...

Re: FK Lietava

2012 Rgs 17 12:21

“Lietava“ toliau tolsta nuo persekiotojų...
2012-09-16, K.Putelis

Į pabaigą artėja 2012 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) pirmosios lygos čempionatas, nors iki jo pabaigos komandoms liko sužaisti po 6-7 rungtynes. Ir toliau sėkmingai trečiajame pirmenybių rate rungtyniauja Jonavos „Lietavos“ futbolo klubas, kuris pagaliau po trylikos metų pertraukos gali tapti pirmosios lygos nugalėtoju.

Jonavos futbolininkai jau ne vieneriose rungtynėse yra įrodę, jog su varžovais reikia žaisti iki finalinio teisėjo švilpuko, nes „Lietavos“ futbolininkai užtikrintai žaidžia mačų pabaigas. Šeštadienį jonaviečiai Kūno kultūros ir sporto centro stadione susitiko su šiemet sau nepalankia „Šilutės“ ekipa. Iki to vykusios dvejos rungtynės pasibaigė lygiosiomis.

Būtent kažką panašaus buvo galima matyti ir didžiąją šio susitikimo dalį. Iki 85 min. nei vienai komandai taip ir nepavyko pasižymėti, tačiau atėjo tas laikas, kai jonaviečiai ėmė dažniau lankytis varžovų baudos aikštelės prieigose. Po varžovų pražangos aikštės dešiniajame krašte, T.Papečkys pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, kur V.Stanevičius sukėlė ovacijas, pasiųsdamas jį į tinklą.

Po praleisto įvarčio svečiai iš Šilutės ėmė dar labiau skubėti, nes siekė bent išlyginti rezultatą. Į puolimą nuskubėjo net jų vartininkas, bet mestos visos pajėgos naudos nedavė. „Lietavos“ futbolininkai dar kartą nubaudė varžovus. 90 min. po greitos atakos A.Ramonas perdavė kamuolį L.Stonkui, pastarasis įsiveržė į šilutiškių baudos aikštelę, tačiau šis atmetė kamuolį M.Bezykornovui, kuris stipriu smūgiu padėjo tašką šiame susitikime. „Lietava“ iškovojo pergalę rezultatu 2:0 bei dar padidino savo atotrūkį nuo persekiotojų, nes kitos artimos komandos turnyrinėje lentelėje prarado taškus.
_____________________________________________________
http://www.fklietava.lt/naujiena/299/li ... rsekiotoju" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: FK Lietava

2012 Rgs 17 12:24

LIETAVA 2 - 0 ŠILUTĖ
XXI (21) turas, 2012 09 15

Namie žaidusi LIETAVA turėjo daug vargo su žaliai-juodais.
Šilutiškiams pavyko atsilaikyti prieš LIETAVĄ iki 85 minutės, bet pačioje rungtynių pabaigoje jonaviškiai palaužė ŠILUTĘ.

104. Lietava (Jonava) - Šilutė (Šilutė) 2:0 (0:0)
Teisėjas: G.Macevičius (Vilnius), 330 žiūrovų
Įvarčiai: 85 min. V.Stanevičius, 90+1 min. M.Bezykornovas („Lietava")
Įspėjimai: 28 min. T.Papečkys, 70 min. D.Regelskis, 81 min. M.Bezykornovas, 85 min. V.Stanevičius („Lietava"); 28 min. R.Šmitas, 37 min. E.Lukoševičius, 80 min. A.Šlušnys („Šilutė")
Pašalinimai: 90+2 min. E.Lukoševičius („Šilutė")

...

Re: FK Lietava

2012 Rgs 24 12:31

VENTA 0 - 3 LIETAVA
XXII (22) turas, 2012 09 22

Greitas įvartis „Lietavai“ atnešė dar vieną pergalę
2012-09-22, K.Putelis http://www.fklietava.lt/naujiena/304/gr ... na-pergale" onclick="window.open(this.href);return false;

Iki 2012 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) pirmosios lygos čempionato pabaigos komandoms liko sužaisti jau po penkerias rungtynes. Šeštadienį lygoje sužaisti keturi susitikimai, po kurių Jonavos „Lietavos“ futbolo klubas toliau tvirtai žingsniuoja nugalėtojų titulo link.

Šeštadienį jonaviečiai viešėjo Kuršėnuose, kur susitiko su „Ventos“ vienuolike. Šis varžovas Jonavos komandai tikrai nebuvo palankus. Be to, „Lietavai“ dėl geltonų kortelių skaičiaus negalėjo padėti V.Stanevičius ir D.Regelskis, kuris savo sąskaitoje turi jau aštuonias geltonas korteles ir praleis dar vienerias rungtynes.

Tik prasidėjus mačui su „Venta“, jonaviečiai iš karto pareiškė pretenziją į pergalę. Pagaliau, po kurio laiko, savo tryliktąjį įvartį čempionate įmušė A.Mockus. Jau 2 min. po jo smūgio kamuolys atsidūrė varžovų vartų tinkle.

Tai buvo tik susitikimo pradžia, tačiau „Lietavos“ futbolininkai toliau rungtyniavo užtikrintai ir 25 min. M.Bezykornovas ne tik įmušė antrąjį rungtynių įvartį, bet patvirtino, jog pastaruoju metu šis futbolininkas yra geros sportinės formos ir muša daugybę įvarčių.

Tašką šiame mače 63 min. padėjo rezultatyviausias Jonavos komandos žaidėjas L.Stonkus. „Lietava“ iškovojo pergalę rezultatu 3:0 ir tai buvo jau šešioliktoji jonaviečių pergalė čempionate.

107. Venta (Kuršėnai) - Lietava (Jonava) 0:3 (0:2)
Teisėjas: D.Kunevičius (Kaunas), 350 žiūrovų
Įvarčiai: 2 min. A.Mockus, 25 min. M.Bezykornovas, 63 min. L.Stonkus („Lietava")
Įspėjimai: 39 min. M.Venskus, 81 min. A.Bagočius („Venta")

...

Re: FK Lietava

2012 Rgs 28 11:11

LIETAVA 4 - 1 NFA
Atkelta iš XXIV (24) turo, 2012 09 26

„Lietava“ antroje žaidimo pusėje nušlavė NFA komandą
2012-09-26, K.Putelis http://www.fklietava.lt/naujiena/306/li ... fa-komanda" onclick="window.open(this.href);return false;

Trečiadienį 2012 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) pirmosios lygos čempionate buvo sužaistos vienerios atkeltos 24-ojo turo rungtynės. Šių metų pirmenybių lyderis Jonavos „Lietavos“ futbolo klubas savoje aikštelėje susitiko su Nacionalinės futbolo akademijos ekipa. Šios komandos turnyrinėje lentelėje yra skirtingose vietose, tačiau prieš šias rungtynes jaunieji akademikai buvo sutriuškinę Kėdainių FK komandą, įmušdami jiems net devynis įvarčius.

Nuogąstavimas pirmoje žaidimo pusėje nebuvo bereikalingas, nes svečiai iš Kauno vis dažniau ėmė lankytis „Lietavos“ vartų prieigose. Ne kartą smūgiais vis grasino jonaviečių vartininkui M.Stoniui, kuris reiškė priekaištus savo gynėjams. Tuo tarpu „Lietavos“ futbolininkai pirmajame kėlinyje nesugebėjo sukurti nieko pavojingesnio, išskyrus labai pavojingą L.Stonkaus išpuolį, bet jo smūgis buvo labai netikslus. Toks žaidimas buvo palankus varžovams, kurie baigiantis pirmajai žaidimo pusei netgi pasiekė įvartį. Po gynėjų klaidos, nuo jų pabėgo NFA ekipos puolėjas D.Kazlauskas ir pasiuntė kamuolį į vartus. Po pirmojo kėlinio „Lietavos“ treneris V.Stanevičius tikrai turėjo ką pasakyti savo treniruojamos komandos žaidėjams, nes vaizdas aikštelėje pasitikėjimo nekėlė.

Būtent trenerio žodžiai labai paveikė futbolininkus r antrajame kėlinyje jonaviečiai ėmė žaisti jau sau būdingą žaidimą. Tik prasidėjus šiam kėliniui, 50 min. dešiniajame krašte suklaidinęs varžovą, į baudos aikštelę įsiveržė A.Ramonas, kuris neleistinai buvo sustabdytas. Teisėjas skyrė 11 m baudinį, kurį realizavo M.Bezykornovas bei išlygino rezultatą. Tuo „Lietavos“ futbolininkų atakos nenutrūko ir jau 56 min. po dar vienos atakos rezultatas po įspūdingo tolimo V.Stanevičiaus smūgio buvo jau ir persvertas (2:1). Nors svečiai dar mėgino kažką pakeisti aikštelėje, bet savo žaidimą suradę jonaviečiai toliau tęsė kauniečių vartų šturmą.

Baigiantis susitikimui „Lietava“ galėjo pagalvoti ir apie varžovų sutriuškinimą. 80 min. dar vieną įvartį pasiekė naudingiausias rungtynių žaidėjas M.Bezykornovas, o paskutinę mačo minutę, išbėgęs vienas prieš svečių vartininką, jį nuginklavo ką tik aikštelėje pasirodęs P.Osauskas. Tad „Lietava“ dar labiau sustiprino pirmaujančias pozicijas, laimėdama rezultatu 4:1.

120. Lietava (Jonava) - NFA (Kaunas) 4:1 (0:1)
Teisėjas: J.Paškovskis (Vilnius), 450 žiūrovų
Įvarčiai: 50 min. (iš 11m.) ir 80 min. M.Bezykornovas, 56 min. V.Stanevičius, 90 min. P.Osauskas („Lietava"); 36 min. D.Kazlauskas („NFA")
Įspėjimai: 49 min. L.Visockis, 90+2 min. A.Surgautas („NFA")


...

Re: FK Lietava

2012 Spa 02 15:23

LIETAVA 8 - 0 KĖDAINIAI
XXIII (23) turas, 2012 09 30

Paveikslėlis http://www.fklietava.lt/naujiena/310/li ... edainiu-fk" onclick="window.open(this.href);return false;
„Lietava“ pasiekė triuškinančią pergalę – 8:0 nušluota Kėdainių FK
2012-09-30, K.Putelis

Iki 2012 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) pirmosios lygos čempionato pabaigos komandoms liko sužaisti po 3-5 rungtynes, todėl jos tarpusavyje dar kovos beveik visą spalio mėnesį. Tai reiškia, kad futbolininkų nelepins ir orai, kai teks žaisti prastomis sąlygomis. Panašiai vyko susitikimas Kūno kultūros ir sporto centro stadione, kur pirmosios lygos lyderė Jonavos „Lietava“ susitiko su turnyrinės lentelės paskutinėje vietoje esančia Kėdainių FK vienuolike. Mačas prasidėjo dar geromis oro sąlygomis, bet antrajame kėlinyje žaidėjams per stiprų lietų teko saugotis negauti traumų.


Dar prieš šias rungtynes buvo tik spėliojama, kiek jonaviečiai įmuš įvarčių į varžovų vartus. Vieni minėjo net dviženklį skaičių. Nors jo pasiekta nebuvo, bet „Lietavos“ futbolininkų pranašumas buvo daugiau nei akivaizdus ir tik labai nesėkmingas žaidimas realizuojant progas neleido pasiekti šio skaičiaus. Visgi, tik susitikimo pradžioje svečiams pavyko dar šiek tiek priešintis, bet vėliau Jonavos komandos pranašumas nekėlė abejonių.


13 min. dešiniajame krašte apėjęs kelis varžovus, į baudos aikštelę įsiveržė A.Ramonas ir pats savo individualių pastangų dėka pasiuntė kamuolį į vartus. 18 min. rezultatas padvigubėjo, kai pasižymėjo M.Bezykornovas. Tuo metu rezultatas tiesiog privalėjo būti didesnis, bet jonaviečiai neišnaudojo šimtaprocentinių progų įvarčiams pasiekti. 27 min. pagaliau savo šansą išnaudojo ir L.Stonkus, o pirmajame kėlinyje tašką padėjo D.Regelskis, vienas išbėgęs prieš kėdainiškių vartininką tiesiog meistriškai per jį permetė kamuolį jau į tuščius vartus. Po pirmojo kėlinio „Lietava“ pirmavo jau 4:0.


Antroje žaidimo pusėje žaidimas nesikeitė ir „Lietava“ toliau mušė įvarčius. Jonavos komandos treneris V.Stanevičius pakeitė kelis žaidėjus, bet žaidimas ir toliau vyko daugiausia varžovų aikštės pusėje. Antrajame kėlinyje jonaviečiams pavyko dar įmušti keturis įvarčius. Po įvartį pridėjo L.Stonkus (53 min.), M.Sirvidas (56 min.), A.Vansevičius (71 min.) ir V.Stanevičius (82 min.). Laimėję rungtynes rezultatu 8:0, „Lietava“ ne tik dar labiau sustiprino pirmaujančias pozicijas, bet ir į Kėdainių FK įmušė šimtąjį jų praleistą įvartį.
Lietava (Jonava) - Kėdainiai (Kėdainiai) 8:0 (4:0)
Teisėjas: A.Radiušas (Vilnius), 400 žiūrovų
Įvarčiai: 13 min. A.Ramonas, 18 min. M.Bezykornovas, 27 min. ir 53 min. L.Stonkus, 43 min. D.Regelskis, 56 min. M.Sirvidas, 71 min. A.Vansevičius, 82 min. V.Stanevičius („Lietava")
Įspėjimai: 21 min. A.Tiuleginas („Kėdainiai")
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Lietava

2012 Spa 02 15:26

400 žiūrovų
žiūrovų mažokai, kaip kokioje A lygoje. Achema galėtų labiau prižiūrėti, kad jų darbuotojai eitų futbolo žiūrėti.

Fostra
Pranešimai: 567
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:18

Re: FK Lietava

2012 Spa 02 16:00

Antrame kelinyje po lietaus ir esant rezultatui 7:0 apskritai liko kokia 50 ziurovu:)

...

Re: FK Lietava

2012 Spa 05 14:30

Penkiolikos mačų iš eilės nepralaiminti „Lietava“ į „Kėdainių“ vartus įmušė 8 įvarčius
http://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/p ... arcius.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
BNS ir lrytas.lt inf. 2012-09-30

Aštuonioliktąją pergalę 24-osiose Lietuvos pirmosios futbolo lygos rungtynėse ir septintąją iš eilės - iškovojo dešimties komandų turnyre pirmaujanti Jonavos „Lietava“.
Jau penkiolika rungtynių iš eilės nepralaiminti „Lietava“ sekmadienį namuose 8:0 (4:0) sutriuškino autsaiderę Kėdainių „Kėdainių“ (6 tšk.) ekipą ir, surinkusi 58 taškus, jau 15 taškų lenkia antroje vietoje esantį Kėdainių „Nevėžį“.

Per likusias trejas rungtynes „Lietavos“ vienuolikei tereikia iškovoti vos vieną tašką , kad po trylikos metų pertraukos trečią kartą klubo istorijoje taptų I lygos čempione.


Šešiolika taškų nuo lyderės atsilieka Trakų „Trakų“ ir Vilniaus „Granito“ komandos.

LFF pirmosios lygos turnyro lentelė (vieta, komandos, rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai):

1. Jonavos „Lietava“ 24 18 4 2 65:15 58
2. Kėdainių „Nevėžis“ 22 13 4 5 47:22 43
3. Trakų „Trakai“ 23 12 6 5 45:24 42
4. Vilniaus „Granitas“ 23 12 6 5 46:31 42
5. Vilniaus „Polonija“ 23 11 1 11 44:40 34
6. Šilutės „Šilutė“ 22 7 7 8 34:24 28
7. Palangos „Palanga“ 22 7 5 10 33:41 26
8. Nacionalinė futbolo akademija 23 7 3 13 55:58 24
9. Kuršėnų „Venta“ 23 6 1 16 37:65 19
10.Kėdainių „Kėdainiai“ 23 1 3 19 15:101 6
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

...

Re: FK Lietava

2012 Spa 13 15:46

"Lietava" šeštadienį Trakuose kausis dėl pirmosios vietos
http://www.fklietava.lt/naujiena/316/li ... ios-vietos" onclick="window.open(this.href);return false;
2012-10-10, K.Putelis

Į pabaigą artėjančiame 2012 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) pirmosios lygos čempionate komandoms liko sužaisti po trejas rungtynes. Iki šios sezono čempionų titulo nedaug trūksta Jonavos "Lietavos" futbolo klubui, kuris per likusias rungtynes turi iškovoti vos vieną tašką, nežiūrint į varžovų susitikimų baigtis.


Spalio 4 d. Nacionalinėje futbolo akademijoje Kaune buvo ištraukti jau penktojo LFF "Taurės" etapo burtai, kuriame savo varžovą sužinojo ir Jonavos "Lietava". Burtai lėmė, kad Jonavos komanda šiame etape iš vienerių rungtynių susitiks su toje pačioje lygoje rungtyniaujančia Kėdainių "Nevėžio" vienuolike. Šios rungtynės vyks spalio 23 d., antradienį, Kėdainių centriniame (dirbtinės dangos) stadione. Rungtynių pradžia 15 val.


Iki šio mačo, jonaviečių laukia labai svarbi pirmosios lygos čempionato dvikova svečiuose, kai spalio 13 d., šeštadienį Trakuose žais su vietos komanda. Rungtynių pradžia 14 val.

...

Re: FK Lietava

2012 Spa 13 16:02

TRAKAI 1 - 2 LIETAVA
2012 10 13

PIRMASIS KĖLINYS


42 min. Trakų komandos vidurio gynėjas gavo raudoną kortelę.
Po pirmo kėlinio 0:0. Tačiau iki pirmos vietos LIETAVAI trūksta tik 1 (vieno) taško, tad ir lygiosios jiems tinka!

ANTRASIS KĖLINYS

1:0 LIETAVA laimi!!! 60 min. įvartį galva pelnė Laurynas Stonkus!
2:0! Laaaaauuuuryyyynas Stonkus!
87 min. 2:1 TFK švelnina rezultatą.

Visus su PERGALE! 2:1 laimėjo Lietava! už ~2h komandos SUTIKTUVĖS prie tresto!

...

Re: FK Lietava

2012 Spa 15 14:25

Paveikslėlis

„LIETAVA“ – PIRMOSIOS LYGOS ČEMPIONĖ!!!
http://www.fklietava.lt/naujiena/319/li ... s-cempione" onclick="window.open(this.href);return false;
2012-10-13, K.Putelis

Nors iki 2012 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) pirmosios lygos pabaigos liko dar dviejų turų susitikimai, tačiau jau šį šeštadienį paaiškėjo naujieji šios lygos čempionai. Labai džiugu pranešti: 2012 metų LFF pirmosios lygos čempionė – Jonavos „Lietava“!!!

Taip atsitiko po 25-ojo turo rungtynių, kai pati Jonavos „Lietava“ išsprendė šio čempionato likimą, laimėdama paskutines rungtynes Trakuose prieš taip pat į prizinę vietą pretenduojančia šio miesto reprezentacine ekipa. Šis pralaimėjimas Trakų komandai šiai dienai lėmė nukritimą net į ketvirtąją vietą, o „Lietava“ užsitikrino čempionės vardus.

Dar prieš rungtynes Trakuose buvo žinoma, kad šiame susitikime Jonavos futbolininkams užtenka ir lygiųjų, norint po dvylikos metų pertraukos pasidabinti aukso medaliais. Būtent po pirmojo kėlinio rezultatas vis dar buvo lygus (0:0) ir tai tenkino „Lietavos“ komandą.

Tačiau po pertraukos Jonavos futbolininkai ėmė įrodyti, kad šiemet yra pajėgiausia komanda, nes 58 min. rezultatyviausias ekipos žaidėjas L.Stonkus ne tik išvedė savo komandą į priekį, bet dar po keliolikos minučių (75 min.) šis futbolininkas sukėlė ovacijas, įmušdamas ir dar vieną įvartį. Pačioje rungtynių pabaigoje (86 min.) aikštės šeimininkams pavyko sušvelninti rezultatą, bet pergalės iš jonaviečių atimti nepavyko. „Lietava“ iškovojo pergalę rezultatu 2:1, dar likus dvejoms rungtynėms užsitikrindama nugalėtojų vardus.

Vakare „Lietavos“ komandą atvykusią namo pasitiko būrelis sirgalių bei su gėlėmis ir šampanu sveikino rajono meras M.Sinkevičius, jo pavaduotojas R.Osauskas bei Kūno kultūros ir sporto centro direktorė R.Stupurienė.

...

Re: FK Lietava

2012 Spa 22 12:19

LIETAVA 0 - 1 NEVĖŽIS
26 JORNADA, 2012 10 20


Paveikslėlis2012-10-21, K.Putelis http://www.fklietava.lt/naujiena/328/pa ... ies-nevezi" onclick="window.open(this.href);return false;
Paskutinėse namų rungtynėse – nesėkmė prieš „Nevėžį“

Iki 2012 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) pirmosios lygos čempionato pabaigos komandoms liko sužaisti vos po vienerias rungtynes, tačiau jau dabar aiškios dvi prizines vietas užėmusios komandos. Paskutinėse sezono mačuose paaiškės, Trakų FK ar Vilniaus „Granitas“ užlips ant trečiosios vietos pakopos. Praėjusį šeštadienį tapo aiškus jau ir antrosios vietos savininkas. Juo tapo Kėdainių „Nevėžis“.

Būtent naujasis lygos čempionas Jonavos „Lietavos“ futbolo klubas jau sau nieko nelemiančiose rungtynėse susitiko su šia Kėdainių ekipa. Rungtynėse didelės motyvacijos laimėti jonaviečiams nebuvo, todėl leido varžovams laisviau jaustis aikštelėje. Jau pačioje rungtynių pradžioje svečiai įmušė įvartį (8 min.), kuris ir lėmė ne tik šio susitikimo nugalėtoją, bet ir sidabro medalių savininkus, kuriais ir tapo „Nevėžio“ futbolininkai.
Lietava (Jonava) - Nevėžis (Kėdainiai) 0:1 (0:1)
Teisėjas: S.Dirda (Kaunas), 400 žiūrovų
Įvarčiai: 8 min. D.Nebilevičius („Nevėžis")

...

Re: FK Lietava

2012 Spa 30 11:58

GRANITAS 1 - 1 LIETAVA
27 JORNADA, 2012 10 27


Pirmosios lygos čempionų lygiosios sostinėje
http://www.fklietava.lt/naujiena/335/pi ... -sostineje" onclick="window.open(this.href);return false;
2012-10-28, K.Putelis

LFF stadione sostinėse tarpusavyje susitiko šios lygos čempionė Jonavos „Lietava“ ir Vilniaus „Granitas“, kuris iki šio mačo pretendavo užimti trečiąją vietą.
Situacija pirmenybėse buvo tokia, kad vilniečiams šiame susitikime užteko lygiųjų, norint iškovoti trečiąją vietą.
Mūsų rajono futbolininkams ir šis mačas jau nieko nebelėmė, nes dar prieš dvejas rungtynes buvo užsitikrinę nugalėtojų vardus.
Tačiau jonaviečiai į tai nekreipė dėmesio ir siekė maksimalaus tikslo – pergalės.
28 min. buvo žengtas šis žingsnis, kai vėl pasižymėti pavyko rezultatyviausiam komandos žaidėjui L.Stonkui.
Tik prasidėjus antrajai žaidimo pusei (47 min.) aikštės šeimininkai išlygino rezultatą.
Tolesnės abiejų komandų žaidėjų pastangos pasižymėti buvo bevaisės ir susitikimas baigėsi taikiu rezultatu 1:1.

Granitas (Vilnius) - Lietava (Jonava) 1:1 (0:1)
Teisėjas: M.Pomeckis (Panevėžys), 110 žiūrovų
Įvarčiai: 47 min. D.Gunevič („Granitas"); 28 min. L.Stonkus („Lietava")
Įspėjimai: 43 min. R.Solomin („Granitas")

...

Re: FK Lietava

2012 Spa 30 12:03

Spalio
23
Antradienis


LFF taurės V etapas

15:00 | "Nevėžis" 0 - 1 "Lietava", Kėdainių miesto stadionas

Į ketvirtfinalį žengė Jonavos „Lietava“, kuri tik minimaliu rezultatu 1:0 nugalėjo Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkus.

PASTABA. Šios rungtynės buvo NEVĖŽIO užprotestuotos.

Nevėžis (Kėdainiai) - Lietava (Jonava) 0:1 (0:0)
Teisėjas: J.Paškovskis (Vilnius), 250 žiūrovų
Įvarčiai: 70 min. L.Stonkus („Lietava")
Įspėjimai: 69 min. D.Nebilevičius, 89 min. A.Lyberis („Nevėžis"); 29 min. A.Damašickas, 36 min. A.Vansevičius, 39 min. A.Rocys, 78 min. D.Regelskis („Lietava")

Grįžti į