...

Re: FK Atlantas

2013 Sau 11 11:54

Markas Beneta grįžta į Klaipėdą

Vilniaus MFD “Žalgirio” komanda atsisveikino su 19 metų saugu Marku Beneta.

Pernai Vilniaus ekipą papildęs žaidėjas pagrindinėje “Žalgirio” sudėtyje taip ir nesužaidė nė vienų rungtynių.
Vasarą M.Beneta buvo paskolintas Klaipėdos “Atlantui”, kurio gretose jis sužaidė 5 rungtynes A lygoje.
Dabar “Žalgirio” vadovai nutarė atsisveikinti su futbolininku, jis lieka Klaipėdoje.

M.Beneta taip pat yra Lietuvos devyniolikmečių rinktinės narys.

Paveikslėlis

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Atlantas

2013 Sau 12 11:34

Naujasis "Atlanto" treneris: "Mūsų darbo modelis pasitarnaus ne tik Klaipėdai, bet ir visai Lietuvai"
http://www.futbolas.lt/naujiena/naujasi ... isai-lietu" onclick="window.open(this.href);return false;

Klaipėdos "Atlanto" klubo vadovai gali didžiuotis - per šį tarpsezoninį jie padarė tai, ko nepavyko padaryti daugelį metų prieš tai. Iki sezono pradžios, likus dar
dviem mėnesiams jiems nebereikia sukti galvos, kaip gauti A lygos licenciją, nebereikia sukti galvos, kas vadovaus komandai, o svarbiausia, nebereikia sukti galvos, iš kur gauti pinigų atlyginimams už kitą mėnesį.
Prieš Naujuosius metus "Atlanto" vadovai paskelbė, kad gerbėjų numylėtiniu tapęs treneris iš Prancūzijos Sebastianas Roquesas palieka komandą, o į jo vietą
pakviestas Rusijoje profesionalaus trenerio duoną krimtęs Konstantinas Sarsanija.
Daug ryšių turinčio ir puikiai agento darbą išmanančio ruso darbas "Atlante" turėtų tapti puikiu atspirties tašku jauniesiems klaipėdiečiams, kurie svajoja apie
karjerą užsienyje. Pats K.Sarsanija neslepia, kad jaunimas bus neatsiejama atgimstančio "Atlanto" dalis.
"Galiu pasakyti tik tiek, kad komandoje bus daug lietuvių - pagrindą sudarys jaunimas, tačiau juos lipdys keli patyrę futbolininkai. Kol kas galiu pažadėti tik
tiek, kad būsime greita ir mobili komanda. Šansą gaus 1994 metais gimę vaikinai. Patikėkite, tai kokiu modeliu dirbs "Atlantas", pasitarnaus ne tik Klaipėdai, bet ir visai Lietuvai. Komandoje bus labai daug naujokų, tad normalu, kad pirmajame sezone bus daug klaidų. Bet iš to
nedarysime tragedijos. Pirmo sezono tikslas - sukurti komandą", - portalui futbolas.lt kalbėjo treneris.
K.Sarsanija per savo karjerą ne vienerius metus praleido treniruodamas arba dirbdamas sporto direktoriumi profesionaliuose Rusijos klubuose. Nepaisant šio fakto, atvykimo į Lietuvos A lygą, jis nevadina žingsniu žengto atgal.
"Lietuviško futbolo subtilybes aš žinau visai neblogai. Jūs turite velniškai daug talentingų jaunuolių, kuriems nesuteikiamas šansas. O man patinka pasitikėti
jaunais žaidėjais. Apskritai, aš visada mėgaujuosi komandos kūrimo procesu, todėl atvykimo į Lietuvą niekaip negalėčiau pavadinti žingsniu atgal mano karjeroje", - pasakojo naujasis "Atlanto" strategas. Interviu portalui futbolas.lt treneris atskleidė ir daugiau detalių apie atvykimą į Klaipėdą.

- Treneri, sakykite, kaip atsidūrėte mūsų šalyje?
- Pirmas žingsnis buvo mano ir verslo partnerių susitikimas Rusijoje. Jie mane pakvietė, aš atvykau. Pažiūrėjau, pamačiau, ko trūksta, bet nusprendžiau
pabandyti.. ir štai aš čia.

- Ir ko labiausiai trūksta?
- Jei kalbame apie "Atlantą", kaip apie klubą, tai jame viską reikia pradėti nuo nulio. Žaidėjų beveik nėra, sistemos nėra, komandos apie žaidėjus taip pat nėra.
Bet šiuo klausimu dirbame. Labiausiai mane žavi tai, kad vaikinai pasiruošę sunkiai dirbti. Tai yra svarbiausias dalykas siekiant rezultato.

- Turbūt žinote, kad pastaruosius penkerius metus "Atlanto" finansinė situacija, švelniai tariant, buvo ne kokia. Nebijote, kad po pusmečio tai pasikartos?
- Klubo žmonės mane patikino, kad stebuklingų finansinių injekcijų nebus, tačiau nebus ir taip, kad kiekvieną mėnesį reiks ieškoti pinigų. Man pažadėjo, kad finansinė situacija bus stabili. Iškart pasakau, kad klube nebus jokių žvaigždžių, tačiau dvejus metus dėl pinigų turėtumėm būti ramūs. Todėl mano kontraktas su "Atlantu" - dveji metai. Pirmajame kursime komandą, o antrajame - galvosime apie rezultatą.

- Asistentu pasirinkote Rimantą Žvingilą. Kas lėmė tokį sprendimą? Sena draugystė?
- Su Rimu mes pažįstami jau seniai. Mane visada žavėdavo sportininkai su charakteriu - Rimas kaip tik toks. Be to, mano įsitikinimu, trenerių štabe privalo būti nors vienas treneris, ragavęs ir aukščiausio rango varžybų. Neabejoju, kad šis pasirinkimas pasiteisins 100 procentų.

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Atlantas

2013 Sau 12 17:27

čia tas modelis, kur neturi pinigų ir metai i metų jaunimą apšaudai, ar kažkuris kitas :)

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK Atlantas

2013 Sau 14 15:36

Tai kaip, Smilty, vis dar galvoji, kad Vacys yra Atlanto istorija? :)
http://klaipeda.diena.lt/naujienos/mies ... ose-471937
Administracijos departamentui, kuriame bus klubo sekretorė, buhalteriai, vadybininkai, vadovaus generalinio direktoriaus portfelį gavęs Vacys Lekevičius.

...

Re: FK Atlantas

2013 Sau 14 16:39

„Atlanto“ vairas Rusijos specialistų rankose
http://atlantas.lt/naujienos/?nid=718&rid=9" onclick="window.open(this.href);return false;

Pirmadienį „Atlanto“ futbolo klubas žengė iki tol nežengtą žingsnį – komandą rengti patikėjo specialistams iš Rusijos.

Vyriausiuoju treneriu oficialiai tapo Konstantinas Sarsanija, jam talkins Sergejus Savčenkovas, Vladimiras Tunkinas ir Rimantas Žvingilas. Vartininkus treniruos Antonas Savčenkovas.
Klube įkurti du departamentai – Sporto ir Administracijos. Sporto departamentą sudarys trenerių štabas, pagrindinės ir dublerių komandų žaidėjai, futbolininkų selekcininkai. Administracijos departamentui, kuriame bus klubo sekretorė, buhalteriai, vadybininkai, vadovaus generalinio direktoriaus portfelį gavęs Vacys Lekevičius.
Prezidentu ir toliau bus Romualdas Jonaitis.
K.Sarsanija žada artimiausiu laiku numatyti vystimosi strategiją.
Vienas iš pagrindinių naujojo stratego uždavinių šiais metais– suburti komandą, kurios branduolį sudarytų patyrę 24-30 metų Lietuvos futbolininkai. Kiti, į vienuolikę pateksiantys žaidėjai, bus jauni – 17-20 metų vaikinai, kuriems bus gera proga kelti meistriškumą.
Iki sezono pradžios numatytos trys treniruočių stovyklos. Viena, – pirmadienį prasidėjusi Marijampolė, dvi, nuo sausio 28 d. iki vasario 11 d. ir nuo vasario 16 d. iki 28 d., – Turkijoje.
Marijampolėje numatyta sužaisti trejas kontrolines rungtynes: dvejas su lenkų komandomis, vienerias – su lietuvių. 19 d. „Atlantas“ išmėgins jėgas su Suvalkų „Wigry“ klubu, 22 d. – su Bialystoko „Jagiellonia“ komanda. Kol kas nežinomas trečiasis varžovas, su kuriuo laukia varžybos sausio 24 d.
Pirmoji stovykla Turkijoje prasidės kontroliniu susitikimu su Rusijos 1-ojoje lygoje kovojančiu Novosibirsko „Sibir“ klubu, kuriame rungtyniauja du klaipėdiečiai Robertas Poškus bei Vidas Alunderis.
Po to „Atlantas“ žais dar tris mačus 3, 7 ir 9 dienomis. Netrukus bus žinomi konkretus varžovai. Su klaipėdiečiais susitikti pageidavo garsusis Sankt Peterburgo „Zenito“ klubas, tačiau dėl suplanuoto pasirengimo grafiko, „Atlantas“ atsisakė rusų pasiūlymo kovoti vasario 1 dieną.
Prieš treniruočių stovyklą, Klaipėdos klubas spėjo sudaryti sutartis su daugiau nei 20 futbolininkų.
Vieni iš jų gerai pažįstami sporto mėgėjams, kiti – pirmuosius žingsnius profesionaliame futbole žengsiantys vaikinai: vartininkai – Osvaldas Kniukšta (gimęs 1992 metais), Mantas Galdikas (1989), žaidėjai – Valdas Trakys (1979), Andrius Jokšas (1979), Aurelijus Staponka (1983), Andrius Bartkus (1986), Kazimieras Gnedojus (1986), Evaldas Razulis (1986), Gediminas Kruša (1990), Karolis Atutis (1991), Justas Vilavičius (1992), Karolis Laukžemis (1992), Markas Beneta (1993), Emilijus Grabys (1993), Edgaras Žarskis (1994), Gerardas Žukauskas (1994), Zigmas Jesipovas (1994), Artiomas Jerošenka (1994), Simas Juška (1994), Rolandas Baravykas (1995), Edgaras Ditmonas (1995), Skirmantas Rakauskas (1996).
Artimiausiu metu į Lietuvą atvyks vartininkas Michailas Komarovas (g. 1984 m.) anksčiau žaidęs Rusijos aukščiausios lygos Maskvos srities „Chimki“ klube, vėliau Vladivostoko „Luč“, Astrachanės „Volgar“ komandose.
„Atlanto“ peržiūroje taip pat yra patyrę Tomas Tamošauskas, Arvydas Veikutis ir 18-metis Erikas Grigaliūnas.
K.Sarsanija įsitikinęs, jog iki sezono pradžios dar toli, todėl bus laiko per kontrolinius susitikimus pamatyti, kurias grandis reikės sustiprinti.

Smiltys
Pranešimai: 144
Užsiregistravo: 2012 Lie 28 19:32
Palaikoma komanda: FK Atlantas

Re: FK Atlantas

2013 Sau 14 23:53

Shiaip, negalvojau ir negalvoju kad jis istorija, bus shen bei ten :) Bet jis tik gen. direktorius, uzh jo gi kita chebryte bus... :)

Beje, labai dzhiaugiuos del visko, kas dabar ivyko - atrodo, Atlantas yra tik trechia komanda, kuri tolimesniame uzhsienyje stovykla rengs, plius dar sutartys su Trakiu, Staponka, Joksu, Bartkum, Gnedojus ir Atutis sugrizho po kurio laiko :)) Dzhiugu. Su rusu, kuris pagal dosje atrodo stiprokas, vartininku grandyje ir puolime bus viskas tobula, bet truksta to kurianchio zhaidejo ir stipriu saugu bei keliu gyneju. Jei visgi pasirashys su Tamosausku, bus, atrodo jau ir komandos branduolys shioks toks. Ir sudetis verta beveik medaliu.

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK Atlantas

2013 Sau 15 08:49

Shiaip, negalvojau ir negalvoju kad jis istorija, bus shen bei ten :) Bet jis tik gen. direktorius, uzh jo gi kita chebryte bus... :)
Šiaip tą chebrytę ne kas kitas kaip Vacys ir atsivedė. Tai kas ten vadas bus yra labai aišku :)

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Atlantas

2013 Sau 15 09:03

Bet jis tik gen. direktorius
Šitas topinis :D

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Atlantas

2013 Sau 17 16:34

"Atlante" - du NFA auklėtiniai
2013 m. sausio 17 d. 00:00
http://www.sportas.info/naujienos/15341 ... iniai.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolėje stovyklaujanti Klaipėdos „Atlanto“ futbolo komanda pasirašė dvi sutartis su Nacionalinės futbolo akademijos (NFA) 18-mečiais jaunuoliais Tomu Galdiku ir Donatu Kazlausku. Abu 1994 metais gimę futbolininkai – kretingiškiai, šalies jaunių rinktinės nariai. Su saugu T.Galdiku sudarytas kontraktas dviems metams, su puolėju D.Kazlausku – metams. Pastarasis futbolininkas praėjusiame sezone buvo pakviestas į Vilniaus „Žalgirį“, tačiau įpusėjus sezonui jo ir klubo keliai išsiskyrė. T.Galdikas 2012-aisiais rungtyniavo NFA ekipoje, žaidusioje Lietuvos 1-osios lygos futbolo čempionate. Pastarosiomis dienomis „Atlanto“ strategai stebi dar vieną NFA auklėtinį – Klaudijų Upstą. Anot klubo generalinio direktoriaus Vacio Lekevičiaus, „Atlantas“ pirmasis iš Lietuvos klubų, pasiūlė akademijos vadovams bendradarbiauti. „Laukiame akademijos atstovų atsakymo“, – V.Lekevičius dar negalėjo atsakyti, ar bus priimtas pasiūlymas.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Atlantas

2013 Sau 18 06:33

kažkaip nuojauta sako kad neįpusėjus sezonui vėl bus "baisus padėtis ir dantų griežimas" Atlante

beje, kad su tinklapiu darosi? jau kuris laikas kraunasi taip lėtai, kad neįmanoma. šiandien ryte gal pirmas kartas per kokį mėnesį kai daugmaž normaliai juda

Smiltys
Pranešimai: 144
Užsiregistravo: 2012 Lie 28 19:32
Palaikoma komanda: FK Atlantas

Re: FK Atlantas

2013 Sau 18 12:18

kažkaip nuojauta sako kad neįpusėjus sezonui vėl bus "baisus padėtis ir dantų griežimas" Atlante

beje, kad su tinklapiu darosi? jau kuris laikas kraunasi taip lėtai, kad neįmanoma. šiandien ryte gal pirmas kartas per kokį mėnesį kai daugmaž normaliai juda
Na, aishku viskas yra imanoma shiame pasaulyje, bet turbut ne ish blogo gyvenimo komanda vazhiuoja i Turkija pasitreniruoti... Jei atmintis neapgauna, Atlantas tiek toli nevazhiavo atostogauti apie 10 metu...

Jack Daniels
Pranešimai: 36
Užsiregistravo: 2012 Sau 23 16:05
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: FK Atlantas

2013 Sau 18 12:57

Sąlygos Atlante kol kas tikrai geros, Royali gyvena, Klaipėdoj irgi viskas tvarkingai ir maistas, ir apgyvendinimas. Nepanašu, kad tie pinigai turėtų baigtis. Kas liečia sudėtį, tai pritarsiu, kad labai trūksta kuriančio žaidėjo. Nors iš esmės Tamošauskas ir Kruša būtent tokie ir yra.

...

Re: FK Atlantas

2013 Sau 19 11:21

Šiandien, 2013 01 19

šeštadienį Atlantas Marijampolėje kontrolines rungtynes žais su lenkais - Suvalkų "Wigry" vienuolike.

Susitikimo pradžia 15 val.

wsx87
Pranešimai: 60
Užsiregistravo: 2010 Kov 21 11:29
Palaikoma komanda: Atlantas
Miestas: Klaipėda

Re: FK Atlantas

2013 Sau 19 16:16

po pirmo 0-1

wsx87
Pranešimai: 60
Užsiregistravo: 2010 Kov 21 11:29
Palaikoma komanda: Atlantas
Miestas: Klaipėda

Re: FK Atlantas

2013 Sau 19 17:13

3:2 Pergale!

Grįžti į