...

FK Elektrėnų Versmė

2014 Rgs 15 13:57

Elektrėnai
Paveikslėlis

Elektrėnai įkurti 1960 m. laukuose pradėjus statyti šiluminę jėgainę. Bendrojo plano, kuriame vyrauja blokiniai namai, autoriai – architektai Kazimieras Bučas ir Birutė Kasperavičienė. Pirmajam namui pamatai pakloti 1960 m. birželio 29 d. Kadangi jėgainės įrengimams aušinti reikia vandens, netoliese užtvenkta Strėva ir užlieti čia buvę Perkūnkiemio, Raistinės ir kiti kaimai. 1961 m. liepos 18 d. iškilmingai padėtas kertinis Lietuvos elektrinės akmuo. 1962 m. balandžio 19 d. Elektrėnai tapo miesto tipo gyvenviete. 1962 m. davė srovę pirmasis 150 MW energetinis blokas, 1972 m. paleistas paskutinis, aštuntasis (300 MW).

Futbolo klubai:

FK Elektrėnai (futbolas) http://lt.wikipedia.org/wiki/FK_Elektr%C4%97nai" onclick="window.open(this.href);return false;

FK ,,Elektrėnų versmė"
Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2015 kartus.

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2014 Rgs 15 14:01

LFF prezidentas lankėsi Elektrėnų savivaldybėje
http://www.lff.lt/lt/article/lff_prezid ... ivaldybeje" onclick="window.open(this.href);return false;

Praėjusią savaitę Elektrėnuose lankėsi Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Julius Kvedaras.

Vizito metu LFF prezidentas, lydimas buvusio Lietuvos rinktinės žaidėjo Vytauto Apanavičiaus susitiko su meru Kęstučiu Vaitukaičiu, administracijos direktoriumi Arvydu Vyšniausku. Susitikime taip pat dalyvavo futbolo klubo ,,Elektrėnų versmė" vadovas Romas Ščiuka, mero patarėjas Vaidas Andriejauskas.

Susitikimo metu meras K. Vaitukaitis apžvelgė esamą futbolo infrastruktūros būklę Elektrėnų savivaldybėje, būsimą Elektrėnų ir Vievio stadionų rekonstrukciją.
LFF vadovas J. Kvedaras pasidalijo patirtimi, kaip įrengiami ar atnaujinami futbolo stadionai kituose mažuose Lietuvos ir kaimyninių šalių miestuose. Svečias pabrėžė vaikų futbolo svarbą ir kvietė suburti naujus berniukų ir mergaičių būrelius, nes į tai atsižvelgia Tarptautinė futbolo federacija teikdama paramą.

Elektrenai.lt inf.

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2014 Rgs 15 14:06

FK Elektrėnų Versmė

Treneris: Romas Ščiuka
Komandos atstovas: Romas Ščiuka
Antras komandos atstovas: Robertas Kerdokas

FK "Elektrėnų Versmė" - Elektrėnų miesto futbolo mėgėjų komanda

Oficialus komandos tinklalapis: http://www.facebook.com/FK.ElektrenuVersme" onclick="window.open(this.href);return false;


...

Re: Elektrėnų futbolas:

2014 Rgs 15 14:09

Sezonas Turnyras
2014 m. SFL Ergo B2 divizionas (Elektrėnų Versmė)


http://www.vilniausfutbolas.lt/komanda/ ... rettyPhoto" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2014 Rgs 15 14:22

Klubo logotipas
Autorius Žanas Stundys

Paveikslėlis
- kažką primena.. Nepamenu ką.. :roll:
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2015 kartus.

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2014 Rgs 15 14:32

"Mostiškės" - FK "Elektrėnų Versmė" 3:2 (1:1).

įvarčiai D.Kulevičius (M.Leonavičius) ir V.Ašmena (D.Marcinkevičius). Vakar vykusiame mače Nemenčinėje,skaudžiai ir apmaudžiai pralaimėjome čempionato lyderiams. Rungtynės prasidėjo be žvalgybos,atakavo tiek viena,tiek kita komanda,tačiau labai pavojingų epizodų nebuvo sukurta. 32 min. praleidžiame įvartį po kampinio,klaida gynyboje,ir krenta įvartis iš niekur. Po įvarčio varžovai pradeda daugiau kontroliuoti kamuolį,tačiau progų susikurti nepavyksta ir tada mes mušame įvartį į rubinę, 45 min. po tolimo M.Leonavičiaus perdavimo, D.Kulevičius galva permeta varžovų vartininką ir 1:1,po pirmojo kėlinio. Antrasis kėlinys nelabai skiriasi nuo pirmojo,vyksta lygus žaidimas, mes sukuriame puikią progą įvarčiui,tačiau mūsų saugas,iššokęs vienas prieš vartininką, iš poros metrų sugeba nepataikyti į vartus. Ir visgi pelnome įvartį,kurio buvome verti, 61 min. D.Marcinkevičius puikiu perdavimu išveda V.Ašmeną smūgiui į vartus ir šis neklysta,iš 15m. smūgiuoja,vartininkas bejėgis. Tačiau ilgai pirmauti nepavyksta, 63 min. po stadartinės situacijos,vėl praleidžiame įvartį,lygioje vietoje,dar viena klaida ginantis ir rezultatas lygus. Varžovai siekia pergalės,kuri jiems labai svarbi ir bando pelnyti dar vieną įvartį,progų jiems susikurti nepavyksta, na ir tada 72 min. po kampinio praleidžiame dar vieną įvartį,kaip ir prieš tai,grubi klaida gynyboje,ir "Mostiškės" pelno pergalingą įvartį. 3:2. Komandos žaidimas tikrai džiugina,susikuriamos progos,tačiau per mažai jų išnaudojama. Gynyboje žaidimo metu klaidų irgi beveik nedaroma,tačiau standartinės situacijos, kolkas yra mįslė ir per jas praleidžiame beveik visus įvarčius. Kaip ir prieš savaitę taip ir vakar,pralaimėjome apmaudžiai,varžovai nors ir nesukūrė momentų žaidimo metu,tačiau savo patirties dėka,išnaudojo mūsų klaidas ir to pasekoje,iškovojo pergales.

Rugsėjo 8 d. FB

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2014 Rgs 15 14:34

FK "Elektrėnų Versmė" - "Vova"
2014 m. rugsėjo 28 d., 14:00
Rungos g.18 A, Elektrenai

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2014 Lap 20 11:09

Ledo ritulininkai

Futbolui neabejingi ir kitų sporto šakų atstovai.

Šiemet susibūrusioje „Elektrėnų versmėje“ (6 vieta V lygos B2 divizione) žaidžia trys gerai žinomi ledo ritulininkai.

Buvęs Lietuvos rinktinės kapitonas Artūras Katulis į varžovų vartus įmušė net 9 įvarčius, Dovydas Kulevičius1, o Povilas Verenis3.

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2015 Sau 20 11:01

Elektrėnų Versmė
2014 m. lapkričio 10 d. ·

Sezono uždarymo metu,buvo apdovanoti 2014m. SFL sezono,geriausieji komandos žaidėjai įvairiose nominacijose.

Geriausias vartininkas - Ignas Miškinis
Geriausias gynėjas - Robertas Kerdokas ir Povilas Denovagis
Geriausias saugas - Mantas Strasevičius
Geriausias puolėjas - Artūras Katulis
Geriausias 12-tas žaidėjas - Rytis Pakrosnis
Ištikimiausias komandos žaidėjas - Visvaldas Ašmena
Komandos atradimas - Marius Leonavičius
Gražiausias įvartis - Gediminas Kuliešius ir Povilas Denovagis
Daugiausiai rezultatyvių perdavimų - Deividas Marcinkevičius
Rezultatyviausias žaidėjas - Nerijus Kobelevas ir Artūras Katulis
Naudingiausiais žaidėjas (MVP) - Artūras Katulis

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2015 Geg 19 10:28

Gegužės 17 d.,

Šiandien Elektrėnų komanda Panevėžyje dalyvavo Žalgirio draugijos zoninėse futbolo varžybose.

Pirmose rungtynėse Elektrėnų futbolininkai patyrė pralaimėjimą.

Radviliškis 4 : 0 Elektrėnai

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2015 Geg 19 10:31

Nugalėta Rūdiškių "Vėtra"
Kovo 23 d. ·
https://www.facebook.com/FK.ElektrenuVe ... 0127594120" onclick="window.open(this.href);return false;

Rūdiškių "Vėtra" - FK "Elektrėnų Versmė" 1:2 (0:2)
Įvarčiai - 16min. D.Marcinkevičius, 43min. D.Marcinkevičius, 64min."Vėtra".

Vakar, Rūdiškėse įvyko pirmosios draugiškos rungtynės, prieš 2015 m. SFL sezoną. Išvykoje nugalėjome "Vėtros" komandą. Mūsų komandai tai buvo pirmas mačas, o varžovai tuo tarpu žaidė jau trečiasias rungtynes. Buvo matyti,kad jie šiek tiek drąsiau pradėjo rungtynes, tačiau mūsų komanda ilgai netrukus pajautė žaidimą ir pradėjo atakuoti. 10min. N.Kobelevas tolimu smūgiu pabandė nuginkluoti varžovų vartininką,tačiau kamuolys atsimušęs į skersinį ir nuo jo į vartininko nugarą, nuskriejo į kampinį. Ir visgi 16min., D.Marcinkevičius žaibišku greičiu įsiveržė į kairįjį baudos aikštelės kampą ir smūgiu kaire koja, pasiuntė kamuolį į tolimąjį vartų kampą, 1-0 mūsų naudai. Aikštelėje vyko lygi kova, buvo daug kontakto ir smulkių pražangų. Ir kai atrodė kad pirmajame kėlinyje įvarčių daugiau nepamatysime, 43 min. D.Marcinkevičius, iš 25 metrų pasiuntė netraukiamą "bombą" į viršutinį vartų kampą, 2-0 mes pirmaujam po pirmojo kėlinio. Antrasis kėlinys priklausė varžovams,iškritus iš žaidimo vienam iš mūsų pagrindinių saugų, varžovai užvaldė vidurio zoną ir beveik visą kėlinį atakavo, Iš sukurtų kelių pavojingų epizodų, 64min. sušvelnino skirtumą. Taigi pasiekta sunki pergalė 2:1, tačiau žinant kad tai buvo pirmasis mačas po žiemos sezono,tiek žaidimas tiek rezultatas nenuvylė. Toliau tęsiam pasiruošimą sezonui, sekantis mačas kovo 29 dieną,Elektrėnuose, 14 val., su FK "Medžiai" komanda.

Paveikslėlis

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2015 Geg 19 10:33

Elektrėnų Versmė
Balandžio 20 d., 08:42 ·

"AFK" - FK "Elektrėnų Versmė" 1:1 (1:1)
Įvartis - 44min. A.Pliskauskas.

Vakar pradėjome antrąjį sezoną SFL lygoje.

Teko rungtyniauti išvykoje,gerai pažystamame Fanų stadione, prieš vienus iš čempionato favoritų - "AFK" komanda. Rungtynės geriau pradėjo varžovai, jie geriau judėjo aikštelėje, daugiau valdė kamuolį ir jau 10min. sugebėjo pasižymėti. Suklydus mūsų vartininkui, pelnė pusiau kuriozinį įvartį smūgiu iš toli. Po įvarčio žaidimas iš esmės nesikeitė, "AFK" daugiau bandė atakuoti,bet pavojingų epizodų nesukūrė. Ir mūsų komanda tuo pasinaudojo,surengusi pavojingą ataką, išlygino rezultatą, įvarčiu į rūbinę. 44m. vartininką iš kelių metrų "sušaudė" A.Pliskauskas. Antrasis kėlinys iš esmės buvo panašus, "AFK" šiek tiek daugiau valdė kamuolį,tačiau labai pavojingų epizodų beveik nesukūrė, išjungus iš žaidimo jų pagrindinį vidurio saugą, varžovai nebebuvo tokie aštrūs atakoje. Tuo tarpu mūsų komanda turėjo kelis labai pavojingus epizodus, M.Leonavičius buvo iššokęs 1x1 prieš varžovų vartininką, tačiau pastarasis sugebėjo išgelbėti savo komandą. Dar buvo neskirtas 11m. baudinys, kai teisėjas teigė po mačo,gerai nematė epizodo. Pergalę mūsų komandai galėjo išplėšti kapitonas P.Denovagis, 90min. atliko pavojingą baudos smūgį, bet "AFK" vartininkas dar kartą išgelbėjo savo komandą, palietęs kamuolį,kuris atsitrenkė į skersinį. Teisėjo švilpukas ir rungtynės baigtos - 1:1.

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2015 Geg 19 10:34

Elektrėnų Versmė
https://www.facebook.com/FK.ElektrenuVe ... 1802100619" onclick="window.open(this.href);return false;
Balandžio 27 d., 12:34 ·

FK "Elektrėnų Versmė" - FK "Imperialas" 1:4 (0:1)
Įvartis - 80min. N.Kobelevas.

Vakar vykusiame mače, patyrėm skaudų pralaimėjimą. Nors turėjome šį mačą žaisti namuose,dėl netinkamos stadiono būklės,nominaliai aikštės šeimininkai buvo "Imperialo" komanda. Pirmos rungtynių minutės nieko blogo nežadėjo, per 10 min. turėjome kelias pavojingas atakas,tačiau įvarčiu juos nesibaigė. 16 min. varžovai pelno pirmąjį įvartį, neužtikrintai sužaidus mūsų vartininkui. Po įvarčio komanda sutriko ir visiškai atidavė kontrolę varžovams,kurie galėjo pelnyti dar kelis įvarčius pirmajame kėlinyje. Bet rezultatas nepasikeitė ir ilsėtis komandos išėjo rezultatui esant 0-1, "Imperialo" naudai. Antrajame kėlinyje bandėme rezultatą išlyginti, sykį varžovus išgelbėjo virpstas,tačiau varžovai daugiau klaidų beveik nedarė ir 68min. pelno savo antrąjį įvartį,dar sykį neužtikrintai sužaidus vartininkui. 79min. grubi klaida gynyboje ir du varžovų žaidėjai iššoka prieš mūsų vartininką ir tiksliu smūgiu į tolimąjį vartų kampą pelno trečią įvartį. Tačiau jau sekančioje atakoje pavyksta pelnytį įvartį ir mums, N.Kobelevas stipriu smūgiu iš 13 metrų,nuginkluoja varžovų vartininką.Galėjome dar labiau sušvelninti rezultatą, bet po puikios kombinacijos, M.Strasevičius iššokęs vienas prieš vartus,nesugebėjo įveikti vartininko,kuris mano manymu buvo vienas geriausiu mačo žaidėjų,varžovų komandoje,ne sykį išgelbėjęs vartus nuo įvarčio. 87min. dar viena klaida gynyboje, varžovų puolėjas vienas prieš mūsų vartus, ir yra griaunamas mūsų vartininko, pats nugriautasis stoja mušti 11m. baudinį ir smūgiu į vartų centrą pelno komandos ketvirtą ir savo antrą įvartį mače. Galutinis rezultatas 1-4, varžovų naudai, reikia pripažinti,kad varžovai buvo geresni ir pergalės norėjo labiau,nei mes, ta ir įrodė aikštelėje. Jau rytoj, 19val., Elektrėnuose laukia SFL Carlsberg taurės mačas su "AFK" komanda.

...

Re: Elektrėnų futbolas:

2015 Geg 19 10:36

Elektrėnų Versmė
Gegužės 5 d., 09:56 · Redaguota ·

FK "Elektrėnų Versmė" - FK "Olandai" 1:1 (1:0)
Įvartis - 25 min. P. Verenis.

Vakar įvyko trečiosios SFL sezono varžybos. Rungtynes pradėjome aktyviai,daug atakavome,nes norėjome iškovoti pirmą pergalę sezone. Varžovai atrodė "užmigę",todėl iniciatyva pilnai priklausė mums ir 25min. pelnėme pirmąjį įvartį. N.Kobelevas smūgiavo į vartus,kamuolys pataikė į virpstą ir į tuščius vartus jį nukreipti beliko P.Vereniui. Po įvarčio toliau atakavome, varžovai tik kartais surengdavo kontraataką. 38min. baudos aikštelėje griaunamas N.Kobelevas ir skiriamas 11m. baudinys, deja D.Marcinkevičius nesugeba nuginkluoti varžovų vartininko. 1-0,po pirmojo kėlinio. Antrasis kėlinys buvo visiškai kitoks,varžovai pabudo iš miego ir pradėjo kėlinį labai aktyviai,mes buvome pasimetę,po tokios aktyvios pradžios ir praleidome įvartį,dėl keisto teisėjo sprendimo. "Nusipjovus" gynėjo spirtam kamuoliui, mūsų vartininkas paėmė kamuolį į rankas,o teisėjas skyrė laisvą smūgį, įvertinęs ar perdavimą atgal ar dar kažkokią naują taisyklę, ir po šio epizodo varžovai pelnė įvartį iš kelių metrų. Po įvarčio varžovai toliau spaudė,žaidė tikrai aktyviai ir kelis kartus pasisekė,kad nepraleidome dar įvarčių. Artėjant rungtynėms į pabaigą, abi komandos sukūrė po kelis pavojingus epizodus pelnyti įvarčius,bet nesugebėjo to padaryti. Rungtynės baigėsi 1-1. Du skirtingi kėliniai, pagal progas ir neįmuštus įvarčius,rezultatas teisingas.

Grįžti į