Makenzis

Re: FK Atlantas

2016 Gru 13 16:19

Guru, siaurąja prasme, turėtų kliedėti krišna, vedomis ir ajurvedomis. :roll: O pavadinau futbolo guru, kuris išpažįsta estiško futbolo privalumus.
Siulau pasiskaityti zodzio guru reiksme ir daugiau nebekliedeti, nes atrodai labai kvailai kai vartoji zodi ten, kur jis visiskai netinka.
https://lt.wikipedia.org/wiki/Guru" onclick="window.open(this.href);return false;
Gal Vacys nėra top vadybininkas, bet žmogus kuris už futbolą ir už "Atlantą". Lyg savotiškas klubo simbolis.
Zinai diskutuoti su tavim nera jokios prasmes apie sita klubo simboli, nes tai tas pats kas diskutuoti su vatnikais apie Rusija, kuriems Putinas- Rusijos simbolis.
Gerai, įtikinai, guru iš tavęs prasto lygio, nesi mano dvasinis vadovas, nei mokytojas. Ne tavo lygmuo, įtikinai.
Jeigu neteko tau gyvai matyti nei "Atlanto", nei Vacio, tai tikrai iki guru toli toli. :lol:

Tarp kitko, ką tik su vatnykais padiskutavome. Rusus totorių benkartais pavadinau, tai vatnykai prakeikė ir iš draugų urmu išsinešdino.

Taigi, likau tik su vienu simboliu - Vaciu. Ir pasidariau išvadą, kad tave Vacys yra nuskriaudęs asmeniškai. Taip rašinėti gali tik labai nuskriaustas žmogus.
Pasakyk, gal aš klystu? Nuojauta mane labai retai apgauna. 8-)

Kampuotas

2016 Gru 13 17:41

Gerai, įtikinai, guru iš tavęs prasto lygio, nesi mano dvasinis vadovas, nei mokytojas. Ne tavo lygmuo, įtikinai.
Jeigu neteko tau gyvai matyti nei "Atlanto", nei Vacio, tai tikrai iki guru toli toli. :lol:

Tarp kitko, ką tik su vatnykais padiskutavome. Rusus totorių benkartais pavadinau, tai vatnykai prakeikė ir iš draugų urmu išsinešdino.

Taigi, likau tik su vienu simboliu - Vaciu. Ir pasidariau išvadą, kad tave Vacys yra nuskriaudęs asmeniškai. Taip rašinėti gali tik labai nuskriaustas žmogus.
Pasakyk, gal aš klystu? Nuojauta mane labai retai apgauna. 8-)
Pagal tavo kvaila nuojauta iseina kad mane nuskriaude asmeniskai Vacys, Lialka, Stankus, Laibinas ir kiti dirmeikiai bei lopuciai :lol: O jei rimtai su isvadomis ir logika pas tave dideles problemos.
Vacio kaip ir kitu isvardintu pilieciu as tikrai nepazistu, ir jei atvirai ir pazinti nenoriu. Tau Vacys - Atlanto ir Klaipedos futbolo simbolis, man jis kaip ir kiti pamineti pilieciai - nuvaryto musu salies futbolo simbolis. Tu dar abejoji kad jis nera geras vadybininkas, as esu isitikines kad kaip vadybininkas ir vadovas jis apskritas nulis. Viska pasako apie jo kaip vieno is Atlanto vadovu kompetencija sis Sarsanijos interviu :
Treneri, sakykite, kaip atsitiko, kad „Atlantas“ tapo nemokus?
Šį sezoną prisiskaičiavome truputį per daug. Planavome, kad Marius Adamonis liks Anglijoje ir už jį gausime išpirką – nepasisekė. Europos lygoje irgi planavome pereiti nors vieną etapą. Deja, ir čia likome nieko nepešę.
Tokiems strategams tik finansu ministerijai vadovauti :lol: O tu dar kalbi apie mistini Vacio versluma, su tokiu planavimu bet kuris verslas per pusmeti uzsidaro ;)

Makenzis

2016 Gru 13 17:55

Tik jau nereikia visko paimti giliai į širdį. Nežinau, kas nuskriaudė, bet pykčio tavyje labai daug yra.

Tu labai įdomiai viską suvoki. Jeigu bet kam pasakytum, "Atlantas" ir paprašytum paminėti bent vieną vardą, pavardę, tau bet kuris pasakytų, kad Vacys.
Štai kame simbolika, o tu iš karto imi lyginti su Putinu. Ne tokio lygio simbolika.
"Atlantas" lygu Vacys. O Rusija, tai matrioškos, balalaikos, vodka, žigulinis alus, KamAz`ai, sibiro meškos, Kremlius, Leninas, tad Putinui dar yra kur augti.
Tokiems strategams tik finansu ministerijai vadovauti :lol: O tu dar kalbi apie mistini Vacio versluma, su tokiu planavimu bet kuris verslas per pusmeti uzsidaro ;)
Tu man įmetei interviu su Kostia. :shock:
Manau, kad ne Vacys darė paskaičiavimus, o Kostia, Rimantas ir dar kiti. Vacys matematiniais ir statistiniais skaičiavimais neužsiiminėja.
Šaudė Kostia, o Kampuotas vamzdį ir BK straipsnį bando klijuoti Vaciui. :shock: :lol:

Kampuotas

2016 Gru 13 18:21

Tik jau nereikia visko paimti giliai į širdį. Nežinau, kas nuskriaudė, bet pykčio tavyje labai daug yra.

Tu labai įdomiai viską suvoki. Jeigu bet kam pasakytum, "Atlantas" ir paprašytum paminėti bent vieną vardą, pavardę, tau bet kuris pasakytų, kad Vacys.
Štai kame simbolika, o tu iš karto imi lyginti su Putinu. Ne tokio lygio simbolika.
"Atlantas" lygu Vacys. O Rusija, tai matrioškos, balalaikos, vodka, žigulinis alus, KamAz`ai, sibiro meškos, Kremlius, Leninas, tad Putinui dar yra kur augti.
Tu man įmetei interviu su Kostia. :shock:
Manau, kad ne Vacys darė paskaičiavimus, o Kostia, Rimantas ir dar kiti. Vacys matematiniais ir statistiniais skaičiavimais neužsiiminėja.
Šaudė Kostia, o Kampuotas vamzdį ir BK straipsnį bando klijuoti Vaciui. :shock: :lol:
Man visiskai neidomu skaiciavo Vacys, Antanas, Aloyzas ar Martynas ! Kas Atlanto vadovas ? Vacys ( Ir nereikia pasakoti kad Jonaitis, nes Jonaitis kazkaip Atlanto "prezidentu" tapo kai buvo daug nepatenkintu Vaciu Klaipedoje),ir jo kaip vadovo pareiga yra ziureti kad nebutu tokiu debilisku biudzeto planavimu.

Makenzis

2016 Gru 13 18:27

Man visiskai neidomu skaiciavo Vacys, Antanas, Aloyzas ar Martynas ! Kas Atlanto vadovas ? Vacys ( Ir nereikia pasakoti kad Jonaitis, nes Jonaitis kazkaip Atlanto "prezidentu" tapo kai buvo daug nepatenkintu Vaciu Klaipedoje),ir jo kaip vadovo pareiga yra ziureti kad nebutu tokiu debilisku biudzeto planavimu.
Jeigu biudžeto planavimas vyksta pirtelėje, tai natūralu, kad kartais būna neatitikimų. Pats irgi, kiek pastebėjau, esi svajotojas. Šiuo atveju, vaikinai pervertino savo klubo galimybes, Adamonį irgi pervertino. Tame nematau nusikaltimo sudėties. Jeigu būtų statę futbolo piramides už mokesčių mokėtojų pinigus, tada ir man būtų įdomu, kur nuėjo kiekvienas centas. O dabar patys kalti, kad nemoka skaičiuoti. O man labiau istorija su Suktuku įsiminė, prie ankedotų tinka.

Kampuotas

2016 Gru 13 18:38

Pats irgi, kiek pastebėjau, esi svajotojas. Šiuo atveju, vaikinai irgi pervertino savo klubo galimybes, Adamonį irgi pervertino. Tame nematau nusikaltimo sudėties. Jeigu būtų statę futbolo piramides už mokesčių mokėtojų pinigus, tada ir man būtų įdomu, kur nuėjo kiekvienas centas. O dabar patys kalti, kad nemoka skaičiuoti. O man labiau istorija su Suktuku įsiminė, prie ankedotų tinka.
Vaikinai pervertino savo klubo galimybes :lol: :lol: :lol: Jei paprastas zmogus taip planuotu savo seimos biudzeta, kaip Atlantas savo, ji visi vadintu idiotu, bet McCeziui kai Atlantas ir jo idiotai vadovai grybauja viskas gerai, jis tik nera tikras del vieno : Vacys top vadybininkas ar ne, jam cia dar klaustukas :lol: Jau rasiau kad turi dideliu problemu su nuojauta ir logika, taip kad nematau prasmes toliau su tokiu diskutuoti, tai tas pats kas su Vilmai su Vaciu diskutuoti apie biudzeto planavimus :lol:

Makenzis

2016 Gru 13 18:48

Jeigu ponulis nesupranti ironijos, tai ne mano bėda. :P Mano nuomonė yra tikrai ne balta ir pūkuota. ;) O mano logika geležinė. 8-)
Tik, kaip sako, žemaičiai, esu slidus žaltys. :D

Galiu pasakyti, ką galvoju apie lopučius, labinus, bet forume negalima keiktis ir vyriškai diskutuoti. :lol:
Forume esu nuo 2010 metų, o apie "Atlantą' ir Vacį nesu parašęs nė vieno blogo žodžio. Įdomu kodėl? :roll:
Vienas iš tų žmonių, kuriuos gerbiu yra Vacys, kiti, kažkodėl tokios pagarbos nenusipelnė. :roll:

Kampuotas

2016 Gru 13 21:05

Forume esu nuo 2010 metų, o apie "Atlantą' ir Vacį nesu parašęs nė vieno blogo žodžio. Įdomu kodėl? :roll:
Vienas iš tų žmonių, kuriuos gerbiu yra Vacys, kiti, kažkodėl tokios pagarbos nenusipelnė. :roll:
:lol: :lol:
Na taip kaip galima apie Vaci pasakyti nors viena bloga zodi ? Jis gi chrestomatinis gero vadovo pavyzdys ! Kur ten BATE vadovai, kur ten islandu ar estu futbolo fukcionieriai, Lietuvai reikia daugiau Vaciu va tada musu futbolas suklestes !
Vaciui reikia organizuoti futbolo vadovu kursus, kur jis galetu pamokyti kaip planuoti biudzeta numatant busimas mistines pergales Europoje ar busimus zaideju pardavimus ( gal ir Zalgiriui reikia eiti va bank kitamet ir susiplanuoti 5 milijonu euru biudzeta, nes jei pateks i Europos lygos grupes mazdaug tiek papildomai gaus is UEFA :lol: O gal pavyks ? )
Dar galetu pamokyti kaip pirkti zaidejus, ir atsiskaityti uz juos grynais vokelyje Kryzkalnio degalineje, ir nepakliuti i FNTT akirati su ju kvailais klausimais apie tai is kur pas tave tokia suma grynuju.
Galetu pamokyti kaip tapti tokio veikejo kaip Romanovas pakaliku ir kelis metus sokti pagal jo dudele
Galetu pamokyti kaip nesutinkant su teisejo sprendimu prie jo pribegti ir duodi i snuki.
Na taip kai pagalvoji, na kaip galima pasakyti nors viena bloga zodi apie Vaci :lol: Jis gi musu futbolo per paskutinius 25 metus atspindys ;)

Kalinauskas

2016 Gru 13 22:11

Na dėl estų patylėčiau

Kampuotas

2016 Gru 13 23:25

Na dėl estų patylėčiau
Na kaip cia pasakius. Gal estu pasiekimai kai kam ir atrodo neispudingi, bet zinant Estijos futbolo situacija kuri buvo 1990 metais, ir zinant kad Estija gyventoju skaiciumi tris kartus mazesne salis nei Lietuva ( pas mus daznai bandoma teisintis kad negalima lygintis futbolo pasiekimais su Baltarusija, Serbija ar Cekija nes jos 3x didesnes salys, bet kazkodel i 3x mazesnes salis kaip Estija ar Kipras taip neziurime :) ) tada gal atrodytu kitaip. Estija nuo 1990-uju tikrai stipriai pasistumejo i prieki,o mes zengeme kelis zingsnius atgal. Jei Lietuva futbolo srityje butu taip dirbusi kaip Estija dirbo nuo 1990-uju, tai jau 3-4 kartus butume zaide finaliniuose Europos ar Pasaulio cempionatu etapuose, musu klubai butu nuolatiniai bent jau Europos lygos grupiu etapu dalyviai, ir turetume rinktines pagrinda is zaideju atstovaujanciu Top 4 Europos lygoms, o ne rinktines lyderius is Lenkijos.
Estijoje 1990 metais futbolo lygis buvo visiskai megejiskas, neturejo kaip Lietuva jokiu futbolo tradiciju, neturejo tokio klubo kaip Zalgiris kuris zaide SSRS auksciausioje lygoje, ir jei neklystu neturejo net tokio lklubo kaip Atlantas, kuris zaide I SSRS lygoje. Ju klubai ir rinktine tarptautineje arenoje buvo beviltiska patranku mesa ir pralaimedavo kartais net labai nepadoriais skirtumais( pvz. atrankoje i 1994 metu Pasaulio cempionata per 10 rungtyniu 9 pralaimejimai, vienos lygiosios ir vos vienas pelnytas ivartis, atrankoje i 1996 metu Europos cempionata pralaimejo visas 10 rungtyniu. Talino Norma klubas 1994m. viename is Europos turnyru pralaimejo Mariborui bendru rezultatu 1:14 :lol: Ju futbolas galima teigti buvo dabartinio San Marino ir Andoros lygio ) Bet pas juos 1990 metais futbolui vadovauti pradejo normalus zmones, ir zingsnis po zingsnio ejo i prieki, pas mus futbola uzurpavo dirmeikiai, lopuciai lialkos ir vaciai, ir mes stovejome vietoje o gal tiksliau degradavome ir jei paziureti vien i sausa statistika, tai Estijos tiek rinktine, tiek klubai Europoje yra pasieke net geresniu rezultatu nei mes.

Respublik

2016 Gru 14 00:04

Su Kipru lyginti irgi nesiūlyčiau. Kai didesnioji(daugumoje atvejų didžioji) dalis aukščiausios lygos klubų biudžeto ateina iš lygos, kuri savo ruožtu juos gauna iš valstybinių kompanijų, tai vystyti futbolo lygą nėra taip jau sudėtinga. Toks pats pavyzdys dabar yra ta pati Kinija, kur taipogi yra investuojami valstybiniai milijardai sukurti futbolą šalyje.

Kampuotas

2016 Gru 14 00:22

Su Kipru lyginti irgi nesiūlyčiau. Kai didesnioji(daugumoje atvejų didžioji) dalis aukščiausios lygos klubų biudžeto ateina iš lygos, kuri savo ruožtu juos gauna iš valstybinių kompanijų, tai vystyti futbolo lygą nėra taip jau sudėtinga. Toks pats pavyzdys dabar yra ta pati Kinija, kur taipogi yra investuojami valstybiniai milijardai sukurti futbolą šalyje.
Siaip su Kipru ir nelyginau, nes nelabai ir yra ka lyginti :) Siaip paminejau pirma i galva atejusia sali su 3x mazesniu gyventoju skaiciumi. Bet jei jau apie Kipra, is kur tu trauki kad ten didzioji dalis lesu is valstybiniu imoniu ? V. Ivanauskas dirbantis ten teigia kad didzioji dalis lesu ateina is TV. Na ir lankomumas bent jau ju didziuju klubu ten tikrai neblogas. Vidutiniskai Apoel, Omonia ar AEL rungtynes stebi 6-8 tukstanciai. Futbolas ten tikrai populiarus, ir su tokiu populiarumu ju klubai nesunkiai ta savo populiaruma gali parduoti remejams.
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/viva ... ejamsldquo" onclick="window.open(this.href);return false;

Respublik

2016 Gru 14 01:30

Siaip su Kipru ir nelyginau, nes nelabai ir yra ka lyginti :) Siaip paminejau pirma i galva atejusia sali su 3x mazesniu gyventoju skaiciumi. Bet jei jau apie Kipra, is kur tu trauki kad ten didzioji dalis lesu is valstybiniu imoniu ? V. Ivanauskas dirbantis ten teigia kad didzioji dalis lesu ateina is TV. Na ir lankomumas bent jau ju didziuju klubu ten tikrai neblogas. Vidutiniskai Apoel, Omonia ar AEL rungtynes stebi 6-8 tukstanciai. Futbolas ten tikrai populiarus, ir su tokiu populiarumu ju klubai nesunkiai ta savo populiaruma gali parduoti remejams.
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/viva ... ejamsldquo" onclick="window.open(this.href);return false;
Pasižiūrėk kas yra komandų/lygos remėjai ir suprasi. O Lietuvos politikai eina priešingu keliu ir kaip tik nutarė uždrausti valstybinę paramą sporto ekipoms(neskaičiuojant iš deficitinių valstybės/savivaldybių biudžetų)

GS3

2016 Gru 14 08:30

Problema yra pacioje Lietuvoje. O zuvis puva nuo galvos. Salis kaip valstybe, zlunga ir nyksta. O like joje bando isgyventi ir isvogti tai, kas dar liko... Pokyciu nebus, kol pati valstybe netaps kitokia. O greiciausiai to nebus - zmones isvazines, ir taip skurdi sali dar labiau nuskurs. O ir pats mentalitetas zmoniu keiciasi ne menesiais, metais, o desimtmeciais...

Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

2016 Gru 14 09:33

Šiaip tai valstybė ir yra žmonės. Turim tokią valdžią kokios nusipelnėme. Ačiū mums :)

Grįžti į