gdrs
Pranešimai: 800
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 11:26

Re: FK Ekranas

2012 Kov 14 12:18

"Ekranas" nori pakartoti praėjusių metų pasiekimus

http://www.futbolo.tv/video/73-a-lyga-v ... pasiekimus" onclick="window.open(this.href);return false;

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Ekranas

2012 Kov 14 19:14

Arnas Ribokas: „Turiu dar daug dirbti“
2012 kovo 14 d.
http://www.fkekranas.lt/naujienos/arnas ... aug-dirbti" onclick="window.open(this.href);return false;

FK „Ekranas“ saugas, Lietuvos jaunimo rinktinės narys Arnas Ribokas savo formą vertina teigiamai ir konkurencijos klube tarp saugų grandies žaidėjų nebijo. Pasak jo, tai tik į naudą, nes skatina tobulėti kiekvieną žaidėją. Trumpas pokalbis su A. Riboku prieš sezono pradžią.

- Viename interviu ekipos vyriausiasis treneris Valdas Urbonas tave paminėjo kaip vieną iš labiausiai tobulėjančių jaunųjų žaidėjų, ką manai pats apie tai ir kaip vertini pasirengimą naująjam sezonui?
- Pasiruošimą gerą turėjome, mano vertinimu, tai pats geriausias. Buvome du kartus Ispanijoje, treniruočių stovyklose, žaidėme su labai stipriais varžovais. Asmeniškai aš stengiuosi kuo geriau pasirodyti tiek per treniruotes, tiek ir rungtynių metu.

- Kaip pats jauti pasiruošęs fiziškai šiam naujam sezonui?
- Fiziškai, aišku, stipriau, lyginant gal ankstesniais metais, kaip bus, matysime. Aš pats gan gerai jaučiuosi.

- Ar trenerių toks vertinimas suteikia daugiau pasitikėjimo?
- Aišku, aikštėje stengiuosi atiduoti kuo daugiau jėgų. Nors ir pagiria mane, tas manęs ypatingai neveikia, vis vien stengiuosi kiek įmanoma maksimaliai išnaudoti savo galimybes per kiekvieną treniruotę ar varžybas. Turiu dar daug dirbti.

- Ar pats jauti progresą lyginant su ankstesniais metais?
- Aišku, tai šiek tiek jaučiasi. Manau, greičiau aikštėje priimu sprendimus nei anksčiau.

- Kur tau geriau pačiam žaisti, ar vidurio saugo ar kraštinio saugo pozicijoje ir ką manai apie klube esančią konkurenciją? Juk netrūksta puikių, patyrusių žaidėjų tavo pozicijoje.
- Konkurencija yra sveikas dalykas, tai yra labai gerai, jei yra su kuo varžytis ir turi įrodyti treneriui, jog gali rungtyniauti startinėje sudėtyje. Tai stengiuosi ir padaryti. O pozicija priklauso nuo strategų, jie mato geriau, kur aš tinku, kur galiu būti maksimaliai naudingas komandai.

...

Re: FK Ekranas

2012 Kov 17 16:37

FKE uzima 9 vieta, tai ir siandien, zaisdami su REO, kol kas zaidzia taip, lyg is visu jegu stengtusi islaikyti lygiasias. :lol:
labai jau FKE nori iskovoti ta pirma taska. :D

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Ekranas

2012 Kov 17 17:11

84 minutė, vis dar 0:0. netikėta :)

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Ekranas

2012 Kov 17 17:17

vis dėlto Ekranas išlįs sausas - teisėjas paskyrė abejotiną 11 metrų baudinį čempionų naudai. taip būna kada favoritas žaidžia prieš naujoką :)

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Ekranas

2012 Kov 17 17:20

geriau jau butu imuses koki vafli is toli, nei kad toki pendeli gave.. sugadino rungtynes teisejas

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Ekranas

2012 Kov 18 12:00

įdomu ekranas pateiks sulėtinta epizodo video, kaip mėgsta :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Ekranas

2012 Kov 18 12:15

Jau nepateikė

S@muel
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:58
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Vilnius

Re: FK Ekranas

2012 Kov 18 12:18

Stūmė į nugarą, tenka pripažint, o ir prieš tai galėjo kokias 3 penalkes skirt į REO vartus, čia video neparodyta, bet vakar Ekranas ne šiaip sau antrą kėlinį griuvinėjo baudos aikštelėj, na bet yra kaip yra, vakar buvo kažkiek gaila REO žaidėjų, tačiau snd nuomonė tokia, kad Ekranas pelnytai laimėjo visgi

...

Re: FK Ekranas

2012 Kov 19 13:19

vis dėlto Ekranas išlįs sausas - teisėjas paskyrė abejotiną 11 metrų baudinį čempionų naudai. taip būna kada favoritas žaidžia prieš naujoką :)

Galingiausias klubas juk žaidžia, reikia kaip nors padėti daugkartiniams šampinjonams. :lol:
Jeigu po sezono liks devinti, juk nefaina būtų. :lol: Todėl ir reikia jiems padėti daryti rezultatą.

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Ekranas

2012 Kov 19 13:45

Vienu žodžiu Kalaby..kes gaunasi.

...

Re: FK Ekranas

2012 Kov 26 14:51

EKRANAS 5 - 0 TAURAS
3 TURAS, 2012 A lyga

"Ekranas" pirmosiose varžybose Panevėžyje "General Financing A lyga" čempionate nepasigailėjo svečių iš Tauragės ir "Taurą" sutriuškino 5:0.

Paveikslėlis
Paveikslėlis
More information: http://www.fkekranas.lt/naujienos/ekran ... ura-fke-tv
Foto galerija (42 foto): http://www.fkekranas.lt/static/uploads/ ... tauras.jpg

britty
Pranešimai: 221
Užsiregistravo: 2010 Kov 18 16:09
Palaikoma komanda: FK Ekranas
Miestas: Panevėžys

Re: FK Ekranas

2012 Kov 26 16:06

V.Urbonas: "Palieka gerą įspūdį G.Tomkevičiaus žaidimas"
2012 kovo 25d.
http://www.fkekranas.lt/naujienos/v-urb ... s-zaidimas

Paveikslėlis
Tomo Stasevičiaus nuotrauka (http://www.tst-foto.lt" onclick="window.open(this.href);return false;)

Po rungtynių „Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas apgailestavo, jog nepavyksta tiksliai išnaudoti sukurtų progų, gyrė gynėją G. Tomkevičių, tačiau norėtų sėkmingesnio puolėjų žaidimo bei didesnio jų indėlio į pergalę.

„Futbolininkai pasąmonėje tikėjo, jog rungtynės gali klostytis pakankamai lengvai. Iki antro įvarčio vyko žaidimas, kuris mums nėra parankus. Trūksta tų momentų išnaudojimo. Negaliu sakyti, jog Tauragės komanda labai silpna. Po antro įvarčio viskas atsistojo į savo vietas. Pasiekėme įtikinamą pergalę. Matau taisytinų vietų, kai kurie žaidėjai nėra tokioje formoje, kuri tenkintų.

Stringame kurdami atakas, nėra tokio norimo tempo. Spėja varžovai grįžti, užsidengti. A. Velička nesužaidė gerų varžybų. Norėtųsi, jog jis užbaigtų atakas. Daugumą įvarčių pasiekiame po perdavimų iš kraštų. Palieka gerą įspūdį Giedriaus Tomkevičiaus žaidimas. Pastaruoju metu tikrai labai aktyviai žaidžia visas varžybas. Norisi rasti optimalią sudėtį. Kairiajame krašte šiandien žaidė Arnas Ribokas, prieš tai antrose varžybose toje pozicijoje išbandėme makedoną Yanį Urdinovą. Pirmose rungtynėse žaidė Vitalijus Kavaliauskas, tačiau jis gavo traumą“, – po rungtynių kalbėjo ekipos strategas Valdas Urbonas.

Aktyviai žaidęs Aurimas Vertelis, kuris pelnė antrą įvartį, teigė, jog didelis rezultatas nereiškia lengvų varžybų: „Visų pirma, rungtynės tikrai nebuvo lengvos, oras mūsų nelepino. Pirmame kėlinyje atakavome prieš vėją. Manau, dar nesužaidėme labai gerų varžybų. Dar tos formos neturime. Laukia daug juodo darbo. Pasipriešinimas iš „Tauro“ tikrai buvo, buvo sunku prieš juos žaisti. Jei varžovai būtų išlyginę rezutatą, manau, būtų sudėtinga. Tada jie patikėtų, jog gali su mumis, su čempionais kautis.

FK „Tauro“ treneris italas Giovanni Scanu teigė, jog ekipai reikia laiko ir po keletos mačų „Tauras“ žais visiškai kitaip: „Rungtynės buvo labai sudėtingos. „Ekranas“, „Sūduva“, „Žalgiris“ yra stipriausios komandos čempionate. Varžybų pabaigoje turėjome bėdų, žaidėjai nebeturėjo tiek jėgų tinkamai pasipriešinti „Ekranui“. Problemų turime taktikoje. Mūsų komanda yra nauja, manau po 9-10 rungtynių žaisime kitaip“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Tauro“ treneris.
Visą gyvenimą, visad kartu!
Paveikslėlis
http://fkekranas.lt/

britty
Pranešimai: 221
Užsiregistravo: 2010 Kov 18 16:09
Palaikoma komanda: FK Ekranas
Miestas: Panevėžys

Re: FK Ekranas

2012 Bal 03 15:30

Kodėl N.Kesminui bus įdomiau stebėti „Ekrano” žaidimą?
2012 balandžio 03d.
http://www.fkekranas.lt/naujienos/kodel ... no-zaidima

Paveikslėlis

Nuo praėjusio mėnesio pradžios su A lygos startu į radijo stoties „Pulsas“ eterį grįžo „FKE ritmu“ laida, kurioje netrūksta įdomių futbolo ekspertų, žurnalistų nuomonių bei komentarų.

Paskutinėje laidoje kalbintas futbolo komentatorius, žurnalistas Nerijus Kesminas kodėl, būsimoje „Ekrano“ ir „Žalgirio“ dvikovoje bus smalsu pamatyti kaip rungtyniaus prieš sostinės klubą dabartiniai šalies čempionai.

„Šioje situacijoje man bus daug įdomiau stebėti „Ekraną“. Kovojant su konkurentais, vienerias rungtynes jie jau sužaidė pirmame ture su „Sūduva“. Tai buvo pirmas mačas, tarsi įėjimas į naują sezoną, kuris buvo pakankamai skausmingas“, - paklaustas, ką mano apie būsimą čempionato favoritų dvikovą, atsakė N. Kesminas. „Kodėl ypač domins „Ekranas“? Ką gali „Žalgiris“, matėme dabar. Pirmame ture „Ekranas“ neįtikino, pralaimėjo „Sūduvai“ pelnytai. Ar „Ekranas“ sugebės žaisti tais standartais, kaip žaidė „Žalgiris“ prieš Marijampolės klubą? Nesakau, jog šeštadienį „Žalgiris“ rungtyniaus taip gerai, kaip žaidė prieš „Sūduvą“, futbolas yra sunkiai nuspėjamas sportas. Man bus įdomu pamatyti, ar „Ekranas“ sugebės patvirtinti savo čempionišką statusą, parodyti čempioniškas ambicijas. Po šių rungtynių galėsime daryti preliminarias išvadas apie pirmąjį ratą.

„Pamenu, anksčiau, kai reikėjo rinkti geriausią A lygos žaidėją, geriausią jauną žaidėją, sėdi ir galvoji, pirma mintis – nėra iš ko rinkti. Dabar yra žvaigždžių, tiek grįžusių lietuvių, tiek legionierių, kurie yra labai rimtai nusiteikę įrodyti, jog jie yra geriausi. Kalbu apie „Žalgirio“ legionierius Kalumą Eliotą ir Tomislavą Peką, „Ekranas“ turi Mantą Savėną, kuris prie komandos prisijungė praėjusio sezono pabaigoje. Likęs branduolys taip pat yra labai stiprus: geriausias praėjusių metų A lygos žaidėjas Ignas Dedura, taip pat Marko Andelkovič, kuris, būdamas optimalios formos, galėtų drąsiai pretenduoti į geriausių žaidėjų sąrašus. Taip pat ir „Sūduvos“ saugas Rafaelis Ledesma, kuris formą gerins, nes ji nėra optimali. Tai nestandartinis žaidėjas su neeiliniais techniniais gabumais. Manau, jį pamatysime geriau žaidžiantį, nei dabar. Intriga dėl to, jog kitos ekipos – „Sūduva“ ir „Žalgiris“ – priartėjo prie „Ekrano“ meistriškumo. Vidurinis ešelonas, prie kurio priskirčiau „Kruoją“, kitas ekipas, deklaruoja ambicingesnius tikslus. Pagal žaidėjų individualų meistriškumą ir pagal komandų siekius šis čempionatas yra įdomesnis, jo lygis yra aukštesnis. Dėl to mums, žinoma, yra tik geriau“, - kalbėjo Nerijus Kesminas.

Laidą „FKE ritmu“ galite klausytis kiekvieną pirmadienį radijo stoties „Pulsas“ eteryje, 96,6 FM bangomis arba internetu apsilankius svetainėje http://www.pulsas.lt" onclick="window.open(this.href);return false;, taip "Ekrano" puslapyje galite rasti laidų archyvą. Jį rasite meniu skiltyje Fanų zona aktyvavę punktą FKE ritmu.
Visą gyvenimą, visad kartu!
Paveikslėlis
http://fkekranas.lt/

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Ekranas

2012 Bal 03 18:01

visiems LT futbolo mėgėjams bus įdomu stebėti :) aišku dar tik sezono pradžia ir vienų atskirų rungtynių nereikia pervertinti. iš kitos pusės gerai kad konkurencija tarp klubų aštri ir sukeliamas šioks toks ažiotažas. jaučiamas didesnis susidomėjimas nei ankstesniais sezonais

Grįžti į