Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FA Šiauliai

2020 Lie 02 11:17

Vilniaus Žalgiris atvyks, tikiuosi pavyks nueiti pažiūrėti.

prieš porą sezonų kai sūduva buvo atvažiavus, tai įdomu buvo žiūrėti koks fizinis skirtumas buvo tarp A lygos čempionų ir II lygos vidutiniokų.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FA Šiauliai

2020 Lie 30 11:52

Šiaulių futbolo viltis įžiebia ir dvyniai iš Pasvalio
https://pirmalyga.lt/siauliu-futbolo-vi ... -pasvalio/


Respublik
Pranešimai: 8575
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FA Šiauliai

2020 Lap 01 18:19

Šiandien finišavo LFF I lyga - 2020 metų sezone FA „Šiauliai“ užėmė penktąją vietą!

Šį sezoną vėl galime pasidžiaugti, kad ekipoje rungtyniavo tik šiauliečiai ir mūsų akademijos auklėtiniai!

Rezultatyviausiai šį sezoną Šiaulių ekipoje rungtyniavo Rokas Gedminas, kuris pelnė 13 įvarčių!

Ačiū visiems už 2020 metų sezoną!

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FA Šiauliai

2020 Lap 02 17:11

Trenerio komentaras po paskutinių rungtynių
https://www.facebook.com/siauliufa/vide ... 1594252425

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FA Šiauliai

2020 Gru 01 13:36

Blemba :D
labiausiai mano galva overrated treneris taps Šiaulių treneriu.
bet gal vis tiek geriau nei kad buvo.

va už ką šį trenerį gerbiu, tai kad Utenyje Eligijų Jankauską pramušė.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FA Šiauliai

2020 Gru 01 13:37

FA „Šiauliai“ ekipos vairą perima Mindaugas Čepas
http://www.siauliufa.lt/lt/naujienos/6/article/1368
2020-12-01 13:30 - fasiauliai.lt

Reprezentacinė Šiaulių miesto futbolo ekipa turi naują vyriausiąjį trenerį. Juo tapo puikiai Lietuvos futbolo bendruomenei žinomas Mindaugas Čepas.

Gruodžio 1-ąją dieną į Šiaulius atvykęs treneris Šiaulių miesto stadione susitiko su futbolo akademijos „Šiauliai" atstovais ir Šiaulių miesto savivaldybės sporto skyriaus vedėju Gintarų Jasiūnu bei oficialiai tapo vienu iš futbolo akademijos „Šiauliai" trenerių.

Mindaugas Čepas Šiaulių ekipos vairą perima iš keturis sezonus komandai vadovavusio bei puikiai ekipos augimo darbą atlikusio trenerio Renato Vestarto, kuris ir toliau dirbs FA „Šiauliai" sistemoje.

M. Čepas trenerio karjerą pradėjo legendiniame Vilniaus „Žalgiryje", kuriam susidūrus su sunkumais - treneris buvo vienas iš šio klubo gelbėtojų. Vėliau treneris dirbo šiuose Lietuvos A lygos klubuose - Gargždų „Banga", Utenos „Utenis", FK „Jonava", FK „Kauno Žalgiris" bei Vilniaus „Riteriai".

Pats Mindaugas Čepas, tik prisijungęs prie FA „Šiauliai" kolektyvo, teigė, kad gavęs pasiūlymą - ilgai nedvejojo: „Su Šiauliais susiję tik geriausi prisiminimai, čia tapau Lietuvos čempionu kaip žaidėjas, taip, kad jaučiu sentimentus šiam nuostabiam miestui, todėl mano apsisprendimas buvo konkretus. Matau, tik vieną bėdą, kad nukentės šeima, tačiau kai matai kokia čia infrastruktūra, kaip šis klubas auga, kaip jis vystosi, kaip integruoja jaunus žaidėjus į vyrų futbolą - apsisprendžiau labai gretai."

Kartu su naujuoju vyriausiuoju treneriu Mindaugu Čepu FA „Šiauliai" ekipos trenerių štabe dirbs šiauliečiai Marius Gurskis, Tadas Šalkauskas bei Jonas Andriulis.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FA Šiauliai

2020 Gru 01 13:54

na va, rado darbą Čepas. nemanau kad jis overrated - padorus vidutinišų ir silpnesnių komandų treneris, sugebantis priversti žaidėjus dirbti. neblogas variantas manau :)

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FA Šiauliai

2020 Gru 01 13:54

Ims 1 lygą kitais metais

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FA Šiauliai

2020 Gru 02 14:41

Naujasis FA „Šiauliai“ treneris - Mindaugas Čepas
Pirmasis Mindaugo Čepo interviu Šiauliuose – Jūsų dėmesiui! 💛🖤
Naujasis FA „Šiauliai“ vyriausiasis treneris atskleidė kodėl pasirinko būtent Šiaulius bei pasidalino mintimis apie artėjantį darbą, darbą su jaunais futbolininkais bei sentimentus Saulės miestui! Klausom! 🔈

https://www.facebook.com/siauliufa/vide ... 9738212153

Respublik
Pranešimai: 8575
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FA Šiauliai

2020 Gru 10 20:38

FA „Šiauliai“ augina sportininkus miestui. Ko trūksta iki visiškos laimės?
http://www.siauliufa.lt/lt/naujienos/6/article/1370/

Futbolo akademijos „Šiauliai“ stadione vaikai dar spardo kamuolius. Pamokoms persikėlus į namus, tai tapo bene vienintele veikla, leidžiančia ištrūkti laukan. Tuo džiaugiasi ir tėvai, ir treneriai, mat visi turi bendrą tikslą – užauginti jaunąją šiauliečių kartą, kuri atstovautų gimtajam miestui pagrindinėje vyrų futbolo komandoje. Pasak FA „Šiauliai“ direktorės Redos Mockienės, sėkmingai judama šia linkme, bet kantriai laukiama maniežo.

Į treniruotes – su didesniu entuziazmu

Gruodžio 10-ąją minima Futbolo diena. Kaip ją pasitinka treneriai ir jaunieji sportininkai?

„Situacija liūdnoka, neeilinė, varžybų reikia, bet negalime jų turėti. O buvome pripratę prie daug turnyrų, bendrų kelionių, stovyklų. Prisimenant prieškarantininį laikotarpį, tikrai yra liūdesys. Bet turime geras aikštes, paruoštas treniruotis lauke žiemos sąlygomis, jos vyksta, vaikai eina noriai, trūkstame tik varžybų emocijų“, – nuotaikomis pasidalija treneris Remigijus Vaišnoras. Anot jo, užsisėdėjimas namie vaikus privertė labiau laukti treniruočių.

Galimybe vaikams pasportuoti džiaugiasi ir auklėtinių tėvai. „Be abejo, vaikai laukia treniruočių, nes prasėdi visą dieną namuose, tai išbėgti, prasivėdinti galvą labai gerai. Futbolo privalumas yra tas, kad veikla vyksta lauke“, – pritaria dviejų sūnų, lankančių akademiją, tėtis Egidijus. Baimės dėl koronaviruso tėvai, sako, nejaučia – akademijoje nuolat primenama apie saugumą, pasirūpinta visomis apsaugos priemonėmis.

Visos treniruotės tik lauke

Šie metai nebuvo lengvi dėl pandemijos užkrautų rūpesčių, siekiant užtikrinti visų saugumą, perkeliant treniruočių procesą į virtualią erdvę. „Daugiausia darbo turėjome pavasarį, buvo daugiau kardinalių pokyčių, nes greitai visi užsidarėme. Nors būkime sąžiningi – bet koks sportas tokiu būdu yra tik kažkokios išeities ieškojimas tam, kad neprarastum ryšio su vaiku, sportininku ir išsaugotum jį kaip bendruomenės narį. Bet kalbant apie patį sporto procesą – tai yra liūdesys“, – pasakoja R. Mockienė.

Tiesa, treneris patikina, kad vaikų aktyvumas jį net nustebino: „Tai iš tiesų buvo iššūkis mums, treneriams, kaip vesti nuotolines treniruotes. Gerai tai, kad jie mato, ką tuo metu daro treneris, tai nėra įrašas. Aš net buvau nustebęs, maniau, kad prisijungs tik kelis kartus, bet visi jungdavosi nuolat, dalyvavo aktyviai.“

Rudens situacija jau leido sugrįžti į stadionus ir vėl treniruotis. Pasak Redos, jiems palankus buvo ir oras: „Šiuo metu džiaugiamės tuo, kad galime turėti bent kažkokio formato treniruotes. Kiek bus įmanoma, tiek dirbsime lauke. Nė vienos treniruotės šiemet, ko tikrai nėra buvę mūsų istorijoje, nesame vedę uždaroje patalpoje.“

Svajoja apie maniežą

Kita vertus, treniruotis viduje nelabai yra galimybių – maniežo Šiauliuose nėra, tad tenka „skolintis“ kitų ugdymo įstaigų sporto sales. „Mūsų didžiausiais iššūkis – žiemos sąlygos. Jei teigiama temperatūra, treniruotis lauke – ne kliūtis. Bet jei minusinė temperatūra, tai vienareikšmiškai trūksta geros infrastruktūros ir labai laukiame, kad per artimiausius 2–3 metus galbūt Šiauliuose atsiras maniežas“, – sako direktorė.

Apskritai sąlygos futbolo treniruotėms mieste nuolat gerėja: pernai atsirado nauja aikštė Kviečių g., ten šiemet buvo pastatytos dar kelios rūbinės, Centriniame stadione sutvarkyti laistymo šuliniai, šiuo metu vyksta vienos tribūnos remonto darbai, tvarkomi bėgimo takai. „Tikimės, kad kitąmet, kai Šiauliai švęs sporto mieste šimtmetį, stadionas bus sutvarkytas. Kai pagalvoji, tai smulkmenos, bet jos labai svarbios sportininkams. Norisi, kad būtų ne tik graži aplinka, bet ir saugi“, – teigia pašnekovė.

Dar vienas uždavinys – kaip pasiekti verslo atstovus, kad remtų sportą? Anot R. Mockienės, parama sportui yra daugiau altruistinė verslininkams, bet sportininkams – be galo svarbi. „Suprantama, Savivaldybės indėlis labai svarbus, be jo tikrai būtų labai sunku. Manau, verslas tai mato ir vertina palankiai, tačiau norėtųsi dar palankesnio verslo požiūrio į sporto rėmimą, didesnio bendradarbiavimo. Ilgalaikių rėmėjų yra, esame jiems labai dėkingi, kad yra kartu, bet norėtųsi jų dar daugiau“, – viliasi FA direktorė.

Vyrų komanda – iš akademijos auklėtinių

Dar prieš trejus metus buvo kalbėta apie Šiaulių futbolo piramidę – kad pagrindinę miesto vyrų futbolo komandą sudarytų nuo mažens Šiauliuose ugdyti sportininkai. „Mes iš didelės biudžetinės įstaigos virtome viešąja įstaiga, kad statytume bendrą piramidę – nuo vaikų iki reprezentacinės vyrų komandos. Tai visiškai natūralu europiniame futbole. Noras sukoncentruoti didžiąją dalį žaidėjų būtent į reprezentacinę komandą buvo mūsų pagrindinis tikslas. Manau, mums pavyko“, – sako Reda.

Žinoma, didelis dėmesys skiriamas ir moterų futbolo vystymui. Dėl puikaus bendradarbiavimo su Šiaulių sporto gimnazija plėtojamas ir merginų bei moterų futbolas. Tokiu būdu dar labiau sustiprinama įstaigos pilnavertė struktūra ir moterų futbolo populiarinimas.

Toks modelis ima duoti vaisių. „Esame tarp didžiausių įstaigų šalyje, turintys visą pilnos piramidės struktūrą, ir esame vertinami. Be to, jau antrus metus reprezentacinė miesto komanda buvo suformuota iš akademijoje išugdytų auklėtinių. Tai Lietuvoje buvo beprecedentis įvykis“, – džiaugiasi direktorė.

„Puiku, kas gali būti smagiau – ateini į stadioną ir matai savo vaiką, žaidžiantį pagrindinėje miesto komandoje? Čia turbūt kiekvieno tėčio ir mamos svajonė, jei tau pačiam tas sportas kažkiek prie širdies“, – pritaria Egidijus, kurio vyresnysis dvyliktokas futbolą lanko nuo pirmos klasės, o jaunėlis – apie penkerius metus.

Jaunimą jau 14 metų treniruojantis Remigijus tiki, kad auganti karta nudžiugins pasiekimais: „Išaugo ir iki šiol gerų žaidėjų, tik kai kurie galbūt pasirinko kitą gyvenimo kelią, bet įskiepyta meilė futbolui liko. Kalbant apie aukšto meistriškumo žaidėjus, iš kiekvienos kartos matome vaikų, galinčių pasiekti aukštą lygį, bet kažkuriuo laikotarpiu atsiranda problemų, kodėl jie nebepasirenka to kelio. Bet tai viso Lietuvos futbolo problema. Manau, kad tikrai išaugs tų perliukų, kurie garsins Šiaulius.“

Tiesa, trenerio patirtis rodo – vaikai keičiasi. Pasak jo, pirmieji auklėtiniai nuo dabartinių skiriasi kaip diena ir naktis: jie linkę viską atlikti greičiau, turi mažiau koncentracijos, nemėgsta monotonijos, bet sąlygos sportuoti – nepalyginamai geresnės: „Anksčiau rengdavomės po medžiu prieš treniruotes, nuo lietaus slėpdavomės, o dabar jau nėra ko lyginti. Akademija stipriai patobulėjo. Vaikams tikrai yra kur tobulėti.“

ŠAFF prezidentas: nesnaudžia ir rajonai

Gerų žodžių šiauliečiams ir apskrities futbolininkams negaili Šiaulių apskrities futbolo federacijos (ŠAFF) prezidentas Gintautas Mirauskas. ŠAFF su futbolo akademija labai glaudžiai bendradarbiauja, nes, jai tapus viešąja įstaiga, federacija tapo dalininke. G. Mirauskas džiaugiasi, kad visų pastangomis pavyksta pagerinti infrastruktūros sąlygas. „Atidarėme antrąjį stadioną Kviečių g., sutvarkėme Purienų g, stadioną. Labai džiaugiamės, kad nesnaudžia ir rajonai. Naujojoje Akmenėje atsirado dirbtinės dangos stadionas, Pakruojyje, Kuršėnuose, Joniškyje rekonstruojami sporto mokyklų aikštynai, puikios sąlygos yra Radviliškyje bei Kelmėje. Visoje apskrityje infrastruktūra eina į priekį dideliais žingsniais“, – pasakoja ŠAFF prezidentas.

Anot jo, svajonė – A lygos vyrų komanda mieste. Apskrityje – I lygos komanda, kelios II lygos komandos rajonuose. Moterų A lygoje daug metų lyderiauja FK „Gintra“. Dar planuose yra Regioninė futbolo akademija, kuri sujungtų visą apskritį ir geriausi vaikai atstovautų Šiaulių regionui. „Norime, kad neišvažiuotų į Kauną ar Vilnių, o liktų mūsų apskrityje“, – tikina.

Be to, per kelerius metus Šiaulių apskritis tapo viena masiškiausių, kalbant apie mėgėjų komandų dalyvavimą įvairiose lygose. „Turime 10 mėgėjų komandų. Pagal gyventojų skaičių šalyje šiuo atžvilgiu esame antri, lyderiaujame. Norėčiau labai pasidžiaugti veteranais. Jie labai aktyvūs. Turime 35+, 40+, 50+ ir nuo 2021 m. turėsime 60+ komandą“, – vardija prezidentas ir pajuokauja: norėtų pasiekti ir 100+.

Gal mažai kas žino, bet Šiauliai turi FK „Mamukų“ komandą – tai ugdytinių mamų komanda, labai aktyviai ėmusi dalyvauti įvairiuose turnyruose. Pasak G. Mirausko, smagu, kad kiekviename apskrities mieste yra futbolo komanda. „Dalyvaujame praktiškai visose lygose. Dėkojame Šiaulių miesto ir rajono, apskričių savivaldybėms dėl palankaus požiūrio į futbolo sporto šakos plėtojimą. Smagu, kad ir su rėmėjų pagalba visi kartu futbolą keliame į aukštesnį lygį. Norėčiau, kad visi toliau aktyviai sportuotų. Imkite pavyzdį iš veteranų – futbolas turi būti širdy, nesvarbu, kiek tau metų“, – linki G. Mirauskas.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FA Šiauliai

2020 Gru 15 08:37

Daugkartinis Lietuvos čempionas papildė FA „Šiauliai“ gretas
http://www.siauliufa.lt/lt/naujienos/6/article/1371/
2020-12-15 08:16 - fasiauliai.lt

FA „Šiauliai" ekipa turi pirmąjį naujoką 2021 metų sezonui. Šiauliečių gretas papildė daugkartinis Lietuvos čempionas Algis Jankauskas.

Didžiulę patirtį sukaupęs gynėjas pastaruosius penkis sezonus gynė Marijampolės „Sūduvos" ekipos garbę bei buvo šios ekipos kapitonu. A. Jankauskas yra vienas tituluočiausių Lietuvos futbolininkų - šešis kartus tapo Lietuvos čempionu, penkis kartus iškovojo LFF Taurę bei septynis kartus laimėjo LFF Supertaurę.

38-erių gynėjas dar 2019 metais gynė Lietuvos garbę nacionalinėje rinktinėje, o iš viso savo karjeroje jai atstovavo 14 kartų. Naujasis FA „Šiauliai" žaidėjas savo karjeroje taip pat žaidė Vilniaus „Žalgiryje", Vilniaus „Vėtroje" bei stipriausioje Rusijos lygoje, kur atstovavo Permės „Amkar" ekipai.

Pats Algis Jankauskas teigė, kad apsidžiaugė sulaukęs Šiaulių ekipos pasiūlymo: „Džiaugiuosi, jog sulaukiau pasiūlymo ir galiu prisijungti prie ambicingos Šiaulių komandos. Žinoma, didelę įtaką prie mano atvykimo padarė ir naujasis ekipos treneris Mindaugas Čepas. Tikiuosi, kad būsiu naudingas ir savo patirtimi galėsiu padėti savo naujajai ekipai įgyvendinti keliamus tikslus. Su nekantrumu laukiu naujojo sezono ir naujų iššūkių. Taip pat pasinaudodamas proga norėčiau padėkoti buvusiai savo ekipai - Marijampolės „Sūduvai" ir visai jos bendruomenei. Laikas Marijampolėje buvo nuostabus ir visada bus smagu atsiminti ką kartu nuveikėme tiek Lietuvoje, tiek Europos turnyruose."

Tuo tarpu naujasis FA „Šiauliai" ekipos vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas tiki, kad A. Jankauskas bus puikus pavyzdys Šiaulių ekipos jaunimui: „Algis - žmogus, su kuriuo eičiau į karą. Pažįstu jį jau labai ilgai, žinau jį kaip žmogų ir kaip futbolininką. Jis - didi asmenybė Lietuvos futbole, o tokių žaidėjų nėra daug. Mūsų jaunai komandai jis yra ne papildymas, o pastiprinimas - Algio atsakomybė ir požiūris į darbą bus puikus pavyzdys jauniems žaidėjams. Tikiu, kad savo profesionalumą jis įskiepys ir naujiesiems komandos draugams. Algis turi puikių lyderio savybių tiek aikštėje, tiek už jos ribų, jo sukaupta patirtis bus neįkainojama mūsų ekipai, o jaunimas, turėdamas tokį pavyzdį šalia, turėtų pasiimti kuo daugiau iš šio futbolininko."

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FA Šiauliai

2020 Gru 15 08:40

Jei Čepas planuoja žaisti savąja 3-5-2, kaip žaidė Kauno Žalgiryje, tai manau įdomi gynybos linija bus. Yra 2-3 jauni centro gynėjai Šiauliuose. Tai jei Algis bus centre, o šalia jo jaunimas - skamba gerai.

Kitas dalykas, kad Šiauliai visada žaidė su 4 gynėjais.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FA Šiauliai

2020 Gru 16 16:56

2021 metų sezone FA „Šiauliai“ varžysis LFF I lygoje
http://www.siauliufa.lt/lt/naujienos/6/article/1372/
2020-12-16 16:00 - fasiauliai.lt

Gruodžio 15 dieną įvyko VšĮ futbolo akademijos „Šiauliai" dalininkų susirinkimas, kuriame buvo aptarti visos futbolo akademijos bei pagrindinės vyrų futbolo ekipos ateities planai.

Būtent FA „Šiauliai" ekipos dalyvavimui 2021 metų sezone buvo skirtas didžiausias dėmesys, nes futbolo visuomenėje jau kurį laiką yra minimas Šiaulių vardas tarp A lygos dalyvių kitame sezone.

Kaip žinia, FA „Šiauliai" siekia A lygos licencijos. Prieš naująjį sezoną prie ekipos vairo stojo naujasis treneris Mindaugas Čepas bei yra pradėti komandos komplektavimo darbai 2021 metų sezonui, tačiau futbolo akademijos administracija kartu su dalininkais priėmė bendrą susitarimą, kad artėjantį sezoną reprezentacinė Šiaulių miesto futbolo ekipa dalyvaus LFF I lygoje.

VšĮ futbolo akademijos „Šiauliai" direktorė Reda Mockienė teigė, kad A lygos licencijos siekimas dar nereiškia, kad ekipa ruošiasi dalyvauti aukščiausioje šalies lygoje: „Esame auganti organizacija, pastaruosius kelerius metus mūsų vyrų futbolo komanda vis kilo, pradėjome nuo LFF II lygos, praėjusius du sezonus ekipa varžėsi LFF I lygoje, pastarąjį užėmė penktąją vietą, o kaip žinia - A lygoje vietas iškovojo pirmosios keturios ekipos. Mums iki jų pritrūko vieno žingsnelio. Po diskusijų su kolegomis bei futbolo akademijos dalininkais nusprendėme, kad iki aukščiausios lygos mums dar reikia paaugti ir vietą joje turime išsikovoti sportiniu principu, o ne laukti, kad kuris nors klubas šios vietos atsisakys ir užleis vietą LFF A lygoje mums.

Kalbant apie A lygos licenciją, norėjome pasitikrinti ar esame pasiruošę A lygai iš administracinės pusės ir kur dar turėtume patobulėti. Atrodo, kad šiai dienai mes pilnai atitiktume visus A lygos reikalavimus, tačiau norime informuoti visą futbolo bendruomenę, kad atsakingai vertiname šiandieninę situaciją Šiaulių mieste ir šalyje bei kad gauti licenciją dar nereiškia, jog esi visapusiškai pasiruošęs žengti į A lygą. Atsakomybių yra labai daug, todėl apsisprendimas 2021 metų sezone žaisti LFF I lygoje, dar labiau sustiprins mūsų norą dirbti kryptingai, o organizacijos piramidės viršūnės ekipai - ruoštis sėkmingai dalyvauti naujajame sezone."

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FA Šiauliai

2020 Gru 19 10:42

Komentaras po FA Šiauliai postu FB:

"Kurioj vietoj jums dar reikia augt? Tvirtinat, kad licenciją gaunat lengvai, tai vadinasi, kad pilnai atitinkat visus infrastruktūros, finansinius ir kt. kriterijus. Sportinį principą galėjot nutylėt, nes jūs juom tiesiog nesivadovaujat - į pirmą lygą ėjot II lygoj užėmę tik šeštą vietą. Trenerį turit puikų, su nemažai A lygos patirties. Gaila, kad miestas, jau šeštus metus iš eilės, neturės savęs verto futbolo tik dėl jūsų organizacijos vadovybės ryžto stokos."

:D žodžiu niekas kiekada nebus pamiršta ir yla visada išlįs iš maišo

Grįžti į