šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK Mažeikiai

2011 Geg 02 15:25

Mažeikiai jau yra pelnę 10 įvarčių po 7 turų, tai 4 rezultatas lygoje :)
Ne taip optimistiškai skamba, jei faktus kitu kampu vertini: vienos rungtynės - 5 įvarčiai, liusios 6 rungtynės - taip pat 5 įvarčiai.

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Mažeikiai

2011 Geg 26 17:50

Futbolo populiarinimas Mažeikiuose

Šiandien, gegužės 26 dieną Mažeikių sporto centro stadione FK „Mažeikiai“ priėmė Mažeikių specialiosios mokyklos mokinius. Pasižiūrėję rytinę komandos treniruotę, jaunuoliai įsijungė į šią nedidelę futbolo šventę.

Pirmoji užduotis – nuo 11 m. atžymos nuginkluoti „Mažeikių“ komandos vartininką – Aurimą Dubicką, visiems kuriems tai pavyko įteiktos FK „Mažeikiai“ kepuraitės. Po to technišką kamuolio valdymą demonstravo komandos legionieriai V. Antipov ir R. Kysliakov. Paskutinis šio susitikimo akordas kamuolio mušinėjimo rungtis, kurios laureatai taip pat buvo apdovanoti klubo atributika. Kupini įspūdžių vaikai ir klubo žaidėjai sustojo bendrai nuotraukai, kuri turbūt dar ilgam primins vaikams apie šį renginį. Renginio nuotraukos: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 2072292357" onclick="window.open(this.href);return false;

Taip pat šį sekmadienį, 16 val. organizuojamos draugiškos futbolo rungtynės tarp FK „Mažeikių“ fanų - „Žemaitijos lokiai“ ir KK „Mažeikiai“ fanų. Renginys nemokamas, klubo rėmėjai fanams paruošė prizų. Renginio vieta tikslinama.

Šaltinis:fkmazeikiai.lt

gdrs
Pranešimai: 800
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 11:26

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 17 12:15

Savaites senumo naujiena, bet lyg niekur nebuvo skelbta:

"Mažeikius" treniruos ukrainietis

http://www.sportas.info/naujienos/7071- ... ietis.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Mažeikių" futbolo klubas veikiausiai vėl keis trenerį. Komandai vadovusiam N. Gudaičiu gali tekti vėl būti trenerio asistentu, kaip šio sezono pradžioje.

Sportas.info žiniomis su “Mažeikių” futbolo komanda dirba naujas treneris. Nors sutartis su ukrainiečiu Sergejumi Vorobejumi dar nėra pasirašyta, per rytdienos A lygos rungtynes su Vilniaus „Žalgiriu“, „Mažeikiams“ greičiausia vadovaus jau jis.

Pernai Sergejus Vorobejus yra dirbęs Krivyj Riho „Kryvbas“ jaunimo komandos trenerio asistentu.

Mažeikius šiemet treniravo Ričardas Grigaliūnas, tačiau po kelių rungtynių jis buvo atleistas už tai, kad teismas pripažino trenerį kaltu dėl narkotinių medžiagų platinimo ir komandai vadovauti patikėta buvusiam jo asistentui Nerijui Gudaičiui.

„Mažeikių“ komandoje žaidžia septyni S.Vorobejaus tautiečiai.

Linas
Pranešimai: 206
Užsiregistravo: 2010 Vas 14 21:57
Palaikoma komanda: Fk Mažeikiai
Miestas: Londonas/Mažeikiai

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 17 16:17

Dėl to, kad čia savaitės senumo gandas :) Teisybė, kad su Sergėjum šnekamasi, bet jis mano žiniomis (kurios kaip žinot pakankamai patikimos :D ). Sergėjus turėtų tapti fizinio pasirengimo treneriu, vyr. treneris ir toliau N. Gudaitis. Kai (jei) su S. Vorobėj pasirašysim kokią nors sutartį, tai nebijokit, duosiu jums žinot :D
Mėlynai baltas
Mažeikių "Romar" - Vilniaus "Žalgiris" http://www.youtube.com/watch?v=ugb-hGP44lo

UCCM
Pranešimai: 604
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 17 17:35

Šiaip tai vienas toks gandonešis iš neutralių asmenų, sėdėjusių mače Žalgiris - Mažeikiai Marijampolėje kalbėjo taip:
"Vienas treneris iš tribūnos vadovauja, kitas - nuo suoliuko. Kur iš jų tikras?"
Nu gal man pamelavo ar gal iš tribūnos davė nurodymus kokiu greičiu bėgti (ką daugiau fizinio pasirengimo treneris gali daryt per mačą).
O šiaip, tai FK Mažeikiai jau žadėjo apskelbti jau trečiadienį kažką. Nepaskelbė.

Linas
Pranešimai: 206
Užsiregistravo: 2010 Vas 14 21:57
Palaikoma komanda: Fk Mažeikiai
Miestas: Londonas/Mažeikiai

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 17 17:43

Trečiadienis niekur nebuvo minimas, derybos slidus reikalas, kartais jos užtrunka :)
Mėlynai baltas
Mažeikių "Romar" - Vilniaus "Žalgiris" http://www.youtube.com/watch?v=ugb-hGP44lo

UCCM
Pranešimai: 604
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 17 19:02

Trečiadienis niekur nebuvo minimas, derybos slidus reikalas, kartais jos užtrunka :)
Buvo. Asmeniniuose pokalbiuose...

Linas
Pranešimai: 206
Užsiregistravo: 2010 Vas 14 21:57
Palaikoma komanda: Fk Mažeikiai
Miestas: Londonas/Mažeikiai

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 18 03:52

Na va, jau oficialu - Sergej Vorobej naujasis "Mažeikių" fizinio pasirengimo treneris: http://www.fkmazeikiai.lt/index.php/nau ... omment2973" onclick="window.open(this.href);return false;
Mėlynai baltas
Mažeikių "Romar" - Vilniaus "Žalgiris" http://www.youtube.com/watch?v=ugb-hGP44lo

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 18 10:57

Komanda palaiko stiprius ryšius su Ukrainos futbolo klubais, sėkmės FK Mažeikiams toliau tobulinant futbolą.

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 21 16:31

Septynis ukrainiečius futbolininkus turinčio „Mažeikių“ klubo strategas N.Gudaitis: „Kas galėtų pasakyti, kad Lietuvoje yra daug gero lygio žaidėjų?“
Martynas Suslavičius
2011-06-21 16:19
http://www.lrytas.lt/-13086552081307496 ... %C5%B3.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) A lygos vidutiniokė Mažeikių „Mažeikiai“ komanda nestokoja ambicijų. Septintoje lentelės pozicijoje esantis klubas jau seniai stengiasi plėsti savo ribas – kalbama apie futbolo akademijos įkūrimą. Futbolo akademija būtų rimtas žingsnis link profesionalaus vietinio jaunimo ugdymo, tačiau šiandieną „Mažeikių“ komandoje žaidžia 7 futbolininkai iš Ukrainos, komandoje atsirado vietos ir ukrainiečiui fizinio rengimo treneriui Sergejui Vorobejui, kuris, kalbama, gali pakeisti dabartinį „Mažeikių“ strategą Nerijų Gudaitį. Futbolininkai iš Ukrainos atvyko neįprastai – „Mažeikių“ vadovybė pati keliavo į Ukrainą rinktis žaidėjų ir neslepia, kad žaidėjus iš Ukrainos jiems turėti apsimoka labiau. Nepaisant to, kad komandoje žaidžia Lietuvoje ne itin įprastas skaičius užsieniečių, „Mažeikių“ klubo vadovas Aldaras Pupliauskas teigė, kad tai netrukdo ugdyti vietinio jaunimo. „Mes ugdysime savo jaunimą. Įsteigėme viešąją įstaigą ir kursime akademiją. Ateityje užsieniečių kažkiek sumažės, bet turės praeiti daug laiko, kol savo žaidėjus išugdysime“, - sakė A.Pupliauskas. "Mažeikių" vadovas pasirinkta strategija yra patenkintas, jo nuomone – bendradarbiavimas su ukrainiečiais komandai išeis tik į naudą. Nemaloniais gandais apie S.Vorobejaus atvykimą aplipo dabartinio trenerio N.Gudaičio ateitis. Jau anksčiau buvo spėta, kad ukrainietis pakeis strategą, kuriam tektų asistento vaidmuo. Paklaustas apie S.Vorobejų N.Gudaitis nedvejodamas atsisakė kalbėti. Žinoma, kalbėti apie tai, kas gali trenerį pastūmėti atgal – skaudu.

- Žaidėjai iš Ukrainos nėra pranašesni už didesnių klubų lietuvius, kodėl tada juos vežėtės į mūsų šalį?- lrytas.lt paklausė N.Gudaičio.
- Šiuo metu, pagal esamą klubo biudžetą, tokio lygio lietuvių tikrai nerasime. Kadangi Ukraina yra didelė ir futbolininkų kiekis žymiai didesnis (didesnė rinka - aut. past.), tai jie atitinka dabartinius mūsų lūkesčius. Lietuvoje nėra tokio pat lygio žaidėjų, kurie žaistų už pinigus, kokius mokame ukrainiečiams. Ukrainoje futbolo rinka yra didžiulė, o Lietuvoje žaidėjų nėra. Kas galėtų pasakyti, kad Lietuvoje yra daug gero lygio žaidėjų? Jų tiesiog nėra“.

- Kokia jūsų kaip trenerio nuomonė apie tuos 7 žaidėjus iš Ukrainos?
- Žaidėjų mentalitetas mažai skiriasi nuo mūsų, žinoma, visi turi charakterį – visi kovotojai. Iš tų septynių išskirčiau keturis žaidėjus, kurie atitinka mūsų komandai keliamą lygį. Kiti trys – žaidžia, stengiasi, tačiau likusių trijų lygis panašus kaip lietuvių, todėl manau, kad artėjančiame keitimų laikotarpyje juos reikėtų pakeisti.

- Ar žaidėjus, jūsų nuomone, reikėtų keisti į lietuvius ar ir toliau ieškoti talentų kitur?
- Nebūtinai lietuvius. Žinoma, įtakos turi faktas, kad vienu metu aikštėje gali būti tik penki užsieniečiai.

Besidomintiems Lietuvos futbolu puikiai pažįstama FC „Vilniaus“ istorija, kuomet į sostinės komandą buvo masiškai importuojami brazilai. Tuomet klubo vadovybė didžiavosi, anot jų, puikiais legionieriais, klubo gerbėjai rašė pasipiktinusius laiškus, o futbolo ekspertai žiūrėjo, kur nuves tokia klubo politika. Šiandieną kalbant apie užsieniečius ir išgirdus skaičių 7, norom nenorom tenka prisiminti sostinės komandos istoriją, tačiau N.Gudaitis teigė, kad nemano, jog klubas pakartos „Vilniaus“ istoriją, juolab, kad „Mažeikiai“ neturi tikslo nuolat gyvuoti padedant žaidėjams iš užsienio. Mažeikių miesto komandos treneris užsiminė, kad jam patiktų, jeigu Lietuvos futbolo federacija imtųsi nuostatais tvirtinti jaunų lietuvių ugdymą komandose: „Seniai jau maniau, kad Lietuvos komandose turėtų, kad ir priverstinai žaisti nors vienas 18-19 metų žaidėjas. Ir tada, nori nenori, komandos būtų priverstos auginti sau pamainą. Toks dalykas pasitarnautų auginant savus žaidėjus jaunimo ir nacionalinei rinktinei“. Planuose esanti futbolo akademija, jaunimo auginimo perspektyvos – rimtas požiūris į ateitį, tačiau kol kas „Mažeikių“ klubui ne itin sekasi LFF A lygoje – birželio 19 dieną Mažeikių miesto komanda išvykoje buvo net 0:5 sutrypta čempionų Panevėžio „Ekrano“.

Šiaip galetu musu zurnaliugos, bent jau paminet, kad nezaidzia jokie 7 legionieriai nes yra legionieriu limitas...O su tokia mokestine politika tai faktas kad ukrainieciai pigesni...

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 21 16:52

Labai jau nekoks požiūris, Gudaičio atžvilgiu

Brisiaus Galas

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 21 17:19


Martynas Suslavičius


Besidomintiems Lietuvos futbolu puikiai pažįstama FC „Vilniaus“ istorija, kuomet į sostinės komandą buvo masiškai importuojami brazilai. Tuomet klubo vadovybė didžiavosi, anot jų, puikiais legionieriais, klubo gerbėjai rašė pasipiktinusius laiškus, o futbolo ekspertai žiūrėjo, kur nuves tokia klubo politika.

Šiaip galetu musu zurnaliugos, bent jau paminet, kad nezaidzia jokie 7 legionieriai nes yra legionieriu limitas...O su tokia mokestine politika tai faktas kad ukrainieciai pigesni...


Kaip diena, taip naujiena. Iki šiol galvojau, kad FC Vilnius neturėjo jokių gerbėjų, o Martynas Suslavičius išaiškino, kad jie laiškus rašinėjo. Kai pagalvoju, tasai Martynėlis fantazijos prilaiko daugiau nei mūsų mafijozis, kuris vos surezga sakinį. O tokie žurnaliūgos rašo kas jiems paliepta arba bet kokius vėjus rašinėja. Šiaip tai įdomus straipsniukas, mane prajuokino su tom akademijom, nors svajoti nedraudžiama.

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 21 17:35


Martynas Suslavičius


Besidomintiems Lietuvos futbolu puikiai pažįstama FC „Vilniaus“ istorija, kuomet į sostinės komandą buvo masiškai importuojami brazilai. Tuomet klubo vadovybė didžiavosi, anot jų, puikiais legionieriais, klubo gerbėjai rašė pasipiktinusius laiškus, o futbolo ekspertai žiūrėjo, kur nuves tokia klubo politika.

Šiaip galetu musu zurnaliugos, bent jau paminet, kad nezaidzia jokie 7 legionieriai nes yra legionieriu limitas...O su tokia mokestine politika tai faktas kad ukrainieciai pigesni...


Kaip diena, taip naujiena. Iki šiol galvojau, kad FC Vilnius neturėjo jokių gerbėjų, o Martynas Suslavičius išaiškino, kad jie laiškus rašinėjo. Kai pagalvoju, tasai Martynėlis fantazijos prilaiko daugiau nei mūsų mafijozis, kuris vos surezga sakinį. O tokie žurnaliūgos rašo kas jiems paliepta arba bet kokius vėjus rašinėja. Šiaip tai įdomus straipsniukas, mane prajuokino su tom akademijom, nors svajoti nedraudžiama.


as maneu ivartis.lt buvo isspausdinstas kazkokio pasipiktunusio fano laiskas, kai panka perleido vetrai, o i jo vieta paeme brazila

...

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 22 12:58

Toki laiska tik ivartis.lt savo laiku ir galejo isspausdinti, o siaip, tasai klubas gerbeju neturejo, na, gal koks asmeninis Pankos gerbejas ir parase.

bananero
Pranešimai: 312
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 15:36
Palaikoma komanda: Žalgiris Vilnius
Miestas: Vilnius

Re: FK Mažeikiai

2011 Bir 22 15:04

Turėjo FCV gerbėjus – FCV Sector vadinosi. Dar net puslapį fcv-ultras.com ar tai .net turėjo :)) Tiesa, koks klubas buvo, tokie ir fanai :))
Paveikslėlis

Grįžti į