...

Re: FK Ekranas

2012 Lap 19 12:51

Cezi,
norėčiau tavo sakinį vieną pacituoti - Žalgiris kitąmet kovos dėl aukso , tai norėtųsi jam palinkėti eilinį kartą vėl užimti antrą vietą ;)
Dėkavoju.
Labai gražu iš Jūsų pusės. Tik abejoju, kad tie linkėjimai išsipildys, nes ŽALGIRIS bus pirmas ir visi tą supranta, o štai FKE dienos jau suskaičiuotos. :ugeek:
Kiek dienų jau esate tituluoti??? :roll:
Nesivarginkite atsakinėti: koks skirtumas, juk nieko nėra amžino. :ugeek:

2012 metų vasarą FKE pradėjo byrėti, tai savo ruožtu norėčiau palinkėti, kad klubas kitais metais viduryje sezono galutinai nesubyrėtų. :ugeek:
Juk patys gerai žinote, kad kiekvienais metais A lygoje būna aukų... kažkodėl man nesinori, kad išpindėtų FKE, nes tada tektų klausytis tulpinių verkimo... :shock:
o aš neturiu jokio noro tą daryti. :twisted:
Įdomiausia kad apie spekuliacijas, pirkimus šneka tik Žalgirio mylėtojai ....
Tu dar mane apkaltink ŽALGIRIO mylėjimu. :mrgreen:
Brigitai iš PA esu išpažinęs tyrą ir nesumeluotą meilę FKE... Mane nori paversti Ceziu melagėliu??? :roll:
Nepavyks. 8-)
Hmmm ...gražios tos ciocės, kur į stadioną renkasi palaikyti klubo. :roll:
Va, tokias galimėtų paguosti, jeigu FKE ištiktų krachas. :mrgreen:

...

Re: FK Ekranas

2012 Lap 19 13:00

Cezi net nekyla noras tau kažką rašyti...
Blogai, kad tau nekyla. :mrgreen:
Jeigu rimčiau, tai buvo laikai, kai piaro meistrai nuolatos aukštindavo FKE.
O dabar sugeba parašyti tik galingiausiais klubas Lietuvoje.

Toks teiginys jau nebeatitinka tikrovės. (Kas laimėjo LFF taurę?) :mrgreen:
Yra galingesnių. 8-)
Po šio smūgio FKE rašeivos visai nutilo. Matyt, užklupo dvasinė abstinencija. Arba tiesiog išsisėmė. :mrgreen:
Nebekyla, kaip tu rašai. :mrgreen:
Vienžo, stojo slogi tyla.

Alio :!: Alio :!: Cezis klauso.
... bet kitame laido gale įtartinai tylu.
FKE stovykloje visiškas štilis... net atostogaujantis ATLANTAS rodo daugiau gyvybės ženklų.

Vienintelis Valiukas beviltiškai stengiasi mane įtikinti, kad ŽALGIRIS seka karštomis FKE pėdomis. :mrgreen:
...bet manęs neįtikina tokie teiginiai. 8-)

wrc2004
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2010 Lap 02 21:27
Palaikoma komanda: FK Ekranas

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 10:16

Kaip sakoma duok durniui kelią....Kam beprasmiškai ginčytis , kai visur yra kišami piniginiai reikalai, o įrodymų nepateikiama. Realiai veteranų praretinimas gal ir visai nieko būtų , bei trenerio pakeitimas. Laikas augintis jaunuosius panevėžiečius .
Kai laimės super taurę tada galima bus ir reziumuoti šį sezoną ....Laimėjimas po pendelių....Ar tikrai tuom verta didžiuotis?

p.s. pamiršk tokias cioces kaip Brigita :D čia buvo , čia nebėra....

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 10:18

Kaip sakoma duok durniui kelią....Kam beprasmiškai ginčytis , kai visur yra kišami piniginiai reikalai, o įrodymų nepateikiama. Realiai veteranų praretinimas gal ir visai nieko būtų , bei trenerio pakeitimas. Laikas augintis jaunuosius panevėžiečius .
Kai laimės super taurę tada galima bus ir reziumuoti šį sezoną ....Laimėjimas po pendelių....Ar tikrai tuom verta didžiuotis?

p.s. pamiršk tokias cioces kaip Brigita :D čia buvo , čia nebėra....
ką reiškia laimėjimas po pendelių ir didžiavimasis. laimėjimas yra laimėjimas, gal primint kad tarpusavyje ir čempionate lygiai žaidė ir jei reo rezultatai būtų anuliuoti, nebe jūs pirmo būtumėt.

wrc2004
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2010 Lap 02 21:27
Palaikoma komanda: FK Ekranas

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 10:30

Jei Ekranas nebūtų Dainavai taškų atidavęs ir t.t. kas būtų , jei būtų .

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 10:40

Jei Ekranas nebūtų Dainavai taškų atidavęs ir t.t. kas būtų , jei būtų .
tai ir nepezek tada apie visokius pendelius, pergalė yra pergalė, jūs irgi tarpusavio dvikovose jokio pranašumo neturėjote...

...

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 11:44

Kaip sakoma duok durniui kelią...
Duodu aš tau kelią. Kliūtis iš dešinės esi.... kaip tokiam neduoti... kelio??? :mrgreen:
Taurės negavo FKE, tai visi tulpiniai po to labai užsiraukė. Neteko amo. Iki šiol nesupranta, kaip galėjo tai nutikti. 8-)
Laikas augintis jaunuosius panevėžiečius
Tai ko neauginate??? Dzūkus urmu perkatės, žemaičius samdotės, bet kai ubagai esate, tai žemaičiai ne jūsų nosims, o kai paskutiniai pabėgs, tada tai su savo jaunimėliu ir afrikiečiais toli eisite.... dėl išlikimo A lygoje su NEVĖŽIU kausitės. :mrgreen:
reziumuoti šį sezoną
misteriukas atsibudo. Visi jau senai reziumavo, o tu tik dabar atsibudai??? Ilgai reikėjo galvoti. :mrgreen:
pamiršk tokias cioces kaip Brigita :D čia buvo , čia nebėra....
Nesiskundžiu atmintimi, tai negaliu pamiršti tų pilkšvų chameleoniškų akučių.
Nebijok, sugrįš ji, tik ne į Panevėžį, nes ten nėra tikrų vyrų... 8-)

...

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 13:28

Aušrys Labinas: "Kas rungtyniauja už "Ekraną", siekia aukščiausių tikslų"
2012 lapkričio 20d. http://www.fkekranas.lt/naujienos/ausry ... siu-tikslu" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF sezono uždarymo šventėje FK "Ekranas" prezidentas žiniasklaidai trumpai pakomentavo šį, dar vieną čempionišką sezoną, kuris tik įrodo, jog klubas yra teisingame kelyje.

FK "Ekranas" prezidentas Aušrys Labinas:

Nebevertiname sezonų atskirai po vieną. Tai yra ilgalaikiai tikslai, kuriuos norime įgyvendinti ir 5 metų darbas rodo, jog mes teisingai einame šiuo keliu. Tai jau nebėra kažkoks atsitiktinumas, kuris galbūt kažkam atrodė 2008 metais.

Kiekvienas sezonas yra išskirtinis. Galbūt šio sezono viduryje buvo mus jau nurašęs, turėjome pokyčių, keli žaidėjai išėjo, keli prisijungė. Bet ne vieną kartą sakiau, jog tas nugalėtojų mentalitetas, kuris yra „Ekrane“, yra nenužudomas. Kas rungtyniauja už šią komandą, siekia pačių aukščiausių tikslų. Šie metai darkart patvirtino, jog mes esame patys stipriausi. Jei ne keli mūsų nesusikaupimai antroje sezono pusėje, tos intrigos, kurios visi norėjo, galėjo ir nebūti. Įvyko kaip įvyko, džiaugiuosi už sirgalius, jog jie buvo įtampoje, mes taip pat buvome įtampoje, viskas gerai, kas gerai baigėsi.

Smagu yra ne turėti krūvas pinigų, sau leisti prisipirkti žaidėjų ir dėl to laimėti čempionatą. Šįkart mes parodėme, jog galime sudėtingose situacijose pasiekti rezultatą, komanda buvo susitelkusi, kad ir kas kalbėtų aplinkui. Savas problemas sprendėme klubo viduje, dėl to mes buvome ramūs, susikaupę ir pasiekėme savo tikslą.

Kalbant apie komandos pasirodymą tarptautiniuose turnyruose, mes nugalėjome Airijos čempionus. Praėjusiais metais ši ekipa žaidė Europos lygos grupių etape. Mes tikrai neapsidžiaugėme, kai ištraukėme šį varžovą. Mes pasiekėme tikrai labai daug juos įveikę.

Tada „Anderlechtas“. Kas supranta futbolą, suvokia, jog lyginti šį klubą su „Ekranu“ yra per anksti. Tikėkimės, jog ateityje kažkiek galėsime jam prilygti. Išvykoje 0:5. Aš manyčiau, jog rezultatas yra visiškai ne pagal žaidimą. Mums buvo labai skaudus, nesugebėjome atsigauti iki namų rungtynių. Namuose pralaimėjimas 0:6, taip, tai gėda, tragedija, mes jaučiame atsakomybę dėl to, kaip sužaidėme. Dabar pažvelgus į „Anderlecht“ rezultatus, galime sakyti, jog šis klubas kaip lygus su lygiais kovojo su Europos futbolo grandais: nepralaimėjo AC „Milan“, įveikė Sank Peterburgo „Zenit“. Bukarešto „Steaua“ taip pat galinga ekipa, pirmauja užtikrintai savo čempionate, Europos lygos turnyre užtikrintai lyderiauja savo grupėje.

Žvelkim realiai, ne mums dar rungtyniauti su šiomis ekipomis. Norėjosi geriau, gavosi, matyt, kaip visada. Linkiu kiekvienai Lietuvos komandai pereiti bent vieną tarptautinio turnyro etapą, turėti geresnes sudėtis ir pasiekti Europoje šiek tiek daugiau“, - kalbėjo FK „Ekranas“ prezidentas Aušrys Labinas.

...

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 13:34

Realiai veteranų praretinimas gal ir visai nieko būtų , bei trenerio pakeitimas.
Trečią kartą Urboną išrinko geriausiu treneriu, o tu nori jo atsikratyti. Tipiškas tulpinio mąstymas. :twisted:
Aišku, Marek Zub, Lietuvoje nepralaimėjo nė vienų rungtynių, o štai Urbonas nepateisino dedamų vilčių... :mrgreen:

Tai ką, wrc raliste, Urboną su pirmu sniegu į rogutes ir miškan vešite???

Irgi mat FKE fanas. :mrgreen:

Valiukas, tai iš Vilniaus kojos nekelia, bet išpažįsta meilę EKRANUI... :mrgreen:
Kažkos cirkas su tais tulpiniais gaunasi... :roll:

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 13:35

tiek urbonas tiek tas labinas, turi viena užknisančia savybę, patys kažko prisigalvoja, po to patys tipo įrodo kad kažkas buvo neteisūs. įdomu kas ten jau juos nurašę buvo, kai sezono pradžioje praktiškai du sastavus turėjo, būtų nurašę jeigu bankrotas būtų buvęs, o db...

...

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 13:36

Emilijus Zubas: "Smagu užtildyti tuos komentatorius ir tapti čempionu"
2012 lapkričio 20d. http://www.fkekranas.lt/naujienos/emili ... i-cempionu" onclick="window.open(this.href);return false;

Jaunųjų futbolininkų rinkimuose pirmą kartą geriausiu pripažintas šalies čempionų, Panevėžio "Ekrano" vartų sargas, 22 metų Emilijus Zubas. Pernai jis šiuose rinkimuose liko antras. Vartininkas pasižymėjo stabiliu ir užtikrintu žaidimu ne tik šiemet, bet ir pernai.

Futbolininkas prisipažino, jog tolimesni jo karjeros vingiai gali pasukti į užsienio klubą.

FK “Ekranas” vartininkas Emilijus Zubas:

“Iš tikrųjų nesitikėjau šio įvertinimo, juk čia varžėsi perspektyviausi, geriausi mūsų šalies futbolininkai. Malonu, jog jų gretose ir aš. Man tai daug ką reiškia, smagu, jog įvertina tą darbą, visų metų pastangas.

Kiekvieną sezoną būna didesnių pakilimų ar duobių, ne išimtis ir pastarasis pasibaigęs sezonas. Šiuos metus vertinu gerai. Pavykęs sezonas, tapome čempionais, toks mūsų tikslas ir buvo.

Kiekvienais metais netrūksta įvairių kalbų apie mūsų klubą, smagu užtildyti tuos komentatorius ir tapti čempionais. Mūsų kolektyvas yra tarsi vienas kumštis, manau, tai daug ką lemia kovojant dėl aukščiausių tikslų.

Lenkijoje sekėsi visai neblogai, treniravausi su pagrindine ekipa keturias dienas. Varšuvos „Legia“ paliko didelį įspūdį, kitą savaitę turėtų būti atsakymas, ar prisijungsiu prie šios ekipos. Džiugu, jog jos treneriai susidarė neblogą įspūdį apie mane, manau, viskas bus gerai, mano tolimesnės karjeros žingsnius sužinosime netolimoje ateityje“, - sezono uždarymo šventėje kalbėjo E. Zubas.
Bobišką vardą močia tau įdėjo...
varyk pas lenkus, ten tave į akis PYPT`uku vadins ir naglai šypsosis...

...

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 13:39

tiek urbonas tiek tas labinas, turi viena užknisančia savybę, patys kažko prisigalvoja, po to patys tipo įrodo kad kažkas buvo neteisūs.
Joo, turtinga pas juos fantazija. :mrgreen:

Man tai labiausiai patiko, kai Virgį rūbinėje nuskriaudė... bet toks įdomus faktas liko nepaviešintas, smulkmenų taip ir nesulaukėme. Kas ten buvo???
Abejoju, kad garbinga kova... kažkas rankas laikė užlaužęs??? Hmmm, garantuotai... :roll:

...

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 13:41

Geriausias šalies treneris – Valdas Urbonas
2012 lapkričio 20d. http://www.fkekranas.lt/naujienos/geria ... as-urbonas" onclick="window.open(this.href);return false;

Penktą kartą vykusiuose geriausio trenerio rinkimuose antrus metus iš eilės nugalėjo Panevėžio "Ekrano" vyriausiasis treneris Valdas Urbonas. Futbolo specialistas šiemet su komanda penktus metus iš eilės tapo A lygos čempionu. Tai – unikalus Lietuvos futbolo istorijos rekordas, kuomet treneris su vienu klubu iš eilės laimi 5 čempionų titulus.

Panevėžio „Ekrano“ vyriausiasis treneris džiaugėsi iškovotu asmeniniu trofėjumi bei ekipa, kuri laimėjo dar vieną čempionų titulą.

FK "Ekranas" vyr. treneris Valdas Urbonas:

„Šiemet mūsų laukė rimtas iššūkis, atsirado varžovas, kuris suteikė mums gerą kovą. Džiaugiuosi, jog komanda nugalėjo. Iš pradžių atlieki tai, ko niekas galbūt nesitiki, vėliau darai tai, kas įmanoma, galiausiai su laiku atrodo tai, kas neįmanoma. Smagu, jog nuėjome šį kelią ir džiugu, jog esu jo dalis“, - kalbėjo Panevėžio „Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas.

„Kiekvienas sezonas prasideda su naujais iššūkiais. Ne išimtis ir būsimi nauji futbolo metai. Kalbėti apie ateitį galime, bet kol kas norisi tik džiaugtis šiuo paskutiniu sunkiu, bet sėkmingu ir įsimintinu sezonu. Šis geriausio trenerio titulas – tai visos ekipos nuopelnas.

Neabejoju, jog kitąmet klubo tikslai bus ir vėl patys aukščiausi. Nemanau, jog veikla, kuri sekasi, kuri miela širdžiai, gali ilgainiui pabosti ir varginti. Sporte pavargti nuo pergalių malonu. Reikia žvelgti į priekį ir ieškoti naujų iššūkių tęsiant savo darbus“, - šiais žodžiais V. Urbonas tarsi patvirtino, jog eiti čempionišku keliu nesustos ir toliau sieks būti šalies futbolo viršūnėje.

Geriausiu V. Urbonas taip pat išrinktas 2008 metais, kai nutraukė FBK „Kauno“ dominavimą A lygoje. Užpernai ir 2009 m. „Ekrano“ strategą aplenkė Vilniaus komandas treniravę Igoris Pankratjevas ir Virginijus Liubšys.

Tradiciniuose rinkimuose beveik dvi savaites galėjo dalyvauti kiekvienas futbolo mėgėjas ir buvo vykdoma specialistų apklausa, kurioje dalyvavo Lietuvos rinktinių treneriai, LFF, šakinių asociacijų ir apskričių federacijų, klubų treneriai bei darbuotojai ir žiniasklaidos atstovai.

...

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 13:43

Futbolo sezono uždaryme apdovanoti 2012 metų geriausieji
2012 lapkričio 20d.

Pirmadienį Vilniuje iškilmingai paminėta 2012 metų Lietuvos futbolo federacijos sezono pabaiga, apdovanoti šalies futbolo pirmenybių čempionai bei prizininkai, pagerbti metų geriausieji futbolininkai, treneriai, teisėjai.

Paveikslėlis
Vėl teks skaitinėti pezalus, kad jie stipriausi???

...

Re: FK Ekranas

2012 Lap 20 13:44

77 priežastys, kodėl FKE tapo čempionais (FKE TV)
2012 lapkričio 19d. http://www.fkekranas.lt/naujienos/77-pr ... ais-fke-tv" onclick="window.open(this.href);return false;

Penktą kartą iš eilės Lietuvos čempionų titulą iškovoję panevėžiečiai tapo ir rezultatyviausia komanda. Čempionų sąskaitoje - 83 tikslūs smūgiai, iš kurių 77 varžovai traukė iš savo vartų, nes iš čempionato pasitraukus REO, visoms A lygos komandoms po du kartus buvo įskaitytos pergalės 3:0.

Taigi, kviečiame pasimėgauti visais čempionų įvarčiais šių metų A lygoje!

VIDEO: http://www.fkekranas.lt/naujienos/77-pr ... ais-fke-tv" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į