Matas

Re: FK Ekranas

2014 Geg 24 20:59

O man įdomu, dabar vis tie jaunuoliai gali nutraukti sutartis savavališkai, ar vistiek visokie lenkai, rusai turės mokėt išpirkas? ;)

šiaip

2014 Geg 24 21:05

O man įdomu, dabar vis tie jaunuoliai gali nutraukti sutartis savavališkai, ar vistiek visokie lenkai, rusai turės mokėt išpirkas? ;)
Jeigu jų reiktų lenkams ar rusams, tai Ekranas būtų seniai juos prastūmęs. Reikia lietuviams, o tie tai tikrai pinigo nemokės.

Matas

2014 Geg 24 21:13

Jeigu jų reiktų lenkams ar rusams, tai Ekranas būtų seniai juos prastūmęs. Reikia lietuviams, o tie tai tikrai pinigo nemokės.
O lietuvių klubams kaip su išpirkomis?
Nes šiaip nesuprantu, kodėl tie vaikai geresnio gyvenimo neieško, jei Ekranas įsipareigojimų nevykdo. Neabejoju, kad tiek kokia nors Sūduva, tiek Žalgiris, tiek Atlantas paimtų net po keletą vienetų.

šiaip

2014 Geg 24 21:19

O lietuvių klubams kaip su išpirkomis?
Nes šiaip nesuprantu, kodėl tie vaikai geresnio gyvenimo neieško, jei Ekranas įsipareigojimų nevykdo. Neabejoju, kad tiek kokia nors Sūduva, tiek Žalgiris, tiek Atlantas paimtų net po keletą vienetų.
O lietuviai palauks, kol Ekranas sutiks juos paleisti (pavyzdžiui, sutariant abipusiai užmiršti skolas) arba kol paleis federacija (jei tie futbolininkai kreipsis į federaciją).
Žalgiriui vargu ar jų reikia, o kiti Lietuvos klubai nesimaudo piniguose, kad galėtų visiems pasiūlyti geras sutartis. Tai po keletą vienetų tikrai vargu ar kas pajėgtų paimti.

Matas

2014 Geg 24 21:24

O lietuviai palauks, kol Ekranas sutiks juos paleisti (pavyzdžiui, sutariant abipusiai užmiršti skolas) arba kol paleis federacija (jei tie futbolininkai kreipsis į federaciją).
Žalgiriui vargu ar jų reikia, o kiti Lietuvos klubai nesimaudo piniguose, kad galėtų visiems pasiūlyti geras sutartis. Tai po keletą vienetų tikrai vargu ar kas pajėgtų paimti.
Nu nebūčiau toks tikras. Pvz koks nors Pilotas, ne kažin kuo tam pačiam Švrljugai nusileidžia. ;) O kainos skirtis turėtų neblogai.

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2014 Geg 24 21:26

Futbolininkai žais iki vasaros, o vėliau išsilakstys, nes kiek suprantu klubas nevykdo įsipareigojimų žaidėjams, tad šių žaidėjų sutartys yra vadinamo laisvo tipo, geresni žaidėjai, tai yra legionieriai, arba dar tiksliau Elivelto atvykęs iš karto gavo dalį kontrakto sumos, Ekranas skolinosi pinigus, kad galėtu jam iš karto sumokėti.O Ekrano jaunimas net nebus parduotas, nes pagal sutartis jie patys gali klubą palikti bet kada, kai tik sugalvos išeiti ar gaus pasiūlymus iš kitų klubų.Ekranas už parduotus žaidėjus negaus anei cento, jei reikalai nepajudės reikiama linkme, bet ir žaidėjai neturės ko reikalauti išėję, nes sutartys šikpopierinės, tik jaunimui save parodyti kitiems klubams ir atėjus momentui toliau keliauti.

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2014 Geg 24 21:40

o aš kiek girdėjau tai Elivelto išlaikomas yra ne Ekrano, o agento kuris jį atsivežė ir bandys prastumti į normalų klubą, panašiai kaip su tuo meksikonu iš FBK.

Na pagalvokim paprastai kas ten tame Ekrane yra kurie labai reikalingi būtu kitiems klubams?
Girdvainis geras gynėjas galėtų žaisti visuose lt klubuose ir į užsienį išvykti
Pilotas irgi
Norvilas, Barakauskas, Salamanavičius, Kochanauskas tai Alygos vidutiniokai kurie gali žaisti Alygoje, bet lyderiai nebūtų normaliame klube. Tai jei bus laisvi surinks juos Banga, Kruoja, Granitas ir viskas. Ekranas simpatiška komanda, perspektyvi, bet šiai dienai ten asmenybių ryškių nlb ir yra. Tuo požiūriu Vėtras išformavimas buvo kur kas įdomesnis kitiems klubams.
Bet aš vis tiek manau, kad sezoną Ekranas baigs. Praras gal dabartinius legionierius, kelis u21 žaidėjus ir viskas.

Kalinauskas

2014 Geg 24 22:11

Kaip supratau, Dainava sustiprės

Rulis
Palaikoma komanda: Tauras

Re: FK Tauras

2014 Geg 25 08:23

Net neisivaizdoju kaip tokie straipsniai apie Ekrano bėdas pralinksmina Cezio širdi :roll: jautšiu Cezis tokia naujena skaitie kokius 5 kartus iš visu pusiu apeidamas konpjuteriu :) o paskui dar diel viso pikto išgine y mesta savo COCIA laikrašti parnesti kad butu nadožnas 100%

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2014 Geg 25 18:37

„Ekrano“ klubas – prie bankroto ribos
http://www.sekunde.lt/sportas/ekrano-kl ... oto-ribos/" onclick="window.open(this.href);return false;
Futbolininkai, kuriems klubas nuomoja butus, vejami iš jų už skolas, tad paprasčiausiai jie nebeturės kur Panevėžyje apsistoti.
laukiam pilno straipsnio
Jau pilnas straipsnis

...

2014 Geg 26 10:33

Girdejau Pakruojo verslininkai ar ukininkai perimti Panevezio Ekrana,Labinas prasosi kad nupirktu :D Tai bus 2 Pakruojo komandos Pakruojo Kruoja,Pakruojo Ekranas :D

tektų pervadinti kažkaip.. Gal į pasvalį perkeltų.. FC PASVALYS kietai skamba.. A lygoje su Pieno bakterijų pavadinimų galėtų žaisti..

...

2014 Geg 26 10:47

Ekranas irgi dar kanopų neužvers. Dar labiau atjaunins sudėtį ir gyvens toliau.
Iš lygos šiemet vis vien jau neiškris vien su turimais taškais.
u-15, u-16 išstatys ir dzin.. su Šiauliais dėl 8 vietos pakovos. :P

19 taškų jau per akis.. 8-)

...

Re: FK Tauras

2014 Geg 26 11:01

Net neisivaizdoju kaip tokie straipsniai apie Ekrano bėdas pralinksmina Cezio širdi :roll:
jautšiu Cezis tokia naujena skaitie kokius 5 kartus iš visu pusiu apeidamas konpjuteriu :)
o paskui dar diel viso pikto išgine y mesta savo COCIA laikrašti parnesti kad butu nadožnas 100%
Blogai tu mane pažįsti, Ruli, skauda man širdį dėl Panevėžiaus miestalio futbolo bendruomenės. Senai puoselėju svajonę ten kurti FC PANEVIEŽIS, bet negaliu, kol Labino kontora ten dar gyva. :roll:

Pats aplinkui kampiūrerį neslankiojau. tiesiog pasikviečiau draugą, doktorantą, kad perskaitytų tekstą...
Pagalvojau, kad akys mane apgauna, o pasirodo, kad rašo.. apie bankrotą.. :mrgreen:

Tik abejoju, kiek čia tos tiesos yra.. :idea:

laikraščių aš neskaitau. TAURAGĖS KURJEROSAS vienintelis rimtesnis, kur apie futbolą rašo, o SEKUNDĖMIS nepasitikiu... negi savo gražuolę siūsčiau į Panevėžį, kad iš ten parvežtų laikraštį??? NE NE NE, ne toks kvailas, kad į tą miestą išleisčiau.. :P

Senukas
Palaikoma komanda: Kruoja

2014 Geg 26 12:29

Taip nusivaziavo net is Ciaupo vandeni geria? :o Ekraniuk,Ekraniuk laikas tau ilsetis ramybei :D Kas keisciausia toks miestas neranda remeju :D Matit ukininku nera Panevezi,gerai Cezis sake kad laikas keltis i Pasvali jiems :D Ten nors ukininku rastu,ir nereiktu vandens gerti is ciaupo :P

...

2014 Geg 26 12:45

Taip nusivaziavo net is Ciaupo vandeni geria? :o Ekraniuk,Ekraniuk laikas tau ilsetis ramybei :D Kas keisciausia toks miestas neranda remeju :D Matit ukininku nera Panevezi,gerai Cezis sake kad laikas keltis i Pasvali jiems :D Ten nors ukininku rastu,ir nereiktu vandens gerti is ciaupo :P
bet turtingiausi ūkininkai juk yra Pakruojyje... alaus gertu prieš varžybas...

Grįžti į