.............

Re: FK Atlantas

2010 Lie 17 14:09

norima susigrąžinti Tauragės ekipai paskolintą Tomą Vyšniauską.
Atrodo, pats Vysniauskas nori likti Taure, bet deja ne viskas nuo jo ir Tauro priklauso..

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK Atlantas

2010 Lie 17 15:18

Plikių "Sakuonos" perspektyvusis futbolininkas Valdas Žalneravičius
Juokinga vieta. Paprastai "Sakuonoje" žaidžia ex-žvaigždės ir ex-perspektyvūs. 26 metų žaidėją kaip tai liežuvis nebeapsiverstų vadinti perspektyviu. Perspektyviu V.Žalneravičius buvo prieš kelis metus, kai I lygoje lošė. Dabar maksimum geras I lygos vidutiniokas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Atlantas

2010 Rgs 23 10:48

Klaipėdos „Atlante“ – trenerio kaita
2010-09-23, 10:24
http://www.diena.lt/naujienos/sportas/k ... ita-300761" onclick="window.open(this.href);return false;

Paveikslėlis

Lietuvos futbolo 1-osios lygos čempionate nesėkmingai žaidžiančio Klaipėdos „Atlanto“ vyriausiuoju treneriu paskirtas Romualdas Norkus. Jis pakeitė Rimantą Žvingilą, dėl sveikatos sutrikimų besigydantį ligoninėje. R.Norkus iki šiol buvo jo asistentu.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Atlantas

2010 Rgs 23 11:04

Klaipėdos "Atlantas" keičia trenerį
http://www.futbolas.lt/naujiena/klaiped ... ia-treneri" onclick="window.open(this.href);return false;

Klaipėdos "Atlanto" trenerių stovykloje permainos - vyriausiojo trenerio poste Rimantą Žvingilą pakeitė Klaipėdos futbolo akademijos direktorius Romualdas Norkus. 50-metis futbolo strategas jau buvo pristatytas komandai ir "Atlante" dirbs iki sezono pabaigos, praneša „Vakaų ekspresas“.

Lietuvos futbolo federacijos I lygoje "Atlantas" šį sezoną rungtyniauja nesėkmingai - tarp dešimties ekipų kol kas tėra devintojoje pozicijoje (4 pergalės, 6 lygiosios ir 11 pralaimėjimų). Tačiau permainos trenerių poste yra ne tik dėl rezultatų, bet ir dėl sušlubavusios R. Žvingilo sveikatos - pastarajam medikai diagnozavo širdies sutrikimų (jis net trumpam buvo paguldytas į ligoninę). "Medikai uždraudė kurį laiką sportuoti. Žaisdavau veteranų ir miesto čempionatuose, dabar teks to atsisakyti. Juk visur nesuspėsi, negaliu persiplėšti", - sakė R. Žvingilas. Tiesa, buvęs profesionalus futbolininkas visiškai iš atlantiečių trenerio štabo nepasitraukia. "Dirbsime visi kartu, - pabrėžė naujasis "Atlanto" strategas R. Norkus. - Tik priimtas sprendimas, kad aš būsiu vyriausiasis treneris, o kiti teiks savo patarimus. Juk iki sezono pabaigos liko vos šešios rungtynės. Tai laikinas mano darbas." Pasiteiravus, ar šiam sprendimui įtakos turėjo prasti "Atlanto" rezultatai, R. Norkus atsakė: "Viskas tikriausiai turėjo įtakos. Iki sezono pabaigos sunku kažką kardinaliai pakeisti. Tačiau iki septintos vietos mus skiria vos vienas taškelis. Norime pakilti aukščiau. Fiziškai vyrų jau nebepakeisiu, bet psichologiškai įkvėpti daugiau pasitikėjimo ir optimizmo pasistengsiu".

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Atlantas

2010 Rgs 23 18:51

porą rungtynių mačiau šiemet Atlanto, tai tikrai keista, kad jie nekovoja dėl antros vietos. Daug minimalių pralaimėjimų, už kuriuos nemaža dalim ir treneris turėtų atsakyti. Gaila, kad nenusisekė Žvingilui, geras žaidėjas ir , kaip treneris labai užsidegęs vadovaudavo komandai per rungtynes, tik va rezultato pritrūko...

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Atlantas

2010 Rgs 25 21:29

Permainos „Atlanto“ trenerių štabe V. Lekevičiaus akimis
http://www.atlantas.lt/naujienos/?nid=548&rid=1" onclick="window.open(this.href);return false;
„Situacija komandos valdyme šio sezono metu keičiasi jau ne pirmą kartą.

Iki vasario mėn. tikėjome, kad žaisime A lygoje. Aš pats, tuometinis Atlanto vyr. treneris Š. Grišovičius ir jo padėjėjai kėlėme komandai visai kitus uždavinius. Nepatekus į A lygą komanda skubos tvarka buvo reorganizuota, žaidėjai paskolinti, dėl tam tikrų priežasčių atsisveikinta su vyr. treneriu Š. Grišovičiumi. Žaisti liko jauni, daugiausia akademijoje išugdyti žaidėjai. Be abejo mes jais tikėjome ir tikime dabar, tik tikslai jau iškelti kiti,“ – kalbėjo „Atlanto“ prezidentas V. Lekevičius.
Tuo metu, laikinai vadovauti komandai ėmėsi II treneris, buvęs atlantietis, R. Žvingilas. Sezono eigoje jaunai komandai ir jaunam treneriui nelabai sekėsi rinkti taškus. „Atrodo ir žaidimas buvo neblogas, ir persvarų turėjome, tačiau rezultatų pasiekti vis nepavykdavo. Turnyrinėje lentelėje esam priešpaskutiniai ir turime tik 18 taškų“, – apgailestavo V. Lekevičius.
„Po paskutinių varžybų su Kėdainių „Nevėžiu“ kalbėjausi su R. Žvingilu telefonu. Jis jautėsi išsisėmęs, pavargęs. Sušlubavus sveikatai treneriui teko ir į ligoninę atsigulti. Ieškodamas išeities iš susidariusios situacijos kreipiausi į Klaipėdos futbolo akademijos direktorių, bei puikių rezultatų su savo auklėtiniais pasiekusį trenerį, Romualdą Norkų ir paprašiau, kad perimtų iki sezono pabaigos „Atlanto“ vairą. Dabar svarbiausia įkvėpti sportininkams tikėjimą savo jėgomis, pergalėmis ir atgauti sirgalių pasitikėjimą“, - optimistiškai kalbėjo „Atlanto“ prezidentas.
„Komandos vadovybė esamos padėties nedramatizuoja, stengiasi įžvelgti ir šviesią pusę, - jauni žaidėjai įgavo patirties, užsigrūdino. Naujam vyr. treneriui R. Norkui, jo padėjėjams, tarp kurių bus ir R. Žvingilas, komandai iškeltas uždavinys pakilti turnyrinėje lentelėje keliomis pozicijomis, eiti pirmyn nesidairant atgal,“ – pokalbį baigė V. Lekevičius.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Atlantas

2010 Lap 02 10:10

„Atlantas“ – ketvertuke, bet ne tame
2010.11.02, 09:14
Algirdas AURUŠKEVIČIUS
http://penalty.lt/%E2%80%9Eatlantas%E2% ... t-ne-tame/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pasibaigusiame 2010 metų Lietuvos pirmosios lygos čempionate Klaipėdos “Atlanto” futbolininkai tarp dešimties komandų užėmė kuklią septintąją vietą. Prieš sezono pradžią „Atlanto“ klubo vadovybė neslėpė savo ambicijų patekti į geriausių lygos komandų ketvertuką. Šiuos ketinimus įpusėjus čempionatui, duodamas interviu Penalty.lt, dar kartą patvirtino klubo prezidentas Vacys Lekevičius. Deja, atlantiečių svajonėms nebuvo lemta išsipildyti. Tiesa, uostamiesčio ekipa “pataikė” į ketvertuką, bet ne į tą – turnyro lentelės gale.

Kas lėmė tokį prastą praeityje garsios komandos pasirodymą? Jau čempionato pradžioje netikėtai klubą paliko vyriausiasis treneris Šenderis Giršovičius. Tada prie komandos vairo stojo jo asistentas Rimantas Žvingilas. Šis jaunas treneris nesugebėjo suburti kolektyvo, galinčio siekti aukštų rezultatų. Komanda, galima drąsiai sakyti, merdėjo ir rugsėjį turnyro lentelėje lenkė tik Lietuvos U-19 rinktinę. Šioje beviltiškoje situacijoje ryžtingų veiksmų ėmėsi „Atlanto“ vadovas V. Lekevičius. Jis rugsėjo pabaigoje nuo pareigų nušalino R.Žvingilą ir vyriausiuoju treneriu iki čempionato pabaigos paskyrė Klaipėdos futbolo akademijos direktorių Romualdą Norkų. Vadovaujant šiam futbolo specialistui „Atlanto“ reikalai ženkliai pagerėjo: per šešerias rungtynes buvo iškovotos penkios pergalės, išvengta neigiamo įmuštų ir praleistų įvarčių santykio.

V.Lekevičius paskutinę trenerių kaitą Penalty.lt aiškino taip: „R.Žvingilas – neblogas vyras. Tačiau įsitikinau, kad jis, kaip treneris, dar nėra subrendęs. Po kiekvienos nesėkmės jis rasdavo argumentų pasiteisinimams. Tikėjau aš tais žodžiais. Vis dėlto rugsėjį mano kantrybė trūko ir paprašiau komandai vadovauti R.Norkų. Čempionato pabaiga parodė, kad šį žingsnį reikėjo žengti gerokai anksčiau. Tada ir galutiniai „Atlanto“ rezultatai būtų kitokie.”

“Atlanto” klubas šiemet momentais priminė vaikų darželį. Tokį palyginimą patvirtina išvyka į Kėdainius gegužės 23 dieną. Klaipėdiečiai žaisti rungtynių su “Lifosa” išvyko be žaidėjų registracijos kortelių. Kol kortelės “keliavo” į Kėdainius, rungtynės vėlavo net pusantros valandos. “Atlantui” turėjo būti įskaitytas techninis pralaimėjimas rezultatu 0:3, tačiau gailestingi teisėjai leido žaisti. Klaipėdiečiai šį susitikimą pralaimėjo 1:4.

Rezultatyviausiu “Atlanto” žaidėju šiemet tapo dvidešimtmetis puolėjas Žilvinas Kymantas. Jis į varžovų vartus įmušė devynis įvarčius. Šį futbolininką ilgai persekiojo traumos – jis rezultatyviu žaidimu blykstelėjo čempionato pabaigoje. Tik dviem įvarčiais nuo Žilvino atsiliko aštuoniolikametis saugas Ernestas Razonas.

Šiemet „Atlantas“ pelnė ir klubo jubiliejinį – 2100-ąjį – įvartį. Jį rugsėjo 25 dieną Klaipėdoje į Alytaus “Alyčio” vartus įmušė Karolis Laukžemis.

Pasibaigus čempionatui Penalty.lt pašnekino “Atlantą” iš gilios krizės ištraukusį R. Norkų.

- Treneri, kokį stebuklingą žodį žaidėjams pasakėte, kad šie ėmė skinti pergales?
- Pradėjau išsamiai analizuoti pasibaigusias rungtynes, konkretizuoti kiekvieno žaidėjo veiksmus aikštėje prieš kitas rungtynes. Pavyko motyvuoti futbolininkus, atstatyti jų psichologinę būseną. Jie pagaliau pajuto pergalių džiaugsmą. Stodamas prie komandos vairo, užsibrėžiau sau tikslą aplenkti Kretingos “Miniją” ir “Šilutę”. Daugiau padaryti jau nebuvo galima. Smagu, kad pavyko įgyvendinti šiuos užmojus. Nuo šeštąją vietą užėmusios “Lifosos” atsilikome tik vienu tašku. Galėjome pakilti ir aukščiau, bet čempionatas per anksti baigėsi.

- Į „Atlanto“ mėsmalę pakliuvo ir ilgai į antrąją vietą pretendavę Alytaus “Vidzgirio” futbolininkai. Negi alytiškiai nieko nesiūlė, kad iš jų atėmėte sidabro medalius?
- Ši Dzūkijos ekipa visą čempionatą žaidė gerai. Man truputį gaila „Vidzgirio“, kuris turėjo tenkintis bronzos medaliais. „Atlantas“ buvo „ant bangos“, tad jokie siūlymai nebūtų padėję.

- Nepaisant prasto pasirodymo, šiemet “Atlante” atsiskleidė nemažai jaunų žaidėjų…
- Tikra tiesa. Lietuvos U-19 rinktinėje žaidė K.Laukžemis. Gaila, bet į šią rinktinę nebuvo pakviestas perspektyvus saugas E.Razonas, nors kandidatų sąraše šis futbolininkas buvo. Į jaunimo rinktinės trenerių akiratį pateko Ž.Kymantas. Patobulėjo ir kiti jauni žaidėjai.

- Jei kitą sezoną V.Lekevičius jums pasiūlys dirbti vyriausiuoju treneriu, ar sutiksite?
- Apie tai negalvojau. Šiandien dar neaišku, kur “Atlantas” žais, kokie klubui bus keliami uždaviniai. “Atlantas” yra padavęs paraišką A lygos ir UEFA licencijoms gauti. Žodžiu, kalbėti apie ateitį šiuo metu dar anksti.

Makenzis
Pranešimai: 7345
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Atlantas

2011 Kov 09 11:38

šiandien sužinosime, kur tasai Atlantas loš :)

Svetys

Re: FK Atlantas

2011 Kov 09 19:12

Kas nors gero tame Atlante yra? Per tarpsezonį jokių naujienų apie juos nebuvo, pernai 7 vieta I lygoje. Kyla klausimas, ar nebus jie tokia patrankų mėsa, kokia kažkada buvo Visagino Interas?

mafia7
Pranešimai: 7312
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Atlantas

2011 Kov 09 20:01

Nelabai ikertu, gal Atlanto prezidentas keisis ?
Kam ir vėl lipama ant to pačio grėblio, apskritai ar Atlanto biudžetas pliusinėj formoj? visi ginklai dabar jugi į FC Klaipėda metami

tpc
Pranešimai: 265
Užsiregistravo: 2010 Vas 14 13:25
Palaikoma komanda: FBK KAUNAS

Re: FK Atlantas

2011 Kov 09 20:02

ka tu gali ikirst,tavo siela poeto:))
Kaunas Lietuvos širdis http://www.kaunas-ultras.com" onclick="window.open(this.href);return false;

mafia7
Pranešimai: 7312
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Atlantas

2011 Kov 09 20:04

Fbk linkiu sėkmės atsigaunant, visada jus palaikiau, tik niekam nesakiau

Makenzis
Pranešimai: 7345
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Atlantas

2011 Kov 10 12:03

Prieš kelis metus salės futbolo A lygoje turėjo žaisti 10 komandų, LFF suvenyrus, kamuolius dalyviams išdalino, bet "Atlantas" prieš prasidedant čempionatui atsisakė žaisti...
Man įdomu: ar dezertyrų mentalitetas nepasireikš šiais metais A lygoje... per tas kelias dienas dar ims ir persigalvos :)
Svarstau: kas ten žais? gal iš Norvegijos trečiarūšių klubų sugrįžę atlantiečiai? o gal akedemijos auklėtiniai?

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Atlantas

2011 Kov 10 12:09

Girdejau kad legionieriai jau pakeliui. Tai manau los keli senbuviai, keli legionieriai ir studentai-moksleiviai. Jei legionieriai nebus visiski lavonai vidutiniokais bus

Makenzis
Pranešimai: 7345
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Atlantas

2011 Kov 10 12:50

Legionieriai... jeigu tokie kaip mandinho, tai labai sustiprins Atlantą :mrgreen: Norėtųsi, kad žaistų legionieriai, kurie nėra zombiai :)
Lietuviški klubai ir turėtų tokie būti: legionieriai mokantys ir galintys žaisti futbolą, trys ar penki, čia ne esmė... keli senukai, keli studentai, ir vietiniai vidutiniokai

Grįžti į