jie labiau broliški, ne kaip trenerio.

— Augini dukrą. Ar bus kam pratęsti Kančelskių dinastiją?
— Yra brolio sūnus. Mačiau, kaip jis spardo kamuolį, dar neturėdamas trejų, ir tikrai buvau nustebęs.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Šiauliai

2010 Lap 25 23:38

M.Kuklys rungtyniaus Belgijoje
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.257 ... ijoje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vienas "Šiaulių" komandos lyderių – Mantas Kuklys keliasi į Belgiją. Saugas, turėjęs dar vienerių metų sutartį su Šiaulių klubu, už neskelbiamą išpirką keliasi į antros lygos Belgijos KV "Turnhout" ekipą. Mantas Kuklys savo miesto komandai atstovavo nuo 2006 metų sezono pradžios ir A lygoje pelnė 25 įvarčius. Šio sezono pabaigoje komandos draugai Mantą išrinko geriausiu saugu.

Mantai, iš kart po paskutinių jų rungtynių išvykai į Belgiją į vieno vietos klubo peržiūrą, kaip sekasi?

Taip, iškarto išvykau i Belgiją. Šio klubo peržiūroje jau buvau vasarą ir palikau neblogą įspūdį treneriams, bei klubo vadovams, todėl atvykęs čia, iškarto pasirašiau kontraktą su klubu. Po kol kas dar nesitreniravau, kadangi nebuvo sutvarkyti visi perėjimo dokumentai iki galo, tačiau šiandien galiu pasakyti, kad nuo dabar esu KV „Turnhout“ komandos narys.


Papasakok apie KV „Turnhout“ klubą kuriame žaisi po Naujųjų metų.


Apie šį klubą žinau tikrai nedaug. Šis klubas žaidžia Belgijos antrajame pagal pajėgumą divizione, komandos tikslas auginti talentingus žaidėjus ir išlikti šioje lygoje. Su komanda teko bendrauti tik vasarą, per treniruočių stovyklą, komanda yra jauna, draugiška. Klubo vadovai malonūs. Kitą savaitę turėčiau prisijungti prie komandos. Beje, KV „Turnhout“ komandos savininkas turi dar viena klubą kuris žaidžia aukščiausioje lygoje - „Lierse“ SK.

Tikslas turbūt yra įsitvirtinti KV „Turnhout“ komandoje ir siekti patekti į Belgijos aukščiausią divizioną?

Taip tikslas yra toks. Pirmiausiai noriu komandai padėti išlikti šiame divizione, bei parodyti viską ką moku geriausiai. O paskui bus matyti ar esu vertas žaisti ir aukščiausioje lygoje.

Šiame sezone šiauliečiai tavęs neišvys vilkinčio geltonai juodais marškinėliais, prie ko jau buvome pripratę. Ar pačiam negaila palikti komandos, kurioje išaugai kaip žaidėjas?

Gaila, bet toks futbolininko gyvenimas. Manau jau pats laikas buvo pabandyti laimę kitur, bandyti siekti aukštesnių tikslų. Tikiuosi, kad šis klubas bus tarpinė stotelė ir, kad po pusės metų pavyks debiutuoti Belgijos aukščiausioje lygoje, nes dėl to čia ir atvykau, o kaip bus laikas parodys, dabar svarbiausiai darbas, darbas ir dar kartą darbas. O jei pavyktų įsitvirtinti „Lierse“ SK, tai ir marškinėlių spalva nelabai pasikeistų, šio klubo spalvos kaip ir FC „Šiauliai“ – geltona-juoda.

Per tuos kelis metus tapai Šiauliuose tapai lyderiu, „Šiaulių“ klubo simboliu. Ką norėtum palinkėti komandai ir jos gerbėjams?

Savo komandai norėčiau palinkėti visko geriausio, kad kitąmet jie patektu į Europos taurės varžybas, bei užimtų kuo aukštesnę vietą Lietuvos čempionate, visada seksiu šiauliečių rezultatus bei palaikysiu juos. O komandos gerbėjams kurie palaike mane, kartais kritikavo bei keikė, norėčiau pasakyti kad 110% atsidaviau Šiaulių miesto komandai aikštelėje ir už juos ribų. Norėčiau padėkoti iš visos širdies už palaikymą, bei atsidavimą „geltonai juodų“ komandai. Didelis ačiū jums.

Ar yra rungtynės kurias nuolat atsimeni?

Geriausiai atsimenu savo pirmąsias rungtynes pagrindinėje komandoje. Žaidėme su „Šilute“ išvykoje. Taip pat galėčiau išskirti rungtynes prieš Krokuvos „Wisla“ Šiauliuose ir išvykoje, iš tikrųjų visos rungtynės yra įsimintinos, kurios vyko Šiauliuose palaikant savų sirgalių būriui.

Belgijoje žaidžia ir tavo draugė –žinoma Lietuvos žolės riedulininkė Dovilė Jakaitė, matyt čia draugės įtaka, kad keliesi būtent į šią šalį?

Taip, didelę įtaką sudarė draugės buvimas šioje šalyje. Norėjosi būti šalia mylimo žmogaus, todėl savo agento ir prašiau, kad jis surastų komandą Belgijoje arba gretimoje valstybėje. Agentas puikiai atliko savo darbą ir surado komandą Belgijoje. Esu dėkingas jam už tai. Taip pat dėkingas ir „Šiaulių“ komandos vadovams, kurie sutiko mane išleisti čia. Dabar esame laimingi, kadangi ne kasdien pasitaiko tokia proga „dirbti“ abiem savo, mėgstamą darbą bei gyventi kartu.

Tai iš to seka klausimas – kada vestuvės?

Jos bus – Šiauliuose, tačiau kada dar nesprendėme.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Šiauliai

2010 Lap 30 14:55

V.Ivanauskas “Šiaulių” netreniruos
2010.11.30, 12:15
http://penalty.lt/v-ivanauskas-%E2%80%9 ... treniruos/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo legenda Valdas Ivanauskas kitąmet „Šiaulių“ komandos netreniruos. Pagrindinė priežastis, dėl ko nebuvo pratęsta sutartis – klubo noras kuo greičiau gauti atsakymą ir formuoti komandą kitam sezonui, tuo tarpu treneris, gavęs pasiūlymų iš kitų klubų, buvo linkęs truputį palaukti. Dėl naujojo trenerio „Šiauliai“ tikisi apsispręsti artimiausiomis savaitėmis, – praneša interneto svetainė fcsiauliai.lt. „Išsiskiriame be nuoskaudų. Tie keli mėnesiai, praleisti Šiauliuose, buvo tikrai malonūs, komanda sezono pabaigoje demonstravo neblogą futbolą. Žinoma apmaudu, kad nepavyko įgyvendinti tikslo iškovoti ketvirtosios vietos, tačiau pasiekta svarbių pergalių LFF taurės varžybose bei Baltijos lygoje. „Šiaulių“ komandai linkiu pergalių kitame sezone, gerbėjams – mylėti futbolą ir visuomet palaikyti savo komandą“, – klubo svetainė cituoja V.Ivanausko žodžius. V.Ivanauskas „Šiaulių“ komandą treniravo tris mėnesius – nuo rugpjūčio vidurio iki sezono pabaigos.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Šiauliai

2010 Gru 09 07:01

„Šiauliams“ – S.Širmelis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.257 ... melis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po sezono su Valdu Ivanausku atsisveikinusi Šiaulių „Šiauliai“ ekipa taip pat ilgai nedelsė ir jau praėjusią savaitę sukirto rankomis su buvusiu Lietuvos nacionalinės rinktinės strategu Sauliumi Širmeliu.
Pastarąjį pusmetį S.Širmelis treniravo Kauno „Atleto“ futbolininkus, tačiau kauniečių vadovybei neradus pakankamai lėšų kitų metų sezonui, strategas nusprendė palikti klubą.
Artimiausiomis dienomis S.Širmelis bus pristatytas oficialiai.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Šiauliai

2010 Gru 10 18:11

Naujasis FC „Šiauliai“ vyr. treneris Saulius Širmelis
2010 12 10
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12233" onclick="window.open(this.href);return false;

Ateinančius dvejus metus „Šiaulių“ futbolininkams vadovaus patyręs futbolo specialistas Saulius Širmelis. Oficialų sutarimą pusės pasiekė Futbolo dieną – gruodžio 10d.. Praėjusias metais Saulius Širmelis vadovavo Kauno „Atleto“ komandai, tačiau pasibaigus sezonui pasiūlymo toliau tęsti darbą Kaune atsisakė.

FC „Šiauliai“ vice prezidentas Saulius Lesnickas, po pokalbio su Sauliumi Širmeliu, džiaugėsi, kad komanda turės vieną Lietuvoje labiausiai patyrusių ir futbolui atsidavusiu treneriu. „Tikimės, kad su šiuo treneriu FC „Šiauliai“ perrašys klubo istoriją.“ - sakė S. Lesnickas. Pagal sutarimą Saulius Širmelis „Šiaulių“ komandai vadovaus dvejus metus. Planuojama, kad FC "Šiauliai" futbolininkai į pirmąją treniruotę po švenčių rinksis sausio 4d.

Saulius Širmelis kalbėdamas apie savo pasirinkimą treniruoti „Šiaulių“ komandą, teigė, kad viena svarbiausių priežasčių buvo tai, kad matosi nuolatinis klubo tobulėjimas ir vizijos turėjimas. Treneris teigė, kad dar anksti kalbėti apie tikslus kurie bus iškelti kitame sezone, tai priklausys nuo komandos kurią pavyks suburti.

Treneri, sveikiname prisijungus prie FC „Šiauliai“ kolektyvo. Kas nulėmė Jūsų sprendimą atvykti į Šiaulius?
Senokai esame pažįstami su klubo vadovais. Tikriausiai tikėjimas „Šiaulių“ perspektyva paskatino priimti šį pasiūlymą, klubas negyvena tik šia diena, linkęs vystytis. Taipogi sutapo požiūriai į trenerio darbą.

Praėjusiame sezone Jūsų vadovaujama komanda du kartus sužaidė su „Šiauliais“ lygiosiomis, tada sakėte, kad tai patogus varžovas, o gal tiesiog žinojote kaip žaisti prieš „Šiaulius“?
Analizuodavome visus varžovus neišskirdami „Šiauliai“ tai „Klaipėda“ ar „Žalgiris“, tačiau su „Atletu“ šiauliečiai turėjo vargo ir ankstesniais metais, galbūt varžovams trūkdavo nusiteikimo, gal mums kažkiek pasisekdavo.

Po praėjusio sezono baigėsi kai kurių futbolininkų sutartys su FC „Šiauliais“. Žinant, kad komandos vienas iš tikslų tikrai bus sezono pradžioje laimėti LFF pusfinalio rungtynes, užduotis nelengva - sustyguoti komandą sezono pradžiai?
Bus tikrai nelengva. Kol kas nėra apie ką kalbėti, kol neaiški komandos sudėtis. Valdas Ivanauskas tikrai pagirtinai užbaigė sezoną, stengsimės pratęsti pergalingą seriją. Tačiau stiprintis tikrai turėsime. Jau dabar keli žaidėjai paliko komandą.

Kitąmet A lyga, greičiausiai išsiplės, o gerų lietuvių futbolininkų pasirinkimas ribotas, tad teks žvalgytis ir užsienyje. Taip sutapo, kad „Šiaulių“ komandos treneriu oficialiai tapote Futbolo dieną, tad Jūsų palinkėjimai visiems futbolo gerbėjams šios dienos proga.
Noriu visiems Lietuvos futbolo gerbėjams palinkėti, kad šį sporto šaka mūsų Lietuvoje būtų toje pačioje vietoje kaip ir visame Pasaulyje.
Sauliaus Širmelio karjera: Ukmergės VJSM (1982-1984 m.), Ukmergės "Vienybė" (asistentas ir vyr. treneris, 1985-1995 m.), Vilniaus "Panerys" (asistentas ir vyr. treneris, 1995-1997 m.), Vilniaus "Polonija" ("Geležinis Vilkas", "Ardena" - 1998-1999 m.), FBK "Kaunas" (2000-2003 m.), FK "Ventspils" (Latvija, 2003-2004 m.), Vilniaus "Žalgiris" (2005 m.), Prešovo "Tatran" (Slovakija, 2005-2006 m.), Panevėžio "Ekranas" (2007 m.), Helsinkio "Atlantis" (Suomija, 2009 m.) Kauno „Atletas“ (2010 m.). Lietuvos nacionalinės rinktinės trenerio asistentas (2003 ir 2007-2009 m.), Lietuvos U-21 rinktinės asistentas ir vyr. treneris (2006 m.). 2000, 2001 ir 2002 m. Lietuvos čempionas, 2003 m. Latvijos taurės laimėtojas.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Šiauliai

2010 Gru 10 18:33

sakyčiau tikrai geras variantas

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Šiauliai

2010 Gru 14 00:30

Ivano Rūsčiojo soste – Saulius Širmelis
2010 gruodžio mėn. 13 d. 08:38:43
Sidas AKSOMAITIS, „Respublikos“ žurnalistas
http://www.respublika.lt/lt/naujienos/s ... _sirmelis/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ivanu Rūsčiuoju futbolo aikštėje vadinamą šalies futbolo legendą Valdą Ivanauską, šį sezoną atvedusį „Šiaulių“ futbolininkus ant penktojo A lygos laiptelio, prie komandos vairo keičia ne vieną šalies ir užsienio klubą treniravęs Saulius Širmelis.

Rugpjūčio viduryje prie „Šiaulių“ vairo stojusio V.Ivanausko vadovaujami šiauliečiai per 3 mėn. A lygoje, LFF taurės ir Baltijos lygos turnyruose sužaidė 14 rungtynių, iškovojo 9 pergales, 2 kartus sužaidė lygiosiomis ir patyrė 3 pralaimėjimus.

Po sezono gavęs pasiūlymų iš kitų klubų V.Ivanauskas su šiauliečiais išsiskyrė be nuoskaudų. Pamainos V.Ivanauskui neilgai ieškojęs „Šiaulių“ klubas, siekiantis kuo greičiau pradėti formuoti komandą ateinančiam sezonui, su garsiu šalies futbolo specialistu S.Širmeliu rankomis sukirto penktadienį. S.Širmelis „Šiaulius“ treniruos 2 sezonus.

Sutikusiam stoti prie „Šiaulių“ vairo S.Širmeliui imponavo tai, kaip klubas įsivaizduoja savo ateitį, kad „Šiauliai“ yra linkę vystytis, o ne gyventi šia diena.

Futbolo specialistas teigė nesibaiminantis po V.Ivanausko vadovaujamų „Šiaulių“ sėkmingų sezono užbaigtuvių iškeltos kartelės.

„Per savo karjerą tokioje situacijoje būsiu nebe pirmą kartą, - sakė treneris. - Tai mūsų darbas. Jei to bijosi, reikia dirbti kitą darbą. Valdo Ivanausko pasiekti rezultatai, žaidimas gerbėjus tikrai džiugino. Norėtųsi darbą tęsti ta pačia linkme“.

S.Širmelis pripažino, kad „Šiauliams“ bus nelengva - po sezono klubą paliko lyderis Mantas Kuklys, išvyksta ir dauguma sezono viduryje prisijungusių „Vėtros“ futbolininkų. Trenerio teigimu, surasti pajėgių futbolininkų bus sunkoka, kadangi jų norės ir kitos komandos, kurių skaičius A lygoje didės.

„Bandysime žvalgytis ir į užsienį, tačiau prioritetą teiksime lietuviams, - žadėjo S.Širmelis. - Gali būti, kad komandoje žais ir buvusių mano auklėtinių“.
S.ŠIRMELIO KARJERA

Ukmergės VJSM (1982 - 1984 m.), Ukmergės „Vienybė“ (asistentas ir vyr. treneris, 1985 - 1995 m.), Vilniaus „Panerys“ (asistentas ir vyr. treneris, 1995 - 1997 m.), Vilniaus „Polonija“ („Geležinis Vilkas“, „Ardena“ - 1998 - 1999 m.), FBK „Kaunas“ (2000 - 2003 m.), FK „Ventspils“ (Latvija, 2003 - 2004 m.), Vilniaus „Žalgiris“ (2005 m.), Prešovo „Tatran“ (Slovakija, 2005 - 2006 m.), Panevėžio „Ekranas“ (2007 m.), Helsinkio „Atlantis“ (Suomija, 2009 m.) Kauno „Atletas“ (2010 m.).

Lietuvos nacionalinės rinktinės trenerio asistentas (2003 ir 2007-2009 m.), Lietuvos U-21 rinktinės asistentas ir vyr. treneris (2006 m.). 2000, 2001 ir 2002 m. Lietuvos čempionas, 2003 m. Latvijos taurės laimėtojas.

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2010 Gru 27 10:13

Gal kas nors turite žinių kokia padėtis yra su Šiaulių žaidėjų kontraktais.Beja iš Taciano gavau paraša Saulės mieste :D .Pašnekėjus išsiaiškinau, kad Šiauliai jį nusipirko ateičiai.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: FK Šiauliai

2010 Gru 29 20:49

Gal kas nors turite žinių kokia padėtis yra su Šiaulių žaidėjų kontraktais.Beja iš Taciano gavau paraša Saulės mieste :D .Pašnekėjus išsiaiškinau, kad Šiauliai jį nusipirko ateičiai.
Kiek girdejau is patikimu saltiniu vienas is perspektyviausiu zaideju turetu atsidurti siauliuose jis vadinasi berods Sabalius, tik neaisku ar Siauliu butbolo komandoj atsidurs ar Siauliu zonoj :)

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2010 Gru 29 21:15

Koks dar Sabalius, tokio nežinau arba nebeatsimenu.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: FK Šiauliai

2010 Gru 29 21:46

Turbut nezinai, jis ne tikras lietuvis maisytas su azeibardzeno tevu, nezinau tik kokia jis piletybe turi lietuvos ar arzeibardzeno, jai neklystu jis zaide pastaruosius metus viename is Skotijos divizionu :|

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2010 Gru 30 09:19

Kažkur ligtais gal ir girdėtas.

eGIDIJUS
Pranešimai: 38
Užsiregistravo: 2010 Vas 21 11:54
Palaikoma komanda: FK TAURAS

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 06 13:09

Kiek teko girdeti tuo Sabaliu ir Tauras domejosi, bet kaip yra dabar mano ziniomis ji is pat panosies nusvilpe Siauliai. Labai gaila, toks geras zaidejas butu pravertes. :(

Running_Wild
Pranešimai: 175
Užsiregistravo: 2010 Vas 16 23:32
Palaikoma komanda: FK Atlantas

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 06 17:53

Galima suzhinoti tiksliau - koks jo vardas ir pavarde?...

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 07 10:49

Robertas Vėževičius: „Stengsiuos, kad klubas kiltu kuo aukščiau“
2011 01 06
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12245" onclick="window.open(this.href);return false;

Sausio 5 dieną 25-ąjį gimtadienį atšventęs Robertas Vėževičius dar mažiausiai metus lieka Šiauliuose. Sutartis su atakuojančiu saugu pasirašyta vieneriems metams su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui. Robertas Vėževičius prie „Šiaulių“ komandos prisijungė praėjusio sezono viduryje ir per 11 rungtynių pelnė 5 įvarčius. Dar vieną įvartį futbolininkas pelnė LFF taurės ketvirtfinalyje.

Visų pirma, sveikiname su ką tik praėjusiu gimtadieniu. Pratęsta sutartis su „Šiauliais“ dovana gimtadienio proga?
Jau seniai nebešvenčiu gimtadienių, tai ir dovanų nedaug gaunu. O sutarties pratęsimas nebuvo netikėtas, galutinai sutarus su klubu tapo pačiam ramiau, nebereiks blaškytis. Esu FC „Šiauliai“ narys ir dėsiu visas pastangas, kad klubas kiltu kuo aukščiau.

Dar mažiausiai metams lieki Šiauliuose, kas paskatino neieškoti kito klubo ir pratęsti kontraktą?
Nulėmė neblogas mano žaidimas „Šiaulių“ komandoje, gerai įsiliejau į komandą. Gaila, kad nepavyko išlaikyti visų buvusių žaidėjų, bet tie kurie pakeis juos, tikiuosi bus neblogesni.

Tikriausiai po sėkmingos praėjusio sezono pabaigos sulaukei ir kitų komandų dėmesio?
Taip, turėjau kelis pasiūlymus iš Lietuvos ir iš užsienio, tačiau jie nebuvo konkretūs arba netenkino siūlomos sąlygos.

Ką tik pradėjote treniruotis, kaip praleidai atostogas ar nepasiilgai futbolo?
Šiaip nuo futbolo labai nenutolau, rinkdavomės Vilniuje su draugais futbolininkais pajudėti du kartus per savaitę, o likusį laiką skyriau aplankyti senai matytus giminaičius, draugus taip pat ir poilsiui. Tokių ilgų atostogų jau senai beturėjau, tad ir pačių treniruočių proceso pasiilgau.

Tarpsezonyje komandą paliko nemažai pagrindinės sudėties žaidėjų, pačioje sezono pradžioje laukia svarbios rungtynės, nesibaimini, kad gali pritrūkti susižaidimo?
Be abejo , tai didelė netektis komandai, nes ją paliko keletas pagrindinės sudėties žaidėjų, bet klubas ieško kas galėtų juos pakeisti, aišku laiko dar turime, tad manau, kad treneris spės sukomplektuoti komandą ir taurės varžybose pademonstruosim gerą futbolą.

Ar jau spėjote susipažinti su naujuoju komandos treneriu - Sauliumi Širmeliu? Kokie pirmieji įspūdžiai, gal kada jums teko susidurti anksčiau?
Treneris tikrai visiems žinomas, be abejonės jis savo srities specialistas. Teko susidurti kuomet buvau pakviestas į rinktinę. O pirmi įspūdžiai visuomet būna įdomūs, kiekvienas su savimi treneris atsineša kažką naujo, tad jau šiek tiek teko pajausti, ką reiškia bėgantis prakaitas nuo kaktos.

Grįžti į