...

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 28 10:38

buvo literatūros mokytoja kažkada, maža, blondinė ir kalbanti sterilia lietuvių kalba..
tai gal ir pasiskunde koks futolininkelis tamstai mokytojai..
kad ji nuo 2003 metų laikraščio redaktorioos pavaduotoja buvo "Sekundė.lt", gal jau užmiršo tuos laikus, kai mokytojavo.

beje, pažįstu ją iš nosies, o kalba taip, kad užknisa.. net skaityti straipsnį užknisa..

vienžo, dėl 30 štukių kilo naujas "pelėsių" ir akademikų karas.. jau tas Panevėžys visai išputėjo..

galingumą jie supranta taip: kuris garsiau loja, tas teisus...

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 28 13:46

Pagaliau Ekraną rodys per televiziją.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

...

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 29 10:59

V. Dambrauskas apie „Trakus“: „Jie turi viską, ko reikia moderniai ekipai“
fkekranas.lt 2014-08-29

Rugpjūčio 30-ąją dieną, 16 valandą, Panevėžio "Aukštaitijos" stadione ekraniečiai pečius surems su antroje vietoje žengiančiais "Trakų" futbolininkais. Prieš dvikovą „Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Dambrauskas pasidalino mintimis apie pasiruošimą šiam mačui.


- Vasarą „Ekrano“ ekipoje įvyko nemažai pasikeitimų, ją papildė naujokai, ar žaidėjai aikštėje jau jaučia vienas kitą?

- Siekiant komandą gerai paruošti, nepakanka vieno mėnesio. Šiuo metu lygiai mėnuo prabėgo nuo A lygos vasaros pertraukos, tiek laiko dirbame kartu su naujokais. Prieš mėnesį rungtynėse su „Dainava“ vertėmės „senesniu“ bagažu, naujokai dar nežaidė. Tik per treniruotes dirbome kartu.

Bet kuris treneris pasakys, kad per mėnesį susižaisti yra sunku. Aš nesinaudoju kažkokia burtų lazdele. Viskas, ką turime, tai komandos atsidavimas ir darbas per treniruotes. Kuo daugiau laiko praeina, tuo geresnis žaidimas.

- Svečių komanda – puikiai pažįstama, jai atstovauja ir anksčiau „Ekrane“ žaidę futbolininkai, tai padeda ruoštis rungtynėms, kai žinoma, kaip rungtyniauja vienas ar kitas futbolininkas?

- Apskritai kalbant apie „Trakų“ komandą, ne tik apie buvusius „Ekrano“ futbolininkus, joje labai geras balansas – turi viską, ko reikia moderniai ekipai, pavyzdžiui, aukštus vidurio gynėjus. Vienas mėgstamiausių mano A lygos žaidėjų yra Yury Kendiysh. Tai labai aukšto lygio atraminis saugas. Greiti, vikrūs, sugebantys žaisti vienas prieš vieną krašto gynėjai. Atakuojantys futbolininkai – ypač greiti, Vytautas Lukša, Tadas Labukas – nacionalinės rinktinės nariai.

Kalbant apie buvusius ekraniečius, visi iš jų yra vieni ekipos lyderių. Tas pats Lukas Kochanauskas per nepilnas dvejas rungtynes spėjo 3 kartus pasižymėti. Žinoma, nebus lengva su jais žaisti. Žinome, ką jie gali, tą akcentuojame per treniruotes. „Trakų“ žaidėjai gali nulemti rungtynių baigtį bet kuriuo metu. Pavyzdžiui, prisiminkime V. Lukšos įvartį į „Atlanto“ vartus – nuostabus smūgis. Tai paties aukščiausio meistriškumo požymis. Bet kuris kitas futbolininkas iš žemiau turnyro lentelėje esančių komandų nebūtų įmušęs. Atrodė, gynėjas nustūmė į kraštą, blokavo smūgį, atrodė, kad nebėra kur dėtis V. Lukšai, tačiau jis vis vien sugebėjo ne bet kaip smūgiuoti, kamuolys skriejo į viršutinį vartų kampą. Daugelis kitų žaidėjų būtų kamuolį pasiuntę pro šoną ar į debesis ir treneris girtų gynėją, kuris neleido tiksliai smūgiuoti. Čia ir yra skirtumas tarp kitų ekipų ir „Trakų“, kurie turi futbolininkų, galinčių individualiu meistriškumu nulemti rungtynių baigtį.

- Žaidėjų papildomai motyvuoti prieš tokio kalibro komandą, matyt, nereikia?

- Iš trenerio pusės žvelgiant, prieš bet kurią ekipą reikia ruoštis, planuoti treniruotes. Darbas toks pat. Prieš „Trakus“ galbūt sunkiau yra ruoštis, tai gera komanda, turinti daug daugiau gerų dalykų, į kuriuos reikia treniruotėse atkreipti dėmesį. Akcentuojame 6-7 dalykus, kurie yra patys pagrindiniai. Jeigu mes žaidžiame su kitomis komandomis, per treniruotes maksimum akcentuojame 2-3 dalykus. Pasiruošti kovai su „Trakais“ automatiškai reikia daugiau laiko.

Prie vieno elemento dirbi mažiau, nes negali viso dėmesio skirti konkrečiam dalykui, nes kitiems nepakaks laiko ir treniruočių. Pavyzdžiui, per ketvirtadienio treniruotę akcentavome 3 elementus, kuriems skyrėme po 20-30 minučių.

Kalbant apie motyvaciją, žinoma, vaikinų nuteikti nereikia, jie supranta, kad „Trakai“ yra antra Lietuvos komanda po „Žalgirio“. Čia bus vertinamas tavo žaidimas. Kai tu laimi prieš paskutinę vietą užimančią ekipą, niekam įdomu.

Kai tu gali kautis su aukštesnėje vietoje esančia ekipa ir pamatai, kad niekuo labai nuo jos neatsilieki, vadinasi, truputį kitaip susiklosčius aplinkybėms galėtum žaisti už tas geresnes komandas ir kovoti dėl prizinių vietų.



T.Salamanavičiui svarbiausia - sužaisti nepraleidus įvarčio

Gerą formą demonstruojantis Panevėžio „Ekrano“ saugas Tomas Salamanavičius tiki, kad šeštadienį namuose mėlynai raudonieji gali sėkmingai sužaisti su A lygoje antrą vietą užimančia „Trakų“ ekipa. Jo teigimu, rungtynėse, kurios prasidės 16 val., svarbiausia bus nepraleisti įvarčių, o mačo metu ekraniečiai anksčiau ar vėliau sulauks savo šansų.

- Kokiomis nuotaikomis komanda pasitinka mačą prieš vieną lygos lyderių?

- Paskutinį mačą sužaidėme 0:0 su Marijampolės „Sūduva“, ši ekipa nėra prastesnis varžovas už „Trakus“. Jeigu sugebėjome išvykoje atsilaikyti prieš „Sūduvą“, manau, būsime gerai pasiruošę ir prieš „Trakus“. Stengsimės nugalėti.

- Varžovų gretose – aibė gerai pažįstamų futbolininkų, tiek ir neseniai „Ekraną“ palikęs Lukas Kochanauskas, tiek anksčiau „Ekrane“ rungtyniavęs Vytautas Lukša. Ar dėl to lengviau ruoštis rungtynėms?

- Lietuvoje visos komandos yra gerai pažįstamos. Didelio skirtumo nėra prieš ką žaisti. „Trakai“ – gera komanda, ne veltui A lygoje užima antrąją vietą. Klubui atstovauja pajėgūs žaidėjai, tai gerai sukomplektuota ekipa. Žinoma, bus nelengva.

- Tavo manymu, kokie komandų šansai būsimame mače?

- Manau, varžovai šiuo metu yra geroje sportinėje formoje, sieks iš Panevėžio grįžti su trimis taškais. Mes stengiamės gerai pasiruošti ir sieksime juos įveikti. Daug kas priklausys nuo mūsų gynybos. Svarbiausia – apsiginti, nepraleisti įvarčio, o progų turime kiekvienose rungtynėse. Tereikia jas tik išnaudoti.

- Kaip galėtum apibūdinti „Trakų“ žaidimo stilių?

- Galėčiau išskirti du dalykus: varžovai pasižymi labai gera gynyba, sunku rasti erdvių, kaip prasibrauti vartų link. Kitas dalykas - „Trakų“ puolimas labai stiprus. Tiek V.Lukša, tiek Tadas Labukas – labai greiti, stengiasi „išeiti“ į staigias kontratakas.

- Vasarą prie komandos prisijungė nemažai naujokų, ar aikštėje jaučiami žaidybiniai ryšiai tarp atskirų grandžių žaidėjų?

- Sunku atsakyti, asmeniškai Armando pažįstu ne vienerius metus, su Elivelto esame susižaidę, brazilas gynėjas Elderas sėkmingai įsiliejo į ekipą. Svarbiausia – sužaisti nepraleidus įvarčio.

...

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 29 11:02

Spieju, kad WALDO labai pavydi JANKEI, kad turi tokių "riterių", kurie dėl medalių kovoja.O štai genialusis ir išmanusis WALDO turi verstis su jaunų slunkių ir netikusių brazilų šutve. Su tokia publika dėl medalių kovoti niekaip neišeina..

Jau pamažu aiškėja, kad šiais metais geriausiu atveju tik mediniai medaliai šviestų.. bet tik palankiai klostantis įvykiams. To FKE galingumo niekaip nematyti. praėjo šlovingiausi laikai.

Kalinauskas
Pranešimai: 3277
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 29 11:09

Tas Ekranas kaip devyngalvė hidra, juos paliekadaugybė žaidėjų, o jie vis dar sugeba kovoti ir net kažką nugalėti

...

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 29 11:15

Tas Ekranas kaip devyngalvė hidra, juos paliekadaugybė žaidėjų, o jie vis dar sugeba kovoti ir net kažką nugalėti
kai A lygoje pilna grybų ir suplėkusių mandarinų, tai "pelėsiams" puiki terpė siekti pergalių. po tris taškus j`ama ir vargo nemato..
atminusuoji pergales prieš juos ir nedaug pasiekimų lieka.. :geek:

5. Atlantas 24 9 7 8 48 - 30 34
6. FKE 24 8 8 8 34 - 30 32
7. Klp granitas 24 7 8 9 30 - 37 29


apie pergalė prieš "riterius" tegul pasvajoja prieš miegą įsikniaubę į pagalves.. :P
Šiaip, tai norėtųsi, kad per šYtas rungtynes į minusą kiauriai sueitų... iš +4, pataptų minusais.. :roll:

Kalinauskas
Pranešimai: 3277
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 29 11:22

Aš galvoju, kad sezono gale Valdiniai aplenks Konstantininius

...

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 29 11:25

Aš galvoju, kad sezono gale Valdiniai aplenks Konstantininius
Joo.. cha cha.. mano sieloje tokia šventė bus tokiu atveju.. jeigu taip nutiks, tai turėsiu kam špygą parodyti ir pasišaipyti.

Kovo mėnesį man į akis juokėsi, kai prognozavau nuopolius ir vienų, ir kitų. Tikrai smagu būtų spjauti atgal ir šypsotis kuklia žemaitiška šypsena. 8-)

O dabar net suabejojau, kurie būtų vertesni 5 pozicijos, o kurie pakristų iki pernykštės mandarinų galybės.

Kalinauskas
Pranešimai: 3277
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 30 17:53

Nu ką Ekrano niekentėjau, atsiimi žodžius, kad tik prieš Bangą ir Granitą gali laimėti?

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 30 18:11

Nuos-ta-bu :) kalbu kaip Žalgirio fanas, bet Ekranui ir Dambrauskui tikrai didžiulė pagarba už tai ką jie demonstruoja po pertraukos. aš visada norėjau kad Ekranas nebankrutuotų, nes tai konkurencinga ir ambicinga komanda. deja tai ne nuo fanų ar vadovybės norų priklauso. bus matyti

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11752
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Ekranas

2014 Rgp 30 22:38

Rokas Stanulevičius apie įvartį: "Bus ir geresnių"
2014 rugpjūčio 30 d.
http://www.fkekranas.lt/naujienos/nauji ... r-geresniu" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio „Ekrano“ saugo Roko Stanulevičiaus pelnytas įvartis į „Trakų“ vartus ypatingas: jis ne tik pergalingas, bet ir žaidėjui pirmasis šiame A lygos sezone. Rokas Stanulevičius: „Rungtynės buvo išties aukšto lygio, geras mačas, netrūko emocijų. Rungtynių pradžioje praleidome įvartį, tačiau nepasimetėme. Išplėšėme pergalę ir laimėjome. Rungtynes vertinu tikrai teigiamai. Treneris akcentavo tai, kad būtina atiduoti visas jėgas, nepasiduoti, kovoti iki galo ir nežiūrėti kas žaidžia. Kalbant apie pirmąjį mūsų įvartį, tai buvo vartininko klaida, kuria pasinaudojome. Ačiū jam. Savo pirmojo įvarčio A lygoje laukiau labai ilgai. Patikrinau savo kojytę, tiksliai smūgiavau, labai dėl to džiaugiuosi. Vienas gražiausių ir svarbiausių įvarčių rungtyniaujant tokiame lygyje. Tačiau, tikėkimės, tai ne paskutinis mano tikslus smūgis. Bus ir geresnių. Žaidžiant su „Trakais“, sunkiausios buvo paskutinės 20 minučių. Siekėme išlaikyti rezultatą ir tai mums pavyko. Kalbant apie trečiąjį ratą, treneris gerai sustygavo mūsų žaidimą. Skirtingai ruošiamės kiekvienoms rungtynėms, analizuojame kiekvieną varžovą. Mes aikštėje atiduodame visas jėgas, dėl to ir turime gerus rezultatus“, - spaudos konferencijoje po mačo kalbėjo Rokas Stanulevičius.

...

Re: FK Ekranas

2014 Rgs 01 09:18

Nu ką Ekrano niekentėjau, atsiimi žodžius, kad tik prieš Bangą ir Granitą gali laimėti?
mano sesius pažiūrėjo rungtynes ir diagnozavo, kad parsidavė :)

kauneckas žaidė lyg pirmokas.. kažkoks spektaklis gavosi, gal už Kochanauską pergalės "pelėsiai" užsiprašė..

...

Re: FK Ekranas

2014 Rgs 01 09:20

aš visada norėjau kad Ekranas nebankrutuotų, nes tai konkurencinga ir ambicinga komanda.
Atims iš mandarinų šeštą vietą, tikrai konkurencingi... :P

...

Re: FK Ekranas

2014 Rgs 09 13:03

Protėvių gimtinę australui pažinti padeda futbolas
fkekranas.lt 2014-09-09

Panevėžio reprezentacinėje futbolo komandoje netrūksta naujokų iš lietuviams egzotinių kraštų: štai dabar žaidžia net penki brazilai, afrikietis iš Nigerijos. Paskutinis klubo naujokas vertas išskirtinio dėmesio: į Panevėžį futbolininkas atvyko iš tolimosios Australijos, tačiau Lietuvoje nesijaučia svetimu. Dvidešimtmetis vartininkas Evan Alexandrow-Ridley turi lietuviško kraujo ir 2012-ųjų pabaigoje gautas lietuviškas pasas leidžia jaustis visaverčiu Lietuvos piliečiu.

Įgyvendino svajonę

Noras pažinti mūsų nedidelę šalį Rytų Europoje, susipažinti su kraštu, apie kurį kalbėjo ir tėvai, ir juo labiau lietuvė močiutė skatino jaunuolį ieškoti galimybių aplankyti Lietuvą. Australijoje gimęs Evanas į Panevėžį atvyko vasaros antroje pusėje. Sportininko karjera ir futbolo žaidimas suteikė šansą iš arčiau susipažinti su jo protėvių gimtine.

Pats 20-metis jaunuolis sėkmingai adaptuojasi naujajame mieste, turi ryžto mokytis lietuvių kalbos ir planuoja ieškoti lietuvių kalbos mokytojo.

„Esu kilęs iš Australijos, kur visą laiką ir gyvenau, o mano močiutė gimė Vilkaviškyje. Ji, būdama penkiolikos, paliko gimtinę, bėgo nuo karo siaubo ir išvyko į Australiją“, - apie savo lietuviškas šaknis kalbėjo futbolininkas.

Jo močiutė visą likusį gyvenimą praleido Australijoje. Kadangi Evano šaknys kilusios iš Lietuvos, jis galėjo pateikti prašymą Lietuvos pilietybei. Svajonė gauti Lietuvos respublikos pasą išsipildė 2012-aisiais. Dėl šios priežasties E. Alexandrow-Ridley čia nėra laikomas legionieriumi.

Patirtį kaupė ir Anglijoje

Prieš pat atvykdamas į Panevėžio „Ekraną“, pusę metų atstovavo Australijos antroje pagal pajėgumą lygoje žaidusiam „Hume City“ klubui. Prieš tai neilgai žaidė Australijos sostinėje Kanberoje, „Woden Valley“ komandoje.

2012-2013-uosius praleido Anglijoje, „Fulham“ klube. Prieš atvykdamas į Londoną, priklausė tai pačiai „Woden Valley“ ekipai.

„Prieš atvykdamas į Panevėžį, ieškojau informacijos kur keliauju. Asmeniškai prieš kelionę nieko nežinojau nei apie miestą, nei apie patį klubą. Tačiau pažinojau trenerį Valdą Dambrauską, kuris papasakojo šiek tiek daugiau. Atvykau su kuklia informacija“, - kalbėjo Evanas.

„Žinau, kad paskutinius kelis metus „Ekranas“ buvo vienas iš stipriausių klubų Lietuvoje, ne kartą buvo šalies čempionu. Tačiau be minėto stratego, daugiau nieko klube nepažinojau“, - teigė dvidešimtmetis vartininkas.

Pasak jo, sutikti žmonės ir nauja aplinka net pranoko jo lūkesčius: „Čia viskas yra gerai, klubas turi gerą treniruočių aikštę, šalia – visa reikiama infrastruktūra. Tiesą sakant, čia yra geriau, negu maniau iš pradžių. Geras treneris, profesionaliai vedamos treniruotės, draugiška komanda. Man čia patinka“, - prisipažino Evanas.

Tiesa, jam jokia staigmena tai, kad šiuo metu „Ekranas“ išgyvena finansinį nuosmukį.

„Valdas Dambrauskas papasakojo man apie sudėtingą klubo finansinę situaciją. Žinojau, kur vykstu, tačiau man svarbiausia – ne pinigai. Tiesiog noriu įgyti kuo daugiau žaidybinės praktikos ir patirties. Noriu žaisti futbolą ir parodyti save iš geriausios pusės“, - apie vieną svarbiausių tikslų Lietuvoje kalbėjo sportininkas.

Mama atkalbėjo nuo regbio

Dabar Evanas net gerai nepamena, tėvų ar labiau savo paties iniciatyva pradėjo rimtai žaisti futbolą. „Kai buvau devynerių, viename turnyre teko atsistoti į vartus. Iki tol man dar nebuvo tekę žaisti šioje pozicijoje, gerai sužaidžiau ir treneris paprašė, kad ir toliau stovėčiau vartuose. Nuo tada aš tapau vartininku“, - pasirinkimą žaisti šioje pozicijoje aiškino Evanas.

„Atsimenu, vaikystėje kartą mamos klausiau, ar galiu lankyti regbio treniruotes. Bet ji prieštaravo mano sumanymui, nes jos nuomone, regbis - pernelyg šiurkšti sporto šaka. Vaikystėje niekad nesakiau, kad noriu tapti futbolininku“, - kalbėjo Australijoje gimęs lietuvis. „Žinoma, kai būni vaikas, visada nori rungtyniauti, pavyzdžiui, Anglijos „Premier“ lygoje ar kitose pajėgiose lygose. Tačiau man dabar svarbiausia pasinaudoti čia suteiktais šansais ir tai galbūt man padės žengti į vis aukštesnį lygį“, - vylėsi vartininkas.

Ieškos giminių

Australijoje Evanas paliko tėvus ir pusantrų metų vyresnį brolį. Jų labiausiai pasiilgsta būdamas Lietuvoje. Be artimiausių žmonių, Evanas gali pasigirti plačiais giminystės ryšiais: turi daug pusseserių, kurios gyvena skirtinguose Australijos miestuose.

„Iš lietuviškų šaknų, turiu dvi pusseseres, gimusias taip pat kaip ir aš, Australijoje. Žinau, kad yra kelintos kartos giminių čia, Lietuvoje. Tačiau jų kol kas nepažįstu. Kai proseneliai paliko Lietuvą ir išvyko į Australiją, prarado visus kontaktus. Nesu tikras, tačiau, manau, Lietuvoje tikrai yra mano giminaičių“, - teigė E. Aleksandrow-Ridley.

„Nėra jokių abejonių, domiuosi mūsų giminės medžiu ir kilme. Bandau ieškoti po truputį savo šaknų, rasti čia giminaičius būtų tikras stebuklas. Žinau, kad paieška yra labai sudėtinga, reikalaujanti daug laiko ir pastangų.

Mano vieno prosenelio pavardė yra Tamošauskas, tai gana populiari pavardė. Taip pat žinau, kad vienas močiūtės dėdė gyveno Biržuose, jo pavardė Kumpys“, - apie giminaičius Lietuvoje pasakojo Evanas. „Asmeniškai nebuvau nei Vilkaviškyje, iš kurio kilusi močiūtė, nei Biržuose, kur gyveno dėdė. Tai ateities planai. Prieš atvykstant į Panevėžį viešėjau 3 kartus Lietuvoje. Lankiausi Vilniuje, didelį įspūdį paliko sostinė. Nuostabus miestas. Viešėjau Kaune, kur susipažinau su dabartiniu Panevėžio „Ekrano“ treneriu Valdu Dambrausku“, - apie lemtingą susitikimą su futbolo specialistu kalbėjo futbiolininkas. Jo gimimės medyje – ir rusų tautos šakos, jo senelis, vedęs lietuvę kilęs iš Rusijos. Vienas tėvo prosenelių turėjo airiškų šaknų, tad Evano gyslomis teka šiek tiek ir airiškas kraujas.

„Mama džiaugėsi mano karjeros posūkiu, atvykti į Lietuvą. Sveikino tokį mano žingsnį. Jai nebuvo neramu mane išlydint į Lietuvą, nes ji ne kartą viešėjo čia. Mama turėtų artimiausiais mėnesiais mane aplankyti. Tėvas taip pat yra laimingas mano pasirinkimu“, - apie tėvų nuomonę dėl jo sportininko karjeros posūkio pasakojo E. Aleksandrow-Ridley.

Mielai liktų ilgam

Šiuo metu futbolininkas širdies draugės neturi. „Draugavau su australe, likome tiesiog gerais draugais. Čia atvykau į Lietuvą žaisti futbolo, tačiau niekada negali žinoti kas tavęs laukia“, - paklaustas, ar ieško merginos Lietuvoje, atsakė Evanas.

„Jeigu čia įsitvirtinčiau ir žaisčiau futbolą, mielai likčiau ilgesniam laikui. Čia man patinka, norėčiau likti ilgiau, išmokti kalbą, tačiau dabar pasakyti, kiek čia gyvensiu, negaliu. Aš po truputį bandau mokytis lietuviškai. Kol kas žinau vos kelis žodžius ir beveik nieko nesuprantu, ką žmonės kalba tarpusavyje“, - teigė Evanas.

Jis domisi ir kitomis sporto šakomis. Pavyzdžiui, krepšiniu. „Dabar stebiu pasaulio krepšinio čempionato kovas Ispanijoje, kur gana sėkmingai rungtyniavo Australijos krepšinio rinktinė. Mano gimtinėje labai populiarus kriketas, taip pat daug žiūrovų sulaukia stipri regbio lyga, kurioje rungtyniauja vieni geriausių planetos žaidėjų“, - pasakojo Australijos lietuvis.

Evanas išbandė ir banglenčių sportą: „Nesu specialistas, tačiau keletą kartų teko banglente skrosti vandenyno bangas“.

Jaunuolis negali pasigirti turintis daug laisvalaikio – futbolas atima beveik visą laiką. „Net laisvu metu mielai stebiu kitų komandų rungtynes, peržiūriu įrašus, kartais su komandos draugais einame į centrą papietauti. Iš tikrųjų dar gerai net nepažįstu Panevėžio. Norėčiau pakeliauti po Lietuvą, labiau pažinti šį kraštą. Kai turėsiu daugiau laiko, po futbolo čempionato ar per jo pertrauką, planuoju tą padaryti“, - apie būsimus planus mūsų šalyje kalbėjo Australijoje gimęs Evanas.

...

Re: FK Ekranas

2014 Rgs 09 13:11

Mano vieno prosenelio pavardė yra Tamošauskas, tai gana populiari pavardė. Taip pat žinau, kad vienas močiūtės dėdė gyveno Biržuose, jo pavardė Kumpys“, - apie giminaičius Lietuvoje pasakojo Evanas.


Tamošauskas, Kumpys.. dar jam sudėtinga iš pa nevėžio iki Biržų nukakti... :roll: prie bajerio ta kengūra.. :mrgreen:

Grįžti į