bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Mažeikiai

2012 Vas 21 09:10

Paveikslėlis

Konteineriai, atstoję patalpas, žaidėjams ir personalui galutinai išvežti. Stadione nebeliko nieko laikino. Nors tai vėl-žingsnis atgal, prarandami minimalūs patogumai. Jis kuo puikiausiai parodo, kad mums reikia siekti to ko niekas neatsiims, neatims, ir daug kas norės pamatyti ir pabūti toje aplinkoje. Taip tai brangu visomis prasmėmis, bet dar brangiau to neturėti.

http://www.facebook.com/FKMazeikiai

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 01 01:12

http://www.facebook.com/FKMazeikiai" onclick="window.open(this.href);return false;

Tai ka zaisim, megejiskoje lygoje.
Trečiadienį, vasario 29 d., Klaipėdoje įvyko LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių futbolo klubų vadovų susirinkimas, kuriame buvo nagrinėjami klausimai, susiję su futbolo klubų licencijavimu. LFF Licenciavimo skyriaus vadovas Laurynas Zibolis klubų vadovams pristatė numatomą licencijavimo proceso eigą bei supažindino kokius teisinius, sporto, infrastruktūros ir personalo kriterijus futbolo klubai turės atitikti. Iki kovo 31 d. futbolo klubai turės pateikti nurodytą dokumentaciją, kad balandžio 9 d. įgytų II lygos licenciją.
Iki šio susirinkimo norą dalyvauti 2012 m. LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybėse išreiškė 11 komandų. Iš pernai dalyvavusių komandų šiemet turėtų dalyvauti Šiaulių „Juventa-99“, Telšių „Mastis“, Plungės „Babrungas“, Naujosios Akmenės „Akmenės-SC“ ir Kelmės „VJSM-Kelmė“. Prie šių komandų turėtų prisijungti iš LFF I-os lygos iškritusi Kretingos „Minija“, po metų pertraukos į pirmenybes sugrįžtanti Joniškio „Žygis“ komanda, Klaipėdos Sekmadienio lygos nugalėtoja – Klaipėdos „Jambo“, naujai besikuriančio futbolo klubo „Klaipėdos Granitas“ komanda bei Mažeikių ir Radviliškio miestus atstovausiančios futbolo komandos (pavadinimai paaiškės artimiausiu metu).
Tarp dalyvaujančių komandų vargu ar šiemet išvysime Plikių „Sakuonos-Klarksono“, Salantų „Salanto“, Gargždų „Bangelės“ ir Žagarės „Žvelgaičio“ komandas. Priminsime, kad pernykščių pirmenybių nugalėtoja Palangos FK „Palanga“ šiemet rungtyniaus LFF I-oje lygoje.
Pirmenybes planuojama pradėti balandžio mėnesio paskutinįjį savaitgalį.

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 01 11:25

Mažeikių ir Radviliškio miestus atstovausiančios futbolo komandos (pavadinimai paaiškės artimiausiu metu).
Laukia didelis darbas. Klubui reikia ne tik licenzijuotis, bet ir naujus pavadinimus sugalvoti. Tikriausiai Mažeikiai pasivadins "Jovaru", nes ten istorinis pavadinimas ir nereikės klubui "Mažeikių" skolų perimti. Gudrūs tie Mažeikių veikėjai. Visko už dyką nori.

...

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 01 13:12

Vakar Tadas Krinickas pasidalino su mumis naudinga informacija.
Antrojoje lygoje, Vakarų zonoje (plačiau http://www.klff.lt" onclick="window.open(this.href);return false;) minima kad bus komanda iš Mažeikių.
Panašu į tai, kad Mažeikių miestą atstovaus nauja komanda, nes nepaminėtas tikslus komandos pavadinimas.
___________________________
http://www.klff.lt/

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 05 11:04

Kur žais Mažeikių futbolininkai?
Ketvirtadienis, 01 kovas 2012 18:38
Aurimas KASPERAVIČIUS
http://budas.lt/index.php?option=com_co ... -#JOSC_TOP" onclick="window.open(this.href);return false;

Ar bus ką žiūrėti futbolo mėgėjams atnaujintame miesto stadione šią vasarą? Dvejus metus aukščiausiojoje šalies „A“ lygoje žaidusio Mažeikių futbolo klubo likimas pakibęs ant plauko. Praėjusiame sezone su finansiniais sunkumais susidūrusiam ir jų iki galo neišsprendusiam klubui neliko vietos elitiniame divizione. Kol kas neaišku, ar apie savo nemokumą paskelbusiam VšĮ „Mažeikių sporto centras“ priklausantis klubas apskritai šiemet žais kurioje nors iš žemesnių lygų, ar tiesiog išnyks iš Lietuvos futbolo „žemėlapio“.

Kabo ore

Dalyvauti A lygos licencijavimo procese 2012 metų sezonui norą oficialiai buvo pareiškę visi 12 pernai dalyvavusių klubų, tačiau, LFF vykdomojo komiteto sprendimu, teisė žaisti aukščiausiojoje lygoje suteikta pirmąsias aštuonias vietas užėmusioms komandoms, varžybų startas planuojamas 2012 m. kovo 10 d. Išimties tvarka čempionate dalyvauti leista pernai vienuoliktąją vietą užėmusiam Klaipėdos „Atlantui“ ir praėjusių metų I lygos nugalėtojui Vilniaus „Reo“. Šalies aukščiausiajame futbolo divizione šiemet nebus reprezentacinės Kauno ekipos – tai beprecedentis atvejis per visą Lietuvos futbolo istoriją. FBK „Kaunas“ nepateikė prašymo dėl žaidimo A lygoje išimties tvarka, tad klubui suteikta tik I lygos licencija. Paskutinę vietą „A“ lygoje užėmusi FC „Klaipėda“ ir devintojoje likęs FK „Mažeikiai“ kol kas „kabo ore“ ir nėra registruoti jokioje šalies futbolo lygoje. Ilgametis komandos vadovas A. Pupliauskas tikisi, kad Mažeikiuose futbolas neišnyks.

Spręs dalininkai

„Mūsų miesto komanda aukščiausiojoje lygoje nežais. Dabar sprendžiamas klausimas, ar ji pretenduos į pirmąją. Tai turi nuspręsti „Mažeikių sporto centro“ dalininkai“, – situaciją apibūdino Sporto centro valdybos pirmininkas Apolinaras Stonkus. Kovo 7 d. šaukiamas VšĮ „Mažeikių sporto centras“ visuotinis dalininkų susirinkimas, kuriame bus sprendžiamas klausimas dėl jų paramos dydžio įstaigai 2012 m. nustatymo ir tvirtinimo. Tuomet turėtų paaiškėti dalininkų apsisprendimas dėl FK „Mažeikiai“ likimo. A. Stonkaus teigimu, Sporto centras yra nemokus, tad spėlioti, ar dalininkai ryšis toliau remti futbolą, sudėtinga. Kokio dydžio praėjusio sezono skolos slegia „Mažeikių sporto centrą“, valdybos pirmininkas detalizuoti nepanoro. Galbūt kiek daugiau aiškumo dėl FK „Mažeikiai“ likimo būtų Sporto centro valdybos nario Dariaus Seiliaus komentare „Būdui žemaičių“. Jo teigimu, prieš keletą savaičių buvo įvykdytas Mažeikių krepšinio ir futbolo komandų kaip juridinių vienetų atskyrimas, o naujo klubo steigimui apskritai nėra jokių kliūčių. „Niekas netrukdo futbolo entuziastams ar sirgaliams steigti naują klubą ir vystyti jo veiklą. Jei tokių atsiras, mes tik galime juos pasveikinti ir palinkėti sėkmės“, – sakė D. Seilius.

Turi vilties

Ilgametis Mažeikių futbolo komandos vadovas Aldaras Pupliauskas su giliu liūdesiu stebi situaciją. Daugiau nei dešimt metų puoselėtos viltys grįžti į stipriausią šalies lygą išsipildė, tačiau ši svajonė truko trumpiau, nei to norėtųsi visai Mažeikių futbolo bendruomenei. Nedaug trūko, kad „Mažeikių“ futbolininkai pernai būtų išsivaikščioję net nesibaigus sezonui. Tuomet pagalbos ranką ištiesė rajono Savivaldybė, ir UEFA sankcijų, gėdos ir žlugimo buvo išvengta. Dabar situacija kebli ir neaiški, o ateitis skendi migloje. „Būsim ar nebūsim“, – taip situaciją piešia A. Pupliauskas. Šiuo atveju kyla klausimas: „būti ar nebūti“ Mažeikiams Lietuvos futbolo bendruomenėje apskritai, nes miestas, neturintis klubo nė vienoje šalies lygoje, negali vadintis šios bendruomenės nariu. Tuomet galima svarstyti ir apie Sporto mokyklos futbolo sekcijos prasmę, ir apie atnaujinto stadiono likimą. „Kol galutinis Sporto centro dalininkų sprendimas nepriimtas, tol turime vilties išvysti komandą pirmojoje lygoje. Nesinorėtų, kad po dvejų metų aukščiausiojoje nukristume į žemiausią ir tektų vėl viską pradėti iš naujo“, – pareiškė A. Pupliauskas. Jo teigimu, sprendimą dėl ketinimo žaisti pirmojoje lygoje Lietuvos futbolo federacijai reikia pateikti ne vėliau kaip iki kovo 10-os dienos. Kaip itin blogą scenarijų A. Pupliauskas įvardija rėmėjų paiešką naujo klubo steigimui ir rengimuisi žaisti žemiausioje šalies futbolo lygoje. Kaip blogiausią – komandos nebuvimą. Tuomet istorijos ratas veriančiai girgždėdamas apsisuktų. Kaip 1997-ųjų rudenį, kai visus metus šalies futbolo „žemėlapyje“ Mažeikiai jokio pėdsako nepaliko.

...

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 07 13:37

Pasakų pasaulis. Yra tikinčių, kad prisikels MAŽEIKIAI, yra galvojančių, kad reikia kažko naujo. Su tiek skirtingų nuomonių bendro rezultato nebus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 17 13:30

Mažeikiuose futbolas gyvuos!
http://www.futbolas.lt/naujiena/mazeiki ... las-gyvuos" onclick="window.open(this.href);return false;

Praėjusį sezoną Lietuvos A lygoje 9-ąją vietą užėmęs "Mažeikių" klubas bankrutavo. Tačiau Mažeikių miesto futbolo gerbėjai gali lengviau atsikvėpti. Jie ir šiemet turės futbolo komandą. Tiesa, ne aukščiausioje lygoje, pradės nuo žemesnės pakopos, bet futbolas šiame mieste gyvuos. Apie tai portalui futbolas.lt pranešė gerai informuoti šaltiniai. Iniciatyvos Mažeikiuose ėmėsi entuziastų grupė, kurioje yra ir ilgametis šio miesto futbolo entuziastas Nerijus Gudaitis. Pastarasis per paskutinius 20 metų matė visko. Su Legendiniu Mažeikių ROMAR klubu tapo Lietuvos čempionu, vėliau išgyveno šio klubo bankrotą, vėl kėlė Mažeikių futbolą iš pelenų, po ilgos pertraukos sugrįžo į aukščiausiąją lygą ir galiausiai pernai vėl išgyveno dar vieną miesto komandos nuopolį.

Pasak šaltinių, šiuo metu vyksta intensyvios derybos dėl bankrutavusio klubo perėmimo. Jose yra teigiamų poslinkių, apie oficialų perėmimą visuomenė turėtų būti informuota pirmadienį. Sėkmingų derybų atveju Mažeikių klubas jau šiemet startuos Lietuvos I lygos pirmenybėse. Tiesa, iniciatyvininkai yra numatę ir atsarginį planą, jei derybos sužlugtų. Jie jau paklojo pamatus naujojo klubo įkūrimui legendiniu pavadinimu Mažeikių "Atmosfera". Jame rungtyniautų perspektyviausi jaunieji Mažeikių futbolininkai, o komanda savo egzistavimą pradėtų nuo LFF II lygos pirmenybių.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 17 13:48

Džiugi naujiena !

...

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 17 15:14

Jau bloga nuo tu pasakaiciu, tegul ima ir padaro, tada paplosiu per peti ir pasakysiu DEKUI.

...

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 24 15:13

Visiems norintiems – neužteko
Atsiskyrė nuo Sporto centro

Sporto taryba taip pat rekomendavo Savivaldybės administracijai skirti paramą futbolui ir krepšiniui. VšĮ „Olimpo sporto centras“ vadovas Donatas Voras informavo, kad šis klubas įsikūrė prieš porą metų. „Šiuo metu dalyvaujame vidaus ir lauko futbolo varžybose. Vidaus futbole dar patys sugebame išsilaikyti, o lauko – norėtume kilti aukščiau, negu žaidėme, tai būtų trečiasis lygmuo, antroji lyga. Mūsų žaidėjai – dirbantys, ne profesionalai mažeikiškiai nuo 19 iki 35 metų, kuriems futbolas yra pomėgis. Iš viso mums reikėtų 70 754.44 litų startiniam mokesčiui, transportui, stadiono mokesčiui, futbolininkų maistpinigiams, trenerių atlyginimams“, – kalbėjo D. Voras.

Dar vienas futbolo klubas, prašantis pinigų – „Atmosfera“. Šis klubas susikūrė visai neseniai – atsijungė nuo VšĮ „Mažeikių sporto centras“. „Žlunga VšĮ „Mažeikių sporto centras“, o su jais ir futbolas. Situacija paskutinius mėnesius buvo baisi: treneriai negavo atlyginimų, o sportuojantys vaikai negalėjo išvykti į varžybas, buvo chaosas. Per dvi savaites, tėvų padedami, įkūrėme naują asociaciją – futbolo klubą ,,Atmosfera“, kuriame šiuo metu sportuoja 69 vaikai, yra keturios vaikų grupės, su jais dirba profesionalūs treneriai: Gintaras Juodeikis, Antanas Bulošas ir aš, Nerijus Gudaitis. Vaikai dalyvauja Lietuvos sporto klubų čempionatuose. Šiuo metu mes vystome veiklą ir prašome jūsų pagalbos, kad ta veikla nenutrūktų ir vaikai neatsidurtų gatvėje“, – kalbėjo N. Gudaitis. „Prašoma jūsų parama 45 tūkst. litų, 10 tūkst. litų reikia transportui, tai galėtų būti remiama iš kitų pinigų. Realiai jums dabar reikia 35 tūkst. litų, deja, tokių didelių pinigų nėra, tai ar nebankrutuos jūsų klubas, jei jums reikalingos paramos negausite?“ – domėjosi V. P. Ostrauskis. „Jei jau būtų žlugę, tai būtų seniai sužlugę, ir vaikai jau seniai būtų atsidūrę gatvėje“, – atsakė N. Gudaitis.
Nėra rūbinių

„Aš nesuprantu: tiek VšĮ „Olimpo sporto centras“, tiek šitas klubas rašo, kad reikalingi pinigai stadiono priežiūrai. Kiek žinau, Mažeikiuose vienas stadionas, tinkamas varžyboms. Ar to klausimo negalima išspręsti kitaip?“ – teiravosi Sporto tarybos narė. „Aš nuo šešerių metų pradėjau sportuoti ir iki pat dabar Mažeikiuose nėra buvę rūbinių. Per šitiek metų jokia sporto valdžia nesugebėjo išspręsti problemos. Kodėl mes „merkiame“ pinigus ne ten, kur reikia? Nuomojame namelius vietoj to, kad pastatytume stacionarias rūbines ir išspręstume klausimą visiems laikams. Kaip galvojate, kur vaikai, atėję treniruotis, kad ir lietui lyjant, pasideda savo drabužius? Yra tribūnos, tai jie ten lyjant lietui persirengia, lietui lyjant treniruojasi ir lietui lyjant velkasi savo drabužėlius ir eina namo. Lietuva – Europos Sąjungos narė ir neturime elementariausių sanitarinių sąlygų, tai...“ – savo požiūrį išsakė N. Gudaitis.

„Išspręsti stadiono priklausomybės klausimą – ne mūsų kompetencija, nes stadionas – Sporto mokyklos balanse“, – sakė V. P. Ostrauskis.
Savivaldybės administracijai rekomenduota sirti futbolo klubui ,,Atmosfera“ – 12 tūkst. litų, bei VšĮ „Olimpo sporto centras“ – 1500 litų.
_____________________________________________________________________________________________
http://budas.lt/index.php?option=com_co ... s#JOSC_TOP

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 29 12:39

Mažeikių futbolas iš duobės kops su legendiniu pavadinimu
http://www.futbolas.lt/naujiena/mazeiki ... pavadinimu" onclick="window.open(this.href);return false;

"Geriau žengti vieną didelį žingsnį atgal ir tuomet po truputį kapstytis pirmyn, nei visą laiką būti nežinioje ir balansuoti ant ribos, - įsitikinęs ilgametis Mažeikių futbolo treneris Nerijus Gudaitis. - Anksčiau mieste turėjome komandą, bet neturėjome normalaus stadiono. Dabar sutvarkytas stadionas, o komandos nebeliko..." 2010 metais į A lygą iškopęs "Mažeikių" futbolo klubas savo egzistenciją baigė vos po dviejų metų. Pernai komandą ištiko bankrotas ir ekipa beveik išnyko iš futbolo žemėlapio. Tačiau N.Gudaitis kartu su bendraminčiais Mažeikiuose įkūrė naują klubą legendinės šio miesto komandos pavadinimu "Atmosfera". "Tai ateities projektas, jame susijungs klubo vaikai ir sporto mokyklos auklėtiniai. Kol kas vyriausi žaidėjai yra 1995-ųjų gimimo, tačiau manau, kad su šiais septyniolikmečiais jau būtų galima varžytis II lygoje", - futbolas.lt teigė naujojo klubo vadovas N.Gudaitis. "Atmosferos" steigėjai kelias savaites bandė tartis su "Mažeikių" savininkais dėl klubo perėmimo ir vylėsi startuoti I lygoje, tačiau derybos galiausiai atsidūrė aklavietėje ir baigėsi nesėkmingai. "Šiemet II lygos pirmenybes organizuos Klaipėdos apskritis. Pateikėme prašymą, kad jei "Mažeikiai" nedalyvaus pirmenybėse, tai norėtume daryti mes. Vyksta daug pokalbių, viskas turėtų išsispręsti iki licencijavimo pabaigos, numatytos balandžio 9-ąją", - aiškino N.Gudaitis, jau du dešimtmečius su atsidavimu dirbantis Mažeikių futbolo labui. Vis dėlto, jei Mažeikių savivaldybė nenorės skirti lėšų naujo klubo plėtrai, "Atmosferai" debiuto II lygoje tektų palaukti iki 2013-ųjų. Tuomet drumzlinas Mažeikių futbolo vanduo stovėtų dar metus.

...

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 30 11:55

I lygoje jokių Mažeikių nebus ir taip aišku, o su II lyga, tai ir vėl licenzijavimą teks praeiti.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 30 11:58

I lygoje jokių Mažeikių nebus ir taip aišku, o su II lyga, tai ir vėl licenzijavimą teks praeiti.
tai kokį dar licencijavimą, jeigu būna tik a arba 1 lygos licenzijos...

...

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 30 12:00

I lygoje jokių Mažeikių nebus ir taip aišku, o su II lyga, tai ir vėl licenzijavimą teks praeiti.
tai kokį dar licencijavimą, jeigu būna tik a arba 1 lygos licenzijos...
Dabar jau yra ir II lygos licenzijos))) Gal ant durniaus jas dalins, bet vis tiek bus. :lol:

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Mažeikiai

2012 Kov 30 12:02

I lygoje jokių Mažeikių nebus ir taip aišku, o su II lyga, tai ir vėl licenzijavimą teks praeiti.
tai kokį dar licencijavimą, jeigu būna tik a arba 1 lygos licenzijos...
Dabar jau yra ir II lygos licenzijos))) Gal ant durniaus jas dalins, bet vis tiek bus. :lol:
tai kaip jos yra, jeigu reikalavimai yra tik A ir 1 lygos licenzijoms (nu dar ir uefa), gal gali linką numest kur tu čia ištraukei tokį dalyką?

Grįžti į