...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 12:11

Jau šiandien "Levadia" atvyksta į Šiaulius pirmai treniruotei. Rytoj 19.00 įvyks lemiamas mūšis dėl patekimo į kita UEFA Europos lygos etapą. Moksleiviai su pažymėjimais bus įleidžiami nemokamai. Įėjimas nuo maniežo pusės. Laukiame gausaus aistruolių palaikymo!

...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 12:13

Prasidėjo bilietų prekyba į rungtynes su "Levadia". (akreditacijos)

Ketvirtadienį, Liepos 12 d, 19.00 Šiaulių miesto savivaldybės stadione įvyks UEFA Europos lygos pirmojo kvalifikacinio etapo atsakomosios rungtynės tarp Šiaulių "Šiaulių" ir Talino "Levadia" (Estija) komandų. Pirmąjį tarpusavio mačą Taline minimalia persvara 1-0 po Juvenalio įvarčio į savus vartus laimėjo Estų klubas. Jau prasidėjo bilietų prekyba į atsakomąsias rungtynes.

Siekiant patekti į kitą etapą per pagrindinį laiką "Šiauliai" turi pelnyti du įvarčius ir išsaugoti savo vartus sausus, kitu atveju praleidus bent vieną įvartį šiauliečiams jau tektų mušti tris ir taip toliau. Pratęsimas įmanomas tik vienu scenarijumi, jei antrosios rungtynės pasibaigtų minimalia "Šiaulių" persvara 1-0. Bet kokiu atveju, ketvirtadienį bus išsiaiškintas nugalėtojas, tad žiūrovai100% išvys įvarčių.

Skubėkite įsigyti bilietus į rungtynes, kad varžybų dieną netektų stovėti eilėse prie stadiono. Bilieto kaina tik 10 litų!

Bilietus galite įsigyti nuo 8.00 iki 17.00 atvykę į stadioną adresu S. Daukanto g. 23, Šiauliai. Antrame aukšte arba prie kasos langelio.

Abonementai skirti A lygai Europos lygos rungtynėse negalios! Moksleiviams iki 18 metų pateikus galiojantį moksleivio pažymėjimą įėjimas nemokamas.

Bilieto kaina tik10 litų!

Informacija dėl akreditacijų:

Pagal UEFA taisykles visi žurnalistai ir fotografai, privalo turėti oficialias akreditacijas. Pateikdami paraišką (laisva forma) nurodykite savo vardą, pavardę, ką atstovaujate (įmonės, kurioje dirbate pavadinimas) bei profesiją (fotografas, operatorius, žurnalistas ir .t.t.) Laukiame paraiškų akreditacijoms gauti el. paštu [email protected] arba jei kils klausimų skambinkite telefonu 8682 32617.

Due to UEFA rules, all media staff must have official acreditations. When applying for the acreditation (free form) please fill in your name, last name, company name and profession (foto, tv, press, etc.) We are waiting for your applications by email [email protected] for more information call +370682 32617.
______________________________
http://fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_13072

...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 12:18

Матч между ФК"Шауляй" и ФК"Левадия" будут судить судьи из Израиля

Paveikslėlis

Вторую встречу между ФК"Шауляй" и ФК"Левадия" в рамках первого квалификационного раунда Европейкой Лиги, будут судить судьи из Израиля.

Главный: Orel Tsvika Grinfeeld

Помощники судьи: Shabtal Nahmias ja Dvir Shimon

Четвёртый судья: Jakov Haim

Делегат УЕФА: Benny Jacobsen (из Дании)

ФОТО: Timo Kikas (Soccernet.ee)
___________________________
http://fclevadia.ee/news/3777

...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 12:20

Состав ФК"Левадия" в Европейской Лиге УЕФА.

5-го июля, на футбольном поле Кадриорг, между собой встретятся ФК"Левадия" и Литовский ФК"Шауляй".

За ФК"Левадия" будут играть:

ВРАТАРИ:

1 - Roman Smiško

12 - Kristjan Tamme

30 - Priit Pikker

ЗАЩИТНИКИ:

2 - Kevin Ingermann

3 - Artjom Artjunin

4 - Igor Morozov

17 - Maksim Podholjuzin

19 - Aleksandr Kulinitš

21 - Anton Chuikov

24 - Oliver Heliste

27 - Andreas Raudsepp

ПОЛУЗАЩИТНИКИ:

6 - Ilja Antonov

7 - Janar Toomet

10 - Igor Subbotin

11 - Nikita Martõnov

13 - Lauri Välja

16 - Martin Ustaal

18 - Albert Taar

20 - Andero Pebre

22 - Kaspar Paur

23 - Marek Kaljumäe

НАПАДАЮЩИЕ:

5 - Vitali Leitan

9 - Artur Rättel

15 - Marten Saarlas

25 - Trevor Elhi

28 - Rimo Hunt

Главный тренер: Marko Kristal

Второй тренер: Indrek Zelinski

Тренер вратарей: Urmas Hepner
_____________________________
http://fclevadia.ee/news/3770

...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 12:37

ФК"Левадия" - ФК"Шауляй"

В четверг, 5 июля
Стадион Кадриорг
Начало в 18:45


Вот и начался важнейший этап сезона! ФК "Левадия" начинает свой путь в Европейской Лиги УЕФА. Первым соперником ФК"Левадия" стал Литовский ФК"Шауляй".

"Это отличный вызов для нашей молодой команды. Нашим первым соперников стал среднего уровня футбольный клуб из Литвы. Планируем продолжить нашу серию в таком-же стиле - без единого поражения а так-же достойно сыграть не оставляя соперникам не единого шанса. Наша команда должна показать всем на что она способна. Не смотря на то что пять наших игроков выступают на данный момент за Эстонскую сборную У-19 мы постараемся справится без них. Мы ждём всех болельщиков для поддержки и со своей стороны сделаем всё что-бы обеспечить себе лидерскую позицию и во второй встрече. Все наши игроки готовы к игре и настроены на победу!"комментировал второй тренер ФК"Левадия" Индрек Зелински.

Вторая встреча состоится 12 июля в городе Шауляй. Победителя двух встреч ожидает в следующем круге УЕФА Кипрский клуб Anorthosis Famagusta FC.

Главный судья: Georgi Vadachkoria (Грузия)

Помощники судьи: Guram Chigogidze и Besik Chichinadze (оба из Грузии)

Четвёртый судья: Tornike Gvantseladze (Грузия)

Делегат УЕФА: Roy Cathcart (Северная Ирландия)
__________________________________________________
http://fclevadia.ee/news/3771

...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 12:39

Mehiselt võidelnud FC Levadia alistas Kadriorus FC Šiauliai 1:0 tänu vastase omaväravale

____________________________
http://fclevadia.ee/news/3772

...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 12:41

Selgus FC Levadia koosseis Šiauliais

Paveikslėlis
_______________________________________________
http://fclevadia.ee/news/3778

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 14:04

Į rungtynes neisiu tik tokiu atveju, jei numirsiu.
Lygi kraujo su Šiauliais..... :twisted:

...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 14:30

Į rungtynes neisiu tik tokiu atveju, jei numirsiu.
Lygi kraujo su Šiauliais..... :twisted:
mafija, būk žmogus, tik nemirk, ką mes be tavęs darysime??? :roll:

Marens
Pranešimai: 388
Užsiregistravo: 2012 Vas 06 14:54
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Šiauliai

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 19:40

Bilietus jau turiu,tad laukiam pergales reikalingu skirtumu :)

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 21:47

A. Rimkevičius: "Net neabejoju, kad rytoj pasižymėsime"
http://fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_13076" onclick="window.open(this.href);return false;

Paveikslėlis

Jau rytoj, Liepos 12 - tą dieną, 19.00 Šiaulių miesto stadione įvyks UEFA Europos lygos pirmojo etapo atsakomasis mačas tarp Šiaulių "Šiaulių" ir Talino "Levadia" komandų. Pirmąjame tarpusavio mače pajėgesni buvo Estai įveikę šiauliečius 1-0. Europos lygos rungtynės į Šiaulius sugrįžta po dviejų metų pertraukos. Tuomet "Šiauliai" kovėsi su Krokuvos "Wysla" iš Lenkijos.

Praėjusį ketvirtadienį Taline vykusiose rungtynėse sėkmė aplankė "Levadia" komandą. Estai laimėjo patys taip ir nepasižymėję, tą už juos padarė "Šiaulių" gynėjas Juvenal, kuomet norėdamas galva numesti kamuolį vartininkui, smūgiavo netiksliai ir kamuolys atsidūrė "Šiaulių" vartuose. Visgi "Šiauliai" parodė charakterį ir rungtyniaudami svečiuose sukūrė keletą labai pavojingų momentų prie "Levadia" vartų, tačiau išlyginti rezultato nebepavyko.

"Nuotaikos kovingos ir rytoj laukiame pergalės" po priešvaržybinės treniruotės kalbėjo "Šiaulių" puolėjas Artūras Rimkevičius. "Gaila, kad pirmame mače mums pritrūko sėkmės ir pasitikėjimo savimi. Tas įvartis į savus vartus tik įrodo, kad tą dieną sėkmė mūsų nelydėjo. Nepažinojome komandos ir reikėjo daug laiko kol įsidrąsinome ir pradėjome žaisti savo žaidimą. Net neabejoju, kad rytoj pasižymėsime, svarbu nepraleisti, nes tuomet jau reiktų mušti tris".

"Esame nusiteikę ryžtingai ir jaučiamės tikrai gerai. Visą savaitę dirbome treniruotėse, analizavome savo klaidas. Truputį keisis taktika, bus pakeitimų startinėje sudėtyje. Kitos išeities kaip tik įmušti mes neturime. Turėsime ieškoti kelių link varžovų vartų ir žinoma apginti savuosius norint žengti tolyn" kalbėjo "Šiaulių" vyr. treneris Gediminas Jarmalavičius.

"Šiaulių" saugas Andrius Bartkus kalbėjo: "Manau revanšą pasiekti tikrai pavyks, esame nusiteikę gerai. Estų visa komanda yra labai gerai sukomplektuota, visos grandys stiprios ir kažkokių silpnų vietų pas juos nelabai yra. Mūsų darbas bus vis tik jas atrasti. Akcentuosime puolimą, bandysime įmušti ir praeiti į kitą etapą".

Savo ruožtu Estijos klubo treneris Marko Kristal sakė: "Ką tik atvykome, oras pasitiko geras, tad kol kas atrodo viskas tvarkoje. Laukia sudėtingos rungtynės, nesvarbu, kad mus lydėjo sėkmė pirmose rungtynėse. 1-0 geriau nei 0-0, tačiau ši persvara dar negarantuoja patekimo į kitą etapą. Tai labai slidus rezultatas. Bandysime išlaikyti tą patį žaidimo lygį kaip ir pirmose rungtynėse. Varžybų tikslai išlieka tie patys, neprasileisti įvarčio, iš esmės mums to ir pakaltų. "Šiauliai" yra labai gerai subalansuota komanda, gerai dera jaunimas su vyresniais žaidėjais, stiprūs kuriantys saugai ir tai žada būti labai geras išbandymas mūsų komandai".

Primename, kad varžybos prasidės 19.00. Bilieto kaina tik 10 litų!

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 11 22:11

Man patinka toks požiūris

...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 12 10:14

A. Rimkevičius: "Net neabejoju, kad rytoj pasižymėsime"
Kito kelio juk nėra. Reikia įmušti ir apsiginti. O, kad LEVADIA yra įveikimas varžovas, tai čia faktas. Viskas ko reikia, tai savo žiūrovų akivaizdoje sukovoti.

...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 12 11:12

Talino "Levadia" jau treniruojasi Šiaulių stadione ir ruošiasi rytojaus rungtynėms. Estų treneris žadėjo nepaleisti jiems tinkamo rezultato ir išlaikyti savo vartus sausus.

Pirmyn Šiauliai FC ŠIAULIAI!!! LEVADIA GO HOME ALONE :mrgreen:

Paveikslėlis

...

Re: FC Siauliai - FC Levadia

2012 Lie 12 11:16

FC Šiauliai vs FC Levadia eelvaade

FC ŠIAULIAI - FC LEVADIA
Neljapäeval, 12. juulil


Šiauliai linnastaadionil

Avalöök kell 19:00

Täna pärastlõunal seitsmetunnise bussireisi järel Šiauliaisse jõudnud FC Levadia esindusmeeskonda ootab neljapäeva õhtul hooaja tähtsaim mäng - UEFA Euroopa Liiga esimese eelringi korduskohtumine FC Šiauliai vastu.

Eelmisel neljapäeval noppis FC Levadia Kadriorust 1:0 võidu tänu Leedu klubi brasiillasest kaitsja Juvenali omaväravale. Seega suutis FC Levadia avamängus oma puuri puhtana hoida ja sai kordusmänguks kerge eelise.

Korduskohtumiseks sai FC Levadia vajalikku täiendust koduse U-19 Euroopa Meistrivõistluste finaalturniiri lõpetanud Eesti koondisest. Peatreener Marko Kristal võttis Šiauliaisse kaasa Artur Rätteli, Andreas Raudsepa ja Kevin Ingermanni. Eelmises mängus pingil istunud meestest jäid koju Anton Chuikov, Trevor Elhi ja Lauri Välja.

"Mängime võõrsil Leedu klubiga ning seega on nemad favoriidid. Esimene kohtumine näitas, et vastane on mängitav kui endast 100% anname. Eesmärk oma mängu veelgi enesekindlamaks muuta, eelkõige sundimatuid sööduvigu vältides. Läheme mängima samamoodi kui mängisime kodumängu - hoida pole mõtet, sest üheväravaline paremus on libe ja selle hoidmisega võib valusalt näppu lõigata. Euromängu eelne ärevus on sees ja treenerie ülesanne on seda noortelt meestelt maha võtta, aga see on positiivne ärevus. Üritame siit paarist edasi minna," leidis FC Levadia peatreener Marko Kristal.

"Avamängu võit andis meile kerge eelise. Me ei hakka kaitses istuma ega seisu hoidma. Proovime ka ise rünnata ja väravaid lüüa. Kui meil õnnestub värav lüüa, peavad nemad lööma kolm," lubas meeskonna kapten Igor Morozov.

Peakohtunik: Orel Tsvika Grinfeeld (Iisrael)

Abikohtunikud: Shabtal Nahmias ja Dvir Shimon (mõl. Iisrael)

Neljas kohtunik: Jakov Haim (Iisrael)

UEFA delegaat: Benny Jacobsen (Taani)

MÄNGUEELSEID KILDE

Siauliai

* Avamängu ainsa värava lõi 63. minutil FC Šiauliai keskkaitsja Juvenal, suunates Maksim Podholjuzini oma väljakupoolelt antud tsenderduse peaga oma väravavõrku. "Üks kord olen ilusamat omaväravat näinud. Siinsamas Kadrioru staadionil aastal 1997, kui mängus Lätiga lõi Marek Lemsalule palli kenasti Mart Poomile ristnurka! Aga Taavi Rähni omavärav Wembley’l mängus Inglismaaga jäi Šiauliai omale alla!" muheles FC Levadia peatreener Marko Kristal mängu järel.

* FC Levadia koosseis avamängus: Roman Šmiško, Maksim Podholjuzin, Artjom Artjunin, Igor Morozov Aleksandr Kulinitš, Andero Pebre (84. Janar Toomet), Ilja Antonov, Marek Kaljumäe, Igor Subbotin, Albert Taar, Rimo Hunt.

* FC Šiauliai koosseis avamängus: Šarūnas Jurevičius, Intars Kirhners, Deivydas Lunskis, Juvenal, Laurynas Rimavičius, Andrius Bartkus, Tautvydas Eliošius (69. Piotr Hvorostianov), Robertas Vėževičius (83. Edvinas Jasaitis), Igors Kozlovs, Santiago Cesanelli, Artūras Rimkevičius.

* FC Levadia mängijatest said avakohtumises Georgia kohtunikult Georgi Vadachkorialt kollase kaardi keskväljamehed Ilja Antonov ja Marek Kaljumäe, vastastest Intars Kirhners ja Santiago Cesanelli.

* Seni on FC Levadia eurosarja teekonnal vaid ühel korral olnud kodus peetud avamängu järel 1:0 eduseisus, ent siis ei piisanud sellest edasipääsuks. 2005. aastal alistati UEFA Meistrite Liigas Thbilisi Dinamo tänu Konstantin Nahki väravale 1:0, kuid korduslahingus tuli vastu võtta 0:2 kaotus.

* Seevastu 2007. aastal võideti Prilepis sealse FK Pobeda vastu avamäng jällegi Konstantin Nahki väravat 1:0. Seejärel lepiti Kadriorus väravateta viiki ning edasipääs oligi käes!

* 2006. aastal alistas FC Levadia UEFA karikasarjas Valkeakoski Haka kodus tänu Ats Purje väravatele 2:0 ning pääses edasi üldskooriga 2:1.

* Levadia on seni pidanud 43 kohtumist, millest võitnud 11 ja viigistanud samuti 10, ent kaotanud koguni 22 mängu. Väravavatevahe on Levadia kahjuks 36:60. Samas on Levadia kõige edukam Eesti klubi Euroopas, sest koguni kahel korral suudeti läbida kaks ringi - juba meenutatud 2009/10 ning 2006/07 hooajal. 2002/03 ei pääsenud esindusmeeskond nn. "põhisarjadesse" ja osales UEFA-Intertoto karikal, ent ka "päris" eurosarjades oli klubi siiski esindatud, sest tollane Tallinna FC Levadia ehk Maardu FC Levadia duubelmeeskond mängis UEFA karikasarjas.

* FC Levadia võõrsilmängude publikurekord 30 000 pärineb 2000. aastast ja kohtumisest Donetski Šahtariga. Sarnased publikuhulgad olid tribüünil ka mängudel Newcastle Unitediga (27 012), Belgradi Crvena Zvezdaga (25 000) ja Istanbuli Galatasarayga (19 750).

Paveikslėlis
FOTO: Timo Kikas (Soccernet.ee)
_________________________________
http://fclevadia.ee/news/3779

Grįžti į