bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 09:31

Prašau jūsų vieno, brangieji neverskite viso mėšlo į FK Ekrano vartus.Reikia pasveikinti federaciją su puikiu darbu ir puikiais darbo vaisiais.Ačiū LFF padėkokime jiems, jie to nusipelnė, didelis AČIŪ !!!
- Mafija kiekvieną kartą pervertina mūsų klubų galimybes, bet bent jau požiūris jo optiMistinis - ne toks, kaip mano..

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:17

RSC ANDERLECHT 5 - 0 FK EKRANAS
UEFA Čempionų lygos trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynės, 2012 08 01

“Ekranas” Belgijoje patyrė sutriuškinimą

Panevėžio “Ekranas” svečiuose žaidė UEFA Čempionų lygos trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynes su Briuselio “Anderlecht” ir pralaimėjo 0:5.

Lietuvos čempionams nemalonumai prasidėjo jau nuo pat pirmųjų susitikimo minučių, kai po klaidos gynyboje belgus į priekį išvedė Tomas De Sutteris. Kiek vėliau pasižymėjo Kanu ir rezultatas jau tapo 2:0. Iki pertraukos panevėžiečiams pavyko surengti pavojingesnę ataką, bet suklydus vartininkui trečią “Anderlecht” įvartį įmušė Dieudonne Mbokani.

Vos prasidėjus antrajam kėliniui vėl pasižymėjo tas pats D.Mbokani ir rezultatas tapo jau 4:0. Net ir turėdami solidžią persvarą, “Anderlecht” futbolininkai daugiau atakavo. Jų aktyvumas davė vaisių pačioje susitikimo pabaigoje, kai smūgiu iš arti tašką rungtynėse padėjo Milanas Jovanovičius.
________________________________________________________________
http://penalty.lt/ekranas-belgijoje-pat ... iuskinima/

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:19

"Ekranui" - Belgijos čempionų pamoka

Panevėžio „Ekranas" UEFA Čempionų lygos trečiojo atrankos etapo rungtynėse svečiuose neprilygo tituluotam Belgijos čempionui Briuselio „Anderlecht". Jau antrą minutę praleidę įvartį panevėžiečiai nesulaikė varžovų ir pralaimėjo 0:5.

„Ekranas" padėtį susikomplikavo jau pačioje dvikovos pradžioje. Jau antrąją dvikovos minutę po perdavimo į baudos aikštelę smūgiu galva kamuolį į vartus pasiuntė Tomas De Sutteris. 13 min. šansą turėjo Egidijus Varnas, tačiau perėmęs kamuolį jis iš baudos aikštelės krašto smūgiavo netiksliai.

21 min. po baudos smūgio ir sumaišties baudos aikštelėje stipriu smūgiu kamuolį į „Ekrano" vartus pasiuntė brazilas Kanu. Sužaidus pusvalandį šansą turėjo ir svečiai iš Panevėžio, kai atšokus kamuoliui Žilvinas Kymantas į vartus nepataikė. 36 min. baudos aikštelėje pavojingą Aurimo Vertelio smūgį blokavo gynėjai.

Iki kėlinio pabaigos likus žaisti keturias minutes varžovai prasiveržė kairiuoju kraštu ir po perdavimo atgal į baudos aikštelės vidurį tiksliai smūgiavo kongietis Dieudonné Mbokani. Antrojo kėlinio pradžioje po greitos kontratkos įsiveržęs į baudos aikštelę jis pasižymėjo dar kartą.

„Ekrano" gretose šansų turėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Arsenijus Buinickis, bet 60 min. jis netrukdomas baudos aikštelėje smūgiavo pro šalį, o 67 min. puolėjo smūgį iš baudos aikštelės prieigų atrėmė „Anderlecht" vartininkas. Rungtynių pabaigoje tašką smūgiu iš arti padėjo Serbijos rinktinės puolėjas Milanas Jovanovičius - 5:0.

Rungtynių statistika

Briuselio „Constant Vanden Stock" stadionas
Teisėjas - Kristinn Jakobsson (Islandija)
Briuselio „Anderlecht" - Panevėžio „Ekranas" 5:0 (3:0)
Įvarčiai: 2 min. Tom De Sutter, 21 min. Kanu, 41 ir 52 min. Dieudonné Mbokani, 87 min. Milan Jovanović
Įspėti: 41 min. Egidijus Varnas, 86 min. Aurimas Kučys ("Ekranas").

„Ekranas": Emilijus Zubas, Yani Urdinov, Mantas Samusiovas, Ignas Dedura, Giedrius Tomkevičius (90+2 min. Dainius Gleveckas), Vytautas Lukša, Aurimas Kučys, Marko Andjelković, Aurimas Vertelis (83 min. Vitalijus Kavaliauskas), Egidijus Varnas, Žilvinas Kymantas (60 min. Arsenij Buinickij).
___________________________________________________
http://www.lff.lt/lt/article/ekranui_-_ ... onu_pamoka

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:25

Rungtynių su "Anderlecht" išvakarėse (FKE TV)
2012 rugpjūčio 01d.

Šalies čempionai, Panevėžio "Ekranas", rugpjūčio 1d., trečiadienį, Briuselyje žais pirmąsias UEFA Čempionų lygos III kvalifikacinio etapo rungtynes su Belgijos tituluočiausia ekipa, Briuselio "Anderlecht".

Ekraniečiai antradienį ryte atskrido į Belgijos sostinę, Briuselį, pailsėjo viešbutyje ir vakare surengė treniruotę aikštės šeimininkų stadione.

Po treniruotės mintimis apie būsimą kovą pasidalino "Ekrano" legionierius, Briuselyje gimęs Yani Urdinov. Žiūrėkite reportažą per FKE TV.

Primename, rungtynių pradžia 21 val. Lietuvos laiku.
______________________________________________
http://www.fkekranas.lt/naujienos/rungt ... ese-fke-tv

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:27

Belgijos čempionai iš arčiau
2012 rugpjūčio 01d.

Karališkas sporto klubas "Anderlecht" – taip turėtų būti verčiamas trumpinys "RSC" prieš klubo pavadinimą, kuris byloja apie garbingas klubo įkūrimo ištakas.

Tai sėkmingiausias Belgijos futbolo klubas, per savo istoriją iškovojęs 5 trofėjus Europos prestižiniuose turnyruose. 80 kartų žaidė aukščiausioje lygoje, net 31 kartą triumfavo laimėdamas šalies čempionatą, tapo 9 kartus taurės laimėtoju.

Istorija. Klubą 1908 metais įkūrė keletas futbolo mėgėjų Sporting Club Anderlechtois kavinėje, esančioje Briuselio priemiestyje Anderlechte. Klubo komandai sėkmingai žaidžiant, 1909 m. nutarta prisijungti prie oficialių varžybų. Komanda pradėjo žaisti regioninėse varžybose, po metų perėjo į aukštesnį divizioną. 1913 m. jau žaidė šalies lygmenyje, II divizione. Vėliau, iki 1919 m. komanda nežaidė dėl karo, 1921 m. pirmą kartą pateko į aukščiausią lygą, kur žaidė nesėkmingai ir 1923 m. iškrito į žemesnį divizioną. 1925 m. ir 1927 m. pakilo į aukščiausią lygą, bet išsilaikė tik metus. 1929 m. pakilo ir žaidė dvejus metus, o 1935 m. vėl pakilo į aukščiausią lygą, paskutinį kartą ir nuo to laiko nebeiškrito žemiau.

Trofėjai. 1947 m. komanda pirmą kartą laimėjo Belgijos čempionatą. 1955 m. pirmą kartą žaidė UEFA čempionų taurės varžybose. 1976 m. „Anderlechtas“ pirmą kartą laimėjo Europos varžybas – UEFA taurių taurės turnyrą, tais pačiais metais iškovojo ir Supertaurę. Kitais metais komanda pralaimėjo Taurių laimėtojų taurės finale, o 1978 m. iškovojo Taurių laimėtojų taurę ir Supertaurę. 1982 m. Briuselio komanda iškovojo UEFA taurę.

Galbūt šiuo laikotarpiu komanda nėra tarp didžiųjų Europos grandų, kurie metai iš metų pretenduoja į prestižinių turnyrų taures, tačiau yra nuolatinė UEFA Čempionų lygos ar Europos lygos dalyvė, dažnai žaidžianti pagrindiniuose grupės etapuose. Praėjusiais metais komanda žaidė Europos lygos grupių etape su Maskvos „Lokomotiv“, Graco „Sturm“ ir Atėnų „AEK“ ir surinko maksimumą taškų kiekį bei pateko į atkrentamąjį etapą. Čia Belgijos komanda dukart minimaliu rezultatu 0:1 nusileido olandų “AZ Alkmaar”.

Stadionas. RSC „Anderlecht“ namų rungtynes žaidžia Constant Vanden Stock stadione. Šis talpina 28,063 žiūrovų. Stadionas yra tik klubo nuosavybė ir artimiausiuose planuose jo talpą padidinti iki 30 tūkstančių sėdimų vietų. Renovuotas stadionas komandos gerbėjus turėtų priimti 2013 metais. Tiesą sakant, net ir dabar jis atrodo išties įspūdingai. Ko gero, tai vienas geriausių stadionų, jei ne pats geriausias, kuriame „Ekranui“ bus garbė žaisti išvykos rungtynes. Patys belgai abejoja, jog trečiadienio vakarą jis galėtų būti visiškai užpildytas.

Sudėtis. Daugiau kaip pusę ekipos sudaro legionieriai iš įvairių pasaulio valstybių: Saudo Arabijos, Brazilijos, Argentinos, Švedijos, Kongo Demokratinės Respublikos, Dramblio Kaulo Kranto, Serbijos, Senegalo, Ukrainos, Čekijos, JAV, Vengrijos, Lenkijos, Venesuelos. Pirmaisiais smuikais griežia vartininkas Silvio Proto, kuris praėjusiais metais buvo išrinktas geriausiu Belgijos čempionato vartininku. Reikėtų išskirti ir Serbijos nacionalinės rinktinės žaidėją, Milan Jovanović, kuris pernai rungtyniavo „Liverpool“ klube. Dieumerci Mbokani, Kongo Demokratinės Respublikos rinktinės žaidėjas rungtyniavo tokiuose klubuose kaip VlF„Wolfsburg“, „Monako“, Liežo „Standard“ sėkmingai žaidžia puolėjo pozicijoje.

Gynėjas Marcin Wasilewski yra ilgametis Lenkijos nacionalinės rinktinės žaidėjas, rungtyniavęs daugiau nei pusšimtyje oficialių rinktinės susitikimų. Komandos kapitonas, atraminis saugas, argentinietis Lucas Biglia taip pat yra Argentinos nacionalinės rinktinės kandidatas, atstovavęs įvairaus amžiaus jaunimo rinktinėms. Apie klubo galimybes turėti aukšto lygio žaidėjus byloja 50 milijonų eurų biudžetas.

Na, bet futbolo rungtynės visada prasideda rezultatu 0:0 ir aikštėje žaidžia žmonės, kuriems vieną vakarą gali fantastiškai sektis, o kitiems fortūna gali fatališkai atsukti nugarą. Rungtynių pradžia - jau šįvakar 21:00 Lietuvos laiku.
__________________________________________
http://www.fkekranas.lt/naujienos/belgi ... -is-arciau

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:30

Ekranui" - Belgijos čempionų pamoka
- Kiekvieną kartą po pralaimėjimo kitą dieną perskaitau panašią antraštę kokiame nors oficioze. Atleiskite, bet ar gali dar kažko išmokti futbolistai virš trisdešimties? Kuproto ir grabas neištiesins..

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:31

RSC ANDERLECHT 5 - 0 FK EKRANAS
UEFA Čempionų lygos trečiojo kvalifikacinio etapo rungtynės, 2012 08 01

RSC Anderlecht:
S.Proto, O.Deshacht, L.Biglia, D.Odoi, R.Dos Santos, M.Jovanovič, B.Safari, T.De Sutter, D.Mbokani, M.Wasilewski, G.Gillet

FK Ekranas:
E.Zubas, Y.Urdinov, M.Samusiovas, I.Dedura, V.Lukša, A.Kučys, G.Tomkevičius, M.Andelkovič, A.Vertelis, E.Varnas, Ž.Kymantas

"Ekranas" neprilygo Belgijos čempionams (FKE TV)
2012 rugpjūčio 01d.

Panevėžio "Ekranas" kovas UEFA Čempionų lygos trečiajame atrankos etape pradėjo skaudžiu pralaimėjimu Belgijos grandui Briuselio "Anderlecht". Belgai visų rungtynių metu aktyviai spaudė lietuvius ir savo pranašumą įrodė penkiais įvarčiais be atsako.
____________________________________________________________
http://www.fkekranas.lt/naujienos/ekran ... ams-fke-tv

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:32

Rungtynių įvykiai FKE LIVE



Teisėjas skelbia rungtynių pabaigą. Ačiū buvusiems kartu.

93' - E.Zubas atremia smūgį.

93' - I.Deduros pražanga.

91' - D.Gleveckas - vietoj G.Tomkevičiaus.

91' - dar vienas kampinis prie FKE vartų.

90' - kampinis prie FKE vartų.

88'- M.Jovanovic iš arti kamuolį siunčia į FKE vartus.

85' - ekraniečiams nepavyksta sustabdyti M.Jovanivič, tačiau jų laimei RSCA ataka baigiasi smūgiu virš vartų.

84' - kampinių lavina prie FKE vartų.

83' - vietoje A.Vertelio - V.Kavaliauskas.

83' - RSCA įjungia papildomą pavarą - dar du smūgius per kelias akimirkas atremia E.Zubas.

82' - analogiškai E.Zubas atremia dar vieną smūgį. Dar vienas kampinis.

81' - E.Zubas numuša kamuolį į kampinį. Jau dešimtasis, kurį nevykusiai pakėlė varžovai ir kamuolys atitenka ekraniečiams.

80'- FKE mėgina įmušti bent garbės įvartį, bet Y.Urdinov skersuotą perdavimą E.Varnui nuo galvos numuša S.Proto, o netrukus A.Verteliui užfiksuota nuošalė.

79' - belgai ir toliau aktyviai ieško kelių FKE vartų link.

78' - V.Lukšos smūgis iš toli. Per silpnai ir netiksliai.

76' - aikštės viduryje prasižengia M.Andelkovič.

74' - nuošalėje V.Lukša.

70' - tolimas šūvis... E.Zubas gaudo kamuolį.

69' - dar vienas kampinis prie FKE vartų

68' - ekraniečiai apsigina po kampinio.

67' - E.Zubas vėl šuolyje atremia iš poros metrų smūgiuotą kamuolį. Kampinis.

66' - A.Buinickij aktyviai įsiliejo į žaidimą po keitimo, iš pradžių gražiai perėmė kamuolį, o po akimirkos jo stiprų smūgį atremia S.Proto.

65' - pražanga prieš FKE vartininką.

64' - E.Zubas fantastkškai reaguoja į meistrišką M.Jovanovič smūgį galvą. FKE išvengė dar vieno įvarčio.

63' - Keitimas RSCA gretose. Vietoje R.Kanu - S.Kljestan.

63' - po baudos smūgio kamuolys skrieja už galinės linijos. Kampinis prie FKE vartų.

62' - A.Kučio pražanga aikštės centre.

61' - Keitimas FKE gretose. Vietoje Ž.Kymanto aikštėje - A.Buinickij ir iškart ir kelių metrų nepataiko į vartus galva.

59' - RSCA ramiai, tačiau labai tiksliai nuolat perdavinėja vieni kitiems kamuolį.

57' - V.Lukša antrajame kėlinyje pastumtas kiek į priekį, o G.Tomkevičius dabar žaidžia dešiniojo gynėjo pozicijoje.

51' - belgai atakuoja visomis kryptimis ir eilinė jų ataka baigasi dar vienu D.Mbokani įvarčiu. 4:0...

49' - panevėžiečiai apsigina, tačiau belgai ir toliau apgulę lietuvių baudos aikštelę.

48' - labai pavojingas varžovų smūgis galva, E.Zubas šuoliu atremia, kampinis.

Prasideda antrasis kėlnys.

PERTRAUKA.

45' - teisėjas skelbia pertrauką.

45' - kampinis prie FKE vartų.

43' - varžovų smūgis virš vartų.

40' - klaida gynyboje, E.Zubui išsprūsta kamuolys iš rankų ir varžovų puolėjas D.Mbokani pelno įvartį.

38' - standartinė situacija prie RSCA vartų, deja, niekas "neuždaro" aukšto perdavimo link varžovų vartų.

37' - pavojinga FKE ataka, deja, A.Vertelis neišnaudoja puikios galimybės pelnyti įvartį, kamuolys "nusipjovė" nuo kojos.

35' - Y. Urdinov smūgis į vartų plotą, vartininkas gaudo kamuolį.

31' - ...ją nutraukia varžovai.

30' - FKE ataka...

29' - pirma pavojinga situacija prie varžovų vartų, Ž.Kymanto smūgis iš kelių metrų virš vartų.

29' - V.Lukšos smūgis, rikošetu kamuolys skrieja už galinės linijos, kampinis.

26' - A.Kučys smūgiuoja galva šalia vartų.

23' - kampinis prie RSC vartų.

23' - FKE apsigina, bet greita ataka nepavyksta, varžovų ataka.

22' - kampinis prie FKE vartų.

19' - standartinė situacija, pakeltas kamuolys link baudos aikštelės ir neatidžiai sužaista jos prieigose, kur D.Mbokani Bezuja pelno antrą įvartį į FKE vartus.

15' - stadione pasigirdo ir "Ekrano" fanų skanduotė, kurių čia į Briuselį atvyko beveik dvi dešimtys.

14' - E. Varnas perima kamuolį iš neapdairiai sužaidusių gynėjų ir kiek priartėjęs prie baudos aikštelės smūgiavo šalia vartų, nors turėjo galimybę kamuolį perduoti dar Ž. Kymantui ar A.Verteliui.

14' - kamuolį perima FKE.

13' - varžovų ataka...

12' - pavojinga varžovų ataka vos nesibaigė įvarčiu, laimei, E.Zubui bei I.Dedurai pavyksta apginti vartus.

8' - netikslus perdavimas, FKE kamuolys.

7' - kampinis prie FKE vartų.

6' - pražanga prieš A.Vertelį aikštės centre.

5' - FKE apsigina, bet kamuolio ilgiau palaikyti nepavyksta.

5' - baudos smūgis į FKE vartus.

2' - klaida gynyboje ir galva į FKE vartus kamuolį siunčia Tom De Sutter...

2' - FKE ataka, A.Vertelis gavo perdavimą kairėje, tačiau varžovai netrukus perėmė kamuolį.

1' ' - RSC pradeda mačą.

RUNGTYNIŲ PRADŽIA

Atsarginiai žaidėjai: Tadas Kauneckas, Dainius Gleveckas, Edvinas Girdvainis, Calistus Umeh Uchenna, Arsenij Buinickij, Vitalijus Kavaliauskas, Tadas Kavaliauskas.

FK "Ekranas": Emilijus Zubas, Yani Urdinov, Mantas Samusiovas, Ignas Dedura, Vytautas Lukša, Aurimas Kučys, Giedrius Tomkevičius, Marko Andelkovič, Aurimas Vertelis, Egidijus Varnas, Žilvinas Kymantas.

Atsarginiai žaidėjai: Thomas Kaminski, Osama Hawsaki, Oleksandr Iakovenko, Lukas Marecek, Sacha Kljestan, Fernando Canesin Matos, Reynaldo Dos Santos Silva.

RSC "Anderlecht": Silvio Proto, Olivier Deschacht, Lucas Biglia, Denis Odoi, Dos Santos Da Rocha Rubenilson, Milan Jovanovic, Behrang Safari, Tom De Sutter, Diemerci Mbokani Bezua, Marcin Wasilevski, Guillaume Gillet.

Žaidėjai baigė apšilimą.

Sveiki, futbolo gerbėjai! Šiandien - ypatingas vakaras Panevėžio "Ekrano" klubui. Šįvakar 21:00 Lietuvos laiku ekraniečiai stos į kovą su tituluočiausiu Belgijos klubu Briuselio "Anderlecht". Likite su mumis!

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:34

Anderlecht 5:0 Ekranas
2012 Rugpjūčio 01d.

Panevėžio "Ekranas" kovas UEFA Čempionų lygos trečiajame atrankos etape pradėjo skaudžiu pralaimėjimu Belgijos grandui Briuselio "Anderlecht". Belgai visų rungtynių metu aktyviai spaudė lietuvius ir savo pranašumą įrodė penkiais įvarčiais be atsako.

2' De Sutter (RSCA) 1:0
21' Kanu (RSCA) 2:0
41' Mbokani (RSCA) 3:0
52' Mbokani (RSCA) 4:0
52' Jovanović (RSCA) 5:0
___________________________________
Rungtynių apžvalga FKE TV
http://www.fketv.lt/rungtynes/tarptauti ... -0-ekranas

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:36

Training 31/07/2012
RSCA.BE Photospecial - Louis Evrard
_______________________________
http://www.rsca.be/go/en/photospecial/p ... g_31072012

Taip treniravosi RSCA žaidėjai.

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:38

CP : RSCA-FC Ekranas
RSCA.BE Photospecial - Louis Evrard
___________________________________
http://www.rsca.be/go/en/photospecial/p ... fc_ekranas

Purpuriniai prieš rungtynes dalino interviu.

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:40

RSCA-Ekranas 5-0
RSCA.BE Photospecial - Louis Evrard
___________________________________
95 foto`s iš rungtynių: http://www.rsca.be/go/en/photospecial/p ... kranas_5-0

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:43

Prašau jūsų vieno, brangieji neverskite viso mėšlo į FK Ekrano vartus.Reikia pasveikinti federaciją su puikiu darbu ir puikiais darbo vaisiais.Ačiū LFF padėkokime jiems, jie to nusipelnė, didelis AČIŪ !!!
- Mafija kiekvieną kartą pervertina mūsų klubų galimybes, bet bent jau požiūris jo optiMistinis - ne toks, kaip mano..
bronius, mafia7 labai teisingai spėjo, kad rezultatas bus triuškinantis. Pagal gerb. Pauliaus spėjimą, bendras rezultatatas galėtų būti RSCA 9 - 1 FKE.
Argi tai pervertinimas???

Aišku, kad norisi pergalių ir sėkmingų pasirodymų, o ne tokio skysto žaidimėlio. Todėl suprantu Pauliaus susierzinimą dėl tokios rungtynių baigties.

...

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:47

Ekranui" - Belgijos čempionų pamoka
- Kiekvieną kartą po pralaimėjimo kitą dieną perskaitau panašią antraštę kokiame nors oficioze. Atleiskite, bet ar gali dar kažko išmokti futbolistai virš trisdešimties? Kuproto ir grabas neištiesins..
Na, juk gabus jaunimas- tiems, kur virš 30 metukų ir plikė šviečia. Viskas dar jiems prieš akis... Turiu mintyje didžiausius nusivylimus. Gal palaukime atsakomųjų rungtynių, tada galėsime sudėti visus taškus ant "i"???

Reikia pasidžiaugti bent tuo, kad DEDURA ar KUČYS šį kartą į savus vartus neiššovė.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Ekranas vs. RSC Anderlecht

2012 Rgp 02 10:51

bronius, mafia7 labai teisingai spėjo, kad rezultatas bus triuškinantis. Pagal gerb. Pauliaus spėjimą, bendras rezultatatas galėtų būti RSCA 9 - 1 FKE.
Argi tai pervertinimas???
- Čia jam tik vakar melancholinės nuotaikos užplaukė. Šiaip visada prognozuoja puikų pasirodymą :)

Grįžti į