Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Ekranas

2021 Bal 08 20:23

DEBUTANTS : Ex-Eaglets Ayinde in winning start with Ekranas
https://thenationonlineng.net/debutants ... h-ekranas/

Former youth international Kehinde Ayinde got his European football career to a good start as FK Ekranas hammered Klaipedo FM 6-1 in the Lithuanian Division Two tie.

Ayinde, the lithe-striker, star for the coach Emmanuel Amuneke-led Golden Eaglets but narrowly missed the cut for the Chile 2015 U-17 World Cup-winning squad.

The 23-year-old Ayinde joined the Lyga side only on the last day of registration last Friday and was thrown into the thick of action almost immediately in what was his first game for the Panevėzys –based side.

“ I think it was just the favour of God to be signed by Ekranas after a brief trial and I’m so happy that coach Darius Maciulevicius and his assistant Amas Borodinas has so much trust in my ability,” Ayinde, a former player with Kwara Football Academy (KFA) , told NationSport.“ I was signed on the last day of registration before close of transfers and I’m really enjoying the support of the coaching crew as well as my teammates.”

Ayinde is on the auspices of OHN Consultancy under UK-based Igeola Hassan Nojeem and recently travelled with four others including lanky defender Biliaminu Nurudeen Abiola who equally made a winning debut with FK Garliava in a 6-0 defeat of Kybartu Sveikata.

Nojeem, in the meantime, said the impressive start of both Ayinde and Abiola in the Lithuanian Division is encouraging, adding the players would need to keep working hard to keep the momentum.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Ekranas

2021 Spa 24 19:33

Ekranas II lygos sezoną pabaigė lygiosiomis Vilniuje su Paneriu (2:2), bet tai neturėjo jokios reikšmės, nes panevėžiečiai jau priešpaskutiniame ture užsitikrino nugalėtojų titulą :)

Akimirkos iš šventimo pasibaigus sezonui:

https://youtu.be/ImyhUCMOfcY


Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Ekranas

2022 Vas 07 09:00

Nuo sausio 31 dienos pradėjome ruoštis naujam sezonui. Kol kas treniruotėse keliolika žaidėjų, nuo kitos savaitės pasijungs didžioji dauguma, be to dalis žaidėjų baigia futsalo sezoną. Legionieriai prie komandos prisijungs per artimiausias dvi savaites.

Komandos branduolys išlaikytas, bet turime ir nemažai naujų veidų, kuriuos vėliau pristatysime klubo sirgaliams.

Vasario 12 d. pirmos draugiškos rungtynės Rygoje su Jūrmalos „Spartak“
Vasario 19 d. numatytos draugiškos rungtynės su dar vienu Latvijos klubu (laukiama patvirtinimo).

Licencijavimo komiteto posėdis dėl LFF Pirma lyga licencijų suteikimo yra numatytas vasario 18 dieną.
Vasario 26d. su Jelgava Latvijoje.

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK Ekranas

2022 Vas 07 11:02

Ekranas-Jūrmalos Spartak. Spėju bus netikėtas rezultatas

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Ekranas

2022 Vas 21 15:10

T.Malinauskas: „Po atkūrimo gyvuojame tik treti metai – mums neįmanoma turėti vyresnių vaikų grupių“
Visą straipsnį galite rasti https://www.sportas.lt/naujiena/450655/ ... iku-grupiu

kai tamstos pavardė Malinauckas, tai iš LFF tikėtis dovanų neverta. :lol:

O apie vaikų verbavimą, teko girdėti iš vieno draugo, kuris turi sūnų (dabar jau du) ir nuvedė jį į darželį. Ten vienos akademijos treneris atėjo. Pakvietė vaikus treniruotis. O jie mažiukai, jiems tas futbolas buvęs nebuvęs. Tuoj centnerį sveriantis dėdė pradėjo mauroti, strojinti juos, o vaikiukai po tokių treniruočių sysioti vietoje. Treneris (kurio pavardė garsi dėl sūnaus teisėjo) buvo surinkęs gal devynis vaikiukus, o paskui vis maurojo ant jų, kokie jie niekam tikę, kad myžniai ir verksniai. Tėveliai pastebėjo pokyčius vaikų elgesyje, pasiklausinėjo ir pasiuntė tą ūsuotą monstrą velniop. Meilės futbolui neatsirado tame mieste... bet čia ne Panevėžyje buvo, o pas kaimynus. Liūdna pamoka, kad ūsuoti, centnerį sveriantis dėdė gali tik visam laikui padaryti paranojišku ir nemėgstančiu futbolo. Labai atsakingai rinkčiausi trenerį, su kuriuo dirbtų atžala, nes galima tik psichologinių traumų (na, ir fizinių) apturėti per tokius netikšas. Beje, tasai ūsuotas dėdė pats yra teisėjavęs, tai man stovint prie priešingų vartų nuo jo riksmų ausis užguldavo. Įsivaizduoju keturmečius, kai jiems rėkiama ir daromas psichologinis poveikis. :evil:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Ekranas

2022 Kov 01 14:01

Kajus Stankevičius žaidė už Ekraną draugiškose rungtynėse

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Ekranas

2022 Kov 14 17:40

Komandoje — permainos. Optibet Pirma lyga pasitinkame atsinaujinę. Naujai atkurtos Panevėžio "Ekrano" organizacijos pioneriams tariame ačiū už didžiulį indelį į klubo veiklą, atsidavimą rungtynių metu ir komandos garsinimą!

Linkime sėkmės tolimesnėse karjeros stotelėse:
Klaidui Tamošauskui;
Domantui Nebilevičiui;
Shogo Amano;
Donatui Paulauskui;
Ayinde Kehinde;
Uchenna Calistus Umeh;
Ignui Pūžei;
Matui Marcinkevičiui;
Karoliui Kazokaičiui;
Gyčiui Jakubaičiui;
Arnui Laurenčikui;
Gyčiui Žilinskui;
Matui Lesnikauskui;
Jonui Lebedevui;
Vaidui Kavaliauskui;
Artūrui Rutkevičiui;
Lukui Drąsučiui;
Arnui Jurevičiui;
Redui Greičiūnui.

Greitu metu pristatysime naujuosius ekraniečius!

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Ekranas

2022 Kov 14 17:56

Naujai atkurtos Panevėžio "Ekrano" organizacijos pioneriams tariame ačiū už didžiulį

Greitu metu pristatysime naujuosius ekraniečius!
Taip ir nesuprantu, ką jie čia atkūrė? Aukštaitijos futbolo klubą? :shock:

Suskaičiavau 19 žaidėjų, kuriuos išpirdolino lauk..... iš esmės, tai visą komandą išparceliavo. :roll:

Ir ims naują šutvę. Iš tų 19 nemažai žinomų žaidėjų, o kokių dabar prisirinks? :roll: Katinų maiše? :roll:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Ekranas

2022 Kov 15 12:13

Nauji žaidėjai: Radvilas jokubonis, Kajus Stankevičius, Motiejus Slivka, Darius Kublickas, Evaldas Urmonas, Eimantas Abramavičius, Nagayoshi Takuma.

-------------------
Naują etapą pasitinkantis „Ekranas“: pokyčiai komandoje, naujokai, tikslai ir pinigai

Po čempioniško klubo žlugimo prieš dvejus metus atgimęs Panevėžio „Ekranas“ penktadienį pradės naują etapą – komanda startuos „Pirmos lygos“ čempionate.

Kelias iki antros pagal pajėgumą Lietuvos lygos lengvas nebuvo: klubas į aukštesnės pakopos divizioną pretendavo ir prieš metus, tačiau nepavyko įgyvendinti Pirmos lygos licencijos reikalavimų. „Ekranas“ pernai laimėjo II lygą, sportiniu principu iškovojo vietą aukštesniame čempionate, tačiau ir šiemet vėlgi klubas ne iškart gavo licenciją. Galiausiai „Ekranas“ priimtas į Pirmos lygos klubų gretas su 3 taškų bauda.

Prieš sezono startą mintimis apie komandos sudėtį, tikslus, lūkesčius ir rėmėjus pasidalino klubo vadovas Tomas Malinauskas.

– Kaip sekėsi ruoštis sezonui ir startui Pirmai lygai?
– Pasiruošimą pradėjome sąlyginai anksti, dar sausio pabaigoje. Laimėję II lygą rengėmės I lygai, prasidėjus licencijavimui turėjome bėdų dėl akademijoje trūkstamų kai kurių jaunimo ir vaikų grupių. Tiesiog teoriškai neįmanoma mums turėti vyresnes grupes, kai akademija veikia trečius metus. Vėl iki paskutinės akimirkos laukimas, gausime ar ne I lygos licenciją. Tai nepadėjo rengiantis sezonui, tačiau tikėjome, jog žaisime I lygoje.

Sužaisti keli kontroliniai mačai, važiavome į Latviją, sužaidėme su Jūrmalos „Spartak“, Vilniuje su BFA, taip pat su Alytaus „Dainava“. Manau, pasiruošę neblogai.

– Kaip pasikeitė komandos sudėtis, kiek tas pirminis planas renkant komandą „ant popieriaus“ įgyvendintas praktiškai?
– Paaiškėjus, jog 100 % žaisime I lygoje, prasidėjo didysis darbas, susitarimai su žaidėjais. Ką planavome prieš sezoną, tą įgyvendinome. Tikslas buvo išlaikyti visą pagrindą, kuris laimėjo II lygą, pasipildyti talentingu 18-19 metų Panevėžio jaunimu. Tas taip pat pavyko. Turime greitų saugų ir puolėjų, pavyzdžiui, džiugu, jog komandą papildė greičiu pasižymintis Eimantas Abramavičius, atstovavęs „Panevėžio“ B ekipai.

Pokyčiai sudėtyje nemaži, komandos branduolį sudarys keli patyrę, vyresni žaidėjai, legionieriai bei jaunimas. Smagu, jog išsaugojome Edvardą Tamulevičių, Joną Skinderį, japoną Koutaro Amemyia, Maxą Cesar Bahi iš Dramblio Kaulo kranto, Arną Borodiną, taip pat lieka Saimonas Roicevičius, Mantas Adomėnas.

Prisijungė U21 rinktinės kandidatas Kajus Stankevičius, Mariaus Stankevičiaus sūnus, taip pat Evaldas Urmonas, Motiejus Slivka, vartininkas Darius Kublickas. Prie komandos prisijungė Lietuvoje jau žaidęs gynėjas iš Ukrainos Andriy Karvatskyi.

– Kokie tikslai Pirmoje lygoje?
– Koks dar gali būti tikslas, jei ne siekti pergalės kiekvienose rungtynėse. Nesuprasčiau, jei komanda keltų tikslą užimti 8-ą vietą, to nesuprastų nei žaidėjai, nei sirgaliai. Tikslas – tapti čempionais. Bet žinoma, viskas priklauso nuo kitų detalių, kaip kitos komandos susikomplektavo. Manau, pirmais metais I lygoje minimalus planas – patekti į penketuką.

Nuojauta kužda, jog turime stiprią, galinčią su kiekvienais kovoti komandą, esame atlikę netrumpą pasiruošimą. Individualiai žaidėjai yra stiprūs, komandos branduolys yra išlikęs, tad manau, galime šiemet nustebinti ir užlipti ant aukščiausios pakylos. Turime ne tik pajėgių žaidėjų ir patikrintą komandos branduolį, bet ir gerą vidinę atmosferą komandoje, visi vieni kitus pažįsta, naujokai sėkmingai adaptuojasi komandoje. Vaikinai užsivedę, bus tikrai įdomu.

– Ar yra pokyčių trenerių štabe?
– Trenerių štabas nesikeitė, strategu lieka Darius Maciulevičius, jo patirtis ir darbo etika nekelia jokių abejonių. Jam talkins Arnas Borodinas. Kaip buvęs vidurio saugas, D. Maciulevičius propaguoja žaidimą su kamuoliu, jo kontrolę, taktinį išsidėstymą, visa tai pernai veikė.

– Kokia situacija kalbant apie klubo biudžetą ir finansus?
– Esame, ko gero, vienas nedaugelio tarp A ir I lygos klubų, o galbūt ir vienintelė organizacija, kuri visiškai nepriklausoma nuo miesto paramos, t.y. neturinti paramos iš savivaldos. Tad kiekvieno sirgaliaus nupirktas bilietas, šalikas, marškinėliai ar parama per „Contribee“ mums labai svarbi, reikšmingai papildanti klubo biudžetą. Džiugu tai, kad, ko gero, esame vienintelis Lietuvoje klubas, turintis mokamo turinio platformą, per kurią žmonės remia „Ekraną“. Kas dviem eurais, kas 10 € per mėnesį, kiekvienas mūsų „Contribee“ narys – tarsi mažasis akcininkas, investuotojas, prisidedantis prie mūsų rezultatų. Prie klubo finansiškai prisideda ir aktyviausi fanai „Pirmoji armada“.

Klubo biudžetą suformuoti padeda Panevėžio regiono verslo įmonės, kai kurios klubą remia jau trečius metus, kai kas – antrus. Visiems rėmėjams ir partneriams noriu padėkoti už pasitikėjimą ir bendradarbiavimą, savo ruožtu tikimės nenuvilti aikštėje. Kita vertus, tebeieškome norinčių prisidėti prieš futbolo klubo, laisva generalinio rėmėjo pozicija. Esame atviri pasiūlymams ir bendradarbiavimui kompanijoms, kurios galėtų pretenduoti tiek į generalinio rėmėjo statusą, tiek norinčios prisidėti prie klubo vystymo savo idėjomis ir resursais.

Komandos sudėtis:

Vartininkai:
Darius Kublickas
Nojus Šulnis
Arnas Belapetravičius

Gynėjai:
Jonas Skinderis (kapitonas)
Saimonas Roicevičius
Andriy Karvatskyi
Mantvydas Ežerskis
Motiejus Slivka
Evaldas Urmonas
Mantas Adomėnas
Kristupas Petravičius

Saugai:
Titas Aukštuolis
Kajus Stankevičius
Max Cesar Bahi
Takuma Nagayoshi
Koutaro Amemyia
Arnas Borodinas

Puolėjai:
Marius Zabarauskas
Edvardas Tamulevičius (antrasis kapitonas)
Eimantas Abramavičius
Džiugas Trybė

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Ekranas

2022 Kov 18 23:40

Rašinėlis buvo apie klubo tikslus, tai neadekvatusis klubo šefas pripasakojo nesąmonių, kad ims Pirmą ltgą ir jau kitais metais norės smirdėti A lygoje. Kapitono Jono Skinderiausko vedami šleivakojai susimovė rungtynėse prieš Nevėžį. Debiutas valkatų chorui klostosi ne pagal optimistinį scenarijų. Visai kaip pas ptką... prisiplanavo ir didelis piššššš gaunasi. Toks vaizdelis, kad pafiksinti jie tegalės ir kuo daugiau prakišti..... :roll: Kad bus įgalūs žaisti futbolą tuo labai abejoju.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Ekranas

2022 Kov 26 18:21

Maciulevičiaus interviu buvo, po 1-4 pralaimėjimo teisinosi, kad jaudinosi labai.
https://www.sportas.lt/naujiena/452748/ ... la-laimeti
(Turime tikslą kuo labiau susimauti!) :lol:

Šiandien FK Šilas jau prilupo juodai.. 5-0. Ir, spėju, kad tokių rezų bus ir daugiau. Gėda Malinauskui turėtų būti ir Maciulevičiui. Vyrai, jūs smirdite! Su tokiomis ambicijomis atėjo, o tik gadina orą. Nu, nakhujėlis..... ai, tas iš žąsinų. :lol: Kineskopai tikrai falšyvi. Geriau jie iš III lygos nebūtų niekur kišę nosies, o dabar ims domėtis jais intitucijos visokios ir žiūrėk išves iš kabineto tuos du MM saldainiukus su antrankiais. (Prognozuoju būsimus įvykius.) :roll:

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK Ekranas

2022 Kov 28 13:24

Maciulevičiaus interviu buvo, po 1-4 pralaimėjimo teisinosi, kad jaudinosi labai.
https://www.sportas.lt/naujiena/452748/ ... la-laimeti
(Turime tikslą kuo labiau susimauti!) :lol:

Šiandien FK Šilas jau prilupo juodai.. 5-0. Ir, spėju, kad tokių rezų bus ir daugiau. Gėda Malinauskui turėtų būti ir Maciulevičiui. Vyrai, jūs smirdite! Su tokiomis ambicijomis atėjo, o tik gadina orą. Nu, nakhujėlis..... ai, tas iš žąsinų. :lol: Kineskopai tikrai falšyvi. Geriau jie iš III lygos nebūtų niekur kišę nosies, o dabar ims domėtis jais intitucijos visokios ir žiūrėk išves iš kabineto tuos du MM saldainiukus su antrankiais. (Prognozuoju būsimus įvykius.) :roll:
Kodėl sakai, kad falšyvi? Kuo tikriausi. Tradicijos laikosi.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Ekranas

2022 Kov 28 13:31

Kodėl sakai, kad falšyvi? Kuo tikriausi. Tradicijos laikosi.
Anie tarnavo futbolo mafijai ir šitie tuo pačiu šunkeliu eina. Bet kaip gražiai kalba apie planus... :roll: Kam reikėjo taip apsišviesti? Jeigu jau Ekranas permirko purve ir skandaluose, tai būtinai imam save pervadinam ir tęsiam tradicijas... :roll: Man to nesuprasti. :roll:

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK Ekranas

2022 Bal 02 13:55

Perskaitė vyrai kritiką ir susiėmė.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Ekranas

2022 Bal 02 20:28

Perskaitė vyrai kritiką ir susiėmė.
Abejoju, kad anie skaityti moka. :roll: Per 2:0 prieš dzūkus tankus, jau rimta, bent kažko nežinom. :roll: Užkulisiniai žaidimėliai kuti-kuti stiliumi. :roll:

Grįžti į