Gerai, įtikinai, guru iš tavęs prasto lygio, nesi mano dvasinis vadovas, nei mokytojas. Ne tavo lygmuo, įtikinai.Siulau pasiskaityti zodzio guru reiksme ir daugiau nebekliedeti, nes atrodai labai kvailai kai vartoji zodi ten, kur jis visiskai netinka.Guru, siaurąja prasme, turėtų kliedėti krišna, vedomis ir ajurvedomis.O pavadinau futbolo guru, kuris išpažįsta estiško futbolo privalumus.
https://lt.wikipedia.org/wiki/Guru" onclick="window.open(this.href);return false;
Zinai diskutuoti su tavim nera jokios prasmes apie sita klubo simboli, nes tai tas pats kas diskutuoti su vatnikais apie Rusija, kuriems Putinas- Rusijos simbolis.Gal Vacys nėra top vadybininkas, bet žmogus kuris už futbolą ir už "Atlantą". Lyg savotiškas klubo simbolis.
Jeigu neteko tau gyvai matyti nei "Atlanto", nei Vacio, tai tikrai iki guru toli toli.
Tarp kitko, ką tik su vatnykais padiskutavome. Rusus totorių benkartais pavadinau, tai vatnykai prakeikė ir iš draugų urmu išsinešdino.
Taigi, likau tik su vienu simboliu - Vaciu. Ir pasidariau išvadą, kad tave Vacys yra nuskriaudęs asmeniškai. Taip rašinėti gali tik labai nuskriaustas žmogus.
Pasakyk, gal aš klystu? Nuojauta mane labai retai apgauna.