Artūras Rimkevičius: „Mano forma dar nėra optimali“
2012 02 12
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12895" onclick="window.open(this.href);return false;
„Šiauliai“ kontrolinėse rungtynėse 5 : 2 įveikė A lygos naujokus Vilniaus REO. Po įvartį į varžovų vartus įmušė Robertas Vėževičius ir Igors Kozovs, net tris kartus priešininkų vartininką nuginklavo Artūras Rimkevičius, pastaruoju metu sėkmingai rungtyiaujantis ir salės futbolo čempionate. Puolėjas ištesėjo duotą žodį ir neradęs klubo užsienyje, pratęsė sutartį su „Šiaulių“ ekipa.
Kaip rungtynės su REO, kaip gali įvertint A lygos naujokus?
REO komanda mačiau pirmą kartą,sunku spręst apie jų pajėgumą iš vienų rungtynių, kiek žinau daug žaidėjų dalyvauja peržiūroje. Rungtynės man patiko,manau šiai minutei mūsų komanda yra stipresnė, nors žaidėm nuovargio fone, po sunkiu treniruočių, bet vis tiek užtikrintai įrodėm savo pranašumą.
Esi geros formos, muši daug įvarčiu, ar tai turi įtakos, kad žaidi ir salės čempionate. Ir kaip manai seksis tą formą išlaikyti iki sezono ir jo metu?
Kiekvieno puolėjo užduotis yra mušt įvarčius. O kai sekas jų įmušt ne vieną ir ne du - labai smagu. Man nesvarbu, kur mušt ar salės futbolo čempionate ar didžiajame futbole, aš tiesiog turiu tikslą kiekvienuose rungtynėse nugalėt ir išnaudot paties susikurtas ar komandos draugu sukurtas progas. Žaidimas salės futbole man tikrai netrukdo, gal tik treneriui tai nelabai patinka. Bet salės futbolo čempionatas eina į pabaigą, jau tuoj reiks koncentruotis tik į didįjį futbolą. Dar nesu optimalios formos, prieš sezoną, kai baigsis sunkios pasiruošimo treniruotės forma bus geresnė, manau bus daugiau ir įvarčių.
Prieš pratęsdamas sutartį su Šiauliais sakei, kad jei nepavyks rasti klubo užsienyje, į kitą Lietuvos komanda nepereisi - toks buvo susitarimas ar pats manai, kad dar yra nebaigtų darbų Šiauliuose?
Pasiūlymų buvo,jų yra ir dabar, bet laiko iki Lietuvos čempionato pradžios lieka nedaug, tad norisi pasiruošti sezonui,o ne važinėti po peržiūras, tai ir apsisprendžiau likti Šiauliuose. Duos Dievas dar išvyksiu pažaist ir į stipresni klubą. Dabar turiu tikslą su Šiaulių komanda siekti pergalių ir šiemet Šiaulių miestui ir visiems fanams padovanoti medalius. Dar nežinau kokios spalvos. Tikiu šia komanda, žinau, kad visi žaidėjai nori pagaliau užsikabinti medalius, manau šiemet mūsų komanda bus tikrai stipri, kolektyvas geras, mes turim savo kelią, juo ir eisim!!! Po sezono kai buvo pasiūlymu iš kitų komandų, juos svarsčiau ir tiesą sakant netikėjau, kad liksiu Lietuvoj. Bet komandos vadovui Sauliui Lesnickui po sezono sakiau, jeigu liksiu žaisti Lietuvoj, tai žaisiu tik Šiauliuose. Esu žodžio žmogus!