Aš tai manau, kad geriausias kovos su nesveikais internetiniais egocentrikais, būdas - jų ignoras. Neįlysi juk į kompą, kad pagaut ir šikną išspardyt...Teks pradėt rinkt auksinių Lečio frazių albumą)
O man atrodo, kad tu UCCMai patsai tiek gerbeju turi, kad tave noretu ne vienas paaukleti ir pamokyti kalbos kulturos. Ant Lietuvos ir Gudijos issireklamaves kaip arsus neonacis.Aš tai manau, kad geriausias kovos su nesveikais internetiniais egocentrikais, būdas - jų ignoras. Neįlysi juk į kompą, kad pagaut ir šikną išspardyt...Teks pradėt rinkt auksinių Lečio frazių albumą)
tai vat vat, nes trolio tikslas (nzn koks psichologinis tokios patologijos paaiskinimas) yra isivelt i begalines asmenines provokacijas be jokios argumentacijos, ignore ir viskas...Aš tai manau, kad geriausias kovos su nesveikais internetiniais egocentrikais, būdas - jų ignoras. Neįlysi juk į kompą, kad pagaut ir šikną išspardyt...Teks pradėt rinkt auksinių Lečio frazių albumą)
labai taiklus tavęs kary apibūdinimas.
tai vat vat, nes trolio tikslas (nzn koks psichologinis tokios patologijos paaiskinimas) yra isivelt i begalines asmenines provokacijas be jokios argumentacijos, ignore ir viskas...
pateiktum patvirtinančių pavyzdžių?labai taiklus tavęs kary apibūdinimas.
tai vat vat, nes trolio tikslas (nzn koks psichologinis tokios patologijos paaiskinimas) yra isivelt i begalines asmenines provokacijas be jokios argumentacijos, ignore ir viskas...
perversk visus jo postus ir rasi užtektinai
pateiktum patvirtinančių pavyzdžių?
labai taiklus tavęs kary apibūdinimas.
Tingiu. Šiaip nepastebėjau. Štai tavo galimybes sukelti ginčus mačiau. Tik ten tarp tavo najezdų ant pasaulio, jaučiasi kartais nuomonė (ir net argumentai retkarčiais), o pas internetinį trolį - nė o nė to.perversk visus jo postus ir rasi užtektinai
TingiTingiu. Šiaip nepastebėjau. Štai tavo galimybes sukelti ginčus mačiau. Tik ten tarp tavo najezdų ant pasaulio, jaučiasi kartais nuomonė (ir net argumentai retkarčiais), o pas internetinį trolį - nė o nė to.perversk visus jo postus ir rasi užtektinai

nevaryk taip ant uccmo, zmogus tokio kruvio neatlaikysInternetinis trolis![]()
![]()
Sirdingai dekoju, bet juk ten yra kitas portalas futbolinis.lt, oponuok tu kiek nori, as dvi savaites cia ieskojau ir nieko neradau, tik 78 puslapius Zalgirio fanu prirasytu puslapiu apie tai, kokie jie yra saunus ir visaziniai. O rimtu reikalu jus cia netvarkote, tik i snuki galite pasiulyti.Na, paskutinį kartą pabandysiu dar paoponuoti Lečiui:
http://www.futbolinis.lt/content/compet ... ge/1665/lt" onclick="window.open(this.href);return false;
Va tau viskas apie II lygą. Tai kas čia pas mus tinginys?
Trolis jau nuarė keliaias nikais rašyt?nevaryk taip ant uccmo, zmogus tokio kruvio neatlaikysInternetinis trolis![]()
![]()