bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

FK Atmosfera (Mažeikiai)

2012 Rgs 04 13:30

Futbolo klubas "Atmosfera" prisistatė visuomenei
2012-09-04 13:07
http://www.lff.lt/lt/article/futbolo_kl ... visuomenei" onclick="window.open(this.href);return false;

Paveikslėlis

Rugpjūčio 24 d. atkakliomis rungtynėmis ir baudinių serija centriniame Mažeikių miesto stadione baigėsi Mažeikių rajono atvirosios futbolo pirmenybės „FK Atmosfera taurei 2012" laimėti. Finalų metu įvyko oficialus pavasarį įkurto „FK Atmosfera" klubo pristatymas, beveik šimtui vaikų išdalinti sportiniai krepšiai su aprangomis. Jas jaunimui įteikė legendinės to paties pavadinimo komandos auksinės 1976-1979 m. kartos atstovai.

Nauja pradžia

„Gera atmosfera su „FK Atmosfera!" tokiu šūkiu į visuomenę skverbiasi šių metų kovo mėn. įkurtas naujas Mažeikių futbolo klubas. Ne naujas tik pavadinimas - senesnės kartos atstovams jis gerai žinomas dėl skambių pergalių ir pasiekimų, 1976-1979 metais laimėtų Lietuvos čempionų vardų. Naują klubą kartu su bendraminčiais įkūrė ilgametis Mažeikių futbolo treneris Nerijus Gudaitis. Šiuo metu jame - beveik šimtas jaunųjų futbolininkų nuo septynerių iki septyniolikos metų. „FK Atmosfera" prisistatymas visuomenei vyko simboliniu gestu: anos kartos veteranai jauniesiems futbolininkams dalijo naujas aprangas su klubo atributika. Taip įkūnytas tiesioginis „Atmosferos" vardo perėmimas.

Atkaklus finalas

Rugpjūčio pradžioje startavusiame „FK Atmosfera taurė 2012" turnyre rungėsi aštuonios komandos dvejose grupėse. Finalinės varžybos dėl trečiosios ir pirmosios vietų vyko centriniame miesto stadione. Finale susitiko iš futbolo veteranų suburta „JP-Impulsas" komanda ir Sporto mokyklos jaunieji „SM-95" auklėtiniai. Rungtynės vyko atkakliai, tačiau per 50 žaidimo minučių nugalėtojas nepaaiškėjo (1:1) ir teko mušti baudinių seriją. „FK Atmosferos" taurė atiteko „JP-Impulsas" komandai, antroji vieta „SM-95" žaidėjams. Trečiąją vietą laimėjo „Grėbliai", mažajame finale rezultatu 2:0 įveikę „Pušyną".

Aprangų dalybos

Pertraukos tarp finalų metu jauniesiems futbolininkams išdalinti nauji aprangos komplektai su klubo atributika. Tai belgų firmos "Patrick" kuprinės, striukės, varžybų aprangos, paradiniai kostiumai, treniruočių marškinėliai. Renginį pagerbė ir oficialios valdžios atstovai - kalbą sakė ir padėkos raštus klubo treneriams dalijo Seimo narys Stanislovas Giedraitis. Per turnyro uždarymą buvo apdovanotos komandos prizininkės, geriausi turnyro ir komandų žaidėjai, pagerbti legendinės futbolo komandos „Atmosfera" veteranai.

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2012 Rgs 04 13:46

Paveikslėlis


Po atkaklios kovos ir vienuolikos metrų baudinių (pagrindinis laikas 1:1) paaiškėjo pirmenybių "FK Atmosferos taurė" savininkai - JP Impulsas.
Antroje vietoje liko SM 95, treti Grėbliai. Sveikiname visus dalyvius ir nugalėtojus.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2012 Rgs 04 13:53

Paaiškėjo atkrintamųjų varžybų poros
| 2012-08-14 13:01 | Autorius: Vidas STANKUS

Pirmą kartą vykstančiame futbolo turnyre „FK Atmosfera“ taurei laimėti pirmadienį baigėsi pogrupio varžybos ir paaiškėjo atkrintamųjų varžybų poros.

Paskutiniojo turo rungtynėse „Patrankos“ rezultatui 5:1 nugalėjo „FK Atmosferą-98“, „Grėbliai“ net 16:1 sutriuškino „FK Atmosferą-99“, o kitose rungtynėse vyko atkaklesnės kovos – „Pušynas“ rezultatu 1:0 privertė pasiduoti „SM-97“ futbolininkus, o septyniolikmečiai Sporto mokyklos auklėtiniai rezultatu 2:0 įveikė „JP-Impulsą“.
Po šio turo paaiškėjo ketvirtfinalio poros, kurios ketvirtadienį žais atkrintamąsias varžybas iš vienerių rungtynių. Jose Sporto mokyklos septyniolikmečiai stos prieš penkiolikmečius, „Grėbliai“ prieš „FK Atmosferą-98“, „Pušynas“ prieš „FK Atmosferą-99“ ir „Patrankos“ prieš „JP-Impulsą“.
„Turnyre vyksta atkaklios kovos, futbolo mėgėjai tikrai patiria nemažai emocijų. Pogrupio varžybos parodė, kad neblogą ekipą yra subūręs „Pušynas“, tuo tarpu jauniesiems „FK Atmosfera“ žaidėjams tai yra tikra patirties kalvė. Sporto mokyklos auklėtiniams varžybos taip pat duoda didžiulės naudos – rugsėjį prasideda šalies čempionatai, o šios kovos – geriausias pasiruošimas jam.
Snaiperių turnyre su aštuoniais įvarčiais pirmauja Marius Jasas, šešis įvarčius yra pelnęs Gediminas Strikys. Artėjančiame etape pergales iškovojusios ekipos žengs į pusfinalius, kur kovos dėl pirmų ketvirtų vietų, tuo tarpu pralaimėjusioms ekipoms teks žaisti dėl penktų aštuntų vietų“, – sakė Nerijus Gudaitis, vienas iš turnyro organizatorių.
______________________________________________
http://www.santarve.lt/aktualijos/sport ... ybu-poros/" onclick="window.open(this.href);return false;
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2012 Rgs 04 13:57

Turnyro atomazga – jau penktadienį
| 2012-08-20 11:45 | Autorius: Vidas STANKUS

Futbolo mėgėjų turnyras „FK Atmosfera taurei“ laimėti artėja prie finalo, tuo tarpu vienintelė rajono komanda „Olimpas SC“, rungtyniaujanti respublikinėje lygoje, patyrė skaudų pralaimėjimą Klaipėdoje.

Artėja turnyro finalas

Pirmą kartą rengiamas rajono futbolo mėgėjų turnyras „FK Atmosfera taurei“ laimėti artėja prie finalo – penktadienį numatyta futbolo šventė, kurios metu ir paaiškės komanda nugalėtoja bei prizininkės.
Pasibaigus kovoms pogrupiuose, ketvirtfinalyje didelių staigmenų neužfiksuota, tik pažymėtina „JP-Impulso“, kuris užėmė trečiąją vietą savo grupėje, pergalė rezultatu 5:0 prieš antrąją vietą kitame pogrupyje užėmusią „Patrankos“ ekipą.
Kitose porose stipresnės buvo aukštesnes vietas užėmusios komandos: „Pušynas“ 4:2 privertė pasiduoti „FK Atmosfera 99“, kitos dvejos rungtynės pasibaigė vienodais rezultatais 7:0. Taip „Grėbliai“ įveikė „FK Atmosfera 98“, o Sporto mokyklos septyniolikmečiai palaužė dvejais metais jaunesnių šios mokyklos auklėtinių ekipą.
Pirmadienį bus žaidžiami pusfinaliai, kur dėl kelialapių į didįjį finalą susigrums „Grėbliai“ su „JP-Impulsu“, o „Pušynas“ – su „SM 95“.
Numatyta, kad penktadienį centriniame stadione nuo aštuonioliktos valandos vyks futbolo šventė, po kurios ir paaiškės pirmasis taurės savininkas.

Pralaimėta uostamiestyje

Sekmadienio futbolo lygoje pralaimėjimą uostamiestyje patyrė Mažeikių „Olimpo SC“ vienuolikė. Ji rezultatu 0:4 turėjo pripažinti vietos „FK AMG-Titanikas“ pranašumą. Pirmajame rate šios komandos buvo sužaidusios lygiosiomis rezultatu 3:3.
Galutinis rezultatas neatspindi rungtynių eigos: iki rungtynių pabaigos likus žaisti tris minutes, varžovai pirmavo tik dviejų įvarčių skirtumu, dar du įvarčius jie pelnė per paskutines tris minutes. Mūsų ekipai rungtynių pabaigoje teko žaisti dešimtiese – iš aikštės buvo pašalintas Tomas Kizevičius.
Po šio pralaimėjimo mūsų komanda nukrito į septintąją turnyrinės lentelės vietą, šį sekmadienį jos laukia rungtynės išvykoje su Klaipėdos „FK Sarema“, su kuria pirmajame rate sužaista lygiosiomis.
_______________________
http://www.santarve.lt/aktualijos/sport ... nktadieni/" onclick="window.open(this.href);return false;
Paskutinį kartą redagavo 2 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2012 Rgs 04 14:00

Pusfinalių nugalėtojus lėmė baudinių serijos
2012-08-21 | Autorius: Vidas STANKUS

Po atkaklių kovų abiejuose pusfinaliuose, kurių nugalėtoją lėmė vienuolikos metrų baudiniai, paaiškėjo penktadienį vyksiančio „FK Atmosfera taurės“ finalo dalyviai.

Paaiškėjo visos baigiamųjų kovų poros

Pirmadienį pirmosiose dvejose rungtynėse į startą stojo tos komandos, kurios aiškinosi, kas ketvirtadienį žais dėl penktų aštuntų vietų.
Pirmosiose rungtynėse „SM-97“ rezultatu 4:0 sutriuškino „FK Atmosferą 99“, o „FK Atmosfera 98“ po vienuolikos metrų baudinių serijos privertė pasiduoti „Patrankos“ ekipą. Šių dvikovų nugalėtojai ketvirtadienį „Ventos“ pagrindinės mokyklos stadione žais dėl penktos, pralaimėjusios ekipos – dėl septintos vietos.
Dar atkakliau vyko turnyro pusfinaliai. Pirmajame iš jų „Grėbliai“ pirmavo po pasiekto įvarčio prieš „JP-Impulsą“, tačiau pastaroji komanda parodė charakterį – ji ne tik išlygino rezultatą, bet ir triumfavo rungtynėse po baudinių serijos – 4:3.
Kitame pusfinalyje scenarijus pasikartojo: normalus rungtynių laikas tarp „SM-95“ ir „Pušyno“ baigėsi lygiosiomis 1:1, tada baudinių seriją rezultatu 4:2 laimėjo Sporto mokyklos auklėtiniai.

Laukia atkaklus finalas

Penktadienį miesto centriniame stadione nuo 17.45 val. dėl bronzos apdovanojimų kovas pradės „Grėbliai“ ir „Pušynas“, o nuo 19.15 val. dėl pagrindinės turnyro taurės kovos „JP-Impulsas“ ir Sporto mokyklos septyniolikmečiai. Finalas yra finalas, taigi laukia atkakli kova, – kalbėjo „Santarvės“ kalbinti komandų finalininkių atstovai.
„Žinome, kad mūsų varžovai jaunesni ir bandys mus nugalėti greičiu, tačiau manau, kad mums pavyks pakartoti pusfinalio scenarijų, kai „Grėbliai“ neišnaudojo gerų progų, mes apsigynėme, išlaukėme, išlyginome rezultatą ir baudiniais laimėjome. Mus jau po pogrupio buvo kaip ir „nurašę“ iš favoritų, bet parodėme charakterį ir štai esame finale. Daugeliui iš mūsų tai bus atsisveikinimo su didžiuoju futbolu rungtynės, todėl išeidami norime trinktelėti durimis – stengsimės iš visų jėgų“, – patikino „JP-Impulso“ žaidėjas Mindaugas Gintalas.
„Meluočiau sakydamas, kad norime įgyti patirties, svarbu dalyvauti ir panašiai. Ne, norime laimėti. Tačiau priešininkas – patyrusi komanda, kuri gal tik ir laukia vienintelės mano jaunimo klaidos, o tokiam žaidėjui kaip Antanas Bulošas užtenka tik vienos geros progos. Nors pogrupyje laimėjome prieš juos 2:0, tačiau finalas yra finalas.
Mano komanda dvi dienas rungtyniaus Kuršėnuose, kur sužais ketverias rungtynes, atsigauti liks tik ketvirtadienis, taigi daug kas priklausys nuo to, kaip vaikinai spės pailsėti. Manau, kad jie skirs visas jėgas, mes irgi savęs negailėsime, tad laukia įdomi kova“, – oponentui antrino septyniolikmečių ekipos treneris Nerijus Gudaitis.
____________________________________________
http://www.santarve.lt/aktualijos/sport ... u-serijos/" onclick="window.open(this.href);return false;
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2012 Rgs 04 14:05

Turnyrą vainikavo intriguojantis finalas
| 2012-08-27 | Autorius: Vidas STANKUS

Gražų turnyrą vainikavo gražus finalas. Taip galima pasakyti apie pirmą kartą surengto futbolo mėgėjų turnyro „FK Atmosfera“ taurei laimėti pabaigtuves


Laimėtojas paaiškėjo po baudinių serijos

Pirmosios į kovą dėl trečių ketvirtų vietų į miesto centrinį stadioną išbėgo „Grėblių“ ir „Pušyno“ ekipos.
Atkakliai vykęs pirmasis kėlinys nė vienai komandai pranašumo nesuteikė – nors grėsmių kilo tiek prie vienų, tiek prie kitų vartų, tačiau įvarčių pelnyta nebuvo. Antrajame kėlinyje sėkmė šypsojosi „Grėbliams“ – jie vieną po kito pelnė du įvarčius ir šventė pergalę, tuo tarpu Tirkšlių „Pušyno“ futbolininkams šiemet teko tenkintis ketvirtąja vieta.
Po rungtynių dideliam būriui jaunųjų „FK Atmosfera“ žaidėjų buvo įteikta nauja apranga. Vėliau į aikštę išbėgo „JP-Impulso“ ir Sporto mokyklos septyniolikmečių komandos, kurios ir rungėsi dėl pagrindinio turnyro trofėjaus.
Kaip ir ankstesnėse rungtynėse, pirmasis kėlinys pranašumo nesuteikė nė vienai komandai, užtat antrasis tapo vienu gražiausių per visą turnyrą.
Kėlinio viduryje Antaną Bulošą jaunųjų Sporto mokyklos auklėtinių kapitonas pargriauna baudos aikštelėje, skiriamas vienuolikos metrų baudinys, tačiau pats „nukentėjusysis“ jo nerealizuoja, prašauna pro šalį. Nepraeina nė kelios minutės, ir „JP-Impulsas“ jau švenčia – po A. Bulošo perdavimo Audrius Rovbutas iš arti pelno įvartį. Tačiau džiaugsmas ilgai nesitęsia: po kampinio nesėkmingai varžovų vartininko atmuštą kamuolį į vartus nukreipia Gediminas Strikys (už 12 įvarčių gavęs rezultatyviausio turnyro žaidėjo prizą) – ir vėl lygiosios.
Nors kėlinio pabaigoje jaunieji Sporto mokyklos futbolininkai dar turi šimtaprocentinę progą pelnyti pergalingą įvartį, tačiau jos neišnaudoja ir rungtynės baigiasi lygiosiomis.
Turnyro nugalėtojų taurę lėmė vienuolikos metrų baudinių serija. Pirmojoje dvikovoje „JP-Impulso“ vartus gynęs A. Bulošas atremia G. Strikio smūgį, po to jaunieji futbolininkai dar du kartus nepataiko į vartus ir pergalę rezultatu 3:2 švenčia labiau patyrę žaidėjai.

Sutrikimo nebuvo

„Mūsų įvartis buvo sunkiai „išdirbtas“, smagu, kad prie jo daug prisidėjo žmogus, kuris prieš kelias akimirkas nepelnė įvarčio iš vienuolikos metrų baudinio. Jis gražiai prasiveržė kraštu, aš įbėgau į baudos aikštelės centrą, atliko perdavimą, o visa kita jau buvo technikos reikalas“, – situaciją apibūdino įvartį pelnęs A. Rovbutas.
Pasak jo, rungtynių pradžia buvo labai sunki: jaunimas tikėjosi greito įvarčio, lipo ant galvų tiesiogine to žodžio prasme, reikėjo didelio susikaupimo gynyboje. Kai rezultatas buvo išlygintas, didelio sutrikimo taip pat nebuvo: patyrę futbolininkai suprato, kad reikia išlaikyti rezultatą ir laukti baudinių loterijos.
„Visą laiką tikėjome sėkme, nors pogrupyje ir užėmėme trečiąją vietą. Prie viso ko, mums iškovoti taurę padėjo ir sportinė sėkmė. Beje, daugelis mūsų kitame turnyre tikriausiai jau nebedalyvaus – vis dėlto per sunku žaisti didžiojoje aikštėje, amžius nebe tas… Todėl labai džiaugiamės iškovotu apdovanojimu“, – prisipažino A. Rovbutas.

Jaunimui – viskas prieš akis

Apie tai, kad buvo ypač sunku, kalbėjo ir rungtynių didvyris A. Bulošas.
„Gerai, kad po mano nesėkmingo baudinio netrukus pelnėme įvartį ir galėjau užmiršti apie nesėkmę. Labai svarbu buvo ir tai, kad mes pirmi pelnėme įvartį ir jau galėjome kontroliuoti žaidimo eigą. Tuo tarpu jaunimas, mano manymu, neišnaudojo savo greičio – jie mus apibėgdavo, tačiau šįkart neatrodė tokie „švieži“ visas rungtynes. Bet jiems nereikia nusiminti – bus dar tų turnyrų ir pergalių“, – sakė vienas geriausių turnyro žaidėjų.
Anot futbolininko, mėnesį vykęs turnyras mūsų mieste – būtinybė. Dalyvavo aštuonios komandos, beveik mėnesį didelis būrys jaunimo buvo užsiėmęs tik futbolu, turėjo kur išlieti savo energiją. Be to, žiūrovams patiko pats turnyro formatas – žaidžiama dinamiškai, vyrauja greitas futbolas, net ketverios rungtynės lemiamame etape baigėsi tik po vienuolikos metrų baudinių serijų.
Per turnyro uždarymą buvo apdovanotos komandos prizininkės, geriausi turnyro ir komandų žaidėjai, pagerbti buvę legendinės futbolo komandos „Atmosfera“ veteranai.
_________________________________________________________________
http://www.santarve.lt/aktualijos/sport ... s-finalas/" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2012 Rgs 15 16:06

Paveikslėlis

FaceBook`e: ATMOSFERA https://www.facebook.com/fkatmosfera" onclick="window.open(this.href);return false;

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2012 Rgs 16 08:54

log'ą negalėjo dar nykesnį susikurti...

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2012 Rgs 17 10:29

Raudona, jau gražu, o dar kamuoliukas yra... 8-)

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Bal 17 11:25

FK Atmosferai buvo suteikta licencija dalyvauti antroje lygoje (Vakarų zona).

Komandos pagrindą sudarys 95- tų metų gimimo, Mažeikių sporto mokyklos auklėtiniai. Čempionatas prasidės balandžio pabaigoje - gegužės pradžioje.

The Miz

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Geg 01 17:51

Kas per komandos sudetis?
Mažeikių sporto mokyklos auklėtiniai.

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Geg 06 12:48

Tokia sudėtimi šiais metais į medalius nesikabins... vieni malalietkos ir keli seniai... vienžo, nieko nešviečia.... :(

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Lie 23 11:08

Gerbiami futbolo mėgėjai, jau antrus metus iš eilės FK Atmosfera organizuoja Mažeikių rajono futbolo pirmenybes 11x11.

Komandų vadovų susirinkimas liepos 29 d. 18 val. Ventos pagrindinės mokyklos stadione. Tada ir nutarsime kokia sistema rungtyniausime.

Starto mokestis kaip ir praeitais metais 300 lt.

The Miz

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Lie 30 17:07

Prasideda futbolo pirmenybės
"FK ATMOSFERA" taurei laimėti !!!!!!!

Užsiregistravusios 8 komandos suskirstytos į du pogrupius:

A pogrupio komandos:
1. "KLI LT"
2. "Pušynas"
3. FK Atmosfera'98
4. FK Atmosfera'2000

B pogrupio komandos:
1. "Grėbliai"
2. "Romar"
3. SM'95
4. FK Atmosfera'99


Grįžti į