Respublik
Pranešimai: 8678
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Dembava

2024 Bal 03 21:16

Panevėžio rajono „Dembava“ (2023 m. – 9 vieta)

Praėjusį sezoną sėkmingai pradėję panevėžiečiai galiausiai nesugebėjo atlaikyti stipriausiųjų lygos klubų konkurencijos bei liko devintoje vietoje. Šiemet klubas, pasistiprinęs keliais naujais legionieriais, vietiniu jaunimu, nauju vartininku ir vartininkų treneriu, regi save tarp penkių stipriausių lygos komandų.

„Branduolys išlikęs, bet bendrai vertinant, lyginant su praėjusiu sezonu, mūsų sudėtis yra gerokai stipresnė. Tai leidžia galvoti apie aukštesnę vietą nei pernai. Todėl norime būti lygos penketuke“, – sakė klubo vadovas Saulius Dambrauskas.

Sezoną Panevėžio „Žemynos“ progimnazijos aikštėje pradėsianti „Dembava“ šiltuoju metų laiku žada persikelti į Pasvalį. Anot S. Dambrausko, komanda žais puikiomis sąlygomis.

„Panevėžyje labai sunku gauti aikštę, nepaisant to, kad Panevėžio rajono savivaldybė prie mūsų išlaikymo prisideda labai nemažai. Kalbant apie Pasvalį, tai veja fantastinė, pats stadionas gero lygio. Be to, pasistatėme stotį, kad būtų geresnis internetas. Siekiame, kad filmavimo kokybė taptų geresnė ir tokiu būdu keliame savo klubo kartelę“, – pasakojo S. Dambrauskas.
https://www.lff.lt/lff-ii-lyga-prie-sta ... s-i-dalis/

Grįžti į