Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: FK Banga

2014 Rgs 14 22:37

sukūrisi NBA - ten potencialus savininkas turi įrodyti savo intencijas ir galimybes lygos vadovybei ir kitų klubų savininkams, ir tik tada gauna teisę "ateiti į šeimą", t.y. įgyti klubo kontrolinį paketą. su neaiškiais veikėjasi ten net kalbos niekas nepradėtų. profesionaliam sporte seniai yra suprasta, kad blogas avininkas gali lengvai sugriauti klubą, padarydamas didelę žalą ir visai lygai. aišku čia tik pavyzdys pamąstymui, mums toli dar iki tokių dalykų
o kur tu ankstsiau buvai drauguzi :?: :roll: delko to nepranesiai Juliui Kvedarui :?: jei butu pavasari parasias laiska Bangai tai jie kogero butu pasirinkia investotoja kaip nbyei :roll:

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 09:33

Tikiuosi banga atvers Dainavai vietą A lygoj.
Banga išėjus rusams bus žymiai gyvesnė, negu Dainava pasitraukus italams. Į Dainavą vietiniai kapitalistai visai nesuinteresuoti investuoti. Italai sužinoję, kad pirmoje lygoje galima tik vieną legionierių registruoti iškart po čempionato susirinks daiktus ir patrauks namo, arba susiras kitą LT klubą A lygoje patyčioms.

Kai toks italų klubas kaip DAINAVA pakris(tų) pirmon lygon, tai gal pavyktų perkalbėti dėdę Julių, kad nebūtų jokio limito užsieniečiams. DAINAVAI ir TAURUI labai jau egZotikos maga turėtis klube. Jau MRU ir net PALANGA jų turi :) Pernai PALANGA gi buvo margumynas - gruzų talentų kalvė. :mrgreen:
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2014 kartus.

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 09:36

„Bangą“ kelerius metus valdė dalininkai, kurių būrį sudarė vietiniai verslininkai, gerbėjai ir rajono Savivaldybė. Visi jie sutarė, kad reikia aukštesnių vietų čempionate, geresnių rezultatų, tad reikia investuotojų.


Klaidingas sprendimas.. kai maži ir tokie ambicingi, tada nutinka blogi dalykai..
nužiūri klubą pikta maskolio akis ir visas įdirbis dingsta..

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 09:43

vyriausiasis treneris (kuris, beje, keistai po dviejų mėnesių pralaimėtų rungtynių serijos nei pasitraukė iš komandos, nei buvo atleistas, nors tai sporte įprasta).


Va, būtent dabar, kai išėjo būrys lyderių, o į vartus galimai stos ujkė, kuris vartuose A lygoje dar nestovėjo, tai prasidės Over 6.0 geimai..
žais 7-0, 9-0 ar net 12-0 be jokios sąžinės graužaties.. :idea:

Užuojata geriesiems mandarinams..

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 09:46

Bangos bėdos yra gera pamoka Lietuvos klubams: nesusidėk su neaiškiais investuotojais. nebent nori problemų :)
Tai kad tų pamokų įvairiausių Lietuvoje jau buvo. Klubų, kurie kibo ir ant vietinių, ir nevietinių aferistų, ant vienos rankos pirštų nesuskaičiuosi. Tiesiog kartais nelieka nieko kito, kaip tik rizikuoti.
Juk kartais tenka viską statyti ant kortos. Turi arba augti, arba sunykti.. arba marinuotis.

Priimtiniausias visada pirmas variantas, bet išeina kaip visada, iš gerų norų daugiau žalos negu naudos. O čia konkretus minusas.

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 09:52

vienareikšmiškai geriau I lyga negu tokie investuotojai
Žinai būdu, kaip pažiūrėjus į akis galima atskirti toks ar ne toks investuotojas? :)
Jeigu investuotojas atvažiuoja su 1985 metų baltu GOLF, tai reiškiasi jis ubagas ir tik primeta investuotoją.

O jeigu atvaro maskolių šutvė su BMW X5 ir pasisklaido babkėmis restorane, tai jau reiškiasi, kad rimtas investuotojas ir duos babkių. 8-)
Bet tada iškyla natūralus klausimas iš kur tie snarglėti maskoliai gavo pinigų??? Aišku, kad nešvarius žaidimėlius žaidžia, nes trudiagos neužkala babkių. tik lažybinikai, ir smulkūs sukčiai taškosi bablo`m ir daro pokazūhhas, nebūtų maskoliai. :evil:

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 09:56

reikia turėti atsarginį variantą, apsidrausti. kiek pamenu, Tauro savinnkai kalbėdami su galimais investuotojais rusais ruošėsi pasilikti atsarginį variantą, per kurį galima būtų gan greitai atgaivinti klubą. galima pasižiūrėti kaip užsienyje, taip pat ir kituose sportuose, sprendžiamas šitas dalykas. labai gerą sistemą yra sukūrisi NBA - ten potencialus savininkas turi įrodyti savo intencijas ir galimybes lygos vadovybei ir kitų klubų savininkams, ir tik tada gauna teisę "ateiti į šeimą", t.y. įgyti klubo kontrolinį paketą. su neaiškiais veikėjasi ten net kalbos niekas nepradėtų. profesionaliam sporte seniai yra suprasta, kad blogas avininkas gali lengvai sugriauti klubą, padarydamas didelę žalą ir visai lygai. aišku čia tik pavyzdys pamąstymui, mums toli dar iki tokių dalykų
Bet kur yra galimybė gauti "užstatą'.. davai milijoną dolerių užstato ir investuok.. jeigu neturi to milijono, tegul eina PYPT..

TAURO maskoliai sekė pasakas apie pastrigusius milijonus maskvoje, o čia iš viso, tik BMW parodė, tipo bagoti yra..

Bet kuriuo atveju, reikalingos garantijos, o geriausia garantija būtų MILIJONAS.. bet čia mano nuomonė.. :geek:

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 10:00

tai tau sako, kad ten pliusą daro, o kai darai pliusą tai gali rinktis ką įsileisti, o ko ne.
Dabar kai išmaldos prašai tai nesirenki iš ko imti.
Kad išmaldą dažnai dalina skurdžiai, o ne turtingieji. Iš turtingo PYPT gausi išmaldos. Tik viesokie paliegėliai šelpia kitus. Tie, kuriems gal būt paties labiau reikia.

O BANGOS atveju, tai gargždiškiai ištiesė ranką, kad paimtų išmaldą, o maskoliai ją nukando. gerai, kad dar leisgyviai ir kojų nepakratė.. :roll:

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 10:04

tai tu dar gal kokią f-1 pvz pasiūlyk? ir ko bangai pvz.,mokytis iš nba,
F-1 geras pvz., kaip tvarkyti reikalus. nesenai skandalas buvo, Bernį Eklestuoną gi už vengimą mokėti mokesčius norėjo uždaryti ilgam į kalėjimą, o jis 100 milijonų sumokėjo už laisvę.. ir toliau su jaunom mergom trinasi..

Mokytis visada reikia ir stebėti aplnką, geriausi iš geriausių juk yra. Ir NBA juk ne padugnės sėdi.

Kai LT A lygos klubai ims mąstyti apie investivcijas į klubą keliems metams į priekį, o ne stengsis pradėję čempionatą išgyventi, tada pajusime, kad futbolo lygis LT kyla, o iki tol, kol skaičiuosime centus ir būsime buki žemažiūriai ir nemąstantys, tol nieko ir nebus. Būkim toliaregiški ir išmintingi.

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 10:12

Pažiurėjau interviu po rungtynių su Šiauliais, nuteikia tikrai pesimistiškai. Bangos treneris per šitą sezoną pasens 10 metų turbut
Jam mažiausiai dėl visko širdį skauda. Jis sėdi vienoje valtyje su investuotojais ir dainas dainuoja :)
BŪtent, bet kuris garbingas žmuo būtų pasitraukęs, o nesižeminęs. jeigu vienas iš jų, tai nutaiso kiaulės akis ir į kameras pasakoja, kad nerado žaidimo, arba aš juos dar pamuštruosiu, o reikiai, tai ir reikia, kad gautų į kaulus, tokie ir leidžiami į aikštę, kad būtų naudingas ir reikalingas rezultatas.

Lorencas

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 12:56

Banga nieko neparodė. Užmigo toj aikštelėj ar ką?
Žaist reikia, kamuolio nesugeba valdyti.
Vartininkas nepatyręs, tiek praleist, gėda.

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 15:30

Šįkart - ne apie autobusą vartuose. Tiesiog "Bangą" į Šiaulius gabenusi transporto priemonė sugedo kelyje, dėl to rungtynių pradžia buvo atidėta penkioms minutėms.


Spėju, kad tasai autobusas ges dar ne kartą ir kelionės į kokį tolimą užkampį neatlaikys.. :geek: :idea:

Gal apskritai pasitrauks iš A lygos, juk padarė savo darbą, dabar tik babkes taupys kitų metų pirmai lygai.. :idea:

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 18:01

O jie atvyko iki Šiaulių ar atėjo kelio atkarpą :lol:

...

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 18:05

per Kuršėnkelio pervažą važiuojant pametė vieną ratą, tai galvojo ar eiti pėstute iki Šiaulių centrinio stadiono, ar pakeleivingom mašinom grįžti namo... :mrgreen:

o jeigu rimčiau, tai gal išvažiavo kokią 11, neskubėdami... kam skubėti???

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Banga

2014 Rgs 15 18:09

Peškom sugrįžo

Grįžti į