lvytis
Pranešimai: 19
Užsiregistravo: 2010 Rgs 29 18:30
Palaikoma komanda: Banga

Re: FK Banga

2014 Bir 23 16:23

Cezis,tavo miescionisko sudo tvaiko nenuslopins ir brangiausi dezodorantai.Kad ir koks esu kaimietis,bet as tuo didziuojuos.Gali neatsakyti,nes bendrauti su tokiais ALE IS MIESTO............koks esi,taip ir smirdi.....

Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: FK Banga

2014 Bir 23 21:58

NU Gargzdai dabar laikykites uzsitraukiet jus dabar Cezio rustybia :lol: aciu dievui o gal Ceziu kad dabar kuri laika Taura ramybei paliks :P jei viel norit kad Cezis jus palaikytu turit koki 10/0 sutruskinti Ekeana tada Cezis viel prades Banga palaikyti :)

...

Re: FK Banga

2014 Bir 25 10:33

Cezis,tavo miescionisko sudo tvaiko nenuslopins ir brangiausi dezodorantai.Kad ir koks esu kaimietis,bet as tuo didziuojuos.Gali neatsakyti,nes bendrauti su tokiais ALE IS MIESTO............koks esi,taip ir smirdi.....
Kaip suprantu pardavinėji pigų lenkišką šampūną, nuo kurio žiauriai prasmirdęs esi... :mrgreen:
Cha cha, smirdi ir galvoji, kad čia nuo kitų tasai tvaikas. Atidžiai save apuostyk... :roll:

Na, ir gerai, kad savo kaimu didžiuojiesi, galėsi atgulti savo gimto kaimo kapinaitėse su oranžinėm tapkutėm, jos tau labai tiks.
gali užsisakyti fk "Banga" internetinėje svetainėje - rašyk NORIU tigro tapkių, kad prie maikės tiktų ir pušinių lentų. :mrgreen:
dar būgnelė pasiimk su savimi :mrgreen:

...

Re: FK Banga

2014 Bir 25 10:43

NU Gargzdai dabar laikykites uzsitraukiet jus dabar Cezio rustybia :lol:
aciu dievui o gal Ceziu kad dabar kuri laika Taura ramybei paliks :P
jei viel norit kad Cezis jus palaikytu turit koki 10/0 sutruskinti Ekeana tada Cezis viel prades Banga palaikyti :)
Juokingi tie Gargždų katukai, gailiai miauksi, o primeta tigrus... :P Ko ten ant išmaudytų katukų pykti, tik juokas ima. :mrgreen:

Joo, tikrai reikėtų BANGAI reabilituotis ir sumušti "pelėsius", šlykščius airių gnomus ir kokį legendinį oliandų kliubą.. :mrgreen:
Labiausiai tiktų Dėn Hagienas :mrgreen:

TAURAS yra mano mėgstamiausia komanda.. na, antra mėgstamiausia, tai nepaliksiu ramybėje TAURO, kol į aukštumas negrįš. Blin, noriu A lygoje jau kitais metais matyti TAURĄ, geriau tegul išpindėja "pelėsiai", mandarinai, ir dar kažkas, kad tik TAURAS sugrįžtų į aukščiausią lygmenį. be TAURO A lyga visai niekam tikusi.. pernai, prisimenu, tokius atstumus įveikdavau, kad tik TAURĄ galėčiau pamatyti, o dabar niera į kaun paveiziet.. :(

...

Re: FK Banga

2014 Bir 25 11:09

Zagurskas keliasi i Gargzdus
mandarinams dabar visai bus sunku... prie tinginių būrio prisijungs.. pats tikriausias talentas... best of the best :mrgreen:

Spėju, kad į BANGĄ, ne į G-tašką eis žaisti.. :mrgreen:

Senukas
Pranešimai: 1873
Užsiregistravo: 2010 Kov 16 10:27
Palaikoma komanda: Kruoja

Re: FK Banga

2014 Bir 25 11:12

Zagurskas keliasi i Gargzdus
mandarinams dabar visai bus sunku... prie tinginių būrio prisijungs.. pats tikriausias talentas... best of the best :mrgreen:

Spėju, kad į BANGĄ, ne į G-tašką eis žaisti.. :mrgreen:
Net Kruojai netinkamas sis talentas :D

...

Re: FK Banga

2014 Bir 25 11:14

Net Kruojai netinkamas sis talentas :D
KRUOJAI per daug brangus ir neįperkamas. :mrgreen:

...

Re: FK Banga

2014 Bir 25 11:39

E.Zagurskas keliasi į Gargždus
2014-06-24 http://www.futbolo.tv/straipsniai/2014- ... i-gargzdus" onclick="window.open(this.href);return false;

24-erių metų futbolininkas naujoje savo komandoje gali debiutuoti jau šios dienos rungtynėse, kuomet "Banga" Lietuvos čempionato XIX turo rungtynėse išvykoje žais su Marijampolės "Sūduva".

E. Zagurskas šiemet žaliai baltų gretose sužaidė 16 rungtynių, aikštėje praleido 510 minučių. Vilniaus miesto futbolo draugija "Žalgiris" dėkoja Eivinui už darbą bei indėlį į komandos pergales. Žalgiriečiai linki kuo didžiausios sėkmės tolimesnėje karjeroje.

...

Re: FK Banga

2014 Bir 25 11:43

per 18 turš 16 kartų pasirodė.. Joo, per daug jo buvo, dabar galės pasižaisti BANGOJE... :mrgreen:
Tikimės, kad taps vertingu futbolistu šiame klube. :mrgreen:

...

Re: FK Banga

2014 Bir 25 12:44

Žaidimas negerėja
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... pralaimeta" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienį Marijampolėje "Banga" 0:2 nusileido vietos "Sūduvai".

Sūduva (Marijampolė) - Banga (Gargždai) 2:0 (1:0).
Teisėjas - E.Gaigalas (Klaipėda).
Įvarčiai: 40 min. A.Vaskela, 58 min. M.Grigaravičius (Sūduva).
68 min. T.Radzinevičius (Sūduva) neįmušė 11 m baudinio.
Įspėjimai: 30 min. M. Grigaravičius, 31 min. M. Kovačevič, 57 min. G. Russo (Sūduva); 34 min. Z. Karkusov, 53 min. A. Bitinas (Banga).

"Bangos" sudėtis: S.Arshiev, Z.Karkusov, D.Arlauskis, A.Epifanov, M.Bitinas (58' A.Staponka), A.Dolzhenko (59' A.Russkikh), S.Shevchuk, A.Butkus, K.Urbaitis, E.Grigaitis (77' E.Drąsutis), A.Tcallagov.

Atsargoje liko: Š.Jurevičius, M.Khablov, A.Marcinkevičius, D.Pačkauskas.


Marijampoliečiai nuo dvikovos pradžios turėjo iniciatyvą, bet taip ir nesugebėjo pasinaudoti sunkiai įsibėgėjusios "Bangos" klaidomis. Dėkingų progų neišnaudojo A.Vaskela ir K.Chvedukas.

Kėliniui persiritus į antrą pusę atakoje kiek aktyviau sužaidė ir "Banga". 27 minutę E.Grigaitis suklaidino porą varžovų, įsiveržė į baudos aikštelę, bet smūgiavo netiksliai. 39 minutę E.Grigaitis ties vartų aikštelės riba atsidūrė vienas prieš vartininką, tačiau gynėjas suskubo "nuimti" kamuolį "Bangos" saugui nuo kojos. Ir netrukus pasitvirtino nerašyta futbolo taisyklė: neįmuši tu, įmuša tau. 40 minutę A.Vaskela smūgiu iš 23 metrų užklupo S.Arshiev ir kamuolys atsidūrė vartuose.

Chaotišką žaidimą antrojo kėlinio pradžioje pirmoji nutraukė "Sūduva". Aikštės šeimininkai 58 minutę pasinaudojo tuo, kad "Banga" dėl A.Dolzhenko traumos buvo likusi mažumoje, ir po greitos kontratakos M.Grigaravičius, išbėgęs prieš S.Arshiev, pasiuntė kamuolį į vartus antrą kartą.
Kiek atsitraukusi "Sūduva" pradėjo "gaudyti" "Bangą" kontratakomis. Viena tokių pavyko 67 minutę, kai Z.Karkusov nugriovė K.Chveduką savo baudos aikštelėje. Visgi marijampoliečiai neišnaudojo progos - T.Radzinevičiaus nuo 11 metrų atžymos smūgiuotą kamuolį atrėmė S.Arshiev.
Ir dvikovos pabaigoje, nepaisant to, kad kamuolį ilgiau kontroliavo "Banga", darbo daugiau turėjo S.Arshiev, atrėmęs pavojingus A.Vaskelos ir T.Radzinevičiaus smūgius.

Senukas
Pranešimai: 1873
Užsiregistravo: 2010 Kov 16 10:27
Palaikoma komanda: Kruoja

Re: FK Banga

2014 Bir 25 12:49

Mandarinu zaidimas panaseja i Dainava,idomu kokiais talentais stiprisi jie

...

Re: FK Banga

2014 Bir 25 13:36

atliekomis, be abejo, kas atliks nuo kit7 stalo, tai mandarinai ir susigriebs juos visus. :D

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Banga

2014 Lie 01 11:55

Pasikeitimai sudėtyje
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... sikeitimai" onclick="window.open(this.href);return false;

"Banga" atsisveikino su dviem futbolininkais ir pasikvietė naujokų. Abipusiu sutarimu išsiskyrė klubo ir Aleksandr Russkikh bei Artem Dolzhenko keliai. Saugas Aleksandr Russkikh šį sezoną "Bangos" gretose sužaidė 21 rungtynes ir aikštėje praleido 1787 minutes (18 rungtynių A lygoje ir 3 Taurėje). Per tą laiką futbolininkas atliko du rezultatyvius perdavimus. Traumų kamuotas gynėjas Artem Dolzhenko per 6 rungtynes sužaidė 281 minutę (visas A lygoje). A.Dolzhenko sąskaitoje - vienas rezultatyvus perdavimas. Klubas dėkoja futbolininkams ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.

Draugiškose rungtynėse su "Tauru" "Bangos" marškinėlius jau vilkėjo Eivinas Zagurskas. 24 metų saugas į mūsų klubą perėjo iš Vilniaus "Žalgirio", kuriam atstovavo pastaruosius metus. Prieš tai futbolininkas yra rungtyniavęs Graikijoje ir Lenkijoje. Taip pat klubas artimiausiu metu tikisi sulaukti dviejų legionierių iš Rusijos ir Ukrainos.

piratas
Pranešimai: 1700
Užsiregistravo: 2011 Kov 07 13:49
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: FK Banga

2014 Lie 01 13:02

keistas Bangos sezonas,puiki ir si ta zadanti sezono pradzia,ir visiska stagnacija antrame rate.Atrodo,kad tai dvi skirtingos komandos.Matyt sunkiai bus igyvendinamos viltys pasirodyt geriau nei pernai.Na gal tam itakos turi sklindantys gandai,kad klube problemos su finansais.Kiek teisybes sunku pasakyt,bet nedziugina tie uzsienio investuotojai musu klubuose.

Senukas
Pranešimai: 1873
Užsiregistravo: 2010 Kov 16 10:27
Palaikoma komanda: Kruoja

Re: FK Banga

2014 Lie 03 16:09

Kazi laimes sendien Banga :roll:

Grįžti į