GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

Re: FK Atlantas

2017 Kov 05 09:47

BTW:
Jeigu A Lygos skelbiami duomenys teisingi, tai Zhelnin'as, Šveikauskas, Rakauskas ir Juška neregistruoti lygai...
Jei skolina Telsiams, reiskia su kitais Atlantas nelabai palaiko rysiu. O galetu Koralui paduot, vis arciau namu :)

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Atlantas

2017 Kov 05 10:23

Jei skolina Telsiams, reiskia su kitais Atlantas nelabai palaiko rysiu. O galetu Koralui paduot, vis arciau namu :)
jeigu Makenzis sako tiesą apie Koralo žaidimo stilių, skolindamas tokiai komandai žaidėją tik sugadinsi :)

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Atlantas

2017 Kov 06 11:10

Jei skolina Telsiams, reiskia su kitais Atlantas nelabai palaiko rysiu. O galetu Koralui paduot, vis arciau namu :)
jeigu Makenzis sako tiesą apie Koralo žaidimo stilių, skolindamas tokiai komandai žaidėją tik sugadinsi :)
Čia dabar? Iš kur toks nepasitikėjimas manimi? :D

Pernai jie tokie buvo, o šiais metais dar nemačiau, bet sako, kad pasikvietė žaidėjų su CV, kur Klaipėdos FM ir (ar) "Atlantas" figūruoja. Pamatysim naują komandą, sastavą, tada galėsime spręsti apie žaidimo stilių.

Eilinis bandymas daryti Klaipėdoje antrą futbolo komandą. Jau buvo visokių glestumų ir kitų nevykėlių. "Kas į "Atlantą" neprasimuša, nulis talento, tai tinka pasiųsti juos į "Džiugą", o kai prameti iš "Atlanto", tai tokie veikėjai sulekia į visokius koralus.

"Atlantas" niekada neskolintų "Koralui" savo žaidėjų, yra šiokia tokia trintis. "Atlantui savo kieme tokių pusiau skustų, puriau luptų klubų nereikia. Paskui dar ims kalėdoti pinigų pas poną merą. Jau davė tiems nevykėliams FC Klaipėdai ir lažybininkų klubeliui KG. O kas iš to? Tas pats, kas išmesti pinigus į balą. Ištaško, palošia (t.y. sukiša į lažybas). Naudos miestui jokios, tik gėda.

Respublik
Pranešimai: 8677
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Atlantas

2017 Kov 06 18:48

Klaipėdoje nesikeičia tik treneris
http://lzinios.lt/lzinios/Sportas/klaip ... ris/239704" onclick="window.open(this.href);return false;
Vilmantas Remeika

Nė vienas Lietuvos futbolo klubas neturėjo tokio intensyvaus pasirengimo naujam sezonui, kaip Klaipėdos „Atlantas“.

Praėjusį sezoną nuo A lygos prizininkų pakylos nustumti ir šiemet vėl medalių sieksiantys klaipėdiečiai žiemą darbavosi rankoves atsiraitoję. „Atlantas“ surengė dvi treniruočių stovyklas saulėtame Kipre, o komandą papildė net 13 naujų futbolininkų.

Biudžetą sudėliojo

Žiemą „Atlantas“ sužaidė daugiausia iš Lietuvos klubų – 12 – kontrolinių rungtynių. Tiesa, klaipėdiečiams sekėsi prastai – per 10 dvikovų su užsienio klubais pasiekta vos viena pergalė, kai Kipre 3:1 buvo įveiktas armėnų „Gandzasar“.

„Nerimo pastarosiomis savaitėmis buvo. Tačiau reikia atkreipti dėmesį į tai, kad komandą lipdėme naujų žaidėjų pagrindu, jiems reikia laiko susižaisti, suprasti vienam kitą aikštėje. Neabejoju, kad viskas bus gerai“, – kalbėdamasis su „Lietuvos žiniomis“, klubo gerbėjus ramino ilgametis „Atlanto“ direktorius Vacys Lekevičius.

Pasak jo, permainų reikėjo kaip gaivaus oro, nes komandoje pernai vidinė atmosfera pašlijo, tarp vadovybės ir žaidėjų atsirado trintis. Pagrindinė to priežastis – vasarą vėlavę atlyginimai. Tad klubas atsisveikino su futbolininkais, kurie daugiausia reiškė nepasitenkinimą.

„Kiek metų vadovauju „Atlantui“, dar nepamenu, kad kurį nors sezoną nekiltų galvos skausmo dėl finansų, – susimąstė V. Lekevičius. – Neslėpsiu, algos pernai vėlavo, tačiau sezoną baigėme be skolų. Mane nuvylė žaidėjų neprofesionalus požiūris. Jei tik laiku negavo atlyginimo – iš karto kelia triukšmą. Toks požiūris kenkė komandai, rūbinėje tvyrojo prastas mikroklimatas. Dabartinei žaidėjų kartai rūpi tik pinigai.“

Šiemet Klaipėdos klubo biudžetas bus panašus kaip ir pernai – sieks beveik 600 tūkst. eurų.

„Galime pasigirti, kad sugebame išsilaikyti iš pinigų, gautų už parduodamus žaidėjus, iš UEFA skiriamų premijų. Norėtųsi didesnės savivaldybės paramos – iš jos gauname 80 tūkst. eurų. Miesto krepšininkai gauna dešimt kartų daugiau. Jei tiek skirtų mums, kovotume dėl aukštesnių vietų. Bet negali iš politikų reikalauti – kiek skirs, tiek...“ – pasakojo V. Lekevičius.

Prie vairo lieka rusas

„Atlanto“ ekipos sudėtis keičiasi prieš kiekvieną sezoną, bet vienas dalykas yra stabilus – vyriausiojo trenerio pareigas vėl eis rusų specialistas Konstantinas Sarsanija. Pažinčių užsienyje turintis rusas yra ir „Atlanto“ finansinio stabilumo garantas. Be to, futbolo agento veikla vertęsis treneris perspektyviausiems „Atlanto“ žaidėjams padeda išvykti į užsienį.

K. Sarsanija į Klaipėdą atvyko 2013-ųjų pradžioje ir jau debiuto A lygoje sezoną su ekipa iškovojo sidabro medalius. 2014 ir 2015 metais klaipėdiečiai pelnė bronzą.

Šis sezonas K. Sarsanijai prie „Atlanto“ vairo bus jau penktasis. Jis ilgiausiai savo pareigas einantis šių metų A lygos treneris.

„Per tuos metus K. Sarsanija apsiprato Lietuvoje. Jam patinka mūsų šalis, pajūris. Be to, treneris turi nepasiektų ambicingų tikslų tiek A lygoje, tiek Europos taurių varžybose, todėl panoro likti čia dar vienam sezonui“, – aiškino V. Lekevičius.

Sugrįžo snaiperis

Iš „Atlantą“ papildžiusių naujokų verta išskirti saugo ir puolėjo pozicijose galintį rungtyniauti Liną Pilibaitį. 29 rungtynes nacionalinėje rinktinėje sužaidęs futbolininkas pastaruosius tris sezonus rungtyniavo Vilniaus „Žalgiryje“. Čempionams nepratęsus sutarties, L. Pilibaitis priėmė „Atlanto“ pasiūlymą.

Po pertraukos į „Atlantą“ sugrįžta puolėjas iš Rusijos Andrejus Paniukovas. Vienu talentingiausių savo kartos žaidėjų laikytam 22 metų rusui niekaip nepavyksta įsitvirtinti užsienyje.

2015 metais A lygoje per pusę sezono pelnęs 20 įvarčių, A. Paniukovas iš „Atlanto“ išvyko į Prancūzijos antrojo diviziono klubą „Ajaccio“. Tačiau jame neužsibuvo. Pernai rusas buvo skolinamas Portugalijos aukščiausiosios lygos klubui „Braga“, bet ir jame neįsitvirtino. Tad žiemą rusas vėl grįžo į tautiečio K. Sarsanijos treniruojamą „Atlantą“.

„A. Paniukovui trūksta užsispyrimo ir atkaklumo, kad jis kovotų dėl vietos po saule. Be to, skolinamam žaidėjui įsitvirtinti užsienyje labai sudėtinga, nes jis turi būti visa galva pranašesnis už vietinius. Todėl nutarėme, kad A. Paniukovas į užsienį vėl vyks tik turėdamas garantuotą pasiūlymą ir sutartį. Daugiau – jokių skolinimų“, – pareiškė V. Lekevičius.

Xenon
Pranešimai: 319
Užsiregistravo: 2015 Kov 09 15:19
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Atlantas

2017 Kov 08 21:29

Kokį Atlantas čia rusišką biznį suka :D Pasiraśo su Simonu Juška prieš sezoną ir poto pasiunčia į Palangą atgal. Kam išvis imt tada. Juolab kad jau nėra ta perspektyvumo grietinėlė. Jau 4 žaidėjas, kuriuos pasiema ir nuomoja. Toks Juška ar Rakauskas neturi ateities Atlante, kam marinuojas ten dar.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Atlantas

2017 Kov 08 22:22

Klaipėdos „Atlantas“ neturėjo vargo su „Koralo“ ekipa
http://www.atlantas.lt/lt/naujienos/ite ... ralo-ekipa" onclick="window.open(this.href);return false;
17 kovo 08, Trečiadienis 18:11

Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai A lygos sezoną pradėjo kovo 3-iąją rungtynėmis su Vilniaus „Žalgiriu“. Šią principinę akistatą laimėjo vilniečiai. Klaipėdos futbolininkams vis dar trūksta geresnio dialogo aikštėje ir susižaidimo, tad savaitės viduryje nuspręsta sužaisti kontrolines rungtynes. „Atlanto“ iššūkio nepabūgo kita uostamiesčio komanda- Pirmojoje lygoje rungtyniausiantis Klaipėdos „Koralas“. Nuo pirmųjų susitikimo minučių žaidimo kontrolė priklausė „Atlantui“, kuris persvarą aikštėje pavertė įvarčiais, o jų per visas rungtynes atlantiečiai įmušė 5, savus vartus komanda išlaikė sausus. Pirmasis kėlinys baigėsi esant rezultatui 3:0, o įvarčius įmušė Linas Pilibaitis, kapitonas Andrius Bartkus bei Andrejus Paniukovas. Po pertraukos Robertas Freidgeimas ir Rokas Gedminas dar labiau padidino „Atlanto“ persvarą ir padėjo tašką susitikime. Galutinis rezultatas 5:0. Kitas rungtynes „Atlantas“ žais A lygos čempionate kovo 11-ąją Kaune prieš „Kauno Žalgirį“.

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Atlantas

2017 Kov 16 12:15

Kostios intervas po rungtynių su stumbrėkais: https://www.facebook.com/fcatlantas/vid ... 262010248/" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Atlantas

2017 Kov 16 13:09

Andrėjus Paniukovas, jo intervas po rungtynių: https://www.facebook.com/fcatlantas/vid ... 325342975/" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Atlantas

2017 Bal 26 13:54

UEFA LICENCIJOS KOL KAS NEGAVO ATLANTAS
http://lff.lt/news/3838/uefa-licencijos ... kiu-klubu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Licencija nesuteikta Klaipėdos „Atlanto“ klubui dėl nepilnai įgyvendintų finansinių kriterijų.

Klubas turės galimybę teikti apeliaciją ir pagrindžiančią medžiagą. Apeliacinis licencijavimo komiteto posėdis numatomas gegužės 5 d.
Pagal praėjusio sezono sportinius rezultatus teisę dalyvauti 2017/18 m. UEFA varžybose iškovojo "Žalgiris", "Trakai", "Sūduva" ir "Atlantas".

Kleizikas
Pranešimai: 43
Užsiregistravo: 2011 Bir 28 15:27

Re: FK Atlantas

2017 Bal 30 22:56

https://www.youtube.com/watch?v=jWGpfCWjrT0" onclick="window.open(this.href);return false;

Respublik
Pranešimai: 8677
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Atlantas

2017 Geg 01 01:26

Net juokinga klausytis, kai žurnalistas neaišku kiek laiko praleido kalbėdamas apie algas :D

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Atlantas

2017 Geg 01 10:15

Vakar Paniukovą galėjo ir pašalint, naglas pasidaręs...

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Atlantas

2017 Geg 01 10:39

Kokio tu turi būt šūdino lygio žaidėjas, kad važiuotum į užsienį žaist futbolą už 600 eurų

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Atlantas

2017 Geg 01 10:48

Bet Sarsanija turbūt nepaverkęs apie teisėjus negali, jau taip normaliai suteisėjavo, visvien kažkokius vėjus apie pendelį kleidi.

Rokiz
Pranešimai: 423
Užsiregistravo: 2014 Bir 23 10:02
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Atlantas

2017 Geg 01 18:50

Sarsanija spaudos konferecijoje pavartojo keiksmazodi, kai sake kad "mnoga neneda ble...". Gal laikas baudas ipaisyt uz tokius dalykus, kaip ir Paniukovui uz liezuvio nevaldyma! Menkystos ir tiek...

Grįžti į