mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Minija

2015 Lie 24 15:09

Tas brazilas jau antri metai čia tik kažko jam kažkas neina, Vengrijoje nieko jis ten nežaidė ir kitur ko tais neužsikabina.Laikas jam į Brazilija grįžti į trečia divizioną

...

Re: FK Minija

2015 Lie 28 16:19

„Minijos“ strategas G.Petrauskas apie mačą su „Kaunu“: galimybės tiek mūsų, tiek varžovų – lygios
2015-07-28 http://pirmalyga.lt/naujiena/Minijos-st ... ygios-/374" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmoje lygoje Kretingos miestui atstovaujanti „Minijos“ ekipa savąjį žaidimą atranda sunkiai. Pirmajame rate keturias pergales iškovojusi pajūrio komanda šiuo metu rikiuojasi tryliktoje turnyrinės lentelės pozicijoje. Pirmalyga.lt prieš po pertraukos prasidedantį devynioliktąjį turą nusprendė pakalbinti „Minijos“ vyriausiąjį trenerį Gediminą Petrauską, kuris atskleidė, ko komandai pritrūko, jog būtų pasiektas geresnis rezultatas.

„Manau, kad pradžioje sezono mums koją pakišo tai, jog per vėlai pradėjome pasirengimo etapą. Žinoma, galbūt ir komplektacija turėjo tam įtakos, pasitaikė kelios traumos, o daug žaidėjų neturėjome. Tai lėmė, jog vos ne kiekviename mače turėjome žaisti kita sudėtimi, todėl pritrūko ir susižaidimo. Pirmojo rato pabaigoje atsirado didesnis pasitikėjimas savimi, iškovojome pergales“, – mintimis dalijosi „Minijos“ strategas.

Tiesa, treneris neslepia – itin aukštų tikslų komanda šį sezoną ir nekėlė, todėl kol kas tikslus pasiekti pavyksta: „Mūsų tikslas buvo tik vienas – patekti į penkioliktuką ir pasistengti nenukristi žemiau.“

Sezono viduryje kretingiškiams pavyko pademonstruoti ir grėsmingesnį žaidimą. Septynioliktajame ture „Minija“ 2:1 namuose pranoko Kazlų Rūdos „Šilą“, o antrojo rato kovas pradėjo sensacinga pergale ir net 6:0 sutriuškino Kėdainių „Nevėžį“. Kretingiškių strategas G.Petrauskas teigė, kad šis rezultatas neatspindėjo vaizdo aikštelėje.

„Antroje sezono dalyje norėtume ištaikyti tokį žaidimą, kokį demonstravome prieš šią pertrauką. Rezultatas mače prieš „Nevėžį“ tikrai neatspindi to žaidimo, kuris buvo aikštelėje. Žaidimas tikrai daugiau priklausė varžovams, tačiau jie neišnaudojo kelių gerų progų, vėliau žaidimas išsilygino, o mums pavyko pelnyti įvartį. Būtent tas įvartis pirmojo kėlinio pabaigoje mus įkvėpė ir jautėme pakilimą. Galėčiau pasakyti, kad „Nevėžiui“ tai buvo tiesiog „juoda“ diena“, – konstatavo kretingiškių treneris.

Per Pirmos lygos pertrauką „Minija“ atliko ir kelis keitimus komandos sudėtyje. Ekipa atsisveikino su Evaldu Garbausku, gynėju Audriumi Toliu ir rezultatyviausiu žaidėju Alisonu E Silva. Kretingiškiai į savo gretas dar prieš antrojo rato kovas pasikvietė saugą Andrių Paulauską, gynėją Artūrą Šegždą ir saugą Dainių Reingoldą, o pertraukos metu komandą papildė puolėjas iš Brazilijos Vitoras Dos Santos, saugas Lukas Bielskis ir vartininkas Mantas Galdikas.

G.Petrausko teigimu, išsiskyrimai su žaidėjais niekada nebūna malonūs, tačiau dabar reikės ieškoti kitų talentų: „Gaila, kad reikėjo su kai kuriais žaidėjais išsiskirti, išleisti į kitas komandas. Tai tikrai buvo labai saviti futbolininkai, suteikdavo komandai savo spalvų. Žinoma, dabar reikės ieškoti, kad atsiskleistų kiti žaidėjai bei į komandą įsilietų naujokai.“

Devynioliktajame ture „Minijos“ laukia kova su FBK „Kauno“ vienuolike. Pirmojo rato susitikime, mače laikinojoje sostinėje rezultatu 2:1 buvo stipresni kauniečiai, tačiau anot kretingiškių stratego – abiejų komandų galimybės vienodos.

„Apžvelgus tiek mūsų, tiek FBK „Kauno“ pirmojo rato kovas galima teigti, kad rezultatai atspindi teisingai, jog tiek mes, tiek varžovai turime po lygiai taškų. Pagal rungtynes, kurias žaidėme pirmojo sezono dalyje, matosi, kad kauniečiai yra mūsų komandos lygio. Galimybės yra lygios tiek varžovų, tiek ir mūsų“, – pirmalyga.lt kalbėjo G.Petrauskas.

...

Re: FK Minija

2015 Rgp 12 11:29

Kas pavyko "Minijai" savoje aikštėje, to kretingiškiai nesugebėjo padaryti Gargžduose - nesugebėta savųjų vartų išsaugoti net pirmų penkių minučių. Greitai pasiektas įvartis leido "BangaI" pajusti savajį žaidimą, o kretingiškiai kiek pakitusia gynybos linija nesugebėjo stabdyti šeimininkų atakų. Iki pertraukos "Banga" įgijo trijų įvarčių persvarą (3:0), o rungtynėms baigiantis įtvirtino pergalę (4:0).
- Nevykėliai kaip reta.. 0-4 gavo :) savo jėgom visai neįgalūs laimėti..

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: FK Minija

2015 Rgp 20 11:05

Apgailėtini gynėjai pas juos.. gerai sakė, kad dubleriai ir susietos komandos tik kuriam laikui iškraipo tikrą vaidelė. dabar pasirodo, kad MINIJA yra tuįčias muilo burbulas, kuris sproginėja be savo geradarių. papšys kažkiek rimtesnė jėga puolime būdavo, o dabar dantys išbyrėjo, nuliniai puolime, o gynyboje visiški nevykėliai..

...

Re: FK Minija

2015 Rgs 11 15:21

FK Minija
8 mins ·
Šeštadienį, rugsėjo 12 d. „Minija“ vyks į Jonavą ir teks atsilaikyti prieš šio sezono pirmenybių lyderę - „Lietavos“ komandą. rungtynių pradžia - 17.00 val.
- tasai atsilaikymas bus lyg nelegalų gabenimas per makedonijos-serbijos sieną.. :D kiaura gynyba tą gatrantuos.. :D

nes, galiu klysti :) ims ir sugrajins netyčiomis.. :roll:

...

Re: FK Minija

2015 Spa 02 15:05

FK Minija
crush hour val. ·

Šeštadienį, spalio 3 d. 14.00 val. „Minija“ žais didelės svarbos rungtynes su Vilniaus „MRU“, kuriose bus bandoma pagerinti pozicijas siekiant bent minimalaus sezono tikslo įgyvendinimo – išlikimo LFF I-oje lygoje.
- Pavaro šitie KLP GĖDOS šmėklos. Jums gulbės giesmė sugiedota, ate, nėra vietos tokiems balvonams.. Čiao..

...

Re: FK Minija

2015 Spa 02 15:12

Sezono minimalaus tikslo siekiant didelės svarbos rungtynės su "MRU"
http://www.fkminija.net/tvs/content/view/993/41/" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį, spalio 3 d. 14.00 val. „Minija“ žais didelės svarbos rungtynes su Vilniaus „MRU“, kuriose bus bandoma pagerinti pozicijas siekiant bent minimalaus sezono tikslo įgyvendinimo – išlikimo LFF I-oje lygoje. Priminsime, kad pagal LFF varžybų nuostatus, kitų metų LFF I-oje lygoje teisę rungtyniauti praranda paskutines tris vietas šio sezono pirmenybėse užėmusios komandos. Tad tiek „Minija“, tiek „MRU“ komandos yra ties ta riba ir abi yra vos ne identiškoje situacijoje. Komandų sąskaitoje yra po 25 taškus, tarpusavio rungtynės I-ajame rate baigėsi lygiosiomis 1:1 ir „Minijai“ kolkas leidžia būti aukčiau tik bendras įvarčių skirtumas.

Žinant tai, kad „MRU“ paskutiniame ture gaus tris taškus be žaidimo, tik protokoluose „įvyksiančioje“ dvikovoje su „Kruoja-2“, „Minijai“ šeštadienio rungtynėse būtina pergalė, kad neleistų „MRU“ ekipai tapti nebepavejamai. Būtent prieš tą pačią „Kruoja-2“ vilniečiai iškovojo paskutinę pergalę pirmojo rato pabaigoje ir dabar jau dvyliką turų nepatiria pergalės džiaugsmo. Tiesa, „Minija“ paskutinį kartą pergale džiaugėsi prieš aštuonis turus prieš tą pačią „Kruoją-2“.
Tad antrajame rate kretingiškiai per dvyliką turų surinko 8 taškus, o vilniečiai savo kraitį papildė vos dvejais taškais.

Kuri komanda šeštadienį nutrauks „pergalių bado akciją“?
- Tegul abi susimauna.. :D

...

Re: FK Minija

2015 Spa 09 10:27

Permainingoje dvikovoje paskutinėmis minutėmis pralaimėta mažumoje žaidusiai "MRU" ekipai

LFF I lygos pirmenybės
30 turas
Spalio 3 d.
MINIJA – MRU 2:3 (1:2)

VIDEO FB: https://www.facebook.com/fkminija/video ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį „Minija“ savoje aikštėje žaidė svarbias rungtynes su „MRU“. Rungtynių pradžia kretingiškiams buvo sėkminga ir jau 4-ąją minutę po Andriaus Paulausko įvarčio, įgijo persvarą 1:0. Deja, tuo kretingiškiai spėjo pasidžiaugti vos kelias akimirkas, o po dviejų Nerijaus Astrausko įvarčių jau 11-ąją minutę atsidūrė besivejančių vaidmenyje (1:2). Visas rungtynes vykęs gan atviras futbolas leido ne kartą abejoms komandas susikurti puikias progas įvarčiams ir tik vartininkai dažnai gelbėjo abejas komandas.
Po pertraukos kretingiškiai uždirbo 11 metrų baudinį ir jį šaltakraujiškai atliko Andrius Paulauskas (2:2). Dar po daugiau nei dešimties minučių iš aikštės buvo pašalintas vienas iš vilniečių žaidėjų ir pusę kėlinio kretingiškiai turėjo vieno žaidėjo pranašumą. Tačiau beatodairiškas puolimas nesibaigė bent vienu įvarčiu į „MRU“ vartus, o prieš pat finalinį rungtynių teisėjo švilpuką varžovai surengė rezultatyvią kontrataką ir įmušė pergalingą įvartį (2:3).
Tad po šio pralaimėjimo „Minija“ atsidūrė tarp iš LFF I-ąją lygos lygos iškrentančių trijų komandų ir per paskutinius keturis turus turi labiau tik teorines viltis iš tos pavojingos zonos ištrūkti.

Minija (Kretinga) - MRU (Vilnius) 2:3 (1:2)
Kretingos m. stadionas, 150 žiūrovų
Teisėjas - G. Kuzavas (Plungė)
Įvarčiai: 4, 52 min, A. Paulauskas (Minija); 7, 11 min. N. Astrauskas, 90 min. V. Bingelis (MRU)
Įspėti: 46 min. V. Jefremovs, 29 min. A. Kurbangalijevas (Minija); 4 min. G. Paberžis, 65 min. L. Anderson, 66 min. K. Balčiūnas (MRU)
Pašalintas: 66 min. K. Balčiūnas (MRU)

...

Re: FK Minija

2015 Spa 09 10:29

Galima pagalvoti, kad šliužų čia įtaka jaučiasi. Sugeba feilintis lygiose vietose. :evil:

...

Re: FK Minija

2015 Spa 09 13:32

Išlikimo dvikova su "Kražante"
http://www.fkminija.net/tvs/content/view/995/41/" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį, spalio 10 d. 14.00 val. Kretingos „Minija“ savoje aikštėje žais LFF I-os lygos rungtynes su Kelmės „Kražantės“ komanda, kurią kretingiškiai dar turi ne tik teorinių, bet ir praktinių galimybių aplenkti. Kol kas komandos yra greta viena kitos ir jas likus keturiems turams skiria keturi taškai. Beje, sekančiame ture „Kražantė“ gaus tris taškus be kovos neįvyksiančioje dvikovoje su „Kruoja-2“, tad „Minijai“ per likusias keturias rungtynes reikia pasiekti mažiausiai tris pergales, kad aplenktų „Kražantę“. Kovoje dėl išlikimo I-oje lygoje „Minijai“ gali pakakti ir dviejų pergalių, jei „Auska“ pralaimės visas likusias trejas savo rungtynes.

Tad dvikova su „Kražante“ bus didelės svarbos, beje „Minijos“ žaidėjai sieks atsirevanšuoti už skaudų pralaimėjimą 2:3 Kelmėje, kai Alisonas E Silva per porą minučių dvejais įvarčiais rungtynių pabaigoje išlygino rezultatą, bet per pridėtą rungtynių laiką į „Minijos“ vartus skriejo šeimininkų pergalingas įvartis.
„Kražantė“ per paskutinius penkis turus ketverias rungtynes žaidė su pirmojo aštuntuko komandomis ir visas jas pralaimėjo, o pergalę 4:3 pasiekė prieš priešpaskutinėje vietoje esantį „Taurą“.

VšĮ „Kretingos rajono futbolas“ administracija tikisi aktyvaus Kretingos futbolo mėgėjų palaikymo, nes į paskutines dvejas šio sezono „Minijos“ „namų“ rungtynes bus nemokamas įėjimas. Tad siekime svarbių pergalių kartu!

...

Re: FK Minija

2015 Spa 13 13:35

Tragiško pirmojo pusvalandžio klaidų nepavyko visiškai atidirbti antroje rungtynių pusėje
http://www.fkminija.net/tvs/content/view/996/41/" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos pirmenybės
Spalio 10 d.
31 turas
MINIJA – KRAŽANTĖ 3:5 (0:4)

Švelniai tariant, prastai sužaidusi pirmąjį rungtynių pusvalandį ir praleidusi net keturis įvarčius (0:4), antroje rungtynių pusėje, nors ir rungtyniaudama mažumoje, „Minija“ daugiausia Mariaus Papšio pastangomis sugebėjo sumažinti atsilikimą iki minimumo (3:4). Deja, netrukus praleistas dar vienas įvartis (3:5), pakirto kretingiškių tikėjimą išplėšti bent tašką ir per likusį laiką rezultatas nebepakito.

Minija (Kretinga) - Kražantė (Kelmė) 3:5 (0:4)
Kretingos m. stadionas, 100 žiūrovų
Teisėjas - O. Abramavičius (Klaipėda)
Įvarčiai: 48 ir 71 min. M. Papšys, 59 min. J. Pejič (Minija); 13 ir 17 min. V. Viktoravičius, 23 ir 73 min. A. Juchno, 26 min. E. Milašauskas (Kražantė)
Įspėti: 25 min. M. Papšys (Minija); 82 min. A. Juchno, 87 min. E. Milašauskas (Kražantė)
Pašalintas: 22 min. M. Draukšas (Minija)

...

Re: FK Minija

2015 Spa 13 13:39

Švelniai tariant, prastai sužaidusi pirmąjį rungtynių pusvalandį ir praleidusi net keturis įvarčius (0:4), antroje rungtynių pusėje, nors ir rungtyniaudama mažumoje, „Minija“ daugiausia Mariaus Papšio pastangomis sugebėjo sumažinti atsilikimą iki minimumo (3:4). Deja, netrukus praleistas dar vienas įvartis (3:5), pakirto kretingiškių tikėjimą išplėšti bent tašką ir per likusį laiką rezultatas nebepakito.
- Blin, graudu skaityti. o prieš rungtynes taip tikėjosi taškus imti.

ffkanga.lt toto vienas iš nedaugelio spėjau, kad vundertymas sutraiškys miniakus..

iki AUSKOS 5 taškų trūksta, o atsigrajinti nelabai realu.. :roll:

Vundertymas nugalėjo du kartus, tai jau dabar aišku, kurie vertesni, galingesni.. 8-)

...

Re: FK Minija

2015 Spa 15 16:23

Iki sezono pabaigos „Minijai“ liko vos trejos rungtynės ir dvejos iš jų bus žaidžiamos tolimose išvykose.

Penktadienį, spalio 16 d. 15.30 val. Trakuose bus rungtyniaujama su „Trakų-2“ komanda, kuri šiuo metu yra penktoje pozicijoje.
Pirmoje sezono pusėje Kretingoje vykusioje dvikovoje „Minija“ sugebėjo iškovoti tašką ir rungtynes baigė taikiu rezultatu 2:2.

„Minija“ kolkas dar neprarado vilčių ištrūkti iš „iškritimo zonos“, tad jau penktadienį bus siekiama būtinos pergalės.
- pacientas kliedi pergalėmis, kurių nebus.. sunkus atvejis. :P

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK Minija

2015 Spa 16 14:47

Minija į Trakus nusivežė Granitą :) Grigaitis, Potapov, Vitukynas, Papšys, Pejic.

...

Re: FK Minija

2015 Spa 16 14:56

Minija į Trakus nusivežė Granitą :) Grigaitis, Potapov, Vitukynas, Papšys, Pejic.
Trakai į Trakus nusiveš irgi A lygos komandą..

myžniukai visiškoje desperacijoje.. taip myžčioja, kad greitai dehidratuos.. :D

Grįžti į