The Miz

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Rgp 02 14:58

Į kovą dėl taurės stojo rajono futbolininkai
http://www.santarve.lt/aktualijos/sport ... olininkai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sužaistos pirmosios ketverios rungtynės futbolo turnyre „FK Atmosfera“ taurei laimėti.
Turnyro finaliniai susitikimai numatyti mėnesiui baigiantis.


Įrašyti pirmieji rezultatai

Pirmieji į „Ventos“ pagrindinės mokyklos stadiono veją išbėgo jauniausieji dalyviai – susikovė „FK Atmosfera’2000“ ir „FK Atmosfera’98“ ekipos. Patiems jauniausiems turnyro dalyviams nepadėjo ir trenerio Antano Bulošo patarimai – dvejais metais vyresni bendraklubiai laimėjo rungtynes rezultatu 3:0.
Kitose rungtynėse „Romar“, kurią sudaro šešiolikmečiai Sporto mokyklos auklėtiniai, nepasigailėjo „FK Atmosfera’99“ sportininkų, įveikdami juos sausu rezultatu 5:0. Tokiu pat rezultatu šiek tiek netikėtai „Grėbliai“ sutriuškino „SM 95“ ekipą, o paskutinėse rungtynėse „Pušynas“, kurio pagrindą tradiciškai sudaro tirkšliškiai, po įvarčio, pelnyto iš vienuolikos metrų baudinio, privertė pasiduoti „KLI LT“ ekipą.

Atkaklių dvikovų netrūko

„Atkaklių dvikovų jau pirmajame rate netrūko, labiausiai nustebino „SM 95“ komandos, kurios pagrindą sudaro antrojoje šalies lygoje žaidžiantys žaidėjai, skaudus pralaimėjimas „Grėbliams“. Tiesa, ir šioje ekipoje žaidžia futbolininkai, kurie ne vienus metus atstovauja mūsų rajono ekipoms įvairiu lygiu. Pažymėtinas ir rezultatyvus šios ekipos futbolininko Mindaugo Kniukštos žaidimas – jis per rungtynes pelnė net keturis įvarčius. Nenuvylė ir paskutinė dvikova, kur Tirkšlių atstovai tik vieninteliu įvarčiu palaužė „KLI LT“ – aikštėje vyko lygiaverčių varžovų žaidimas.
Tikiuosi, kad ir kitos dvikovos šiame turnyre vyks taip pat intriguojančiai“, – po pirmojo rato kalbėjo Antanas Bulošas, vienas iš turnyro organizatorių.
Rungtynėse žaidžiami du kėlinukai po pusvalandį. Antrasis turas vyks penktadienį nuo šešioliktos valandos, bus žaidžiami keturi susitikimai.
Tikimasi finalinius susitikimus sužaisti iki mėnesio pabaigos, kad turnyre spėtų padalyvauti ir kituose miestuose studijuojantys mažeikiškiai, futbolo mėgėjai.

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Rgp 08 13:53

Šių metų vasarą įvyko pirmoji futbolo klubo ATMOSFERA vaikų stovykla.

Platelių miestelyje, prie ežero, septynias dienas, septynias naktis, siautė 2002/03 metų gimimo futbolininkai. Vaikai nuo ryto iki vakaro gyveno pagal iš anksto sudarytą, kupiną veiksmo, dienotvarkę. Du kartus per dieną treniravosi, žaidė futbolą, pliuškenosi Platelių ežere, žvejojo, plaukiojo su jachta, laisvalaikį leido žaisdami intelektualius žaidimus. Jaunuoliai mokėsi būti savarankiškais, gyveno kartu, įgijo bendruomeniškumo jausmą bei smagiai praleido savaitę drauge.

Žalgiris
Pranešimai: 95
Užsiregistravo: 2013 Lie 24 10:53
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Rgp 08 14:22

Mažeikiai..... :mrgreen: :mrgreen:

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Rgp 30 11:42

Mažeikiai..... :mrgreen: :mrgreen:
Apie mus rašo "Santarvė":
http://www.santarve.lt/aktualijos/turny ... kletiniai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Turnyro nugalėtojai – Sporto mokyklos auklėtiniai

Trečiadienį paaiškėjo antrojo Mažeikių rajono futbolo turnyro „FK Atmosfera“ taurėms laimėti nugalėtojai ir prizininkai. Nugalėtojas paaiškėjo tik per paskutines penkiolika rungtynių minučių.

Įvarčiai krito paskutinėmis minutėmis
Antrus metus futbolo klubo „Atmosfera“ organizuojamas turnyras, kuris truko mėnesį, šiemet subūrė aštuonias komandas, kurios iš pradžių rungtyniavo pogrupiuose, po to vyko atkrintamosios varžybos, pusfinaliai ir finalai.
Trečiadienio vakarą pirmieji į centrinio stadiono aikštę išbėgo dėl trečiosios vietos rungęsi „Romar“ (šia ekipą sudarė Sporto mokyklos šešiolikmečiai auklėtiniai) ir „Pušyno“ (daugiausia Tirkšlių miestelio futbolininkai) ekipos. Jaunieji futbolininkai pelnė net tris įvarčius, užtikrintai pirmavo susitikime, tačiau tirkšliškiai nenuleido rankų – jie pelnė du įvarčius, sumažino atsilikimą iki minimumo, tačiau daugiau pasiekti jiems pritrūko laiko.
Ne mažiau intriguojantis buvo ir finalas, kai susikovė Sporto mokyklos aštuoniolikmečiai ir „Grėblių“ ekipa, kurioje rungtyniavo futbolininkai, atstovavę ir atstovaujantys įvairioms miesto reprezentacinėms komandoms. Pirmajame kėlinyje iniciatyvą turėjo gerokai vyresni „Grėblių“ žaidėjai, o viską lėmė paskutinės penkiolika rungtynių minučių – po baudinio Gytis Laniauskas nukreipė kamuolį į „Grėblių“ vartus, o paskutinę rungtynių akimirką antrąjį įvartį pelnė Eimantas Kairys ir įtvirtino Sporto mokyklos auklėtinių pergalę.

Lėmė neišnaudotos progos
Pogrupio varžybose aštuoniolikmečiai finalo varžovams buvo nusileidę net 0:5.
„Pirmasis kėlinys vyko permainingai – tai puolėme mes, tai jie, progų turėjome tiek mes, tiek jie. Antrajame kėlinyje vaizdas aikštelėje nepasikeitė, tačiau mes išnaudojome dvi savo progas, jie – ne, ir toks rezultatas. Šiemet, pradedant nuo Kalėdinio turnyro Mažeikiuose ir baigiant šiuo turnyru, visur pelnėme pagrindinius prizus, tad nuotaika – džiaugsminga“, – kalbėjo nugalėtojų treneris Nerijus Gudaitis.
„Futbole taip yra: neišnaudoji progų – jas išnaudoja varžovas. Antrajame kėlinyje galėjo pasižymėti ir Mindaugas Kniukšta, ir Nerijus Dargevičius, ir aš, tačiau arba truputį pritrūko, arba puikiai žaidė jų vartininkas Gintaras Repšas. Tai yra futbolas, kažkas turi pralaimėti, gal mes kitą kartą būsime stipresni, tad labai nenusimename“, – po rungtynių kalbėjo vienas pagrindinių „Grėblių“ žaidėjų Antanas Tautvydas.

Prizai surado šeimininkus
Komandoms Seimo narys Kęstutis Bartkevičius įteikė prizus, be apdovanojimų neliko ir geriausi turnyro žaidėjai: Mindaugas Kniukšta su šešiais pelnytais įvarčiais tapo rezultatyviausiu turnyro žaidėju, geriausiu puolėju pripažintas Gytis Barkus, gynėju – Karolis Gricius, vartininku – Gintaras Repšas.
„Galime pasidžiaugti, kad toliau nešame futbolo kultūrą į Mažeikius, suburiame tiek mėgėjus, tiek jaunuosius futbolininkus atkaklioms dvikovoms. Savo turnyru pasiekėme du tikslus – mėgėjai galėjo maloniai praleisti savo laisvalaikį futbolo aikštėse, jaunieji futbolininkai patikrino įgūdžius, susižaidė ir įgijo patirties prieš rudenį prasidedančius įvairaus lygio šalies čempionatus. Turnyre subūrėme beveik pusantro šimto mažeikiškių, tad tikimės, kad šį mėnesį jie turiningai praleido laisvalaikį“, – sakė futbolo klubo „Atmosfera“ prezidentas Nerijus Gudaitis.

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Rgs 13 10:43

FK ATMOSFERA 2 : 1 ATLANTAS-3

Šiandien laimėjome XV turo II lygos rungtynes namuose prieš Klaipėdos Atlanto - 3 komandą 2- 1 ir atsirevanšavome už pirmo rato pralaimėjimą tokiu pačiu rezultatu.

Tai buvo antra pergalė iš eilės. Pirmame kėlinyje nei vienai komandai pasižymėti nepavyko. Tačiau antro kėlinio pradžioje, po idealiai įžaistos kombinacijos, įvartį pelnė Deivydas Zaleskis. Tai buvo jau trečias jaunojo puolėjo įvartis per dvejas rungtynes. Įpusėjus kėliniui, po greitos atakos kraštu, kamuolį viduryje priėmė Dominykas Andriekus ir įspūdingu smūgiu iš 20 m nuotolio smūgiavo tiesiai į vartų devyniukę.
Rungtynių pabaigoje Klaipėdiečiai realizavo 11 m baudinį, tačiau per likusį laiką rezultatas nepakito ir Mažeikiškiai įsirašė 20-tajį tašką.

Sveikinimai!
"Atmosfera" su Klaipėdos "Atlantu" sužaidė lygiai tokiu pačiu rezultatu kaip ir pirmojo rato susitikime 2:1.
Tik šį kartą pergalė - mūsų pusėje. Su kuo ir sveikiname.

Įvarčius pelnė: Deividas Zaleskis -- 50min ir Dominykas Andriekus -- 75min.

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Spa 09 14:05

Futbolo sezonas baigtas pergale
http://www.santarve.lt/aktualijos/sport ... s-pergale/" onclick="window.open(this.href);return false;
Paveikslėlis

„Atmosferos“ futbolininkų (raudona apranga) gynyba be didesnio vargo nubraukė jurbarkiečių viltis pelnyti bent garbės įvartį.
Pergale Lietuvos antrosios lygos Vakarų zonoje sezoną baigė atgimusi „FK Atmosfera“, kuri tarp dešimties komandų liko šešta.

Pabaigoje – pergalė
Paskutinėse zonos rungtynėse mažeikiškiai namuose susitiko su pirmenybių autsaideriu Jurbarko „Vulkanu“ ir be didesnio vargo iškovojo pergalę rezultatu 4:0.
Pirmajame kėlinyje po įvartį pelnė Gytis Laniauskas ir Mantas Kuropatkinas, antrajame kėlinyje pasižymėjo Edvardas Kalinovas ir Dominykas Andriekus.
Mažeikių „FK Atmosfera“ per aštuoniolika rungtynių pasiekė septynias pergales, trejas rungtynes sužaidė lygiosiomis ir aštuonerias pralaimėjo.
Mažeikiškiai pelnė 26 įvarčius, praleido vienu mažiau.
„Šioje lygoje meistriškumu išsiskyrė tik Šiaulių „Juventa99“, kurioje žaidė dar neseniai A lygoje rungtyniavę futbolininkai. Visos kitos komandos buvo beveik vienodo pajėgumo, nuspėti rezultatus čempionate buvo labai sunku, o antrajame rate iš viso netrūko įvairių netikėtumų. Komanda pelnė aštuonias pergales (viena atimta, pašalinus iš turnyro Joniškio komandą), vaikinams šis turnyras buvo gera tobulėjimo mokykla“, – po paskutinių rungtynių kalbėjo komandos treneris Nerijus Gudaitis.

Problemų netrūko

Pasak komandos trenerio, Gintaras Repšas tapo stabiliu, patikimu vartininku, gynyboje be didesnių duobių sužaidė Karolis Gricius ir broliai Eimantas ir Kornelijus Kairiai.
„Man patiko Dominyko Andriekaus žaidimo organizavimas, krašte agresyvus buvo Gediminas Strikys, tačiau jam trūko stabilumo. Įvarčius mušė Gytis Laniauskas, Edvardas Kalinovas, Deividas Zaleskis ir pats jauniausias žaidėjas penkiolikmetis Tomas Bružas. Jaunimui tobulėti padėjo veteranai Antanas Bulošas ir pirmą ratą rungtyniavęs Gintaras Juodeikis, patikimai rungtyniavo Renatas Žebrauskas“, – pasakojo N. Gudaitis.
Treneris pripažįsta, kad turnyro pradžioje, kai klubas įveikė licencijavimo barjerą, buvo net mintis atsisakyti rungtyniauti arba žaisti svetur.
„Likus savaitei iki starto sužinome, kad būsime priversti mokėti už stadioną. Gal kitiems tai norma, tačiau man tai atrodė absurdas. Komandoje vien jauni mažeikiškiai, pusė jų – Sporto mokyklos auklėtiniai. Ir taip sunkiai kaupėme lėšas, o čia dar tokia dovanėlė. Galvojome viską mesti ir atsisakyti žaisti, po to net buvo sutarta su Naujosios Akmenės valdžia dėl stadiono ir patalpų, mums būtų reikėję tik atvykti į N. Akmenę, taip būtų buvę pigiau“, – neslėpė problemų treneris.

Sukurta piramidė
Po sezono treneris pažymėjo ir teigiamas puses – naują aprangą ekipai padovanojo UAB „Impeka“, sukurta sportininkų ugdymo piramidė nuo vaikų darželio iki vyriausiųjų klasių, kartu su Sporto mokyklos auklėtiniais futbolu užsiimama vienuolikoje grupių, tad žaidėjų komandai tikrai nepritrūks.
„Buvome viena jauniausių komandų lygoje, manau, kitais metais būsime dar jaunesnė, kadangi sieksime per artimiausius metus užauginti bent vieną žaidėją Lietuvos jaunučių ar jaunimo rinktinėms, tad vietos atsiras ir klubo keturiolikmečiams ar trylikamečiams futbolininkams“, – sakė treneris.
Anot jo, mūsų rajone futbolas jeigu krinta, tai krinta iki pat nulinio ciklo, po to po truputį krapštomasi į viršų.
„Apie aukštesnį lygį kaip pirmoji futbolo lyga neverta net kalbėti, kadangi nepereitume licencijavimo proceso. Kada bus galutinai įrengtos rūbinės, dušai, tualetai, tada bus galima kalbėti ir apie rimtesnes perspektyvas. Dabar dėkoju visiems, kas palaikė, užtarė ir linkėjo sėkmės“, – sakė N. Gudaitis.

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Gru 10 17:30

Tiksliai, Mažeikiai gi. Dar Vėtros laikais ten teko nukeliauti, ir tikrai neblogą įspūdį paliko. Dar po mačo mus labai draugiškai kvietė kabakėlį pasisėdėt, nors deja teko atsisakyti, ba laukė ilga kelionė namo. Tas draugiškumas gal tik iš Vėtros priešpriešos Žalgiriui buvo, nors ką gali žinot.

O ta Mažeikių Atmosfera, tai realiai tie patys FK Mažeikiai, ar kaip ten yra?
Su PA žiurkytėmis ten ne tokie draugiški, o vilniečius mažeikiškiai priima kaip savus. :mrgreen:

Mergaitė ta pati, tik triusikai kitos spalvos. :mrgreen:

Neige
Pranešimai: 77
Užsiregistravo: 2012 Bal 19 15:54
Palaikoma komanda: Vėtra
Miestas: Vilnius

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Gru 10 18:01

Mergaitė sakai:) Na, gerai bent tiek, kad kažkas aplamai žaidžia:)

O dėl fanų/ultrų gal nelabai verta plėstis:)
Yesterday, upon the stair, I met a man who wasn't there. He wasn't there again today, I wish, I wish he'd go away...

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Gru 10 18:06

Mergaitė sakai:) Na, gerai bent tiek, kad kažkas aplamai žaidžia:)
Kad pavadinimai tokie.. atmosfera, banga, kruoja, vetra, suduva.. tarsi kokia moteru futbolo a lyga. :P

Visi ukrainiečiai išvyko namo, kiti išsibėgiojo, tai su vaikučiais ir pacanais dirba. bent tiek gerai, gal sulauksime, kol iki I-os lygos pakils... :roll:
tik nežinia, kiek užtruks.. :roll:

Neige
Pranešimai: 77
Užsiregistravo: 2012 Bal 19 15:54
Palaikoma komanda: Vėtra
Miestas: Vilnius

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Gru 10 19:41

Mergaitė sakai:) Na, gerai bent tiek, kad kažkas aplamai žaidžia:)
Kad pavadinimai tokie.. atmosfera, banga, kruoja, vetra, suduva.. tarsi kokia moteru futbolo a lyga. :P
Hmz, kažkaip nesinori sutikt. Sūduva - daug istorijos turintis pavadinimas, Kruoja - upė, nors ir trumpa, bet vistiek. Vėtra, Banga - na čia labiau amerikietiškas stilius kokia nors stichija ar galingais ir baisiais dalykais pavadinti komandą. Tik va dėl atmosferos ne itin įkertu, ką čia turėta omenį. Matavimo vienetą, geografinį/meteorologinį terminą ar dar kokį šėtono išmįslą :D Bet vienok, jei į tas prasmes nesigilinus, tai racijos yra tavo žodžiuose:)

Kažkas gi lyg rašė pusiau kominį straipsnį apie mūsų klubų pavadinimų netinkamumą marketingui ar kažką tokio, tik nepamenu nei kas, nei kur išspausdintas buvo:)
Yesterday, upon the stair, I met a man who wasn't there. He wasn't there again today, I wish, I wish he'd go away...

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Gru 10 20:51

Mergaitė sakai:) Na, gerai bent tiek, kad kažkas aplamai žaidžia:)
Tik va dėl atmosferos ne itin įkertu, ką čia turėta omenį. Matavimo vienetą, geografinį/meteorologinį terminą ar dar kokį šėtono išmįslą :D
spėčiau fabriko pavadinimas, kaip ir Ekranas

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Gru 10 20:53

Kompresorių gamykla.

Neige
Pranešimai: 77
Užsiregistravo: 2012 Bal 19 15:54
Palaikoma komanda: Vėtra
Miestas: Vilnius

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Gru 10 23:12

Oplia, visai apie tai nepagalvojau:) Makes sense tuomet.
Yesterday, upon the stair, I met a man who wasn't there. He wasn't there again today, I wish, I wish he'd go away...

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Gru 11 09:51

Banga - na čia labiau amerikietiškas stilius kokia nors stichija ar galingais ir baisiais dalykais pavadinti komandą
gūdžiam sovietmetyje (1966 ar kažkas panašaus) amerikietiškas stilius. jėga :) šiaip Gargždai turi laikraštį tokiu pat pavadinimu (irgi nuo tolimų sovietinių laikų taip besivadinantį). o upės vardu matyt negalėjo pasivadinti todėl, kad prieš tai Kretinga tą pavadinimą nušvilpė. juokingiausia, kad pro Gargždus Minija teka, o pro Kretingą kaip sykis ne :)

...

Re: FK Atmosfera (Mažeikiai)

2013 Gru 11 11:14

Kaip sykis, pro Mažeikius prateka Ventos upė, bet nešovė niekam į galvą taip vadinti futbolo komandos... :P
Jovaras man patiko labiausiai... geriau už Atmosferą, R.O.M.A.R. ir net FK MAŽEIKIAI. 8-)

Grįžti į