Sakyciau dar neturetum buti toks senas,kad uzmirsti kur savo namu rungtynes zaide FBK Kaunas.Kiek sezonu nematete namuose savo komandos
kad visus sezonus FBK žaidė DG stadione. Buvo išimtys, kai ten vienos kitos sezono rungtynės negalėjo vykti. Kažkokiais neaiškiais faktais tu čia šneki.
Tauras bent kuria savo sporto kompleksa,
o aš galvojau, kad už savivaldybės ir europines babkes pas jus ten stato.Ar čia paskui FK Taurui atiduos tą stadioną savo reikmėms naudoti?.... Įdomu, kiek LT klubų turi savo privatų stadioną? Vėtra tikrai turėjo, bet neiilgai.
pas mus,tai jei ka,as pats is Kauno,ir man tas FBK Kaunas svarbus gal ne maziau negu paciam,bet aisku man nebunant kokiam tai ultrai,ir supratimas apie futbola gal kitoks.As nepuolu aklai aukstinti savo komandos,ir su purvais drabstyti kitu komanda,vien del to,kad as ju nepalaikau.Aisku uz Taura as sergu labiau negu uz FBK Kauna,nes pirma,tai mano vaikystes komanda,o antra FBK Kauno vadovu bajeriukai jiems irgi pliusu neprideda.Mieliausia komanda Kaune buvo Inkaras,bet deja deja...Kas del Tauro stadiono,tai taip tu teisus,pagrindini miesto Vytauto stadiona rekonstruoja uz Europinias ir savivaldybes lesas,ir jis kaip buvo savivaldybes taip ir liks,bet senasis miesto stadionas bus kiek zinau Tauro,ir ne vien tas senasis stadionas priklauso Tauro bazei,ten bus visas kompleksas iskaitant ir akademija,taip,kad dar Razanauskas kuomet zaide Taure minejo,kad dabar ten salygos treniruociu prastos,bet kai baigs visus darbus,tai jis paminejo,kad ten bus viena geriausiu baziu Lietuvoje.Aisku man is Kauno irgi nematyti kas ten ir kaip,bet yra internetiniai puslapiai,yra klubu tinklapiai.O dar kartoju vieniems is kitu juoktis,tai absurdas,kai pas mus is isviso Lietuvoje futbolo,bei paciu baziu lygis apgailetinas.Aisku tikiu,kad tas lygis ateityje kils,kaip ir,kad atsigaus FBK Kaunas,nes vistik Romanovas jo nepaliko likimo valiai,ir matyt pamynes ambicijas kita meta kurs pajegia komanda,nes jau siemet dideli zingsniai teigiama linkme jauciami