bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Banga

2016 Kov 20 00:34

"Banga" laimėjo Žemaitijos taurę
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... nga-160319" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį Telšiuose "Banga" 3:2 įveikė "Palangą" ir iškovojo Žemaitijos taurę.
Statistika. Palanga (Palanga) - Banga (Gargždai) 2:3 (1:2).
Įvarčiai. 8 min., 64 min. A.Jurgelevičius (Palanga); 18 min. G.Žukauskas, 21 min., 62 min. M.Kura (Banga).
82 min. M.Stonkus (Palanga) nerealizavo 11 metrų baudinio.
Pašalinimas: 82 min. A.Lukošius (Banga).
"Bangos" sudėtis: M.Galdikas, A.Lukošius, D.Padaigis, M.Bitinas, M.Gudauskas, S.Urbys (64' E.Vainoras), A.Butkus, G.Žukauskas (77' I.Jurgutis), K.Urbaitis, M.Kura, A.Bačanskis (84' T.Vitkauskas).
Sniegu padengtoje aikštėje vykusią dvikovą aktyviau pradėjo "Banga", tačiau pirmasis įvartis krito į M.Galdiko ginamus vartus. 8 minutę A.Jurgelevičius pasinaudojo gynėjų klaida ir nuginklavo "Bangos" vartų sargą. Visgi netrukus rezultatas pasikeitė kardinaliai. 18 minutę S.Urbys surengė sėkmingą reidą dešiniuoju kraštu, po kurio A.Butkus iš keliolikos metrų sukirto į skersinį. Kamuolys atšoko G.Žukauskui ir šis tiksliu smūgiu išlygino rezultatą. Dar po trijų minučių M.Kura įspūdingu smūgiu iš 25 metrų prie taurės priartino "Bangą" - 2:1. Baigiantis kėliniui mūsų komanda turėjo galimybę padidinti persvarą, tačiau po A.Bačanskio smūgio kamuolys atsimušė į skersinį.

Įsibėgėjus antrajam kėliniui komandos apsikeitė rezultatyviomis atakomis. 62 minutę K.Urbaitis kairiuoju kraštu link varžovų vartų pasiuntė M.Kura. "Bangos" saugas užklupo "Palangos" vartų sargą nepasiruošusį - 3:1. Tačiau jau po poros minučių A.Jurgelevičius antrą kartą įveikė M.Galdiką - 3:2. 82 minutę A.Lukošius baudos aikštelėje pargriovė "Palangos" gretose rungtyniaujantį Simą Urbį. Teisėjas ne tik skyrė vienuolikos metrų baudinį, bet ir pašalino iš aikštės "Bangos" gynėją. Visgi galimybės išlyginti rezultatą "Palanga" neišnaudojo - M.Galdikas atrėmė M.Stonkaus smūgį nuo vienuolikos metrų žymos. Turėdami kiekybinę persvarą palangiškiai užgulė "Bangos" vartus, bet taip ir nesugebėjo pergudrauti mūsų futbolininkų. Žemaitijos taurės turnyro nugalėtojais tapo "Banga".

Kitą savaitgalį prasideda I lygos pirmenybės. Preliminariai žinoma, kad pirmąsias rungtynes "Banga" turėtų žaisti namie, tačiau tiek varžovas, tiek tikslus rungtynių laikas paaiškės tik savaitės pradžioje.

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Banga

2016 Kov 22 14:30

R.Mikalauskas: Gargždų futbolas stovi ant tvirtų pamatų

foto: fkbanga.lt

Penktadienį startuojančiame Lietuvos I Lygos čempionate vienas iš pretendentų į čempionų titulą yra Gargždų "Bangos" klubas. VšĮ "Gargždų futbolas" direktorius Rimantas Mikalauskas pasakojo, kad artėjantį sezoną pasitinka optimistiškai.

Šią savaitę prasideda LFF I lygos sezonas. Kokiomis nuotaikomis klubas pasitinka naują sezoną?

Naują sezoną pasitinkame optimistinėmis nuotaikomis. Pasiruošimas ir komandos komplektacija vyko pagal planą.

Ko tikitės iš "Bangos" vyrų komandos šiais metais?

Kaip minimum tikimės medalių. Maksimum – aukso.

Balandžio viduryje A lygoje startuos ir klubo merginų komanda. Kokie lūkesčiai siejami su debiutantėmis?

http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/rmik ... rtu-pamatu" onclick="window.open(this.href);return false;

Didelių lūkesčių nėra. Treneris ir merginos nusprendė išbandyti jėgas aukščiausiame lygyje, pasisemti patirties. Svarbiausia, kad išliktų tas didelis noras ir entuziazmas žaisti futbolą.

Klubas gyvuoja stabiliai tada, kai yra tvirtas finansinis pagrindas. Ant kokių pamatų šiemet stovi viešosios įstaigos "Gargždų futbolas" namas?

VšĮ „Gargždų futbolas“ namas stovi ant tvirtų pamatų. 2015 metų visi finansiniai įsipareigojimai įvykdyti. Skolų neturime. Todėl optimistiškai pasitinkame ir 2016 metų sezoną. VšĮ „Gargždų futbolas“ valdyba patvirtino 2016 metų biudžetą pagrindinėms vyrų ir moterų komandoms, kuris sudaro 160 000 eurų. Generaliniu klubo rėmėju liko labdaros ir paramos fondas „Gargždų rėmėjas", pagrindinis rėmėjas - "Neogroup", didysis - „Litana“, paramas padidino „Norvetuva“, „Voltas“ ir kiti. Klaipėdos raj. savivaldybė skyrė 29 000 eurų. Iš viso turime apie 25 rėmėjus. Naudodamasis proga noriu padėkoti visiems remiantiems klubą lėšomis, darbais, idėjomis, savanoriaujant. Kviečiu visus prisidėti prie mūsų veiklos. Kol turime didžiulį palaikymą iš mus supančios bendruomenės – tėvų, fanų, rėmėjų, savanorių, tol „Bangos“ namo pamatai bus tvirti.

Ko palinkėtumėte "Bangos" klubo futbolininkams ir futbolininkėms bei jų gerbėjams artėjančiame sezone?

Gerbėjams linkėčiau kuo dažniau apsilankyti stadione ir išeiti iš jo pasisėmus gerų emocijų. Futbolininkams ir futbolininkėms - džiuginti gerbėjus geru žaidimu, kad kuo daugiau jų norėtų ateiti į stadioną.

galėtų budraitis pasidomėti ir apie trakų biudžetą, praktiškai visi paskelbė kiti, sugebėjo net kendisho finansus iškrapštyt, o vat savas dvarelis neįdomus :)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Banga

2016 Kov 22 20:35


galėtų budraitis pasidomėti ir apie trakų biudžetą, praktiškai visi paskelbė kiti, sugebėjo net kendisho finansus iškrapštyt, o vat savas dvarelis neįdomus :)
Niekas ten biudžetų neskaičiuoja, Šiandien yra pinigų ir gerai. Trakai panašūs į "Fresh market'ą". Kaip staiga atsirado, taip staiga ir dings.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Banga

2016 Kov 23 23:47

V.Žutautas: esu patenkintas tiek komandos žaidimu, tiek žaidėjų darbu
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... viu-160323" onclick="window.open(this.href);return false;

Iki sezono pradžios likus kelioms dienoms kalbėjomės su "Bangos" vyriausiuoju treneriu Vaidu Žutautu.

- Savaitgalį sužaidėte paskutines pasirengimo rungtynes. Kaip įvertintumėte visą pasirengimo etapą?
- Pasirengimas praėjo sklandžiai. Ir žaidėjai išvengė traumų, ir viską, ką buvome suplanavę, įvykdėme. Sužaidėme daug draugiškų rungtynių.

- Ar nenuvylė kai kurių draugiškų rungtynių varžovų pajėgumas?
- Žemaitijos taurėje tikriausiai nebedalyvausime, jeigu komandos bus tokio pajėgumo kaip šiemet. Pernelyg silpnas turnyras. Vienintelės rungtynės su "Palanga" buvo normalios, bet ir tos sugadintos. Nuvažiuojame į Telšius, o ten - stadionas nenuvalytas, sniego iki futbolo batelių viršaus.

- Prie komandos prisijungė šeši žaidėjai. Kaip naujokams pavyko įsilieti į komandą?
- Atėjo A lygos ragavę žaidėjai - tiek G.Žukauskas, tiek E.Vainoras, tiek A.Lukošius. Jiems reikėjo tik laiko, kad priprastų prie mūsų žaidžiamo futbolo. Manau, kad jie tikrai sustiprino mūsų komandą.

- Ar viską įvertinus galima teigti, kad jau šiandien 2016 metų "Banga" yra pajėgesnė nei 2015 metų?
- Praėjusiais metais mes praktiškai neturėjome pasiruošimo, susirinkome dvi savaitės iki pirmenybių pradžios. Šiais metais ir su komplektacija, ir su pasiruošimu neturėjome problemų. Esu patenkintas tiek komandos žaidimu, tiek žaidėjų darbu.

- Tikriausiai sekėte permainas ir varžovų komandose. Ką galėtumėte įvardyti pagrindiniais pretendentais į aukščiausias pozicijas?
- Kazlų Rūdos "Šilas", "Palanga", "Panevėžys", Vilniaus "Vytis", Alytaus "Dainava" ir mes. Visos šios komandos pretenduos į pirmąjį trejetuką.

- Kokioje vietoje norėtumėte matyti "Bangą"?
- Keliu sau maksimalius tikslus - noriu laimėti šias pirmenybes.

- Artimiausia dvikova su "Dainava". Kiek žinote apie varžovus?
- Žinau, kad į Alytų sugrįžo visi A lygoje žaidę žaidėjai, kurie buvo išsibarstę po kitas komandas. Nemačiau nei vienų jų draugiškų rungtynių, bet manau, kad komanda bus ganėtinai stipri.

- Kokiomis nuotaikomis komanda pasitinka pirmąsias rungtynes?
- Pasiilgome oficialių rungtynių, jau atsibodo tas ilgas pasiruošimas. Visi nori žengti į aikštę. Manau būsime pasiruošę šimtu procentų. Abejojame tik dėl kirkšnies traumą patyrusio A.Ivanausko galimybių žaisti. Taip pat A.Staponka dar nėra pasirengęs šimtu procentų žaisti, ir tikriausiai nežais. Jam reiktų dar poros savaičių, kad įgautų optimalią sportinę formą.

- Ačiū.

Xenon
Pranešimai: 319
Užsiregistravo: 2015 Kov 09 15:19
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Banga

2016 Kov 26 00:38

http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... nga-160325" onclick="window.open(this.href);return false;

Kaip sakoma, linksmiausia Gargžduose. Dzūkų Tankai tiek ištroškę futbolo buvo, kad į aikštę subėgo :D Žinoma vienas Tigru ekipos narys, po Bangos įvarčio atsakė tuo pačiu :D Šiaip blankiai Banga prieky be Staponkos atrodo. Žukauskas gerą įspudį padarė, turi gerą aikštė matymą. Alytiškiai gal net kiek geriau atrodė, bet irgi prieky neužsikabino už kamuolių. Rezultatas - dėsningas. Banga gali ir užleisti ankstyvas pozicijas bei prarasti svarbius taškus, jeigu Aurelijaus ligai nebis.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Banga

2016 Geg 01 10:36

Banga buksuoja sezono pradžioj. Nesiklijuoja žaidimas, barstomi taškai. Jeigu nesusiims, matys medalius kaip savo ausis

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Banga

2016 Geg 03 08:01

Banga buksuoja sezono pradžioj. Nesiklijuoja žaidimas, barstomi taškai. Jeigu nesusiims, matys medalius kaip savo ausis
Pernai antroje sezono pusėje pradėjo rodyti rezultatus. Ir šiame sezone tai pakartos, tik ar užteks 1-2 vietai

blinda
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: 2016 Vas 10 15:44
Palaikoma komanda: Dziugas

Re: FK Banga

2016 Geg 03 14:53

Siemet pirmoje lygoje kova vyksta tik del antros vietos. 99 proc kad Silas bus cempionai. Na jei tokie zaidejai kaip Beniusis,Grigaitis ar Malinauskas gautu traumas tada dar liktu maza tikimybe kazkam pakovoti del pirmos vietos.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Banga

2016 Geg 27 22:23

Banga laimėjo prieš Trakus-2, bet įspūdis nekoks. Žaidimas gana padrikas, nekokybiškas, nemažai grubių klaidų gynyboje. Susižaidimas gerokai šlubuoja, nors jau 10 turas.

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Banga

2016 Lie 18 13:39

"Banga" pasiekė susitarimą su Kauno "Stumbru" ir vartininkas Ignas Driomovas nuo šiol karjerą tęs A lygos ekipoje. Klubas linki Ignui sėkmės, siekiant kuo didesnių aukštumų.

Abipusiu sutarimu nutrauktos sutartys su Tadu Vitkausku ir Aivaru Lukošiumi.

Prie "Bangos" prisijungė devyniolikmetis saugas Haroldas Vaineikis, anksčiau atstovavęs Vilniaus "Žalgirio" ir "Trakų" dubleriams LFF I lygoje.

http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... nga-160717" onclick="window.open(this.href);return false;

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Banga

2016 Rgp 22 17:01

Vaidas Žutautas: esu laimingas, kad gavau šansą čia būti ir tobulėti
http://fkbanga.lt/index.php/naujienos/a ... u-20160822" onclick="window.open(this.href);return false;

Ir šis sezonas kol kas kelia daug minčių ir klaustukų.

Ar žinote atsakymą, kodėl susidaro tokia situacija?
Kelis kartus esu kalbėjęs su direktoriumi. Sakiau, kad mums turėti gerą komandą vien iš savo žaidėjų yra neįmanoma. Trūksta šviežio kraujo, asmenybių. Mano nuomone, turėtų būti žaidėjų rotacija, nes ir pats žaidėjas įgauna patirties išvažiavęs kitur, pas kitą trenerį, pamato kitokią aplinką. Jeigu ir grįžta į savo miestą, tai grįžta visai kitoks. Jei jau užsisėdi, tai kaip prie kokių staklių - eina konvejeris, nuiminėji prekes ir tau vienodai. Man atrodo, kad ir šiais metais tai mus paveikė neigiamai. Likome tokie patys kaip praėjusiais metais, įliejome tik vieną naują žaidėją - G.Žukauską. Galvoju, kad per mažai.

Gal trūksta perspektyvaus jaunimo, kuris išstumtų tuos senbuvius?
Taip. Yra didelis tarpas tarp tų žaidėjų, kurie vyresni, ir jaunimo. Nežinau, kaip jį sumažinti, kada ateis tokia stipri karta, kokia buvo 1989-1990 metų gimimo karta. Niekas nelipa ant kulnų tiems vyresniems žaidėjams, nėra konkurencijos. O jei nėra konkurencijos, nebus progreso.
Paskutinį kartą redagavo 1 Anbo. Iš viso redaguota 2016 kartus.

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Banga

2016 Rgp 22 17:04

Kalbėjosi Remigijus Riekašius
Pasirodo, kad RR gyvas. :roll: Kažkaip į pogrindį nuėjo.

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Banga

2016 Rgp 22 17:06

Vaidas Žutautas šiais metais man didžiausią įspūdį paliko.
Aikštėje abiem kojom buvo, o kai iš rezervinės teisėjos gavo pastabą, tai aprėkė ją. Tikras džentelmenas.
Jau galvojau, kad teks stebėti muštynes ir ginti merginą nuo pikto VŽ. :)

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Banga

2016 Rgs 01 12:55

Genadijus Samsonik: geriau žaisti už savo komandą ir atiduoti visas jėgas
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... u-20160830" onclick="window.open(this.href);return false;

Genadijus Samsonik savo vardą į "Bangos" metraščius įrašė 1994 metų rugpjūčio 5 dieną, kai tapo pirmojo "Bangos" įvarčio nepriklausomos Lietuvos aukščiausioje lygoje autoriumi. Tas įvartis lėmė ir pirmąją "Bangos" pergalę.
Pateikiame Jums ištraukas iš interviu su Genadijumi Samsonik. Daugiau detalių ir epizodų iš to meto "Bangos" gyvenimo galėsite rasti metų pabaigoje planuojamoje išleisti "Bangos" istorijoje.

Kaip atėjai į futbolą?
Dažnai eidavau į pirmos vidurinės stadioną, kur treniravosi dvejais metais vyresni - 1972 metų gimimo. Treneriu buvo R.Simonavičius. Ir kažkaip pakvietė prisijungti. Tikriausiai metus lankiau su vyresniais, o vėliau perėjau į savo amžiaus, 1974 metų gimimo, grupę, kurią treniravo Michailas Terentjevas.

Nemažai 1974 metų gimimo futbolininkų buvo "Bangoje" ...
Taip, gana daug. Kai pagalvoji, tai dažniausiai po vieną lieka. Yra metų, kurių nei vienas nežaidė "Bangoje". Nebuvo nei 1973, nei 1975, nei 1976 metų. O iš 1974 metų - aš, Saulius Jokumaitis, Giedrius Žutautas. Rimas Rudys taip pat 1974 metų, bet jis treniravosi su 1975 metais pas Kazimierą Repšį.

Prisimeni tą momentą, kai buvai pakviestas į "Bangą"?
1989 metais, kai buvo penkiolika metų. Per treniruotes Michailas Terentjevas pasakė Sauliui Jokumaičiui, man ir Aidui Mazalui, kad mus kviečia pabandyti į "Bangą". Taip nuo 1989 metų ir žaidėme kartu su Sauliumi. Apie 15-16 metų. Aidas vėliau pasirinko krepšinį. Nutarė, kad jam ten geriau bus.

Kaip tais 1989 metais vyresni futbolininkai priėmė jaunus žaidėjus?
Jei sąžiningai, tai visko buvo. Reikėjo įrodyti, kad gali žaisti. Kartais gal ir geriau atrodydavai, bet vis tiek vyresni žaisdavo.

Kuriame sezone pavyko įsitvirtinti pagrindinėje sudėtyje?
Visi sezonai skirtingi - vienas geras, kitas gal ir blogesnis. Tuo pat metu ir mokiausi, ir dirbau, todėl į treniruotes rečiau eidavau. O jei nesitreniruoji - pagrinde vietos nėra. Nebuvo taip, kad būčiau tvirtai, šimtu procentų "užsikabinęs". Tiesiog negalvodavau apie tai. Eini ir įrodinėji, kad gali žaisti - bėgi, stengiesi, kovoji. Aišku, pagrindinėje sudėtyje pasirodyti linksmiau, bet stipriai neliūdėjau, jei sėdėdavau ant suoliuko ir išeidavau po keitimo.

Minėjai, kad mokeisi ir dirbai. Ar tuo metu nebuvo įmanoma išgyventi vien iš futbolo?
Kiti gyveno. Gal gaudavo truputėlį didesnius atlyginimus, nes jų pozicijos buvo svarbesnės ar žaidėjai buvo nepakeičiami. Neklestėjo, bet gyventi buvo įmanoma. Bet tikrai ne dėl pinigų ėjau žaisti. Man tada patikdavo žaisti ir dabar dar patinka. Tik gal parako tiek nebėra.

Praktiškai buvai vienintelis žaidėjas, kuriam tribūnos turėjo savo skanduotę. Koks būdavo jausmas, kai girdėdavai skanduotę?
Būdavo malonu. Net ir dabar prisiminus šiurpas per kūną eina. Ačiū žiūrovams. Malonu žaisti, kai pilnos tribūnos. Buvo laikotarpis, kai ateidavo tikrai daug žmonių. Ypač, 1997-1999 metais.

Kokius karjeros momentus ir šiandien prisimeni su maloniu jauduliu?
Geri buvo 1999 metai. Tikriausiai tada ir ta skanduotė gimė. Kai per penkerias rungtynes įmušiau keturis įvarčius. Galima sakyti, kad iš eilės, nes vienas rungtynes turėjau praleisti.
Vieną iš tų įvarčių įmušiau "Atlantui", kai laimėjome 1:0. Gana gražus įvartis po gražios kombinacijos. P.Rauktys prasiveržė kraštu ir atmetė kamuolį S.Drąsučiui. Sušukau, kad paliktų, tai S.Drąsutis taip ir padarė.
Prisimenu ir patį pirmąjį įvartį aukščiausioje lygoje į "Sirijaus" vartus. Buvo antrosios mūsų rungtynės. Žaidėme Klaipėdoje, mane dengė Giedrius Žutautas. Ir įvartis gražus, ir kombinacija graži - Rimas Rudys atliko ilgą perdavimą. Malonu, kad perkėliau per tuometinį rinktinės vartininką.

O liūdnų momentų buvo?
Buvo traumų, kai iškrisdavai keliems mėnesiams. Labai rimtų, kad praleistum sezoną, nebuvo, bet smulkesnių patirti tekdavo. Gal tokio charakterio esu - einu iki galo, einu kietai.

Jei apie charakterį - atrodė, kad pakankamai piktas aikštėje būdavai ...
Taip. Aš taip suprantu sportą. Turi pykti. Tikriausiai visi pyksta. Tik vieni švelniau, kiti stipriau.

Su kuo aikštėje geriausiai supratote vienas kitą?
Man patikdavo žaisti su Kęstučiu Nazarovu. Nežinau, kaip jam su manimi, bet man atrodo, kad suprasdavome viens kitą. Ir dabar dar suprantame - buvo veteranų rungtynės su Kretinga, tai galima sakyti, kad mes dviese "suvalgėme" juos.
Ir su kitais gerai. "Bangoje" buvo geras kolektyvas. Daug metų žaidėme kartu su Sauliumi Jokumaičiu, Rimu Rudžiu, Kęstučiu Nazarovu. Jaunesni ateidavo, pažaisdavo metus kitus ir iškeliaudavo, o mes kaip pradėjo, taip ir užbaigėme.

O į kitus klubus nekvietė?
Kvietė į "Atlantą" (ar kaip jis vadinosi tais laikais). Pakalbėjome su Sauliumi Jokumaičiu, kad neisime. Geriau žaisti už savo komandą ir atiduoti visas jėgas už Gargždus nei važiuoti į Klaipėdą ir paskui prieš Gargždus žaisti.

Kai dabar žiūri žaidžiančią "Bangą", ar nesinori kokią dešimt metų numesti?
Norisi. Kartais gal vien dėl to ir neini žiūrėti rungtynių, nes nerviniesi žiūrėdamas daugiau nei žaisdamas. Jei galėčiau ir daugiau metų numesčiau. Kad ir dvidešimt.

Išlikę atmintyje linksmų epizodų iš "Bangos" gyvenimo?
Blokados metais į rungtynes važiuodavome su "Latvija". Kadangi automobilyje vietų tik devynios, o dar gale benzino kanistrai, tai mes su Sauliumi, kaip jauniausi, sėdėdavome ant taburečių tarp tų kanistrų. Yra tekę ir su sunkvežimiu važiuoti, ant medinių suolų sėdėti.
Dažniausiai linksma būdavo po rungtynių ir keliaujant namo. Apie kai kuriuos nutikimus ir pasakoti negali.

Kalbėjosi Remigijus Riekašius

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Banga

2016 Rgs 13 17:30

FK „Banga" pralaimėjo svarbų mūšį
2016-09-12 http://pirmalyga.lt/naujiena/FK-Banga-p ... u-musi/863" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį Gargždų miesto stadione „Banga" net 0:4 nusileido „Vilniaus Vyčiui".

Banga (Gargždai) - Vytis (Vilnius) 0:4 (0:2)
Teisėjas: E.Gaigalas (Klaipėda).
Įvarčiai: 23 min. ir 40 min. A.Tamaliūnas, 82 min. A.Buinickij, 89 min. G.Vičius (Vytis).
Įspėjimai: 56 min. S.Urbys (Banga).
"Bangos" sudėtis: K.Smilingis, S.Urbys, M.Bitinas (85' E.Drąsutis), A.Ivanauskas, M.Gudauskas, A.Bačanskis (65' M.Kura), A.Butkus, K.Urbaitis, I.Jurgutis (46' E.Vainoras), G.Žukauskas, A.Staponka. Atsargoje liko: P.Lotužys, J.Triuška, H.Vaineikis.

„Banga" nuo pirmųjų minučių pabandė parodyti, kas yra aikštės šeimininkai, tačiau išgąsdinti patyrusių varžovų nepavyko. Įsibėgėjus pirmajam kėliniui „Vytis" vieną po kitos surengė dvi pavojingas atakas kairiuoju kraštu, tačiau sėkmė šypsojosi mūsų komandai - abu kartus kamuolys praskriejo greta virpsto. Visgi 23 minutę fortūna nusigręžė - po A.Tamaliūno baudos smūgio iš 28 metrų kamuolys atsidūrė „Bangos" vartuose. 40 minutę po greitos kontratakos A.Tamaliūnas jau iš baudos aikštelės prieigų padvigubino svečių persvarą - 0:2.
„Banga" labai aktyviai pradėjo antrąjį kėlinį ir keletą kartų turėjo galimybę bent jau sušvelninti rezultatą, tačiau G.Žukausko smūgį galva atrėmė vartininkas, K.Urbaičiui nepavyko tinkamai smūgiuoti iš baudos aikštelės, o po M.Bitino smūgio galva kamuolys atsitrenkė į skersinį. Sutelkusi visą dėmesį į varžovų vartus, „Banga" suteikė varžovams nemažai progų atsakyti pavojingomis kontratakomis. Porą kartų gargždiškius išgelbėjo tik netikslūs varžovų smūgiai iš kelių metrų, o sykį pavojingą varžovų išpuolį atrėmė K.Smilingis. Visgi baigiantis rungtynių laikui „Bangos" gynyba dar porą kartų subyrėjo. 82 minutę po kontratakos kamuolį į vartus pasiuntė A.Buinickij, o 89 minutę G.Vičius padidino svečių persvarą iki 0:4.
Pralaimėjusi vieniems iš pagrindinių konkurentų kovoje dėl medalių „Banga" gerokai sumažino savo šansus pakartoti pernykštį rezultatą.

Grįžti į