Dar vienu FBK-Kaunas klubo naujoku tapo belgas Zakaria Chaabi, rungtyniavęs įvairiose savo šalies klubuose. Pasveikinkime Geltonai Žalių naujoką ir jį vadinkime tiesiog Zaki!

Jei spalvoti Molenbeko traukia FBK tai kas čia blogo? Svarbiau komanda o ne odos spalva.Vėl spalvoti. Dar tik Molenbeko gyventojų Kaune betrūko.
Ai jo, šitą gėdingai užmiršauUž FBK praeity lošė tunisietis Mohamed Larbi Arouri
Tai šitas iš viso pagal pilietybę belgas, bet aš supaprastintai išsireiškiu."arabai" yra dirbtinis terminas, sukurtas europiečių XIX amžiuje. Patys "arabai" savęs taip niekad nevadino - tame islamiškame regione yra daugybė valstybių, tautų, genčių ir klanų, kurios turi savo identitetą. Tarkim egiptiečiai save laiko jokiais ne arabais, o egiptiečiais. Taip pat yra tunisiečiai, marokiečiai, sirai, kurdai, beduinai, libiai, palestiniečiai ir visi kiti.
kausyk tu gal istorikas?"arabai" yra dirbtinis terminas, sukurtas europiečių XIX amžiuje. Patys "arabai" savęs taip niekad nevadino - tame islamiškame regione yra daugybė valstybių, tautų, genčių ir klanų, kurios turi savo identitetą, skiriasi kilme, tradicijomis, kultūra ir netgi kalba. Tarkim egiptiečiai save laiko jokiais ne arabais, o egiptiečiais. Taip pat yra tunisiečiai, marokiečiai, sirai, kurdai, beduinai, libiai, palestiniečiai ir visi kiti.
- Dar toks Mohamed Ahmed Mahran Shehata (lygtais egiptietis) „Kruojoje“ nuo 2014 m. vidurio kažkiek žaidė.Gerasarabo Lietuvoj tai tikrai neatmenu
nesu istorikas, bet istorija yra vienas iš mano hobių. istorinių knygų turiu prikaupęs ne mažiau nei specialybės knygųkausyk tu gal istorikas?
Aš 1990-1994 irgi VU istorija studinau
Bet tai ką žinai tu ar aš aplinkiniams neidomu.
nesiginčijamČia dabar ginčijatės kas protingesnis