Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Nevėžis

2020 Lap 01 09:36

Triumfą namie stebėjęs „Nevėžio“ treneris: „Komanda užsiaugino storą odą“
https://pirmalyga.lt/triumfa-namie-steb ... stora-oda/

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Nevėžis

2020 Lap 01 18:51

Triumfą namie stebėjęs „Nevėžio“ treneris: „Komanda užsiaugino storą odą“
https://pirmalyga.lt/triumfa-namie-steb ... stora-oda/

Nuaidėjus finaliniam švilpukui sezone ir Kėdainių „Nevėžio“ komandai švenčiant Lietuvos futbolo Pirmos lygos nugalėtojų vardus, vienas pagrindinių triumfo kūrėjų viską galėjo tik stebėti internetu.

Lemiamose rungtynėse „Nevėžis“ 2:0 įveikė „Jonavos“ komandą ir pirmą kartą klubo istorijoje iškovojo antros pagal pajėgumą šalies diviziono nugalėtojų titulą.

„Nevėžio“ treneris Vitalijus Stankevičius savo auklėtiniams informaciją perdavinėjo tik telefonu, o po rungtynių tokiu pat būdu perdavė sveikinimus. Treneriui sezono finiše sutrukdė liga, dėl kurios jis pastarąją savaitę buvo priverstas likti namuose.

„Komandai nuotoliniu būdu, stebėdamas rungtynes per televizorių, vadovavau pirmą kartą karjeroje. Buvo tikrai labai sunku, kai nelabai ką gali paveikti, patarti, taip pat kaip būdamas šalia aikštės. Tikrai sunkus patyrimas, – prisipažino 62 metų strategas – Po priešpaskutinio turo rungtynių Panevėžyje rimtai „atkritau“, turėjau aukštos temperatūros, teko likti namie. gerti vaistus. Pasak gydytojų ligos požymiai – ne tokie kaip koronaviruso, tačiau vis tiek savo amžiuje sveikata rizikuoti negalėjau.“

Ekipos treniruotes, klausydamas trenerio nurodymų, pastaruo metu vedė gynėjas Deividas Gražys, o lemiamose rungtynėse stadione trenerio sumanymus šalia aikštės įgyvendinti teko klubo vadovui Sauliui Skibiniauskui bei dėl raudonos kortelės nežaidusiam Aretui Gėgžnai.

„Nuotaikos labai geros, labai džiaugiuosi už vyrus, nes tikrai parodė charakterį. Situacija buvo tikrai sunki, turėjome dvi diskvalifikacijas, traumuotų, susirgusių žaidėjų. Buvo kas žaidė nepaisydami skausmo, su vaistų pagalba. Jie aukojosi eidami į aikštę, – gyrė auklėtinius už atsidavimą strategas – Taip pat norėčiau pasveikinti mūsų fanus. Tikrai jautėme jų paramą. Jiems labai ačiū už palaikymą.“

Pasak jo, „Nevėžiui“ pavyko išmušti varžovus iš vėžių greitu įvarčiu 2 minutę. „Varžovai nespėjo atsigauti, įmušėme dar kartą. Tai juos išvedė iš rikiuotės. Mūsų planas pasiteisino. Žaidėme disciplinuotai, su dviem gynybos linijomis. Buvo svarbu apsiginti, nes nuo šių rungtynių rezultato priklausė visas sezono darbas“, – kalbėjo treneris.

„Nevėžio“ komanda sunkiai pradėjo sezoną ir per pirmus du turus surinko vos vieną tašką. Ilgą laiką kėdainiečiai buvo besivejančių vaidmenyje, ir tik sezono pabaigoje išsiveržė į lyderius. Šios pozicijos Kėdainių klubas nepaleido. Nors priešpaskutiniame ture ir kluptelėjo, kai su „Panevėžiu“ B“ sužaidė lygiosiomis 1:1 ir neišnaudojo šanso užsitikrinti titulą anksčiau laiko.

„Prieš sezoną tikejomės kovoti dėl medalių, bet dėl karantino teko daugelį žaidėjų paleist namo ir kol jie sugrįžo, jau reikėjo pradėti žaisti. Todėl pirmas tikslas buvo patekti į aštuntuką. Tačiau vėliau įsibėgėjome, po truputį pradėjome rinktis pergales. Po pirmo rato pasistiprinome keliais žaidėjais. Antrame rate sužaidėme labai sėkmingai, išskyrus praėjusios savaitės rungtynes Panevėžyje, kai komanda perdegė. Kertinės buvo rungtynės su Telšių „Džiugo“ komanda. Prieš ją buvo žaisti labai sunku abu kartus, ir namuose pasisekė įmušti rungtynių pabaigoje. Po tos pergalės patikėjome, kad galime iškovoti auksą“, -teigė V. Stankevičius.

Jis pažymėjo, jog prie komandos greit pritapo legionieriai: „Jie rado bendrą kalbą su visais, komandoje buvo geras mikroklimatas. Žinoma, daug davė lietuviai, vietos žaidėjai. Komandos siela rūbinėje – D. Gražys, puolimo lyderiai – Evaldas Kugys, ir Aretas Gėgžna. Jų rezultatyvumas per pastaruosius tris metus buvo labai geras ir stabilus, tai meistriškumo požymis. Taip pat gerai įsiliejo jauni futbolininkai. Ypač nudžiugino, kad gynybos grandyje jauni žaidėjai atlaikė krūvį visą sezoną. Turėjome labai gerą vartininką, mano nuomone, geriausią lygoje. Kiti legionieriai taip pat sustiprino komandą. Visi pridėjo savo indėlį.“

V. Stankevičiui iš pradžių buvo nelengva prisiminti, kiek sezonų jis jau dirba Kėdainiuose. Į „Nevėžį“ treneris pirmą kartą atvyko 2004 metais, vėliau jis į komandą vis atvykdavo ir išvykdavo. Pastaruoju metu specialistas su „Nevėžiu“ dirbo trečius metus iš eilės.

„Komanda per paskutinius metus užsiaugino storą odą. Reikėjo pasimokyti iš klaidų. Anksčiau ne kartą suklupdavome sezono pabaigoje. Šiems metams išsaugojome komandos branduolį, juos gerai papildė legionieriai“, – vertino treneris.

Paklaustas apie ateities planus ir galimybę žaisti A lygoje, jis vylėsi, jog pirmiausia bus išspręsti infrastruktūros klausimai, o į aukštesnį lygį ryšis pakilti ir daugiau Pirmos lygos ekipų.

„Turime pakeisti nusidevėjusią aikštės dangą. LFF jau skyrė naują, ją reikia pakloti. Stadiono pagrindinis pastatas jau yra, tikiuosi rekonstrukcija bus užbaigta. Toliau reikės valdžiai spręsti ir žiūrėti, ar bus lėšų formuoti komandai, – kalbėjo treneris. – Iš sportinės pusės manau, jog galime eiti drąsiai, ypač jei su mumis į A lygą eitų dar 4 komandos. Tuomet būtų 10 komandų A lygoje. Šiuo metu A lygoje yra trys pirmaujančios komandos, kurios aukštesnio lygio, tačiau su kitomis komandomis galėtume kovoti“

Sportiniu principu teisę žaisti A lygoje kartu su „Nevėžiu“ iškovojo kitos pirmo ketverto ekipos – Kauno „Hegelmann Litauen“, FK „Jonava“ ir Telšių „Džiugas“.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Nevėžis

2020 Lap 27 21:02

Į elitą besitaikančiam „Nevėžiui“ įteikti individualūs prizai
https://pirmalyga.lt/nevezis-pagerbtas- ... us-prizus/

Pirmos lygos nugalėtojais pirmą kartą istorijoje tapęs Kėdainių „Nevėžis“ siekia kitą sezoną rungtyniauti A lygoje.

Praėjęs sezonas ir būsimojo planai aptarti Kėdainių rajono savivaldybėje, kur komandos atstovams įteikti asmeniniai prizai. Pagerbime dalyvavo Kėdainių rajono savivaldybės meras Valentinas Tamulis, vicemeras Paulius Aukštikalnis, Pirmos lygos direktorius Petras Aleksonis, „Nevėžio“ vadovas Saulius Skibiniauskas, žaidėjas Evaldas Kugys ir treneris Vitalijus Stankevičius.

„Komanda ryžtingai siekė to ne vienerius metus. Daug metų buvo siekta pirmos vietos, buvo laimėta antra, o šiemet Kėdainiuose turime komandą, kuri tapo nugalėtojais“, – džiaugėsi Kėdainių rajono meras.

Miesto meras teigė suprantantis klubo siekį kitąmet žaisti aukščiausioje lygoje ir patikino, kad apie galimą papildomą finansavimą bus svarstoma Kėdainių miesto savivaldybės taryboje. „Būtų smagu turėti futbolo komandą turėti aukščiausioje lygoje“, – sakė V. Tamulis.

„Nevėžio“ lyderis E. Kugys atsiėmė ne vieną prizą – pirmą kartą surengtuose rinkimuose jis išrinktas geriausiu lygos žaidėju ir geriausiu puolėju. Su 16 įvarčių jis taip pat tapo rezultatyviausiu lygoje..

„Labai malonu gauti asmeninius prizus, bet sezonas istorinis, nes laimėjome Pirmą lygą. Tuo labiau džiaugiuosi. 16 įvarčių nemažai, bet pernai įmušiau 19, anksčiau buvo 20. Norėtųsi daugiau, bet ne visada pavyksta kaip nori“, – teigė E. Kugys.

Geriausiu lygos treneriu išrinktas V. Stankevičius. Jis kalbėjo apie sunkiai iškovotą pergalę.

„Reikėjo du kartus ruošti komandą, po pandemijos ne visi žaidėjai galėjo atvykti. Labai sunkiai pradėjome čempionatą, bet susirinkus visiems žaidėjams po truputį įsibėgėjome. Pradžioje mūsų favoritais nelaikė, iš pradžių siekėme patekti į aštuntuką. Po pirmo rato pasistiprinome ir pavyko nugalėti“, – kalbėjo V. Stankevičius.

Kartu su lygos prizais laureatams atiteko ir lygos rėmėjo, prekinio ženklo „Hummel“ dovanų čekiai. Jie atiteks ir geriausiam lygos vartininkui Serhijui Melašenko, kuris pasibaigus sezonui išvyko namo į Ukrainą.

Lygos direktorius Petras Aleksonis apgailestavo, kad dėl karantino nepavyko futbolo bendruomenės sukviesti į bendrą uždarymo renginį Kėdainiuose ir dėkojo klubui už pastangas bei savivaldybei už paramą.

„Nevėžis“ šį sezoną paliko gerą įspūdį tiek dėl komandos, tiek dėl klubo valdžios padarytų darbų, tiek dėl bendruomenės įsitraukimo. Klubas turi savo identitetą, istoriją, o komanda šiemet progresavo ir pasiekė istorinių laimėjimų. Džiugu, kad Kėdainių rajono savivaldybė palaiko futbolą“, – kalbėjo lygos direktorius.

Kėdainiuose prie pabaigos artėja stadiono rekonstrukcija, neseniai prasidėjo ir dirbtinės vejos keitimo darbai.


Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Nevėžis

2020 Gru 05 10:22

Metams baigiantis – padėka rėmėjui ir pokalbis apie A lygą
Ingrida Marijošienė, 2020/11/30

https://muge.eu/metams-baigiantis-padek ... ie-a-lyga/

Kėdainių futbolo klubas „Nevėžis“, šiais metais iškovojęs pirmąją vietą Lietuvos futbolo federacijos Pirmos lygos pirmenybėse, kartu iškovojo teisę rungtyniauti aukščiausioje šalies futbolo – A – lygoje. Klubas yra pasiryžęs pagaliau žengti į aukščiausiąją lygą.

Šiuo metu formuojamas svarbiausias dalyvavimo čempionate instrumentas – kito sezono biudžetas.

„Nevėžio“ klubo prezidentas Saulius Skibiniauskas susitiko su ilgamečiu futbolo klubo „Nevėžis“ rėmėju, UAB „Daumantai LT“ vadovu Sauliumi Grinkevičiumi padėkoti už buvimą kartu siekiant aukščiausio apdovanojimo.

Buvo aptartas ir galimas tolesnis bendradarbiavimas, komandai rungtyniaujant jau aukštesniame lygyje. Bet taškai dar nesudėti, sutartys dar nepasirašytos.

Nematomas darbymetis

„Šiandien aplankiau tikrai ilgamečius klubo partnerius. Su UAB „Daumantais LT“ pradėta bendradarbiauti dar nuo tada, kai ši įmonė vadinosi UAB „Vesiga“, – po susitikimo su UAB „Daumantai LT“ direktoriumi S. Grinkevičium sakė „Nevėžio“ futbolo klubo vadovas. – Labai džiaugiamės turėdami tokį klubo rėmėją. Šių metų pasiekimo džiaugsmu dalijamės su jais. Dėkojame, kad rėmėjas nepalieka mūsų ir kalbame apie ateitį, kokios būtų „Daumantai LT“ galimybės padėti klubui rungtyniausiančiam aukštesniame lygyje.“

Pasak S. Skibiniausko šiuo metu vyksta pats darbymetis dėl dalyvavimo A lygoje. Kalbama su klubo partneriais, Kėdainių rajono savivaldybe – planuojamas futbolo klubo ateinančių metų biudžetas.

Palankus momentas

„Noriu pabrėžti, kad klubas tikrai nori žaisti A lygoje“, – S. Skibiniauskas patikino vietinę žiniasklaidą po susitikimo su pagrindiniu Kėdainių futbolo rėmėju.

Pasak Kėdainių „Nevėžio“ futbolo klubo prezidento, futbolas Kėdainiuose tikrai yra labai stiprus, turi istoriją, komanda subrendo žaisti aukščiausiame lygyje. „Į A lygą ateina keturios stipriausios Pirmos lygos, kurios čempionais tapome, komandos. Mūsų tikslas – įsitvirtinti A lygoje, o momentas tam yra labai palankus“, – įsitikinęs S. Skibiniauskas.

Pajudėjo Kėdainių stadiono infrastruktūros atnaujinimo darbai. Keičiama stadiono danga, kurią klubui padovanojo Lietuvos futbolo federacija.

Komandos komplektavimas dar neprasidėjo


Tačiau komandos, rungtyniausiančios A lygoje, komplektavimą dar stabdo karantinas ir nežinia, kokį biudžetą pavyks suformuoti klubui. A lygos komandoms LFF licencijavimo skyriaus reikalavimas – ne mažesnis kaip 300 tūkst. Eur sezonui.

„Turim numatę daug žaidėjų. Tačiau laukiam galutinio sprendimo, kad tikrai dalyvausime A lygoje, kokį turėsime biudžetą, tada ir pradėsime, – „Kėdainių mugei“ planus atskleidė „Nevėžio“ futbolo klubo prezidentas S. Skibiniauskas. – Trenerį norime išlaikyti tą patį. Rungtyniauti A lygoje nusipelnė visi, kurie tą teisę klubui iškovojo.“

Sportui reikia pinigų

„Ilgai laukėme tos dienos, kada Kėdainių „Nevėžis“, ne dėl sportinių reikalų, bet dėl stadiono neatitikimo reikalavimams, buvęs priverstas rungtyniauti žemesnėje lygoje, grįš į A lygą, – sako ilgametis futbolo komandos rėmėjas S. Grinkevičius. – Džiugu, kad po daugelio metų sportiniu principu „Nevėžis“ jau gali būti stipriausios Lietuvos futbolo lygos dalyviu.“

Verslininkas sako suprantantis rėmimo svarbą. „Nieko naujo nepasakysiu, kad dalyvavimui viename ar kitame lygmenyje reikalingi pinigai, – neslėpė ne tik Kėdainių sporto šakas nuolat remiantis S. Grinkevičius. – Dalyvavimas A lygoje reikalauja jau didesnių pinigų. Aš galvočiau, kad dabar prie futbolo komandos finansavimo daugiau turėtų prisidėti rajono savivaldybė.“

Abu Kėdainių „Nevėžiai“ – aukščiausiosiose lygose


Pasak S. Grinkevičiaus – praėjusios kadencijos Kėdainių rajono mero – seniau, kai būdavo keliamas klausimas, kodėl krepšinio komandai „Nevėžis“ skiriama daugiau lėšų, priežastis būdavusi dalyvavimas aukštesnėje (t. y. aukščiausioje) šalies lygoje – LKL.

„Dabar abu Kėdainių „Nevėžiai“ – futbolo ir krepšinio komandos – dalyvaus aukščiausiųjų šalies lygų čempionatuose. Galvoju, kad savivaldybės taryba ir vadovai turėtų į tai atsižvelgti ir papildomai finansuoti mūsų futbolo klubą“, – mano UAB „Daumantai LT“ direktorius ir rajono tarybos narys S. Grinkevičius.

Futbolo rungtynės – įvykis miesto gyvenime

S. Grinkevičius prisimena gražią Kėdainių futbolo istoriją. „Tie, kurie myli, domisi futbolu, žino, kad „Nevėžis“ yra buvęs ir Lietuvos čempionai, taurės laimėtojai (iki Lietuvos Nepriklausomybės atgavimo – aut. past.), – sakė Kėdainių futbolą palaikantis verslininkas ir politikas. – Gerai prisimenu ir aš tuos laikus, kai dar būdamas moksleivis gyvenau Kėdainių Liepų alėjos gatvėje netoli stadiono ir kokia šventė būdavo mieste, kai vykdavo futbolo rungtynės. Centrine J. Basanavičiaus gatve į stadioną traukdavo būriai sirgalių. Iš tiesų tada tai būdavo įvykis miesto gyvenime.“

S. Grinkevičius įsitikinęs, kad jei dabartinis „Nevėžis“ žais A lygoje ir jam dar gerai seksis (kaip dabar Marijampolės ar Gargždų komandoms), atsiras dar daugiau futbolo gerbėjų Kėdainiuose. Bet, kad tai įvyktų, reikalingi pinigai.

Dešimtmečius trunkanti partnerystė


“1994 m. pirmą kartą pradėjome remti futbolo klubą, pastaraisiais metai buvome vieni iš pagrindinių rėmėjų. Bendravimas su „Nevėžio“ futbolo klubu visą laiką buvo šiltas ir artimas, – sako S. Grinkevičius. – Tikiuosi, kad ir ateityje taip bus. Tikėkim, kad klubo vadovybei pavyks rasti finansavimo šaltinius ir jie varžysis A lygoje su geriausiomis Lietuvos komandomis.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 09 22:06

Kėdainių FK "Nevėžis" vakar (sausio 08 d.) susirinko į pirmąją treniruotę. Pernai "Nevėžis" nugalėjo Pirmoje lygoje ir po 14 sezonų pertraukos "Nevėžis" pradeda pasiruošimą Lietuvos "A" lygos čempionatui

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 12 17:12

Pradedame pristatyti Kėdainių FK "Nevėžis" 2021 m. sezono komandą. Pradžioje nuo trenerių štabo: ilgametis "Nevėžio" komandos vyr. treneris Vitalijus Stankevičius, UEFA PRO Licencija, ne pirmus metus vadovaujantis kėdainiečių komandai.

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 13 15:14

Fk Nevėžis
Pirmasis Kėdainių "Nevėžio" pastiprinimas trenerių štabe
Pasirašytas kontraktas su Algirdu Surgautu, kuris eis trenerio asistento ir vartininkų trenerio pareigose A.Surgautas turi UEFA PRO lygio Licenciją
Algirdas Surgautas dirbęs Lietuvos nacionalinės rinktinės vartininkų treneriu, U-17, U-19 ir U-21 Lietuvos jaunimo rinktinių treneriu, Nacionalinės futbolo akademijos vartininkų treneriu, "Kauno Žalgirio" ir Kauno FC "Stumbro" vartininkų treneriu
Sveikas atvykęs į "Nevėžį"

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 14 15:57

Fk Nevėžis

Pristatome dar vieną Kėdainių "Nevėžio" pastiprinimą trenerių štabe
Pasirašytas kontraktas su Dariumi Gvildžiu, kuris treniruos jaunimo "Nevėžis B" komandą. D.Gvildys turi UEFA PRO lygio Licenciją
D.Gvildys žaidėjo karjeroje yra atstovavęs Lietuvos nacionalinėje rinktinėje, žaidęs Kauno "Banga", FBK Kaunas, Marijampolės "Sūduva", "Lokomotiv" Nižnij Novgorod, "Arsenal" Tula (Rusija)
"Metalurgs" Liepaja (Latvija).
Trenerio karjeroje dirbęs FBK Kaunas, Tauragės "Tauras", Marijampolės "Sūduva", Kauno FC "Stumbras", Alytaus "Dainava", FC "Jonava" komandose
Sveikas atvykęs į "Nevėžį"

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 14 15:59

feisbuke įkėlė nuotraukų, tai atrod kad fiziniuose testuose dalyvavo 14 žaidėjų

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 14 16:02

Fk Nevėžis

Pristatome dar vieną Kėdainių "Nevėžio" pastiprinimą trenerių štabe
Pasirašytas kontraktas su Dariumi Gvildžiu, kuris treniruos jaunimo "Nevėžis B" komandą. D.Gvildys turi UEFA PRO lygio Licenciją
D.Gvildys žaidėjo karjeroje yra atstovavęs Lietuvos nacionalinėje rinktinėje, žaidęs Kauno "Banga", FBK Kaunas, Marijampolės "Sūduva", "Lokomotiv" Nižnij Novgorod, "Arsenal" Tula (Rusija)
"Metalurgs" Liepaja (Latvija).
Trenerio karjeroje dirbęs FBK Kaunas, Tauragės "Tauras", Marijampolės "Sūduva", Kauno FC "Stumbras", Alytaus "Dainava", FC "Jonava" komandose
Sveikas atvykęs į "Nevėžį"
Bet tai Gvildžio karjera varo į pakalnę su pagreičiu. Nuo Sūduvos nusirista iki Nevėžio B.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 15 14:12

Pradedame pristatyti šio sezono Kėdainių FK "Nevėžis" komandos žaidėjus.
"Nevėžio" klubas pratęsė sutartį su komandos kapitonu ir trys pastaruosius sezonus rezultatyviausiu Pirmos lygos žaidėju Evaldu Kugiu.
Pratęsta sutartis su dar vienu atakų lyderiu kėdainiečiu Aretu Gėgžna.
Pasirašyta sutartis su vienu iš gynybos ramsčiu, nuo 2017 metų "Nevėžio" komandoje rungtyniaujančiu, Tomu Rakašiumi.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 15 19:34

Dar trys Kėdainių FK "Nevėžis" žaidėjai, praeitų metų Pirmos lygos nugalėtojai.
Klubas pratęsė sutartį su "Nevėžio" klubo auklėtiniu, dvidešimt vienerių metu kėdainiečiu Karoliu Rukuiža.
Jau 6 sezoną iš eilės "Nevėžio" spalvas atstovaus Deividas Gražys.
Dvidešimtmetis futbolininkas Mindaugas Butkus pratęsė sutartį.

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 15 20:05

Julius Kasparavičius IN

Pirmasis "Nevėžio" komandos naujokas, su kuriuo klubas pasirašė sutartį, tai 25-erių metų puolėjas Julius Kasparavičius.
J.Kasparavičius futbolo pagrindus įgavo Šilutėje, vėliau mokinosi ir treniravosi Anglijoje "West Ham" futbolo akademijoje, žaidė Klaipėdos "Atlanto", Marijampolės "Sūduvos", Estijos JK Narva Trans klubuose. Praeitų metų sezone rungtyniavo "A" lygoje Gargždų "Bangos" komandoje
Sveikas atvykęs į "Nevėžį"

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 16 09:02

užmečiau akį į Nevėžio puslapį Transfermarkte, tai pasirodo tokie žymūs Kėdainių komandos žaidėjai kaip Kugys ir Gėgžna šitoje sistemoje išvis nefigūruoja :)

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Nevėžis

2021 Sau 16 16:08

FK Nevėžio FB:
Į komandą sugrįžo ir sutartį pratęsė Italijos pilietybę turintis saugas Junior Timite, su kuriuo "Nevėžis" pernai laimėjo auksą🥇🔥

Grįžti į